Udlejningsbiler fra Europcar i Birmingham

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Birmingham

Birmingham, ENG, Storbritannien
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Birmingham, ENG, Storbritannien
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Birmingham Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Birmingham, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Information om Europcar udlejningsbiler i Birmingham

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Europcar udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Birmingham kunder og personale føler sig sikre, har Europcar også vedtaget disse ekstra politikker:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Europcar har 2 lokationer i Lufthavn: Birmingham. Du vil finde Europcar beliggende på Arrival Hall og Arrivals Hall, Airport Way.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Europcar i Birmingham. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Europcar for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Economy udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Europcar i Birmingham i september måned. I gennemsnit koster Economy udlejningsbiler fra Europcar 505 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 425 kr. per dag i september.

I Birmingham har Europcar 6 lokationer. 230 Dudley Road er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 47% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Birmingham fra Europcar, 230 Dudley Road lokationen.


Europcar udlejningsbiler i England

Lej en bil fra Europcar i andre byer hele vejen igennem England som London, Manchester, og Bristol

Europcar biler i andre byer i Storbritannien