Søg og find billige fly til Singapore

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 10.8
ons. 17.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Singapore

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Singapore

Bedste pris på enkeltbillet

2.349 kr.

Bedste pris på returbillet

4.012 kr.

Hurtigste flyvetid

14t. 50min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Singapore fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.349 kr. (København Kastrup til Singapore Changi).
Den bedste pris på en returbillet til Singapore fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.012 kr. (København Kastrup til Singapore Changi).
Det hurtigste fly til Singapore fra Danmark tager 14t. 50min. (København Kastrup til Singapore Changi).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Singapore, herunder Air France, Turkish Airlines og Finnair.

De billigste fly til byer i Singapore

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Singapore fra Danmark
Singapore
Singapore

Brugbar information om dit fly til Singapore

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Singapore

Den lufthavn nærmest Sentosa er Lufthavn: Singapore, som ligger i Singapore. Hvis du planlægger at besøge eller bo i området er din bedste mulighed at flyve til Lufthavn: Singapore.

Den bedste pris fundet på momondo for fly til Singapore er:
192 kr. pr. person med Batik Air
265 kr. pr. person med Thai Vietjet Air
372 kr. pr. person med Scoot

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Singapore (Singapore Changi), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 12t og 15t.

Det billigste fly til Singapore, fundet for nylig på momondo, var 2.687 kr.. Hvis du ikke kan finde et så billigt flytilbud, skal du huske på, at alt under 16.518 kr. anses for at være en god pris for fly til Singapore. 17.958 kr. er den gennemsnitlige pris for at flyve til Singapore, mens 77.293 kr. er den dyreste.

Den bedste dag på ugen at flyve til Singapore er torsdag, da priserne er lavest. Du kan også overveje at flyve ud på en fredag, da denne dag også har tendens til at være billigere. søndag er omvendt den dyreste dag at flyve til Singapore.Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Singapore? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Singapore

Find fly til disse populære byer i Singapore fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Singapore

Se de billigste flyrejser til Singapore fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnSingapore12t. 00min.4.012 kr.
BillundSingapore15t. 00min.4.516 kr.
AalborgSingapore19t. 45min.9.389 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Singapore

Du behøver ikke at spilde tid på mellemlandinger, hvis du vil med direkte fly til Singapore fra Danmark. To af de store, velrenommerede selskaber i form af Singapore Airlines og SAS tilbyder nemlig direkte afgange fra Københavns Lufthavn.

Direkte rejser til Singapore fra Københavns Lufthavn tager ca. 12 timer. Ønsker du at flyve fra eksempelvis Billund Lufthavn, så tager rejsen ca. 15 timer, hvis du vælger en afgang med én mellemlanding. Vælger du en afgang med en lang mellemlanding eller med to stop undervejs, er flybilletterne ofte billigere.

Vejret i Singapore er – udover regnsæsonerne – oftest meget ensartet året rundt. Det betyder varme og høje temperaturer kombineret med høj luftfugtighed. Foråret er dog favoritperioden hos de fleste turister. Det er også godt at rejse mellem juli og oktober, for sydvest-monsunen fra juni til september er ikke nær så kraftig som regnperioden i nordøst. Uanset hvad er det altid en god idé at medbringe paraply på flyrejser til Singapore, da der ofte falder byger ind imellem alle solskinstimerne.

Så længe din rejse til Singapore varer mindre end 90 dage, behøver du ikke at ansøge om visum. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens slutdato. Derudover skal du ved ankomst i lufthavnen forevise returbillet samt tilstrækkelige økonomiske midler til opholdet.


Populære ruter til Singapore

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Singapore
Hurtigste flyvetid12t. 00min.
Laveste pris4.012 kr.
Fly fra Billund til Singapore
Hurtigste flyvetid15t. 00min.
Laveste pris4.516 kr.
Fly fra Aalborg til Singapore
Hurtigste flyvetid19t. 45min.
Laveste pris9.389 kr.

Find fly til Singapore

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Singapore


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Fly til Singapore med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Singapore.

Prisagenter på fly til Singapore er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.