Find billige fly til Apulien fra 252 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tor. 30.11
tor. 7.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Apulien

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Apulien

Bedste pris på enkeltbillet

252 kr.

Bedste pris på returbillet

1.267 kr.

Hurtigste flyvetid

11t. 50min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Apulien fra Danmark i de seneste 72 timer er 252 kr. (København Kastrup til Bari Palese).
Den bedste pris på en returbillet til Apulien fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.267 kr. (København Kastrup til Bari Palese).
Det hurtigste fly til Apulien fra Danmark tager 11t. 50min. (København Kastrup til Bari Palese).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Apulien, herunder Lufthansa, KLM og Ethiopian Air.

Indsigter og trends for flyrejser til Apulien

Få indsigter om din flyrejse til Apulien, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Apulien?

Den gennemsnitlige flybillet til Apulien koster 843 kr./pr. person og den billigste flybillet til Apulien koster 174 kr./pr. person. Prisen variere alt afhængig af mange forskellige faktorer, så som afrejselufthavn, flyselskab, bestillingstidspunkt og hvornår du planlægger at rejse. T
Se priser fra:

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Apulien?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Apulien (Bari Palese), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 4t. 15min. og .

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Apulien?

Det er bedst at flyve til Apulien på en onsdag eller tirsdag, da det er her, at flypriserne er lavest i ugen. Den dyreste dag i ugen at flyve til Apulien er på en lørdag.

Hvilke flyselskaber flyver til Apulien?

Ryanair er det mest populære flyselskab, der flyver til Apulien, idet 64% af vores brugere vælger at flyve med dem, når de rejser til Apulien. Andre populære valg er Lufthansa og Scandinavian Airlines. Der er i alt 7 forskellige flyselskaber, der flyver til Apulien.

De billigste fly til byer i Apulien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Apulien fra Danmark
Bari
Bari

Brugbar information om dit fly til Apulien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Apulien

Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Bari?

Hvordan er vejret i Apulien?

Temperature i Apulien variere mellem 9 °C og 24 °C alt afhængig af årstiden. Typisk er januar den koldeste måned i Apulien, og den varmeste måned er juli. Det er også værd at bemærke, at hvis man gerne vil undgå nedbør, bør man overveje at rejse til Apulien i juli, juni og maj, hvor nedbør er mindst sandsynlig.

Hvor meget koster fly til Apulien?

I gennemsnit koster et fly til Apulien 1.374 kr. pr. billet. Vi har dog haft brugere, der har fundet fly til Apulien for så lidt som 174 kr.. Hvis du ikke kan finde en flybillet til 174 kr., men formår at finde en til 1.174 kr. eller mindre, så er det stadig et godt tilbud. Vær opmærksom på, at flypriserne varierer afhængigt af, hvor du flyver fra, hvilken tid på året du rejser, og hvilket flyselskab du flyver med.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Apulien?

Priser for fly til Apulien opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Apulien?

Der er 10 udbydere for fly til Apulien fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Apulien?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Apulien hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Apulien?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Apulien kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Apulien. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Populære byer og seværdigheder

Skal du til Apulien? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Apulien.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Apulien

Find fly til disse populære byer i Apulien fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Apulien

Se de billigste flyrejser til Apulien fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnBrundisium16t. 05min.1.008 kr.
KøbenhavnBari4t. 15min.1.055 kr.

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Apulien

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Apulien?

    Bekræft dine rejsedetaljer og søg efter de nyeste tilbud. Når du gennemser søgeresultaterne, får du mulighed for at oprette Prisagenter. Du modtager herefter opdateringer, når flyrutens priser stiger eller falder.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Apulien med momondo?

    Brug vores værktøj "Priskalender" til at se de rejsedage, det bedst kan betale sig at flyve tur-retur på din rejse. Vores "Prisprognose"-værktøj bruger AI-teknologi til at forudsige, om du skal købe billet nu eller vente med at booke til priserne potentielt bliver billigere. Explore viser dig alle flymuligheder fra en by eller lufthavn, så du kan skræddersy dit helt eget eventyr. Bloggen Discover giver desuden værdifulde tips til, hvordan du kan spare penge, når du skal booke din rejse. Har du søgt på et fly, kan du oprette "Prisagenter" for at spore priser for din ønskede flyrejse, så du kan booke fly på det helt rigtige tidspunkt.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi sammenligner priser fra mere end 700 konkurrenter for at kunne give dig den bedste pris. momondo opererer på over 30 markeder verden over for at give dig adgang til flest mulige ruter og tilbud. Søg efter din rejse på momondo for at få et bredt udvalg af tilbud fra flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Apulien?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Apulien. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Apulien med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Apulien, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Apulien?

Når du har udført en søgning efter fly til Apulien, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Apulien lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Apulien og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Apulien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.