Find billige flybilletter til Brundisium

Returrejse
Economy
Paris (PAR)
Brundisium (BDS)
fre.. 23.7.
fre.. 30.7.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Brundisium. De nuværende restriktioner til Brundisium er baseret på Italien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Italien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Brundisium

Find de billigste fly til disse Brundisium-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Brundisium

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Brundisium

København (CPH) til Bari (BRI)

Fly til Brundisium ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bari Palese, hvor den gennemsnitlige pris er 1.432 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BRUNDISIUM FRA KØBENHAVNjanuar40% billigereAt flyve fra København til Brundisium ​​koster i gennemsnit blot 928 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BRUNDISIUM FRA KØBENHAVNjuli48% dyrereDet koster cirka 2.285 kr. at flyve til Brundisium ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BRUNDISIUM FRA KØBENHAVNseptember393% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Brundisium fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Brundisium?

Hvilket er det absolut billigste fly til Brundisium?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Brundisium fra Milano for 81 kr.. Det er 95% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Brundisium. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Brundisium fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Brundisium?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Brundisium fra Danmark, med flest priser fundet omkring 928 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Brundisium med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.168 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Brundisium?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Brundisium fra Danmark, når du bestiller 44 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Brundisium for omkring 1.546 kr., når du søger 44 dage forud. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Brundisium fra Danmark helt ned til 833 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Brundisium på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Brundisium fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 1.298 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en onsdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Brundisium på en onsdag på 2.059 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Brundisium?

Det billigste tidspunkt at flyve til Brundisium på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.222 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om morgenen, hvor priserne ligger på 1.752 kr. i gennemsnit. Fly til Brundisium fra Danmark om morgenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Brundisium?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Brundisium. Hvis du har planer om at flyve til Brundisium, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Bari Palese (113 km fra Brundisium centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Brundisium på?

Lufthavn: Brundisium Papola Casale har en gennemsnitspris på 1.498 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Brundisium. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Brundisium?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Brundisium. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Brundisium nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Brundisium Papola Casale

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Brundisium Papola Casale fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
29. jul.
CPH17:10København Kastrup
13t. 00min.
1 stop
BDS06:10Brundisium Papola Casale
1. aug.
BDS13:55Brundisium Papola Casale
14t. 40min.
1 stop
CPH04:35København Kastrup
1.774 kr.
Find lignende
SWISS
30. jul.
CPH16:10København Kastrup
12t. 55min.
1 stop
BDS05:05Brundisium Papola Casale
2. aug.
BDS11:00Brundisium Papola Casale
17t. 45min.
2 stop
CPH04:45København Kastrup
2.910 kr.
Find lignende
SWISS
29. jul.
CPH10:45København Kastrup
18t. 05min.
1 stop
BDS04:50Brundisium Papola Casale
2. aug.
BDS11:00Brundisium Papola Casale
17t. 45min.
2 stop
CPH04:45København Kastrup
2.835 kr.
Find lignende
KLM
17. jan.
CPH09:10København Kastrup
24t. 20min.
2 stop
BDS09:30Brundisium Papola Casale
19. jan.
BDS10:15Brundisium Papola Casale
22t. 25min.
2 stop
CPH08:40København Kastrup
2.443 kr.
Find lignende
Ryanair
29. jul.
CPH17:10København Kastrup
13t. 00min.
1 stop
BDS06:10Brundisium Papola Casale
1. aug.
BDS08:05Brundisium Papola Casale
33t. 50min.
2 stop
CPH17:55København Kastrup
1.124 kr.
Find lignende
Ryanair
27. jul.
CPH05:35København Kastrup
24t. 25min.
1 stop
BDS06:00Brundisium Papola Casale
29. jul.
BDS06:35Brundisium Papola Casale
22t. 45min.
1 stop
CPH05:20København Kastrup
1.199 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Brundisium Papola Casale

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Brundisium, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
5. aug.
CPH10:00København Kastrup
7t. 55min.
1 stop
BDS17:55Brundisium Papola Casale
Ryanair
21. aug.
CPH04:40København Kastrup
10t. 20min.
1 stop
BDS15:00Brundisium Papola Casale
Ryanair
21. aug.
CPH04:40København Kastrup
10t. 20min.
1 stop
BDS15:00Brundisium Papola Casale

Populære fly til Brundisium

Find dine flybilletter til Brundisium blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Brundisium
Korteste rejsetid
17t. 50min.
Laveste pris
878 kr.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class