Find billige fly til Kosovo

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Kosovo

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Kosovo

Bedste pris på enkeltbillet

548 kr.

Bedste pris på returbillet

840 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 00min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Kosovo fra Danmark i de seneste 72 timer er 548 kr. (København Kastrup til Pristina).
Den bedste pris på en returbillet til Kosovo fra Danmark i de seneste 72 timer er 840 kr. (København Kastrup til Pristina).
Det hurtigste fly til Kosovo fra Danmark tager 3t. 00min. (København Kastrup til Pristina).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Kosovo, herunder SWISS, LOT og Pegasus Airlines.

De billigste fly til byer i Kosovo

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Kosovo fra Danmark
Pristina
Pristina

Brugbar information om dit fly til Kosovo

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Kosovo

De billigste flybilletter til Kosovo fundet fornyligt af momondo brugere er 569 kr. med Wizz Air, 646 kr. med easyJet og 767 kr. med AnadoluJet.

Rejsetiden fra Danmark til Kosovo afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Pristina tager det i gennemsnit 12t. 45min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Pristina. Pristina er den mest populære lufthavn i Kosovo.

Det billigste fly til Kosovo, fundet for nylig på momondo, var 549 kr.. Hvis du ikke kan finde et så billigt flytilbud, skal du huske på, at alt under 2.580 kr. anses for at være en god pris for fly til Kosovo. 2.836 kr. er den gennemsnitlige pris for at flyve til Kosovo, mens 34.865 kr. er den dyreste.

Det er bedst at flyve til Kosovo på en onsdag eller torsdag, da det er her, at flypriserne er lavest i ugen. Den dyreste dag i ugen at flyve til Kosovo er på en fredag.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Kosovo

Find fly til disse populære byer i Kosovo fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Kosovo

Se de billigste flyrejser til Kosovo fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnPristina7t. 25min.1.680 kr.

Populære ruter til Kosovo

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Pristina
Hurtigste flyvetid7t. 25min.
Laveste pris1.680 kr.

Find fly til Kosovo

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Kosovo. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Kosovo, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Kosovo.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Kosovo lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Kosovo og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.