Billeje i Tuzla, Bosnien-Herzegovina

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Tuzla, Bosnien-Herzegovina

Tuzla, Bosnien-Herzegovina
11. mar — 18. mar
Samme aflevering
Tuzla, Bosnien-Herzegovina
tor 11.3
Middag
tor 18.3
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Tuzla?

Alle

47 kr. - 298 kr.

Economy

49 kr. - 200 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Tuzla, Bosnien-Herzegovina er i februar. Med en lejepris på kun 52 kr. pr. dag er prisen 50% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i februar. I Tuzla kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Afstanden fra Tuzla, Bosnien-Herzegovina til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sarajevo Butmirs biludlejningsdisk

Biludlejning i Tuzla

265 personer har søgt efter billeje i Tuzla in marts.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Tuzla for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Enterprise, og National er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Tuzla. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Tuzla, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Tuzla har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Tuzla hos Avis, som har 1 udlejningssted i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 76 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Tuzla gennem Avis er 168 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Tuzla, Bosnien-Herzegovina biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Tuzla opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Tuzla så som Alamo, Enterprise og National der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Tuzla i april måned?

Vi anbefaler at leje en bil i økonomi klassen, når du besøger Tuzla i april måned. Økonomibiler er ikke de bedste til at håndtere vejrforhold med sne eller is, men er en ideel lejebil til milde temperaturer og regn. I april måned i Tuzla ligger temperaturen i gennemsnit på 15 °C med 90 mm nedbør - ideelle forhold til at leje en bil i økonomi klassen. Leje af en Economy i Tuzla koster 118 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Tuzla har flest biludlejningssteder?

Euro Rent a Car har flest udlejningssteder i Tuzla, Bosnien-Herzegovina med 2 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 282 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Tuzla, Bosnien-Herzegovina?

Hastighedsbegrænsningen i Tuzla er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Tuzla har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 80 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Tuzla, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvordan er vejret i Tuzla, Bosnien-Herzegovina i marts?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Tuzla i marts måned, bør forvente temperaturer på omkring 7 °C og ca. 50 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

Vejret i Tuzla i marts vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Tuzla. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Tuzla plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Volkswagen Polo, Hyundai i10 og Hyundai Accent.

Minder vejret i Tuzla om vejret i resten af Federation of Bosnia and Herzegovina?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Tuzla til et roadtrip til de omkringliggende områder i marts måned, er det vigtigt at vide, at resten af Federation of Bosnia and Herzegovina normalt har en temperatur på 7 °C, og at du kan forvente 70 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Bosnien-Herzegovina

Se vores biludlejningstilbud i byer som Sarajevo, Banja Luka og Mostar i Bosnien-Herzegovina

Biludlejning i lufthavne i Tuzla

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Tuzla

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tuzla

  • Få den seneste informatiom om fly til Tuzla

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Tuzla