Find billige flybilletter til Sarajevo

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 28.6
tir. 5.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Sarajevo

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Sarajevo

Bedste pris på enkeltbillet

141 kr.

Bedste pris på returbillet

162 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 15min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Sarajevo fra Danmark i de seneste 72 timer er 141 kr. (København Kastrup til Sarajevo Butmir).
Den bedste pris på en returbillet til Sarajevo fra Danmark i de seneste 72 timer er 162 kr. (Billund til Sarajevo Butmir).
Det hurtigste fly til Sarajevo fra Danmark tager 2t. 15min. (København Kastrup til Sarajevo Butmir).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Sarajevo, herunder Norwegian og Wizz Air.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sarajevo

Find de billigste fly til disse Sarajevo-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sarajevo

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sarajevo

København (CPH) til Sarajevo (SJJ)

Fly til Sarajevo ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Sarajevo Butmir, hvor den gennemsnitlige pris er 1.304 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SARAJEVO FRA KØBENHAVNseptember31% billigereAt flyve fra København til Sarajevo ​​koster i gennemsnit blot 896 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SARAJEVO FRA KØBENHAVNjuli82% dyrereDet koster cirka 2.379 kr. at flyve til Sarajevo ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SARAJEVO FRA KØBENHAVNjuli339% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Sarajevo fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Sarajevo?

Den bosnisk herzegovinske storby Sarajevo er for alvor begyndt at interessere turister med sin sydøsteuropæiske beliggenhed og milde klima. Det mest populære tidspunkt at rejse hertil er i sommermånederne juni og juli, mens de billigste måneder er marts og september (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Sarajevo, januar 2018).

Sarajevo er et kulturelt hotspot ved De Dinariske Alper og floden Miljacka.

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Sarajevo fra Istanbul for 365 kr.. Det er 79% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Sarajevo. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Sarajevo fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er september den billigste måned at flyve fra Danmark til Sarajevo på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 896 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Sarajevo i september, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.023 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Sarajevo 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Sarajevo for 1.304 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Sarajevo fra Danmark helt ned til 162 kr. på momondo.

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Sarajevo er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 885 kr.. Hvis du rejser ud på en mandag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Sarajevo for omkring 1.908 kr..

Om eftermiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Sarajevo, hvor du kan finde priser helt ned til 803 kr.. Hvis du flyver fra Sarajevo om eftermiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.238 kr..

Rejsende, som flyver til Sarajevo, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Tuzla Intl (71 km fra Sarajevo centrum), Lufthavn: Mostar (79 km fra Sarajevo centrum) eller Lufthavn: Banja Luka (149 km fra Sarajevo centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Med en gennemsnitspris på 1.348 kr. pr. person er Lufthavn: Tuzla Intl den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Sarajevo. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Gode tilbud på fly til Sarajevo

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Sarajevo fundet af momondos brugere for nylig
Wizz Air
19. sep.
BLL05:20Billund
2t. 20min.
SJJ07:40Sarajevo Butmir
23. sep.
SJJ02:10Sarajevo Butmir
2t. 40min.
BLL04:50Billund
Wizz Air
18. sep.
CPH05:30København Kastrup
2t. 20min.
SJJ07:50Sarajevo Butmir
22. sep.
SJJ02:35Sarajevo Butmir
2t. 25min.
CPH05:00København Kastrup
Wizz Air
19. sep.
BLL05:20Billund
2t. 20min.
SJJ07:40Sarajevo Butmir
23. sep.
SJJ02:10Sarajevo Butmir
2t. 40min.
BLL04:50Billund
Wizz Air
18. sep.
CPH05:30København Kastrup
2t. 20min.
SJJ07:50Sarajevo Butmir
22. sep.
SJJ02:35Sarajevo Butmir
2t. 25min.
CPH05:00København Kastrup
Wizz Air
19. sep.
BLL05:20Billund
2t. 20min.
SJJ07:40Sarajevo Butmir
23. sep.
SJJ02:10Sarajevo Butmir
2t. 40min.
BLL04:50Billund
Wizz Air
18. sep.
CPH05:30København Kastrup
2t. 20min.
SJJ07:50Sarajevo Butmir
22. sep.
SJJ02:35Sarajevo Butmir
2t. 25min.
CPH05:00København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Sarajevo

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Sarajevo, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian og Wizz Air
Wizz Air
26. jul.
CPH05:30København Kastrup
2t. 20min.
SJJ07:50Sarajevo Butmir
Wizz Air
5. sep.
BLL05:20Billund
2t. 20min.
SJJ07:40Sarajevo Butmir
Wizz Air
26. jul.
CPH05:30København Kastrup
2t. 20min.
SJJ07:50Sarajevo Butmir

Hvilke flyselskaber flyver til Sarajevo?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Sarajevo

Hvilke flyselskaber flyver til Sarajevo?

På rejser til Sarajevo fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Wizz Air, Adria Airways, Austrian Airlines eller Norwegian Air International. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

SWISS-fly til Sarajevo

14 SWISS-fly flyver til Sarajevo i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Wien-Schwechat til Sarajevo, der er den mest populære rute, som SWISS har til Sarajevo. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste SWISS-fly til Sarajevo, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 825 kr. og afgik fra København Kastrup. SWISS er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,4/10 af 134 af vores brugere.

Turkish Airlines-fly til Sarajevo

Et andet populært valg for fly til Sarajevo er Turkish Airlines (8,3/10, 128 anmeldelser). De fleste Turkish Airlines-fly, der lander i Sarajevo, kommer fra Istanbul, men der er 8 Turkish Airlines-fly til Sarajevo fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Turkish Airlines, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 1.578 kr. (København Kastrup til Sarajevo, returrejse).


Bedste fly på første klasse til Sarajevo

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber med premium klasse, der flyver til Sarajevo
FlyselskabVurderingFørste klassePris
Wizz AirPrisFra 259 kr.Første klasseVurdering
7,1
Søg efter fly fra Wizz Air

   Lufthavne i nærheden af Sarajevo

   Neden for finder du alle lufthavne i Sarajevo samt deres afstand til centrum

   Sarajevo Lufthavn blev bygget i 1930, men er siden dengang renoveret mange gange, så den i dag tager imod flere end 800.000 passagerer om året. Tallet er støt stigende, og derfor er man i gang med at bygge en helt ny terminal ved siden af den gamle. Da der hverken er bus eller tog ved lufthavnen er taxa løsningen som de fleste turister bruger, til en ca. pris på 75 DKK og en rejsetid på omkring 15 minutter.


   Populære fly til Sarajevo

   Find dine flybilletter til Sarajevo blandt disse populære flyafgange
   Fly fra København til Sarajevo
   Hurtigste flyvetid2t. 20min.
   Laveste pris169 kr.
   Fly fra Billund til Sarajevo
   Hurtigste flyvetid2t. 20min.
   Laveste pris169 kr.

   Hvordan rejser jeg rundt i Sarajevo

   Hvis du bor på hotel i centrum eller holder til i den gamle bydel, som de fleste turister gør, så kommer du nemt rundt til fods. De fleste seværdigheder ligger nemlig i midtbyen, og samtidig er hovedgaden Ferhadija lukket for trafik. Vil du videre ud fra bykernen så byder Sarajevo på et effektivt netværk af busser og sporvogne, hvor en billet koster ca. 7 DKK.


   Visumkrav for Sarajevo

   Man kan godt rejse med fly til Sarajevo uden at skulle ansøge om visum. Danske statsborgere har glæde af visumfrihed i op til 90 dage, men man skal huske pas der skal være gyldigt i 3 måneder efter udrejsedatoen. Tjek altid de nyeste visumregler med den bosnisk herzegovinske ambassade.


   Kom i gang med at planlægge din rejse til Sarajevo


   De bedste oplevelser og seværdigheder i Sarajevo

   Sarajevos højsæson løber fra juni til august som samtidig er her du finder de dyreste billetter. For at finde de billigste skal du rejse hertil i marts og september, og sigte efter at købe billetterne ca. 58 dage før afgang (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Sarajevo, januar 2018).

   Sarajevo byder på masser af historie, smuk natur samt et multikulturelt samfund med kirker, synagoger og moskéer i én og samme by. En tur langs Miljacka-floden er et must, hvor du kan nyde omgivelserne og se de mange broer, der forbinder de to bydele. Baščaršija-torvet er et af byens symbolske steder, hvor du samtidig kan opleve den gamle bydel samt masser af spisesteder. Tag også forbi Vijećnica – en af de mest markante bygninger samt et arkitektonisk mesterværk fra den østrig-ungarske periode. Du bør også slå dig ned på en af de lokale restauranter og prøve nogle af byens mange lækre retter, hvor Sarajevo sahan og Bosanski lonac er to af de klassiske retter.

   En rejseforsikring anbefales altid, så du er dækket i tilfælde af uheld.

   Du kan godt drikke vand fra hanen, men smagen vil være anderledes end den du kender hjemmefra.

   Der er ikke en serviceafgift inkluderet i regningen, og derfor er det standard at give omkring 10% i drikkepenge.

   Gaderne Baščaršija og Ferhadija byder på gode shoppingmuligheder.


   Find billige flybilletter til andre byer i Bosnien-Herzegovina

   Bosnien-Herzegovina er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

   Hvorfor vælge momondo?

   For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Sarajevo.

   Fly til Sarajevo med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

   momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Sarajevo.

   Prisagenter på fly til Sarajevo er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


   Derfor vælger rejsende at bruge momondo
   Fleksibel rejse
   momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
   Ekspertindsigt
   Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
   Prisagent
   Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.