Find billige fly til Bari fra 377 kr.

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 25.9
man. 2.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Bari

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Bari

Bedste pris på enkeltbillet

377 kr.

Bedste pris på returbillet

704 kr.

Hurtigste flyvetid

6t. 05min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Bari fra Danmark i de seneste 72 timer er 377 kr. (København Kastrup til Bari Palese).
Den bedste pris på en returbillet til Bari fra Danmark i de seneste 72 timer er 704 kr. (København Kastrup til Bari Palese).
Det hurtigste fly til Bari fra Danmark tager 6t. 05min. (København Kastrup til Bari Palese).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Bari, herunder Lufthansa, KLM og ITA Airways.

Indsigter og trends for flyrejser til Bari

Få indsigter om din flyrejse til Bari, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Bari?

Hvis du ikke kan rejse til Bari i marts, så rejs fra Danmark i januar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.353 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Bari?

Brugere, der booker rejser til Bari fra Billund, har fundet fly, der er 58% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Bari. Hvis du vil finde den billigste pris til Bari fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bari på?

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Bari på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.218 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.555 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bari?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Bari, hvor du kan finde priser helt ned til 983 kr.. Hvis du flyver fra Bari om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Bari på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 2.359 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Bari?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Bari du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 5t. 30min. at flyve fra København Kastrup til Bari Palese. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Bari Palese. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Bari?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Bari 26 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Bari for 1.641 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bari

Find de billigste fly til disse Bari-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bari

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bari

København (CPH) til Bari (BRI)

Fly til Bari ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bari Palese, hvor den gennemsnitlige pris er 1.641 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BARI FRA KØBENHAVNmarts20% billigereAt flyve fra København til Bari ​​koster i gennemsnit blot 1.318 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BARI FRA KØBENHAVNjuli52% dyrereDet koster cirka 2.497 kr. at flyve til Bari ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BARI FRA KØBENHAVNjuli618% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bari fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Bari

Nær hælen i støvlelandet Italien ligger Bari. Den syditalienske by er den niendestørste i Italien, og den er især kendt for sit smukke middelaldercentrum. Beliggenheden ud til Adriaterhavet betyder, at mange turister rejser med fly til Bari om sommeren, hvor havvandet er varmest. Højsæsonen fra juni til august byder på de varmeste temperaturer, men det er oplagt at rejse med fly til Bari året rundt. Byen er nemlig kendt for sine varme somre og milde vintre. Det er desuden populært at rejse om foråret og efteråret.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bari?

Rejsende, som flyver til Bari, kan måske finde bedre priser til Brundisium Papola Casale Lufthavn (104 km fra Bari centrum), Vieste Lufthavn (104 km fra Bari centrum), Foggia Gino Lisa Lufthavn (117 km fra Bari centrum) eller San Domino Island Lufthavn (160 km fra fra Bari centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Bari på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Bari Brundisium Papola Casale Lufthavn, hvor gennemsnitsprisen er 1.048 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Bari Palese Lufthavn?

Priser for fly til Bari Palese Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Bari Palese Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Bari Palese Lufthavn er 9 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Bari Palese Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Bari Palese Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Bari Palese Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Bari Palese Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Gode tilbud på fly til Bari

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bari fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
4. okt.
CPH04:45København Kastrup
15t. 10min.
1 stop
BRI01:55Bari Palese
12. okt.
BRI18:50Bari Palese
9t. 05min.
1 stop
CPH03:55København Kastrup
Ryanair
4. okt.
CPH04:45København Kastrup
15t. 10min.
1 stop
BRI01:55Bari Palese
12. okt.
BRI02:10Bari Palese
11t. 40min.
2 stop
CPH13:50København Kastrup
Ryanair
4. okt.
CPH06:10København Kastrup
12t. 25min.
2 stop
BRI00:35Bari Palese
12. okt.
BRI02:10Bari Palese
11t. 40min.
2 stop
CPH13:50København Kastrup
Ryanair
5. okt.
CPH05:25København Kastrup
10t. 40min.
1 stop
BRI22:05Bari Palese
12. okt.
BRI02:10Bari Palese
15t. 50min.
1 stop
CPH18:00København Kastrup
Ryanair
5. okt.
CPH05:25København Kastrup
10t. 40min.
1 stop
BRI22:05Bari Palese
12. okt.
BRI02:10Bari Palese
11t. 40min.
2 stop
CPH13:50København Kastrup
Flere flyselskaber
5. okt.
CPH11:35København Kastrup
16t. 10min.
2 stop
BRI09:45Bari Palese
12. okt.
BRI02:10Bari Palese
11t. 40min.
2 stop
CPH13:50København Kastrup
1.109 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Bari

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Bari, så se nogle af vores tilbud herunder fra ITA Airways og Ryanair
Ryanair
27. sep.
CPH09:35København Kastrup
6t. 05min.
1 stop
BRI21:40Bari Palese
Flere flyselskaber
15. nov.
CPH08:45København Kastrup
17t. 05min.
2 stop
BRI07:50Bari Palese
Ryanair
27. sep.
CPH18:35København Kastrup
21t. 50min.
2 stop
BRI22:25Bari Palese

Andre kabineklasser på fly til Bari

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Bari

Hvilke flyselskaber flyver til Bari?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Bari

Hvilke flyselskaber flyver til Bari?

KLM-fly til Bari

KLM flyver til Bari ca. 25 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos KLM, men der er fundet priser på helt ned til 1.141 kr. fra Aalborg til Bari. KLM er blevet bedømt med 7,5/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

easyJet-fly til Bari

easyJet flyver normalt til Bari 2 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Bari fra Basel EuroAirport Swiss. easyJet (bedømmelse: 6,8, 660 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Bari, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en easyJet-billet, der er fundet på momondo til Bari, var fra København Kastrup (855 kr. retur).


Populære fly til Bari

Find dine flybilletter til Bari blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Bari
Hurtigste flyvetid5t. 30min.
Laveste pris704 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Bari

Baris’ kompakte centrum kan nås fra den ene ende til den anden til fods på ca. et kvarter. Du vil med sikkerhed også få brug for byens offentlige transportmidler, der består af 30 busruter. Især linje A og CMM er brugbare for turister, der vil transporteres rundt imellem seværdighederne. En enkeltbillet koster ca. 1 EUR (ca. 7.5 DKK).


Visumkrav for Bari

Da Italien også er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet, skal du ikke søge om visum for at holde ferie i landet. Medbring dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bari


De bedste oplevelser og seværdigheder i Bari

Hvad skal man se i Bari?

Stribevis af seværdigheder venter så snart, du er landet med fly i Bari. Du bør blandt andet opleve de to bydele Citta Vecchia og Citta Nuova, der er henholdsvis den gamle middelalderby og den nye bydel, hvoraf arkitekturen adskiller sig. Basilica di San Nicola er et besøg værd. Den enorme kirke er noget særligt grundet sit gyldne træloft og romantiske atmosfære. Samtidig siges det at være julemandens sidste hvilested.

Skal man købe rejseforsikring?

Du er dækket på lige fod med de lokale som EU-borger. I Italien er der ofte delvis egenbetaling i forbindelse med sygeforsikring. Derfor er det værd at overveje at tegne en rejseforsikring, der kan skræddersys dine behov.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen kan drikkes i Bari.

Giver man drikkepenge i Bari?

Regningen er ofte tillagt et servicetillæg. Derudover giver du typisk ca. 10-15 % i drikkepenge for en tilfredsstillende service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Via Sparano, Corso Cavour og via Manzoni er tre af byens attraktive indkøbsstrøg.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Bari?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Bari. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Bari med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Bari, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Bari?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Bari.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Bari lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Bari og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.