Find billige fly til Pristina

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Pristina

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Pristina

Bedste pris på enkeltbillet

348 kr.

Bedste pris på returbillet

753 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 15min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Pristina fra Danmark i de seneste 72 timer er 348 kr. (København Kastrup til Pristina).
Den bedste pris på en returbillet til Pristina fra Danmark i de seneste 72 timer er 753 kr. (København Kastrup til Pristina).
Det hurtigste fly til Pristina fra Danmark tager 5t. 15min. (København Kastrup til Pristina).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Pristina, herunder SWISS, Austrian Airlines og AnadoluJet.

Indsigter og trends for flyrejser til Pristina

Få indsigter om din flyrejse til Pristina, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Pristina?

Den billigste måned at flyve til Pristina fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.499 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Pristina i marts, så rejs fra Danmark i september, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.541 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Pristina på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Pristina fra Danmark på en onsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en onsdag helt ned til 1.906 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.477 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Pristina?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Pristina på er om morgenen. Fly fra Danmark til Pristina på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.933 kr.. Fly til Pristina koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.584 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Pristina?

Rejsetiden fra Danmark til Pristina afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Pristina tager det i gennemsnit 4t. 20min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Pristina. Pristina er den mest populære lufthavn i Pristina.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Pristina?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Pristina fra Danmark er 15 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.938 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Pristina

Find de billigste fly til disse Pristina-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Pristina

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Pristina

København (CPH) til Pristina (PRN)

Fly til Pristina ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Pristina, hvor den gennemsnitlige pris er 1.938 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PRISTINA FRA KØBENHAVNmarts23% billigereAt flyve fra København til Pristina ​​koster i gennemsnit blot 1.499 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PRISTINA FRA KØBENHAVNjuli49% dyrereDet koster cirka 2.884 kr. at flyve til Pristina ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PRISTINA FRA KØBENHAVNjuli577% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Pristina fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Pristina

Landene på Balkanhalvøen er blevet populære turistrejsemål. Det skyldes især den smukke natur samt nærheden til havet og de varme somre. Det er netop om sommeren fra juni til august, at de fleste turister rejser med fly til Prishtina. Er du ikke til varme temperaturer, bør du rejse med fly til Prishtina om foråret eller efteråret, hvor termostaten viser ca. 20 °C. Vintrene i byen er ofte meget kolde og snefyldte, hvilket gør årstiden oplagt til en skiferie. Der er sjældent mange turister på denne årstid, hvilket giver gode chancer for at finde billige flybilletter til Prishtina.


Gode tilbud på fly til Pristina

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Pristina fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Pristina

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Pristina

Hvilke flyselskaber flyver til Pristina?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Pristina

Hvilke flyselskaber flyver til Pristina?

Austrian Airlines er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Pristina. Adria Airways, Norwegian og LOT er også populære valg på flyrejser til Pristina fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Pristina, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

SWISS-fly til Pristina

SWISS flyver omkring 6 fly til Pristina om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Zürich, hvor det bedste tilbud på en returrejse med SWISS var på 1.284 kr. (København Kastrup til Pristina). Brugerne har bedømt SWISS med 8,4/10 i over 142 anmeldelser på momondo.

Turkish Airlines-fly til Pristina

Turkish Airlines flyver normalt til Pristina 3 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Pristina fra Istanbul. Turkish Airlines (bedømmelse: 8,0, 158 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Pristina, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Turkish Airlines-billet, der er fundet på momondo til Pristina, var fra Billund (1.299 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Pristina

Neden for finder du alle lufthavne i Pristina samt deres afstand til centrum

Der kører hverken tog eller lufthavnsbus fra Prishtina Lufthavn til centrum. Derfor kan du vælge at leje en bil i lufthavnen eller hyre en taxi. En taxi til centrum koster ca. 15 EUR (ca. 112 DKK), og rejsetiden er ca. 25 min.


Populære fly til Pristina

Find dine flybilletter til Pristina blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Pristina
Hurtigste flyvetid4t. 20min.
Laveste pris753 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Pristina

Du kommer nemmest rundt i Prishtina til fods kombineret med byens taxis. En tur fra den ene ende af byen til den anden koster ca. 3 EUR (ca. 23 DKK). Der kører også minibusser, hvor især rute nummer syv er populær blandt turister. En busbillet koster ca. 0,50 EUR (ca. 4 DKK).


Visumkrav for Pristina

Som dansk statsborger kan du rejse visumfrit til Kosovo. Dit pas skal være gyldigt i mindst tre måneder efter endt ophold, og passet skal have minimum to tomme sider.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Pristina


De bedste oplevelser og seværdigheder i Pristina

Du kan se frem til en række seværdigheder, når du er landet med fly i Prishtina. Kosovos nationalbibliotek ligger i Prishtina og betager enhver turist med sin arkitektur indvendig og udvendig. Jashar Pasha Moskéen og Nena Tereze Katedralen er også smukke bygningsværker, hvor du fra katedralens tårn opnår en fantastisk udsigt.

Det er en god idé at investere i en rejseforsikring, så du er dækket efter dine behov på ferien. Det gælder sygeforsikring samt eventuelle tillægsdækninger, som eksempelvis bagage- og tyveriforsikring. Med en rejseforsikring slipper du for ekstra regninger, hvis uheldet er ude.

Turister bør holde sig til flaskevand i Prishtina.

I Prishtina giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Bulevardi Nënë Tereza og UCK Street er to kendte indkøbsgader i Prishtina. Der findes også forskellige markeder i området omkring Grand Hotel.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Pristina.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Pristina med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Pristina.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Pristina, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Pristina spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.