Billeje i Tuzla

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Tuzla

Tuzla, Bosnien-Herzegovina
5. dec — 12. dec
Samme aflevering
Tuzla, Bosnien-Herzegovina
lør 5.12
Middag
lør 12.12
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Tuzla?

Alle

47 kr. - 302 kr.

Economy

49 kr. - 203 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Tuzla er i februar. Med en lejepris på kun 53 kr. pr. dag er prisen 50% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i februar. I Tuzla kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Afstanden fra Tuzla til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sarajevo Butmirs biludlejningsdisk

Biludlejning i Tuzla

265 personer har søgt efter billeje i Tuzla in november.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Tuzla for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Enterprise, og National er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Tuzla. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Tuzla, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Tuzla har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Tuzla hos Avis, som har 1 udlejningssted i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 77 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Tuzla gennem Avis er 170 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Tuzla biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Tuzla opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Tuzla så som Alamo, Enterprise og National der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Tuzla har flest biludlejningssteder?

Kapitals har flest udlejningssteder i Tuzla med 2 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 222 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Tuzla?

Hastighedsbegrænsningen i Tuzla er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Tuzla har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 80 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Tuzla, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..


Leje af bil i andre byer i Bosnien-Herzegovina


Kom i gang med at planlægge din rejse til Tuzla

  • Få den seneste informatiom om fly til Tuzla

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Tuzla