Udlejningsbiler fra Europcar i Birmingham

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Birmingham

Birmingham, ENG, Storbritannien
15. dec. — 22. dec.
Birmingham, ENG, Storbritannien
fre. 15.12
Middag
fre. 22.12
Middag
Chaufførens alder:

Europcar biludlejningstilbud i Birmingham, England

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

288 kr. - 652 kr.

Alle biltyper

288 kr. - 663 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Europcar i Birmingham, England er i oktober når priserne er 288 kr. per dag i gennemsnit. 288 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 431 kr. for en Europcar Lille udlejningsbil i Birmingham. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Europcar i Birmingham, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.


Birmingham Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Birmingham, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,6

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,4

Information om Europcar udlejningsbiler i Birmingham

Har Europcar en lokation i Birmingham Lufthavn?

Europcar har 2 lokationer i Birmingham Lufthavn. Du vil finde Europcar beliggende på Arrival Hall og Arrivals Hall, Airport Way.

Tilbyder Europcar gratis afbestilling af lejebiler i Birmingham?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Europcar i Birmingham. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Europcar for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Europcar når man er i Birmingham i januar?

Lille mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Europcar i Birmingham i januar måned. I gennemsnit koster Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Europcar 819 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 818 kr. per dag i januar.

Hvor mange Europcar biludlejningslokationer er der i Birmingham?

I Birmingham har Europcar 6 lokationer. Arrivals Hall, Airport Way er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 56% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Birmingham fra Europcar, Arrivals Hall, Airport Way lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Birmingham?

Priser for biler i Birmingham opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Birmingham?

Fra december 2023 er der 82 udbydere at vælge mellem for biler i Birmingham.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Birmingham?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Birmingham. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Birmingham?

For at leje en bil i Birmingham, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Birmingham på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.