Find billige flybilletter til Aberdeen

fre.. 22.11.
fre.. 29.11.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Aberdeen?

2.376 DKK
1.944 DKK
1.512 DKK
1.080 DKK
Price
7.292 DKK - 15.632 DKK

De fleste kender Edinburgh og Glasgow, men hvad med landets tredjestørste by Aberdeen? Den er ligeledes værd at besøge takket være den smukke arkitektur, de lange sandstrande, grønne parker og gode indkøbsmuligheder. De fleste rejser med fly til Aberdeen om sommeren, hvor vejret er godt og indbyder til strandture på Aberdeen Beach. Det sene forår samt det tidlige efterår er også populære tidspunkter at rejse med fly til Aberdeen, da vejret er mildt og behageligt til at slentre rundt mellem de mange seværdigheder. Om vinteren kan du nyde godt af en skiferie i de omkringliggende bjerge.


Gode tilbud på fly til Aberdeen

De hurtigste ruter og billigste flyrejser til Aberdeen fundet af brugere
Hurtigste
Billigste
KLM
KLM
20 dec.
CPH
07:00
Lufthavn: København Kastrup
7t. 10min.
1 stop
13:10
ABZ
Lufthavn: Aberdeen Dyce
KLM
12 jan.
ABZ
10:55
Lufthavn: Aberdeen Dyce
10t. 35min.
1 stop
22:30
CPH
Lufthavn: København Kastrup
2.336 DKK
KLM
KLM
20 dec.
CPH
07:00
Lufthavn: København Kastrup
7t. 10min.
1 stop
13:10
ABZ
Lufthavn: Aberdeen Dyce
KLM
12 jan.
ABZ
10:55
Lufthavn: Aberdeen Dyce
10t. 35min.
1 stop
22:30
CPH
Lufthavn: København Kastrup
2.336 DKK

Hvilke flyselskaber flyver til Aberdeen?

Der er mange flyselskaber at vælge imellem, når du søger efter billige flybilletter til Aberdeen. Fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med klassiske udbydere som KLM, British Airways og SAS, men også med lavprisselskaber som Ryanair og Norwegian. Vælger du flybilletter til Aberdeen med et af lavprisselskaberne, er der som regel ikke check-in bagage og frit sædevalg inkluderet i billetprisen.

Hvem flyver direkte til Aberdeen?

Du kan rejse med direkte fly til Aberdeen med SAS fra Københavns Lufthavn. Vælger du at rejse med en anden udbyder eller fra en anden dansk lufthavn, tilføjes rejsen en mellemlanding.

Hvor lang tid tager det at flyve til Aberdeen?

Rejser du på en af de direkte flyafgange fra Københavns Lufthavn, tager turen blot ca. 1 t og 40 min. Vælger du en rejse med eksempelvis et stop undervejs, er den korteste rejsetid ca. 3 t og 50 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Aberdeen samt afstand til centrum
Aberdeen Dyce
8 km fra centrum

Du kan tage en lufthavnsbus kaldet Jet Service 727 fra Aberdeen Lufthavn direkte til centrum. Turen tager ca. 40 min og koster ca. 3.70 GBP (ca. 32 DKK) for en enkeltbillet. Du kan også tage en taxi med en rejsetid på ca. 25 min. Prisen er ca. 15 GBP (ca. 130 DKK).


Populære fly til Aberdeen

Find dine flybilletter til Aberdeen blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Aberdeen
Korteste rejsetid
7t. 10min.
Laveste pris
182 DKK
Fly fra Billund til Aberdeen
Korteste rejsetid
10t. 45min.
Laveste pris
182 DKK

Hvordan kommer man nemmest rundt i Aberdeen?

Du kommer nemmest rundt i Aberdeen til fods kombineret med byens busser. Især bus nummer 17 er populær, da den krydser floden Dee og giver dig mulighed for at komme frem og tilbage mellem de to bydele. Det er oplagt at købe en day ticket til ca. 4 GBP (ca. 35 DKK), så du kan køre ubegrænset med busserne i 24 timer.


Kan man rejse til Aberdeen uden pas eller visum?

Det er ikke nødvendigt for danske statsborgere at ansøge om visum. Storbritannien deltager ikke fuldt ud i Schengen-samarbejdet, men på trods af det behøver du ikke visum. Medbring dit pas på ferien, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Aberdeen


Tips og gode råd til Aberdeen

Hvad skal man se i Aberdeen?

Aberdeen er en by med mange smukke seværdigheder. Den gamle bydel i High Street er værd at opleve, da den byder på smuk arkitektur. Det samme kan siges om Aberdeens gamle universitet. Aberdeen Beach er også en attraktion, der er værd at besøge året rundt sammen med de mange granitbygninger i Union Street. Aberdeen er netop kendt som granit-byen, grundet det specifikke byggemateriale, der findes i området.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn, kan de med god grund glæde sig til en ferie i Aberdeen. Aberdeen Maritime Museum er et populært sted for små og store børn, hvor de kan lære om byens forbindelse til Nordsøen og prøve kræfter med interaktive udstillinger. Linx Ice Arena er ligeledes et populært sted, hvor hele familien kan prøve kræfter med skøjteløb.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er fornuftigt at investere i en rejseforsikring, så du er dækket, hvis du får brug for akut sygebehandling. Du kan også udvide rejseforsikringen med tillægsdækninger, som eksempelvis bagagedækning eller tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Skotland kan drikkes.

Giver man drikkepenge i Aberdeen?

Der er som regel inkluderet et servicetillæg på regningen. Ellers er det kutyme at give ca. 10-15 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Union Street er Aberdeens hovedindkøbsstrøg. Indkøbscentrene Union Square, Bon Accord Centre, Trinity Centre og The Academy byder også på mange butikker. (Priser checket: 24/04/2019).

*Flypriser til Aberdeen er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.