Find billige fly til Bari

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Bari

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Bari

Bedste pris på enkeltbillet

203 kr.

Bedste pris på returbillet

522 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 35min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Bari fra Danmark i de seneste 72 timer er 203 kr. (København Kastrup til Bari Palese).
Den bedste pris på en returbillet til Bari fra Danmark i de seneste 72 timer er 522 kr. (København Kastrup til Bari Palese).
Det hurtigste fly til Bari fra Danmark tager 5t. 35min. (København Kastrup til Bari Palese).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Bari, herunder SWISS, Air Serbia og Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bari

Find de billigste fly til disse Bari-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bari

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bari

København (CPH) til Bari (BRI)

Fly til Bari ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bari Palese, hvor den gennemsnitlige pris er 1.614 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BARI FRA KØBENHAVNfebruar43% billigereAt flyve fra København til Bari ​​koster i gennemsnit blot 913 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BARI FRA KØBENHAVNjuli64% dyrereDet koster cirka 2.645 kr. at flyve til Bari ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BARI FRA KØBENHAVNjuli632% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bari fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bari?

Nær hælen i støvlelandet Italien ligger Bari. Den syditalienske by er den niendestørste i Italien, og den er især kendt for sit smukke middelaldercentrum. Beliggenheden ud til Adriaterhavet betyder, at mange turister rejser med fly til Bari om sommeren, hvor havvandet er varmest. Højsæsonen fra juni til august byder på de varmeste temperaturer, men det er oplagt at rejse med fly til Bari året rundt. Byen er nemlig kendt for sine varme somre og milde vintre. Det er desuden populært at rejse om foråret og efteråret.

Brugere, der booker rejser til Bari fra Ibiza, har fundet fly, der er 95% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Bari. Hvis du vil finde den billigste pris til Bari fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke kan rejse til Bari i februar, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.036 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Bari 25 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Bari for 1.614 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Bari udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Bari for 522 kr..

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Bari på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.732 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.225 kr..

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Bari, hvor du kan finde priser helt ned til 1.377 kr.. Hvis du flyver fra Bari om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Bari på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 2.380 kr..

Rejsende, som flyver til Bari, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Brundisium Papola Casale (104 km fra Bari centrum), Lufthavn: Vieste (104 km fra Bari centrum) eller Lufthavn: Foggia Gino Lisa (117 km fra Bari centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Bari Lufthavn: Vieste, hvor gennemsnitsprisen er 719 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Bari

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bari fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
20. okt.
CPH09:45København Kastrup
5t. 30min.
1 stop
BRI15:15Bari Palese
27. okt.
BRI02:45Bari Palese
11t. 10min.
1 stop
CPH13:55København Kastrup
Ryanair
26. sep.
CPH08:20København Kastrup
11t. 20min.
1 stop
BRI19:40Bari Palese
28. sep.
BRI02:45Bari Palese
10t. 15min.
2 stop
CPH13:00København Kastrup
Ryanair
26. sep.
CPH08:20København Kastrup
11t. 20min.
1 stop
BRI19:40Bari Palese
28. sep.
BRI18:40Bari Palese
9t. 20min.
1 stop
CPH04:00København Kastrup
Flere flyselskaber
16. okt.
CPH17:40København Kastrup
9t. 15min.
1 stop
BRI02:55Bari Palese
25. okt.
BRI19:30Bari Palese
9t. 05min.
1 stop
CPH04:35København Kastrup
Flere flyselskaber
13. sep.
CPH17:10København Kastrup
16t. 05min.
1 stop
BRI09:15Bari Palese
27. sep.
BRI19:55Bari Palese
10t. 15min.
1 stop
CPH06:10København Kastrup
Ryanair
20. okt.
CPH09:45København Kastrup
5t. 30min.
1 stop
BRI15:15Bari Palese
27. okt.
BRI03:45Bari Palese
14t. 05min.
2 stop
CPH17:50København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Bari

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Bari, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Serbia, Ryanair og easyJet
Ryanair
10. okt.
CPH08:20København Kastrup
11t. 20min.
1 stop
BRI19:40Bari Palese
Ryanair
26. okt.
CPH06:35København Kastrup
11t. 15min.
1 stop
BRI17:50Bari Palese
Ryanair
28. okt.
CPH09:40København Kastrup
9t. 25min.
1 stop
BRI19:05Bari Palese

Hvilke flyselskaber flyver til Bari?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Bari

Hvilke flyselskaber flyver til Bari?

På rejser til Bari fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Ryanair, Lufthansa, KLM eller Scandinavian Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

SWISS-fly til Bari

SWISS flyver til Bari ca. 3 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos SWISS, men der er fundet priser på helt ned til 809 kr. fra København Kastrup til Bari. SWISS er blevet bedømt med 8,4/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Air France-fly til Bari

Air France flyver normalt til Bari 21 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Bari fra Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino. Air France (bedømmelse: 7,6, 204 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Bari, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Air France-billet, der er fundet på momondo til Bari, var fra København Kastrup (978 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Bari

Neden for finder du alle lufthavne i Bari samt deres afstand til centrum

Du kan rejse med bus direkte fra Bari Lufthavn til centrum. Lokalbus nummer 16 fra firmaet Amtab klarer turen på ca. 50 min til en pris af ca. 0,80 EUR (ca. 6 DKK). Du kan også vælge at betale ca. 4,15 EUR (ca. 31 DKK) for at køre med Tempesta shuttlebus, som blot bruger ca. 25 min på turen til centrum, grundet færre stop undervejs.


Populære fly til Bari

Find dine flybilletter til Bari blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Bari
Hurtigste flyvetid5t. 30min.
Laveste pris522 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Bari

Baris’ kompakte centrum kan nås fra den ene ende til den anden til fods på ca. et kvarter. Du vil med sikkerhed også få brug for byens offentlige transportmidler, der består af 30 busruter. Især linje A og CMM er brugbare for turister, der vil transporteres rundt imellem seværdighederne. En enkeltbillet koster ca. 1 EUR (ca. 7.5 DKK).


Visumkrav for Bari

Da Italien også er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet, skal du ikke søge om visum for at holde ferie i landet. Medbring dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bari


De bedste oplevelser og seværdigheder i Bari

Stribevis af seværdigheder venter så snart, du er landet med fly i Bari. Du bør blandt andet opleve de to bydele Citta Vecchia og Citta Nuova, der er henholdsvis den gamle middelalderby og den nye bydel, hvoraf arkitekturen adskiller sig. Basilica di San Nicola er et besøg værd. Den enorme kirke er noget særligt grundet sit gyldne træloft og romantiske atmosfære. Samtidig siges det at være julemandens sidste hvilested.

Du er dækket på lige fod med de lokale som EU-borger. I Italien er der ofte delvis egenbetaling i forbindelse med sygeforsikring. Derfor er det værd at overveje at tegne en rejseforsikring, der kan skræddersys dine behov.

Vand fra hanen kan drikkes i Bari.

Regningen er ofte tillagt et servicetillæg. Derudover giver du typisk ca. 10-15 % i drikkepenge for en tilfredsstillende service.

Via Sparano, Corso Cavour og via Manzoni er tre af byens attraktive indkøbsstrøg.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Bari. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Bari, som overholder denne regel.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Bari.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Bari og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Andre kabineklasser på fly til Bari

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Bari

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.