Find billige fly til Singapore

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
fre 6.8
fre 13.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Singapore.
Se nuværende rejserestriktioner for Singapore

De billigste fly til byer i Singapore

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Singapore fra Danmark
Singapore
Singapore

Brugbar information om dit fly til Singapore

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Singapore
 • Hvilken lufthavn er det bedst at lande i for at besøge Sentosa?

  At flyve til Lufthavn: Singapore er typisk den bedste måde at besøge Sentosa på, da det er den lufthavn, der ligger tættest på.

 • Hvad er det billigste fly til Singapore?

  Den bedste pris fundet på momondo for fly til Singapore er:
  165 kr. pr. person med Malindo Air
  319 kr. pr. person med Scoot
  433 kr. pr. person med Jetstar Asia


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Singapore?

Indrejserestriktioner

Singapore har begrænset adgang og transit for alle korttidsbesøgende, der ikke er bosiddende i Singapore, Singapores statsborgere og fastboende, eller indehavere af langtidspas (herunder indehavere af arbejdspas, studenterpas, Dependant's Pass og Long-term Visit Pass). Rejsende, der har været i Storbritannien eller Sydafrika i en hvilken som helst periode inden for de foregående 14 dage før rejsen, inklusive i transit, kan ikke komme ind i Singapore. Singapores borgere og beboere er stadig i stand til at komme ind i Singapore. Langtidsbesøgskort og Langtidsbesøg Godkendt Principielle godkendelsesindehavere, der er udstedt af ICA, skal også have en godkendt adgangstilladelse (ALE) fra ICA. Studenter indehavere af adgangskort og Student's Pass Indehavere af principgodkendelser skal også have en ALE fra Undervisningsministeriet (MOE). Nye og eksisterende indehavere af arbejdspas må kun komme ind i Singapore med arbejdsministeriets (MOM) forudgående godkendelse. De skal fremvise MOM's godkendelsesbrev til flypersonalet ved indtjekning og før boarding samt til ICA-officerer ved immigrationskontrolposten ved ankomsten til Singapore. Kortfristede besøgende med en ALE fra ICA, Handels- og Industriministeriet (MTI), Udenrigsministeriet (MFA) eller MOH kan stadig rejse ind i landet. De kan dog stadig blive helbredsundersøget ved ankomsten. Hvis man har en ALE, kan man ikke få et Visit Pass til Singapore. Hvis du har kortsigtede ønsker om at rejse til Singapore, skal du på forhånd ansøge om et SafeTravel Pass på https://safetravel.ica.gov.sg/. Ægtefæller eller børn til personer med bopæl i Singapore eller statsborgere, der har behov for at besøge Singapore på grund af formildende omstændigheder, kan ansøge om indrejse via Sundhedsministeriet.

Indrejsekrav

Samtlige rejsende, der rejser ind i Singapore, herunder singaporeanske statsborgere, fastboende og indehavere af langtidspas (LTP), skal fremsende en sundhedserklæring via SG Arrival Card (SGAC). e-Service, https://eservices.ica.gov.sg/sgarrivalcard, eller mobilappen. Luftfartsselskaberne bedes informere passagererne ved indtjekning og før boarding samt under flyvningen om, at de skal indsende deres helbredserklæring via SGAC-e-Service inden deres ankomst til Singapore. Papirbaseret indskibnings-/udskibningskort er blevet afbrudt og distribueres ikke længere af luftfartsselskaber der opererer i Singapore.

Karantænekrav

Rejsende, der rejser ind i Singapore, vil blive testet for COVID-19 og skal også selvisolere sig i 14 dage på en særlig Stay-Home-Notice (SHN) facilitet til en pris af USD 2000. Rejsende er ansvarlige for at dække alle disse omkostninger. Under karantænen må rejsende ikke forlade deres værelse, og rygning er ikke tilladt på faciliteterne. Fra den 11. august skal alle over 12 år, som er i karantæne i hjemmet, ifølge loven bære et elektronisk mærke i hele karantæneperioden. Perioden på 14 dage kan ikke reduceres, selv hvis rejsende ønsker at forlade Singapore. Singapores statsborgere og indbyggere, der har været i Storbritannien eller Sydafrika, er forpligtet til at foretage 14 dages karantæne ved et regeringsanlæg ved ankomsten, efterfulgt af 7 dages karantæne på deres bopæl. Rejsende vil være forpligtet til at tage en COVID-19 test ved ankomsten og i slutningen af deres karantæneperiode. Rejsende med et Air Travel Pass-kort, der har indrejsetilladelse i Singapore, og som har opholdt sig i enten Brunei eller New Zealand i de sidste 14 dage i træk før deres indrejse, skal ikke fremvise en Stay-Home Notice (SHN), men vil stadig være underlagt COVID-19-test ved ankomsten. Hvis testen er negativ, kan de fortsætte deres aktiviteter i Singapore. SHN-varigheden afkortes fra 14 dage til 7 dage for rejsende med et Air Travel Pass-kort, der har haft adgang til Singapore i de sidste 14 på hinanden følgende dage i Australien (undtagen Victoria), Kina, Macao, Sydkorea, Taiwan eller Vietnam, og de får lov til at betjene deres SHN på deres bopælssted og gennemgå en COVID-19-test ved afslutningen af deres SHN.

Transitregler

Transit gennem Singapore kan være muligt afhængigt af oprindelses- og destinationslande og udvalgte luftfartsselskaber. Transitpassagerer med nylige rejser til visse lande kan blive bedt om at gennemgå en COVID-19-test inden for 72 timer efter afrejse.

Hvis du planlægger rejser til Singapore nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Singapore? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Singapore

Find fly til disse populære byer i Singapore fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Singapore

Se de billigste flyrejser til Singapore fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
KøbenhavnSingapore3.297 kr.
BillundSingapore3.391 kr.
AalborgSingapore3.760 kr.

Fly til Singapore

Singapore er den største af verdens i alt tre bystater (udover Monaco og Vatikanet), og består sammenlagt af mere end 60 øer. Østatens mange år som britisk koloni præger kulturen, som er moderne og sammenlignelig med mange af de vesteuropæiske lande. Fly til Singapore sender dig ud til Sydøstasien og et land fyldt med kontraster, hvad enten det er templer og skyskrabere, gadekøkkener og Michelin-restauranter, outlets og designerbutikker samt meget andet. Fly til Singapore lander i den helt unikke lufthavn, Singapore Changi Airport, som er en oplevelse i sig selv. Infrastrukturen er helt i top i landet, så du med fordel kan se mere end blot hovedøen Pulau Ujong. På rejser til Singapore kan du både tage MRT-tog, busser, taxaer og færger, så du kan komme rundt på de forskellige øer. Når du begiver dig afsted på flyrejser til Singapore, kan du se frem til et land præget af tropisk regnskovsklima, hvor årstiderne nærmest flyder ud i ét. Regnskov og troper er lig med regn, og Singapore oplever således to forskellige regnsæsoner i form af nordøst-monsunen fra november til januar samt sydvest-monsunen fra juni til september. November og december er generelt de to vådeste måneder, men der falder ofte vand dagligt i de to sæsoner. Dermed er er det mest oplagt at booke dine flybilletter til Singapore med afrejse om foråret, og du kan sammenligne de billigste rejsedage i priskalenderen her på momondo.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Singapore?

Du behøver ikke at spilde tid på mellemlandinger, hvis du vil med direkte fly til Singapore fra Danmark. To af de store, velrenommerede selskaber i form af Singapore Airlines og SAS tilbyder nemlig direkte afgange fra Københavns Lufthavn.

Hvor lang tid tager det at flyve til Singapore?

Direkte rejser til Singapore fra Københavns Lufthavn tager ca. 12 timer. Ønsker du at flyve fra eksempelvis Billund Lufthavn, så tager rejsen ca. 15 timer, hvis du vælger en afgang med én mellemlanding. Vælger du en afgang med en lang mellemlanding eller med to stop undervejs, er flybilletterne ofte billigere.

Hvilken årstid skal man rejse til Singapore?

Vejret i Singapore er – udover regnsæsonerne – oftest meget ensartet året rundt. Det betyder varme og høje temperaturer kombineret med høj luftfugtighed. Foråret er dog favoritperioden hos de fleste turister. Det er også godt at rejse mellem juli og oktober, for sydvest-monsunen fra juni til september er ikke nær så kraftig som regnperioden i nordøst. Uanset hvad er det altid en god idé at medbringe paraply på flyrejser til Singapore, da der ofte falder byger ind imellem alle solskinstimerne.

Kan man rejse til Singapore uden pas eller visum?

Så længe din rejse til Singapore varer mindre end 90 dage, behøver du ikke at ansøge om visum. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens slutdato. Derudover skal du ved ankomst i lufthavnen forevise returbillet samt tilstrækkelige økonomiske midler til opholdet.


Populære ruter til Singapore

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Singapore
Hurtigste flyvetid12t. 00min.
Laveste pris3.297 kr.
Fly fra Billund til Singapore
Hurtigste flyvetid23t. 40min.
Laveste pris3.391 kr.
Fly fra Aalborg til Singapore
Hurtigste flyvetid21t. 45min.
Laveste pris3.760 kr.

Find fly til Singapore

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Singapore