Find billige flybilletter til Tuzla

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Tuzla

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Tuzla

Bedste pris på enkeltbillet

1.246 kr.

Bedste pris på returbillet

292 kr.

Hurtigste flyvetid

8t. 20min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Tuzla fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.246 kr. (København Kastrup til Tuzla Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Tuzla fra Danmark i de seneste 72 timer er 292 kr. (Billund til Tuzla Intl).
Det hurtigste fly til Tuzla fra Danmark tager 8t. 20min. (København Kastrup til Tuzla Intl).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Tuzla, herunder Wizz Air.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Tuzla

Find de billigste fly til disse Tuzla-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Tuzla

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Tuzla

København (CPH) til Sarajevo (SJJ)

Fly til Tuzla ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Sarajevo Butmir, hvor den gennemsnitlige pris er 1.308 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TUZLA FRA KØBENHAVNseptember64% billigereAt flyve fra København til Tuzla ​​koster i gennemsnit blot 648 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TUZLA FRA KØBENHAVNaugust73% dyrereDet koster cirka 3.075 kr. at flyve til Tuzla ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TUZLA FRA KØBENHAVNjuli414% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Tuzla fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Tuzla?

Balkanhalvøen er et populært feriemål grundet det gode vejr, de billige priser samt de mange kulturelle seværdigheder. Ved at rejse med fly til Tuzla kan du opleve den tredjestørste by i Bosnien-Hercegovina. De fleste rejser med fly til Tuzla om sommeren, hvor temperaturerne er højest. Perioden fra juni til august byder på over 30 °C, men de mange badesøer i byen gør det nemt at holde varmen ud. Ellers er det oplagt at rejse i maj og september, mens vejret om vinteren kan blive koldt og snefyldt, hvilket danner udgangspunkt for en skiferie.

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Tuzla fra Beograd for 302 kr.. Det er 83% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Tuzla. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Tuzla fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Tuzla fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 648 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. april måned er endnu en god mulighed for at rejse til Tuzla med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 797 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Tuzla. Hvis du har planer om at flyve til Tuzla, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Sarajevo Butmir (84 km fra Tuzla centrum), Lufthavn: Banja Luka (117 km fra Tuzla centrum) eller Lufthavn: Mostar (154 km fra Tuzla centrum).

Lufthavn: Tuzla Intl har en gennemsnitspris på 1.414 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Tuzla. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Tuzla

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Tuzla fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Tuzla?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Tuzla

Hvilke flyselskaber flyver til Tuzla?

For fly fra Danmark til Tuzla, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Wizz Air og Austrian Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Wizz Air-fly til Tuzla

Der er 4 fly med Wizz Air til Tuzla på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Malmø Alle lufthavne, og den bedste pris på en Wizz Air-billet, der er set på momondo, er 147 kr. (seneste 72 timer, fra Billund til Tuzla). Wizz Air har en bedømmelse på 7,1 fra 108 brugeranmeldelser på momondo.


Lufthavne i nærheden af Tuzla

Neden for finder du alle lufthavne i Tuzla samt deres afstand til centrum

Du lander i Tuzla Lufthavn, der ligger i den lille by Dubrave. Derfra kan du tage bus nummer 11 til centrum. Billetprisen er ca. 2 BAM (ca. 8 DKK). Du kan også tage en taxi til centrum for ca. 20 BAM (ca. 76 DKK).


Populære fly til Tuzla

Find dine flybilletter til Tuzla blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Tuzla
Hurtigste flyvetid2t. 20min.
Laveste pris641 kr.
Fly fra København til Tuzla
Hurtigste flyvetid10t. 40min.
Laveste pris1.566 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Tuzla

Det er nemmest at komme rundt i Tuzla til fods. Skal du uden for byen, kører der bybusser i to forskellige zoner, og priserne starter på ca. 1 BAM (ca. 4 DKK). Du kan også benytte byens taxier, hvor en tur fra den ene ende af byen til den anden koster ca. 12 BAM (ca. 46 DKK).


Visumkrav for Tuzla

Danske statsborgere skal ikke at søge visum i forbindelse med en ferie i Tuzla. Du kan opholde dig i landet i maks. 90 dage visumfrit. Medbring dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Tuzla


De bedste oplevelser og seværdigheder i Tuzla

Der er stribevis af seværdigheder i vente, når du ankommer med fly til Tuzla. Byens gamle bydel Stari Grad med tilhørende park og monumenter er en af hovedattraktionerne. Pannonian-søerne er en anden af de store oplevelser i form af en saltvands-sø midt i byen.

Bosnien-Hercegovina er ikke medlem af EU og deltager heller ikke i Schengen-samarbejdet. Dermed bør du investere i en rejseforsikring, så du er dækket, hvis du får brug for sygebehandling. Du kan også tilkøbe bagagedækning, tyveridækning og meget andet.

Turister bør holde sig til vand på flaske i Bosnien-Hercegovina.

I Bosnien-Hercegovina giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

I Korzo, der udgør byens centrum, finder du mange forskellige butikker.


Find billige flybilletter til andre byer i Bosnien-Herzegovina

Bosnien-Herzegovina er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Tuzla på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Tuzla, der passer dig bedst.

Fly til Tuzla med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Tuzla ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Tuzla. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.