Find billige fly til Singapore fra 1.852 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 1.12
fre. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Singapore

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Singapore

Bedste pris på enkeltbillet

1.852 kr.

Bedste pris på returbillet

4.338 kr.

Hurtigste flyvetid

15t. 00min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Singapore fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.852 kr. (København Kastrup til Singapore Changi).
Den bedste pris på en returbillet til Singapore fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.338 kr. (København Kastrup til Singapore Changi).
Det hurtigste fly til Singapore fra Danmark tager 15t. 00min. (København Kastrup til Singapore Changi).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Singapore, herunder Air France, SWISS og Air India.

Indsigter og trends for flyrejser til Singapore

Få indsigter om din flyrejse til Singapore, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly til Singapore?

Den bedste pris fundet på momondo for fly til Singapore er:
501 kr. pr. person med AirAsia
567 kr. pr. person med Batik Air
586 kr. pr. person med Vietnam Airlines
Se priser fra:

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Singapore?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Singapore (Singapore Changi), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 12t. 30min. og 15t. 25min..

Hvilke flyselskaber flyver til Singapore?

Turkish Airlines, Singapore Airlines og Etihad Airways er de tre mest populære flyselskaber, der flyver til Singapore, ifølge vores data. Turkish Airlines er vores brugeres foretrukne valg, idet 50% vælger at flyve med dette flyselskab, når de rejser til Singapore. Vær opmærksom på, at der er 15 forskellige flyselskaber, der flyver til Singapore regelmæssigt, så du har et par ekstra muligheder at vælge imellem.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Singapore? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Singapore

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Singapore fra Danmark
Singapore
Singapore

Brugbar information om dit fly til Singapore

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Singapore

Hvilken lufthavn er det bedst at lande i for at besøge Sentosa?

Den lufthavn nærmest Sentosa er Singapore Lufthavn, som ligger i Singapore. Hvis du planlægger at besøge eller bo i området er din bedste mulighed at flyve til Singapore Lufthavn.

Hvad er den mest populære lufthavn i Singapore at flyve til?

Hvor meget koster fly til Singapore?

Det billigste fly til Singapore, fundet for nylig på momondo, var 3.824 kr.. Hvis du ikke kan finde et så billigt flytilbud, skal du huske på, at alt under 11.915 kr. anses for at være en god pris for fly til Singapore. 13.454 kr. er den gennemsnitlige pris for at flyve til Singapore, mens 21.069 kr. er den dyreste.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Singapore?

Den bedste dag på ugen at flyve til Singapore er mandag, da priserne er lavest. Du kan også overveje at flyve ud på en onsdag, da denne dag også har tendens til at være billigere. lørdag er omvendt den dyreste dag at flyve til Singapore.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Singapore?

Priser for fly til Singapore opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Singapore?

Fra november 2023 er der 26 udbydere at vælge mellem for fly til Singapore.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Singapore?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Singapore hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Singapore?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Singapore kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Singapore. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Singapore

Find fly til disse populære byer i Singapore fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Singapore

Se de billigste flyrejser til Singapore fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
BillundSingapore15t. 25min.4.154 kr.
KøbenhavnSingapore12t. 30min.4.338 kr.
AalborgSingapore19t. 10min.12.277 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Singapore

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Singapore?

Du behøver ikke at spilde tid på mellemlandinger, hvis du vil med direkte fly til Singapore fra Danmark. To af de store, velrenommerede selskaber i form af Singapore Airlines og SAS tilbyder nemlig direkte afgange fra Københavns Lufthavn.

Hvor lang tid tager det at flyve til Singapore?

Direkte rejser til Singapore fra Københavns Lufthavn tager ca. 12 timer. Ønsker du at flyve fra eksempelvis Billund Lufthavn, så tager rejsen ca. 15 timer, hvis du vælger en afgang med én mellemlanding. Vælger du en afgang med en lang mellemlanding eller med to stop undervejs, er flybilletterne ofte billigere.

Hvilken årstid skal man rejse til Singapore?

Vejret i Singapore er – udover regnsæsonerne – oftest meget ensartet året rundt. Det betyder varme og høje temperaturer kombineret med høj luftfugtighed. Foråret er dog favoritperioden hos de fleste turister. Det er også godt at rejse mellem juli og oktober, for sydvest-monsunen fra juni til september er ikke nær så kraftig som regnperioden i nordøst. Uanset hvad er det altid en god idé at medbringe paraply på flyrejser til Singapore, da der ofte falder byger ind imellem alle solskinstimerne.

Kan man rejse til Singapore uden pas eller visum?

Så længe din rejse til Singapore varer mindre end 90 dage, behøver du ikke at ansøge om visum. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens slutdato. Derudover skal du ved ankomst i lufthavnen forevise returbillet samt tilstrækkelige økonomiske midler til opholdet.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Singapore

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Singapore?

    Søg tilbud på fly til Singapore. Ud fra hvert af dine resultater kan du vælge at oprette en Prisagent.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Singapore med momondo?

    Udnyt den nye AI-teknologi med vores værktøj "Prisprognose", som kan forudsige, om det er bedst at booke nu eller vente til at priserne sandsynligvis falder. Ved at rejse mere strategisk og vælge de bedste dage til at flyve, kan du desuden spare penge på din rejse ved hjælp af vores "Priskalender"-værktøj. “Explore” giver dig en oversigt over, hvor meget det koster at flyve til en hvilken som helst destination fra den by eller lufthavn, du vælger. Vores blog "Discover" giver spændende rejseinspiration og nyttige tips til at spare penge, mens "Prisagent" holder dig opdateret om prisændringer, så du kan booke dit fly, når billetprisen er optimal.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Singapore?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Singapore med fleksibel booking på momondo?

Fly til Singapore med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Singapore?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Singapore.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Singapore lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Singapore er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Singapore på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.