Find billige fly til Libanon

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn 1.8
søn 8.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Libanon.
Se nuværende rejserestriktioner for Libanon

De billigste fly til byer i Libanon

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Libanon fra Danmark

Brugbar information om dit fly til Libanon

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Libanon
  • Hvad er det billigste fly til Libanon?

    Den bedste pris fundet på momondo for fly til Libanon er:
    732 kr. pr. person med Transavia
    834 kr. pr. person med Cyprus Airways
    868 kr. pr. person med Air Serbia


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Libanon?

Indrejserestriktioner

Libanon har genåbnet sine lufthavne med begrænset kapacitet. Folk, der rejser til Libanon, vil blive pålagt at overholde test- og selvisoleringsforanstaltninger for at reducere spredningen af coronavirus. Tjek med flyselskabet og den libanesiske ambassade før du booker. Fra 12. april 2021 sætter Libanon et udgangsforbud på plads fra kl. til 5:00 om morgenen i hele måneden under Ramadan.

Indrejsekrav

Rejsende skal fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 96 timer før rejsen for at få lov til at rejse ind i landet. Børn under 12 år er undtaget fra alle PCR-testkrav. Rejsende, der forlod Libanon i en periode, der ikke overstiger en uge, er fritaget for PCR-test, når de vender tilbage. Rejsende skal udfylde en "Airport Tracking Registration Form" inden afrejse. Rejsende skal downloade den libanesiske regerings applikation "Covid Leb Track" på deres mobiltelefon og udfylde en sundhedserklæringsformular inden afrejse. Rejsende, undtagen militærpersonale, diplomater, medlemmer af internationale organisationer, UNIFIL og medlemmer af den libanesiske nationale socialsikringsfond eller medarbejderkooperativ, skal have en forsikringspolice for hele deres ophold i Libanon, der fuldt ud dækker udgifterne til lægebehandling hvis de tester positiv for coronavirus. Alternativt kan politikken opnås i forsikringsdiskerne ved ankomsten til Rafik Hariri International Airport-Beirut.

Karantænekrav

Alle rejsende er underlagt en 3-dages karantæne på deres bopæl eller indkvartering ved ankomsten. Rejsende skal gennemgå en yderligere PCR-test i slutningen af deres karantæneperiode. Diplomater og deres familier, officielle delegationer og UNFIL-officerer er undtaget fra karantæneforanstaltningerne, såvel som dem, der har modtaget COVID-19-vaccinationen, forudsat at de har bevis for vaccination og tager en PCR-test ved ankomsten som en forsigtighedsforanstaltning. Rejsende, der tester positive, bliver nødt til at isolere sig selv og følge sundhedsministeriets retningslinjer.

Alle andre oplysninger

Der gælder særlige restriktioner for ikke-syriske statsborgere, der er i transit gennem Libanon på vej til Syrien: Rejsende, der rejser gennem Beirut (BEY) til Syrien, skal have forhåndstilladelse fra de syriske myndigheder. Personer over 12 år skal også have en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, der udstedes senest 96 timer før afgang. Rejsende med et rejsedokument for palæstinensiske flygtninge udstedt af Syrien er undtaget fra dette krav.

Hvis du planlægger rejser til Libanon nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Libanon

Find fly til disse populære byer i Libanon fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Libanon

Se de billigste flyrejser til Libanon fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
KøbenhavnBeirut1.759 kr.
BillundBeirut1.804 kr.
AarhusBeirut4.988 kr.

Fly til Libanon

Tyrkiet, Egypten, Grækenland og Italien – det er blot nogle af de populære turistlande ved Middelhavet. Men der findes også de lidt mere utraditionelle. Den kategori hører Libanon-rejser ind under, og landet er i dén grad et besøg værd. Der er mulighed for at vælge mellem fire sæsoner, når du booker flybilletter til Libanon. Du lander i Beirut Internationale Lufthavn, og det er muligt at leje en bil ved ankomst eller booke den online hjemmefra, hvis du vil se mere af landet end blot Beirut. Med priser fra ca. 1700 DKK for en returbillet behøver det ikke at være dyrt at rejse med fly til Libanon. Du kan tjekke de billigste dage i priskalenderen her på momondo. Flyrejser til Libanon byder på et spændende, varieret klima afhængig af sæson. Landet er velsignet med en lang kyststrækning ud til Middelhavet, hvor strandene i den nordlige og sydlige del er de bedste. Der findes også en bjergkæde med bjerge på op til 3000 meter, så du kan også rejse med fly til Libanon for at holde skiferie. Sommersæsonen fra juni til september er den mest populære periode at rejse i grundet det lækre vejr, som er varmest i juli og august. Priserne på flybilletter og hoteller er oftest stigende i denne periode.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Libanon?

Der findes på nuværende tidspunkt to flyselskaber, som tilbyder direkte rejser med fly til Libanon. Det er selskaberne SAS og Middle East Airlines, der begge har afgang fra Københavns Lufthavn. Fra de øvrige danske lufthavne kommer der én eller flere mellemlandinger på undervejs.

Hvor lang tid tager det at flyve til Libanon?

Direkte flyrejser til Libanon fra København tager ca. fire timer. En rejse med mellemlanding fra Billund Lufthavn tager ca. seks timer. Vælger du en tur med en mellemlanding, er der ofte penge at spare på flybilletterne.

Hvilken årstid skal man rejse til Libanon

Hvis du vil nyde sandstrandene samt de varmeste temperaturer, ligesom de fleste andre turister, så rejs med fly til Libanon om sommeren. Foråret fra marts til maj er også en populær sæson, da landet blomstrer i fuldt flor kombineret med et behageligt klima, der ikke er for varmt. Vil du prøve kræfter med de libanesiske pister, så besøg landet fra december til marts.

Kan man rejse til Libanon uden pas eller visum?

Der er visumpligt for danske statsborgere, som rejser til Libanon. Du får dit visum som et stempel i passet ved ankomst. Dit pas skal desuden være gyldigt i minimum en måned efter feriens slutdato.

Check Udenrigsministeriets rejsevejledning inden afgang

Da der kan være uroligheder i landet, anbefales det, at du holder dig opdateret angående landets sikkerhedssituation på Udenrigsministeriets hjemmeside, um.dk, inden afrejse. (Priser tjekket d. 03/08/2018).


Populære ruter til Libanon

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Beirut
Hurtigste flyvetid4t. 00min.
Laveste pris1.759 kr.
Fly fra Billund til Beirut
Hurtigste flyvetid8t. 30min.
Laveste pris1.804 kr.
Fly fra Aarhus til Beirut
Hurtigste flyvetid9t. 45min.
Laveste pris4.988 kr.

Find fly til Libanon

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Libanon