Find billige fly til Libanon fra 780 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 5.12
tir. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Libanon

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Libanon

Bedste pris på enkeltbillet

780 kr.

Bedste pris på returbillet

1.534 kr.

Hurtigste flyvetid

7t. 50min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Libanon fra Danmark i de seneste 72 timer er 780 kr. (København Kastrup til Beirut).
Den bedste pris på en returbillet til Libanon fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.534 kr. (København Kastrup til Beirut).
Det hurtigste fly til Libanon fra Danmark tager 7t. 50min. (København Kastrup til Beirut).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Libanon, herunder Lufthansa, Pegasus Airlines og SunExpress.

Indsigter og trends for flyrejser til Libanon

Få indsigter om din flyrejse til Libanon, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly til Libanon?

De billigste flybilletter til Libanon fundet fornyligt af momondo brugere er 528 kr. med Cyprus Airways, 805 kr. med Turkish Airlines og 998 kr. med Pegasus Airlines.
Se priser fra:

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Libanon?

Rejsetiden fra Danmark til Libanon afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Beirut tager det i gennemsnit 4t, imens det i gennemsnit tager 13t. 35min., hvis du flyver fra Billund til Beirut. Beirut er den mest populære lufthavn i Libanon.

Hvilke flyselskaber flyver til Libanon?

Der er 15 flyselskaber, der flyver til Libanon regelmæssigt, men MEA, Turkish Airlines og Lufthansa er de mest populære blandt vores brugere. I det seneste år søgte 56% af dem, der søgte efter fly til Libanon, at rejse med MEA, hvilket gør dette flyselskab til det foretrukne valg blandt momondos rejsende.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Libanon? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Libanon

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Libanon fra Danmark

Brugbar information om dit fly til Libanon

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Libanon

Hvad er den mest populære lufthavn i Libanon at flyve til?

Hvor meget koster fly til Libanon?

Fly til Libanon kan fås så billigt som 1.603 kr. pr. billet. Vores brugere har dog en tendens til at finde flybilletter til Libanon for omkring 2.890 kr. i gennemsnit. Hvis du leder efter et godt tilbud på dit fly til Libanon, bør du overveje at bestille, hvis du finder noget til 2.480 kr. eller mindre.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Libanon?

Hvis dine rejseplaner er fleksible, og du ønsker at spare penge på fly til Libanon, skal du sørge for at bestille din afrejse på en torsdag. Din bedste mulighed er at flyve på en torsdag, såvel som en onsdag. Afrejse på en lørdag plejer at være den dyreste dag i ugen at flyve til Libanon.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Libanon?

Priser for fly til Libanon opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Libanon?

Fra november 2023 er der 20 udbydere at vælge mellem for fly til Libanon.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Libanon?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Libanon hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Libanon?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Libanon rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Libanon. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Libanon

Find fly til disse populære byer i Libanon fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Libanon

Se de billigste flyrejser til Libanon fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnBeirut4t. 00min.1.629 kr.
BillundBeirut13t. 35min.3.006 kr.
AarhusBeirut33t. 15min.4.377 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Libanon

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Libanon?

Der findes på nuværende tidspunkt to flyselskaber, som tilbyder direkte rejser med fly til Libanon. Det er selskaberne SAS og Middle East Airlines, der begge har afgang fra Københavns Lufthavn. Fra de øvrige danske lufthavne kommer der én eller flere mellemlandinger på undervejs.

Hvor lang tid tager det at flyve til Libanon?

Direkte flyrejser til Libanon fra København tager ca. fire timer. En rejse med mellemlanding fra Billund Lufthavn tager ca. seks timer. Vælger du en tur med en mellemlanding, er der ofte penge at spare på flybilletterne.

Kan man rejse til Libanon uden pas eller visum?

Der er visumpligt for danske statsborgere, som rejser til Libanon. Du får dit visum som et stempel i passet ved ankomst. Dit pas skal desuden være gyldigt i minimum en måned efter feriens slutdato.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Libanon

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Libanon?

    Prisagenter giver dig besked på e-mail, når priserne for fly til Libanon falder. For at aktivere funktionen skal du først vælge dine ønskede rejsedage og starte en søgning. Når du gennemser dine resultater, vil du kunne se Prisagent-funktionen og klikke på den for at slå notifikationer til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Libanon med momondo?

    Brug vores værktøj "Priskalender" til at se de rejsedage, det bedst kan betale sig at flyve tur-retur på din rejse. Vores "Prisprognose"-værktøj bruger AI-teknologi til at forudsige, om du skal købe billet nu eller vente med at booke til priserne potentielt bliver billigere. Explore viser dig alle flymuligheder fra en by eller lufthavn, så du kan skræddersy dit helt eget eventyr. Bloggen Discover giver desuden værdifulde tips til, hvordan du kan spare penge, når du skal booke din rejse. Har du søgt på et fly, kan du oprette "Prisagenter" for at spore priser for din ønskede flyrejse, så du kan booke fly på det helt rigtige tidspunkt.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Libanon?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Libanon. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Libanon med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Libanon, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Libanon?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Libanon.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Libanon lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Libanon er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Libanon på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.