Find billige flybilletter til Pristina

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Pristina (PRN)
tir.. 18.5.
tir.. 25.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Pristina. De nuværende restriktioner til Pristina er baseret på Kosovo rejserestriktioner.

Se nuværende Kosovo rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Pristina

Find de billigste fly til disse Pristina-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Pristina

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Pristina

København (CPH) til Pristina (PRN)

Fly til Pristina ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Pristina, hvor den gennemsnitlige pris er 1.465 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PRISTINA FRA KØBENHAVNseptember22% billigereAt flyve fra København til Pristina ​​koster i gennemsnit blot 1.138 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PRISTINA FRA KØBENHAVNdecember45% dyrereDet koster cirka 2.118 kr. at flyve til Pristina ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PRISTINA FRA KØBENHAVNjuli600% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Pristina fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Prishtina?

Landene på Balkanhalvøen er blevet populære turistrejsemål. Det skyldes især den smukke natur samt nærheden til havet og de varme somre. Det er netop om sommeren fra juni til august, at de fleste turister rejser med fly til Prishtina. Er du ikke til varme temperaturer, bør du rejse med fly til Prishtina om foråret eller efteråret, hvor termostaten viser ca. 20 °C. Vintrene i byen er ofte meget kolde og snefyldte, hvilket gør årstiden oplagt til en skiferie. Der er sjældent mange turister på denne årstid, hvilket giver gode chancer for at finde billige flybilletter til Prishtina.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Pristina?

Den billigste måned at flyve til Pristina fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.138 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Pristina i september, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.163 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Pristina?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Pristina fra Danmark er 38 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.465 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Pristina på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 887 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Pristina på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Pristina fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 1.463 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.288 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Pristina?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Pristina på er om morgenen. Fly fra Danmark til Pristina på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.634 kr.. Fly til Pristina koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.384 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Pristina?

På nuværende tidspunkt inkluderer Kosovo rejserestriktioner rejser til Pristina. Indrejserestriktioner

Kosovo har genåbnet sin lufthavn for internationale flyvninger. Der er lægepersonale ved grænseovergangene og lufthavnen, og rejsende kan være underlagt et helbredstjek. Der er ingen krav om selvisolering ved indrejse i Kosovo, men rejsende bør følge instruktionerne fra det medicinske personale ved grænsen.

Indrejsekrav

Alle rejsende, der kommer ind i Kosovo fra lande, der af ECDC vurderes som Høj risiko skal fremlægge en helbredsgodkendelse med et negativt RT-PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang.

KarantænekravRejsende, der rejser ind i Kosovo uden en negativ RT-PCR-test, som er foretaget indenfor de sidste 72 timer, er underlagt selvisolationskontrol i 7 dage.

Transitregler

Udenlandske rejsende i transit, som forlader Kosovo inden for 3 timer, behøver ikke fremvise en helbredsgodkendelse med et negativt RT-PCR-resultat. De skal dog fremvise et gyldigt dokument, såsom flybillet, og underskrive en erklæring om at de forlader området inden for 3 timer.

Hvis du planlægger rejser til Pristina nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Pristina

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Pristina fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
6. jul.
CPH18:15København Kastrup
12t. 20min.
1 stop
PRN06:35Pristina
13. jul.
PRN01:50Pristina
2t. 40min.
CPH04:30København Kastrup
1.518 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
25. maj
CPH08:45København Kastrup
9t. 55min.
1 stop
PRN18:40Pristina
31. maj
PRN23:00Pristina
8t. 55min.
1 stop
CPH07:55København Kastrup
1.304 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
25. jun.
CPH05:45København Kastrup
8t. 35min.
2 stop
PRN14:20Pristina
30. jul.
PRN07:15Pristina
10t. 45min.
1 stop
CPH18:00København Kastrup
1.450 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
22. maj
CPH08:45København Kastrup
11t. 10min.
1 stop
PRN19:55Pristina
28. maj
PRN23:00Pristina
8t. 55min.
1 stop
CPH07:55København Kastrup
1.438 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
18. jun.
CPH05:45København Kastrup
8t. 35min.
2 stop
PRN14:20Pristina
13. aug.
PRN23:00Pristina
11t. 50min.
1 stop
CPH10:50København Kastrup
1.763 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
18. jun.
CPH13:20København Kastrup
17t. 45min.
1 stop
PRN07:05Pristina
13. aug.
PRN20:20Pristina
3t. 00min.
CPH23:20København Kastrup
1.732 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Pristina

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Pristina, så se nogle af vores tilbud herunder.
Pegasus Airlines
2. jun.
CPH08:45København Kastrup
11t. 10min.
1 stop
PRN19:55Pristina
1.138 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. jul.
CPH18:20København Kastrup
12t. 15min.
1 stop
PRN06:35Pristina
Flere flyselskaber
8. jul.
CPH18:20København Kastrup
12t. 15min.
1 stop
PRN06:35Pristina

Hvilke flyselskaber flyver til Prishtina?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Pristina

Der er flere muligheder, når turen skal gå med fly til Prishtina. Fra Københavns Lufthavn kan du flyve med udbydere som Lufthansa og Adria Airways, men også med lavprisselskaber som Norwegian og Ryanair. Fra Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med Wizz Air og Turkish Airlines. Lavprisselskaberne har ofte billige billetter, men som regel skal der betales ekstra for check-in bagage og sædevalg.

Hvem flyver direkte til Prishtina?

Norwegian tilbyder flybilletter til Prishtina med direkte fly fra Københavns Lufthavn. Vælger du en flyafgang fra en anden dansk lufthavn eller med et andet flyselskab, er det nødvendigt med et eller flere stop undervejs på rejsen.

Hvor lang tid tager det at flyve til Prishtina?

En direkte flyafgang fra København er naturligvis hurtigst og kan klares på ca. 3 t. Vælger du en afgang med eksempelvis en mellemlanding undervejs, tager den hurtigste rejse ca. 4 t. og 25 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Pristina samt afstand til centrum

Der kører hverken tog eller lufthavnsbus fra Prishtina Lufthavn til centrum. Derfor kan du vælge at leje en bil i lufthavnen eller hyre en taxi. En taxi til centrum koster ca. 15 EUR (ca. 112 DKK), og rejsetiden er ca. 25 min.


Populære fly til Pristina

Find dine flybilletter til Pristina blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Pristina
Korteste rejsetid
2t. 40min.
Laveste pris
1.194 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Prishtina?

Du kommer nemmest rundt i Prishtina til fods kombineret med byens taxis. En tur fra den ene ende af byen til den anden koster ca. 3 EUR (ca. 23 DKK). Der kører også minibusser, hvor især rute nummer syv er populær blandt turister. En busbillet koster ca. 0,50 EUR (ca. 4 DKK).


Kan man rejse til Prishtina uden pas eller visum?

Som dansk statsborger kan du rejse visumfrit til Kosovo. Dit pas skal være gyldigt i mindst tre måneder efter endt ophold, og passet skal have minimum to tomme sider.


Tips og gode råd til Prishtina

Hvad skal man se i Prishtina?

Du kan se frem til en række seværdigheder, når du er landet med fly i Prishtina. Kosovos nationalbibliotek ligger i Prishtina og betager enhver turist med sin arkitektur indvendig og udvendig. Jashar Pasha Moskéen og Nena Tereze Katedralen er også smukke bygningsværker, hvor du fra katedralens tårn opnår en fantastisk udsigt.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Du kan med fordel rejse med børn til Prishtina, som er en by, der er kendt for at tage godt imod sine turister. Et familiefoto foran det ikoniske New Born-monument er ej at forglemme. Germia Park er også et sikkert hit, da det er en skøn park med en kæmpe udendørs pool.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er en god idé at investere i en rejseforsikring, så du er dækket efter dine behov på ferien. Det gælder sygeforsikring samt eventuelle tillægsdækninger, som eksempelvis bagage- og tyveriforsikring. Med en rejseforsikring slipper du for ekstra regninger, hvis uheldet er ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Turister bør holde sig til flaskevand i Prishtina.

Giver man drikkepenge i Prishtina?

I Prishtina giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Bulevardi Nënë Tereza og UCK Street er to kendte indkøbsgader i Prishtina. Der findes også forskellige markeder i området omkring Grand Hotel. (Priser checket: 26/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class