Find billige flybilletter til Brundisium

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Brundisium (BDS)
tir.. 20.4.
tir.. 27.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Brundisium. De nuværende restriktioner til Brundisium er baseret på Italien rejserestriktioner.

Se nuværende Italien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Brundisium

Find de billigste fly til disse Brundisium-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Brundisium

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Brundisium

København (CPH) til Bari (BRI)

Fly til Brundisium ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bari Palese, hvor den gennemsnitlige pris er 1.408 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BRUNDISIUM FRA KØBENHAVNjanuar40% billigereAt flyve fra København til Brundisium ​​koster i gennemsnit blot 912 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BRUNDISIUM FRA KØBENHAVNjuli48% dyrereDet koster cirka 2.246 kr. at flyve til Brundisium ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BRUNDISIUM FRA KØBENHAVNseptember393% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Brundisium fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Brundisium?

Hvilket er det absolut billigste fly til Brundisium?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Brundisium fra Milano for 80 kr.. Det er 95% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Brundisium. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Brundisium fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Brundisium?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Brundisium på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 912 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Brundisium i januar, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.148 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Brundisium?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Brundisium på, er omkring 44 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 1.520 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Brundisium helt ned til 925 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Brundisium på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Brundisium fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 1.276 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er onsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.024 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Brundisium?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Brundisium på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Brundisium om formiddagen helt ned til 1.201 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Brundisium på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 1.722 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Brundisium?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Brundisium. Hvis du har planer om at flyve til Brundisium, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Bari Palese (113 km fra Brundisium centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Brundisium på?

Lufthavn: Brundisium Papola Casale har en gennemsnitspris på 1.472 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Brundisium. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Brundisium?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Brundisium. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Brundisium nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Brundisium Papola Casale

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Brundisium Papola Casale fundet af momondos brugere for nylig
SWISS
23. aug.
10:45København Kastrup
4t. 25min.
1 stop
15:10Brundisium Papola Casale
27. aug.
05:40Brundisium Papola Casale
9t. 45min.
1 stop
15:25København Kastrup
1.272 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
22. aug.
10:25København Kastrup
7t. 15min.
2 stop
17:40Brundisium Papola Casale
29. aug.
07:15Brundisium Papola Casale
10t. 35min.
3 stop
17:50København Kastrup
1.948 kr.
Find lignende
KLM
23. aug.
02:00København Kastrup
8t. 30min.
2 stop
10:30Brundisium Papola Casale
27. aug.
02:25Brundisium Papola Casale
10t. 15min.
2 stop
12:40København Kastrup
3.177 kr.
Find lignende
KLM
23. aug.
02:00København Kastrup
8t. 30min.
2 stop
10:30Brundisium Papola Casale
27. aug.
07:15Brundisium Papola Casale
11t. 15min.
2 stop
18:30København Kastrup
3.301 kr.
Find lignende
Ryanair
22. aug.
14:00København Kastrup
18t. 20min.
1 stop
08:20Brundisium Papola Casale
29. aug.
04:30Brundisium Papola Casale
5t. 35min.
1 stop
10:05København Kastrup
Ryanair
22. aug.
03:20København Kastrup
38t. 50min.
2 stop
18:10Brundisium Papola Casale
29. aug.
04:30Brundisium Papola Casale
5t. 35min.
1 stop
10:05København Kastrup

Populære fly til Brundisium

Find dine flybilletter til Brundisium blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Brundisium
Korteste rejsetid
18t. 20min.
Laveste pris
925 kr.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class