Find billige flybilletter til Bari

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Bari (BRI)
fre.. 5.3.
fre.. 12.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Bari. De nuværende restriktioner til Bari er baseret på Italien rejserestriktioner.

Se nuværende Italien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Bari

Find de billigste fly til disse Bari-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bari

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bari

København (CPH) til Bari (BRI)

Fly til Bari ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bari Palese, hvor den gennemsnitlige pris er 1.397 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BARI FRA KØBENHAVNjanuar21% billigereAt flyve fra København til Bari ​​koster i gennemsnit blot 1.108 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BARI FRA KØBENHAVNdecember38% dyrereDet koster cirka 1.927 kr. at flyve til Bari ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BARI FRA KØBENHAVNjuli550% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bari fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bari?

Nær hælen i støvlelandet Italien ligger Bari. Den syditalienske by er den niendestørste i Italien, og den er især kendt for sit smukke middelaldercentrum. Beliggenheden ud til Adriaterhavet betyder, at mange turister rejser med fly til Bari om sommeren, hvor havvandet er varmest. Højsæsonen fra juni til august byder på de varmeste temperaturer, men det er oplagt at rejse med fly til Bari året rundt. Byen er nemlig kendt for sine varme somre og milde vintre. Det er desuden populært at rejse om foråret og efteråret.

Hvilket er det absolut billigste fly til Bari?

Brugere, der bestiller rejser til Bari fra Milano, har fundet fly, der er 96% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Bari. Hvis du vil finde den billigste pris til Bari fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Bari?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Bari på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.108 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Bari i januar, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.127 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Bari?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Bari på, er omkring 36 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 1.397 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bari på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Bari er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Bari på en onsdag kan finde billetter helt ned til 1.259 kr.. Den dyreste dag at flyve til Bari er fredag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.760 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bari?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Bari, hvor du kan finde priser helt ned til 1.098 kr.. Hvis du flyver fra Bari om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.616 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bari?

Rejsende, som flyver til Bari, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Brundisium Papola Casale (104 km fra Bari centrum), Lufthavn: Vieste (104 km fra Bari centrum) eller Lufthavn: Foggia Gino Lisa (117 km fra Bari centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Bari på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Bari Lufthavn: Brundisium Papola Casale, hvor gennemsnitsprisen er 1.578 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Bari?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Bari. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Fra 9. januar har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Bari nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Bari Palese

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bari Palese fundet af momondos brugere for nylig
Alitalia
10. maj
07:50København Kastrup
10t. 10min.
2 stop
18:00Bari Palese
14. maj
07:20Bari Palese
11t. 10min.
2 stop
18:30København Kastrup
2.882 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Bari Palese

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Bari, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
16. apr.
05:45København Kastrup
11t. 30min.
1 stop
17:15Bari Palese
Ryanair
16. apr.
05:45København Kastrup
11t. 30min.
1 stop
17:15Bari Palese
Ryanair
16. apr.
04:15København Kastrup
13t. 25min.
2 stop
17:40Bari Palese

Hvilke flyselskaber flyver til Bari?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Bari

Der er mange valgmuligheder, når du skal med fly til Bari. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis rejse med klassiske udbydere som Alitalia, SAS og LOT Polish Airlines. Du kan også vælge imellem mange lavprisselskaber, såsom easyJet, Ryanair og Norwegian. Dermed er der mulighed for billige flybilletter til Bari. Ofte er check-in bagage og frit sædevalg ikke inkluderet i billetprisen hos lavprisselskaberne. Fra Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med Lufthansa, Wizz Air eller Vueling.

Hvem flyver direkte til Bari?

Der er for tiden ingen flyselskaber, der tilbyder flybilletter til Bari med direkte fly fra Danmark. Der tilbydes derimod mange flyafgange med en eller flere mellemlandinger undervejs fra både Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn, Aarhus Lufthavn og Aalborg Lufthavn.

Hvor lang tid tager det at flyve til Bari?

Den hurtigste flyafgang med et stop undervejs tager alt fra ca. 4 t og 35 min til ca. 5 t og 20 min fra de fire største danske lufthavne.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Bari samt afstand til centrum

Du kan rejse med bus direkte fra Bari Lufthavn til centrum. Lokalbus nummer 16 fra firmaet Amtab klarer turen på ca. 50 min til en pris af ca. 0,80 EUR (ca. 6 DKK). Du kan også vælge at betale ca. 4,15 EUR (ca. 31 DKK) for at køre med Tempesta shuttlebus, som blot bruger ca. 25 min på turen til centrum, grundet færre stop undervejs.


Populære fly til Bari

Find dine flybilletter til Bari blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Bari
Korteste rejsetid
9t. 20min.
Laveste pris
2.882 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Bari?

Baris’ kompakte centrum kan nås fra den ene ende til den anden til fods på ca. et kvarter. Du vil med sikkerhed også få brug for byens offentlige transportmidler, der består af 30 busruter. Især linje A og CMM er brugbare for turister, der vil transporteres rundt imellem seværdighederne. En enkeltbillet koster ca. 1 EUR (ca. 7.5 DKK).


Kan man rejse til Bari uden pas eller visum?

Da Italien også er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet, skal du ikke søge om visum for at holde ferie i landet. Medbring dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Tips og gode råd til Bari

Hvad skal man se i Bari?

Stribevis af seværdigheder venter så snart, du er landet med fly i Bari. Du bør blandt andet opleve de to bydele Citta Vecchia og Citta Nuova, der er henholdsvis den gamle middelalderby og den nye bydel, hvoraf arkitekturen adskiller sig. Basilica di San Nicola er et besøg værd. Den enorme kirke er noget særligt grundet sit gyldne træloft og romantiske atmosfære. Samtidig siges det at være julemandens sidste hvilested.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Du kan sagtens rejse til Bari med børn. Strandture er altid populære blandt de yngste. Strandene Lido San Francesco, Pane e Pomodoro og Mola Di Bari er tre attraktive steder at bade for hele familien. Acquapark Egnazia er et badeland for store og små vandhunde.

Skal man købe rejseforsikring?

Du er dækket på lige fod med de lokale som EU-borger. I Italien er der ofte delvis egenbetaling i forbindelse med sygeforsikring. Derfor er det værd at overveje at tegne en rejseforsikring, der kan skræddersys dine behov.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen kan drikkes i Bari.

Giver man drikkepenge i Bari?

Regningen er ofte tillagt et servicetillæg. Derudover giver du typisk ca. 10-15 % i drikkepenge for en tilfredsstillende service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Via Sparano, Corso Cavour og via Manzoni er tre af byens attraktive indkøbsstrøg. (Priser checket: 29/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class