Find billige flybilletter til Aberdeen

Returrejse
Economy
Toronto (YTO)
Aberdeen (ABZ)
søn.. 18.4.
søn.. 25.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Aberdeen. De nuværende restriktioner til Aberdeen er baseret på Storbritannien rejserestriktioner.

Se nuværende Storbritannien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Aberdeen

Find de billigste fly til disse Aberdeen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Billund
Aberdeen

BILLIGSTE ROUTE FRA Billund TIL Aberdeen

Billund (BLL) til Edinburgh (EDI)

Fly til Aberdeen ​​fra Billund er typisk billigere, når du flyver fra Billund til Edinburgh Turnhouse, hvor den gennemsnitlige pris er 1.032 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ABERDEEN FRA BILLUNDfebruar12% billigereAt flyve fra Billund til Aberdeen ​​koster i gennemsnit blot 1.384 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ABERDEEN FRA BILLUNDjuli13% dyrereDet koster cirka 1.774 kr. at flyve til Aberdeen ​​fra Billund i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ABERDEEN FRA BILLUNDfebruar855% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Aberdeen fra Billund i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Aberdeen?

De fleste kender Edinburgh og Glasgow, men hvad med landets tredjestørste by Aberdeen? Den er ligeledes værd at besøge takket være den smukke arkitektur, de lange sandstrande, grønne parker og gode indkøbsmuligheder. De fleste rejser med fly til Aberdeen om sommeren, hvor vejret er godt og indbyder til strandture på Aberdeen Beach. Det sene forår samt det tidlige efterår er også populære tidspunkter at rejse med fly til Aberdeen, da vejret er mildt og behageligt til at slentre rundt mellem de mange seværdigheder. Om vinteren kan du nyde godt af en skiferie i de omkringliggende bjerge.

Hvilket er det absolut billigste fly til Aberdeen?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Aberdeen, lå på 85 kr./pr. person fra Dublin, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Aberdeen. Hvis du vil finde de billigste priser til Aberdeen fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Aberdeen?

Den billigste måned at flyve til Aberdeen fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.321 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. januar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Aberdeen med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.464 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Aberdeen?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Aberdeen fra Danmark er 53 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.672 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 1.452 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Aberdeen på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Aberdeen er på en lørdag. Rejsende, som vælger at rejse til Aberdeen på en lørdag kan finde billetter helt ned til 1.586 kr.. Den dyreste dag at flyve til Aberdeen er torsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.023 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Aberdeen?

Om morgenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Aberdeen, hvor du kan finde priser helt ned til 1.435 kr.. Hvis du flyver fra Aberdeen om morgenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 2.031 kr. i gennemsnit. Fly til Aberdeen fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Aberdeen?

Rejsende, som flyver til Aberdeen, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Dundee (96 km fra Aberdeen centrum), Lufthavn: Inverness (125 km fra Aberdeen centrum), Lufthavn: Edinburgh Turnhouse (154 km fra Aberdeen centrum) eller Lufthavn: Wick (157 km fra fra Aberdeen centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Aberdeen på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Aberdeen er normalt Lufthavn: Aberdeen Dyce med en gennemsnitspris på 1.748 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Aberdeen?

På nuværende tidspunkt inkluderer Storbritannien rejserestriktioner rejser til Aberdeen. Indrejserestriktioner

Storbritannien har genindført landsdækkende lockdown. Fra den 4. januar er en landsdækkende lockdown trådt i kraft. Udgående rejser, herunder internationale, er begrænset fra England, undtagen under begrænsede omstændigheder, f.eks. i forbindelse med arbejde eller uddannelse. Udenlandske statsborgere er underlagt Stay At Home regler. De bør ikke rejse til udlandet, medmindre det er tilladt. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, og kun væsentlige rejser — herunder af sundhedsmæssige årsager, arbejde og studier — vil få lov til at rejse ind og ud af Skotland. Personer, der bor i nedlukningsområder på niveau 3 eller 4 i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og må ikke rejse udenlands, selv om folk på niveau 0-2 ikke har tilladelse til det. Rejsende, der har besøgt eller været i transit i et rødlisteland inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Der gælder forskellige regler i Skotland, Wales og Nordirland. Rejsende skal følge alle de regler, der gælder for dem. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, kun væsentlige rejser - som inkluderer sundhedsmæssige årsager, arbejde og til undersøgelse - får adgang til og kan forlade Skotland. Mennesker, der bor i niveau 3 eller niveau 4-lockdown-områder i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og har forbud mod at rejse til udlandet, selvom folk i niveau 0-2 ikke er det. Rejsende, der har været i eller transit gennem Sydafrika inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Visse områder i Storbritannien og Crown Dependencies kan have særlige rejseregler. Se den relevante side for oplysninger om rejser til Jersey, href="https://www.visitguernsey.com/coronavirus-covid-19-update/">Guernsey, Isle of Man, Shetland og Orkney.

Indrejsekrav

Alle rejsende der rejser ind i Storbritannien skal fremvise et udfyldt "Public Health Passenger Locator Form" til immigration ved ankomsten. Fra den 18. januar skal alle rejsende til England, Skotland, Wales eller Nordirland, inklusive indbyggere i Storbritannien på vej hjem, fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19-testresultat taget inden for 3 dage før afgang. Rejsende fra Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsøerne, St. Helena) er ikke omfattet af reglerne. Børn under 11 år er heller ikke forpligtet til at gennemføre test før afrejse. Indtil den 21. januar er rejsende fra Antigua og Barbuda, St. Lucia eller Barbados heller ikke omfattet af reglerne.

Karantænekrav

Den 18. januar suspenderes rejsekorridorer, alle rejsende, der ankommer til Storbritannien fra alle lande undtagen Irland, er underlagt 10-dages selvisolering. Bemærk: Den engelske, skotske, walisiske og nordirske regering anvender måske karantænekravene anderledes. Yderligere oplysninger om rejser til England, Skotland, Wales, og Nordirland.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende på fly til Storbritannien skal bære ansigtsbeklædning på fly og på offentlig transport ved ankomsten. Passagerer, der benytter taxaer og private udlejningskøretøjer, bør også anvende et ansigtsdække under hele deres rejse. Førere kan nægte at transportere passagerer, der ikke følger vejledningen for sikker transport. Revidere den britiske regerings adgangskrav og læs mere om rejserestriktioner for Storbritannien.

Hvis du planlægger rejser til Aberdeen nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Aberdeen Dyce

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Aberdeen Dyce fundet af momondos brugere for nylig
SAS
15. sep.
02:40Billund
11t. 35min.
2 stop
14:15Aberdeen Dyce
19. sep.
15:30Aberdeen Dyce
19t. 05min.
1 stop
10:35Billund
2.196 kr.
Find lignende
SAS
15. sep.
02:40Billund
11t. 35min.
2 stop
14:15Aberdeen Dyce
19. sep.
10:20Aberdeen Dyce
21t. 00min.
2 stop
07:20Billund
2.314 kr.
Find lignende
SAS
15. sep.
02:40Billund
11t. 35min.
2 stop
14:15Aberdeen Dyce
19. sep.
10:20Aberdeen Dyce
21t. 00min.
2 stop
07:20Billund
2.320 kr.
Find lignende
KLM
15. sep.
06:15Billund
24t. 50min.
1 stop
07:05Aberdeen Dyce
19. sep.
13:20Aberdeen Dyce
23t. 30min.
1 stop
12:50Billund
1.452 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Aberdeen?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Aberdeen

Der er mange flyselskaber at vælge imellem, når du søger efter billige flybilletter til Aberdeen. Fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med klassiske udbydere som KLM, British Airways og SAS, men også med lavprisselskaber som Ryanair og Norwegian. Vælger du flybilletter til Aberdeen med et af lavprisselskaberne, er der som regel ikke check-in bagage og frit sædevalg inkluderet i billetprisen.

Hvem flyver direkte til Aberdeen?

Du kan rejse med direkte fly til Aberdeen med SAS fra Københavns Lufthavn. Vælger du at rejse med en anden udbyder eller fra en anden dansk lufthavn, tilføjes rejsen en mellemlanding.

Hvor lang tid tager det at flyve til Aberdeen?

Rejser du på en af de direkte flyafgange fra Københavns Lufthavn, tager turen blot ca. 1 t og 40 min. Vælger du en rejse med eksempelvis et stop undervejs, er den korteste rejsetid ca. 3 t og 50 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Aberdeen samt afstand til centrum

Du kan tage en lufthavnsbus kaldet Jet Service 727 fra Aberdeen Lufthavn direkte til centrum. Turen tager ca. 40 min og koster ca. 3.70 GBP (ca. 32 DKK) for en enkeltbillet. Du kan også tage en taxi med en rejsetid på ca. 25 min. Prisen er ca. 15 GBP (ca. 130 DKK).


Populære fly til Aberdeen

Find dine flybilletter til Aberdeen blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Aberdeen
Korteste rejsetid
23t. 00min.
Laveste pris
1.452 kr.
Fly fra København til Aberdeen
Korteste rejsetid
7t. 05min.
Laveste pris
2.892 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Aberdeen?

Du kommer nemmest rundt i Aberdeen til fods kombineret med byens busser. Især bus nummer 17 er populær, da den krydser floden Dee og giver dig mulighed for at komme frem og tilbage mellem de to bydele. Det er oplagt at købe en day ticket til ca. 4 GBP (ca. 35 DKK), så du kan køre ubegrænset med busserne i 24 timer.


Kan man rejse til Aberdeen uden pas eller visum?

Det er ikke nødvendigt for danske statsborgere at ansøge om visum. Storbritannien deltager ikke fuldt ud i Schengen-samarbejdet, men på trods af det behøver du ikke visum. Medbring dit pas på ferien, da det fungerer som internationalt ID.


Tips og gode råd til Aberdeen

Hvad skal man se i Aberdeen?

Aberdeen er en by med mange smukke seværdigheder. Den gamle bydel i High Street er værd at opleve, da den byder på smuk arkitektur. Det samme kan siges om Aberdeens gamle universitet. Aberdeen Beach er også en attraktion, der er værd at besøge året rundt sammen med de mange granitbygninger i Union Street. Aberdeen er netop kendt som granit-byen, grundet det specifikke byggemateriale, der findes i området.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn, kan de med god grund glæde sig til en ferie i Aberdeen. Aberdeen Maritime Museum er et populært sted for små og store børn, hvor de kan lære om byens forbindelse til Nordsøen og prøve kræfter med interaktive udstillinger. Linx Ice Arena er ligeledes et populært sted, hvor hele familien kan prøve kræfter med skøjteløb.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er fornuftigt at investere i en rejseforsikring, så du er dækket, hvis du får brug for akut sygebehandling. Du kan også udvide rejseforsikringen med tillægsdækninger, som eksempelvis bagagedækning eller tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Skotland kan drikkes.

Giver man drikkepenge i Aberdeen?

Der er som regel inkluderet et servicetillæg på regningen. Ellers er det kutyme at give ca. 10-15 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Union Street er Aberdeens hovedindkøbsstrøg. Indkøbscentrene Union Square, Bon Accord Centre, Trinity Centre og The Academy byder også på mange butikker. (Priser checket: 24/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class