Find billige fly til Aberdeen

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Aberdeen

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Aberdeen

Bedste pris på enkeltbillet

744 kr.

Bedste pris på returbillet

508 kr.

Hurtigste flyvetid

16t. 05min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Aberdeen fra Danmark i de seneste 72 timer er 744 kr. (København Kastrup til Aberdeen Dyce).
Den bedste pris på en returbillet til Aberdeen fra Danmark i de seneste 72 timer er 508 kr. (København Kastrup til Aberdeen Dyce).
Det hurtigste fly til Aberdeen fra Danmark tager 16t. 05min. (København Kastrup til Aberdeen Dyce).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Aberdeen, herunder KLM, Scandinavian Airlines og easyJet.

Indsigter og trends for flyrejser til Aberdeen

Få indsigter om din flyrejse til Aberdeen, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Aberdeen?

Den billigste måned at flyve til Aberdeen fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.689 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Aberdeen i november, så rejs fra Danmark i februar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.911 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Aberdeen?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Aberdeen, lå på 107 kr./pr. person fra Marseille, hvilket er 95% billigere end gennemsnitsflyprisen til Aberdeen. Hvis du vil finde de billigste priser til Aberdeen fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Aberdeen på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Aberdeen er på en lørdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.780 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. På den anden side er onsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.613 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Aberdeen?

Når du flyver til Aberdeen fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.113 kr. for fly med afgang om formiddagen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Aberdeen på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 2.243 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Aberdeen?

Rejsetiden fra Danmark til Aberdeen afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Edinburgh Turnhouse tager det i gennemsnit 1t. 50min., imens det i gennemsnit tager 1t. 40min., hvis du flyver fra Billund til Edinburgh Turnhouse. Edinburgh Turnhouse er den mest populære lufthavn i Aberdeen.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Aberdeen?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Aberdeen fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Aberdeen for omkring 2.343 kr., når du søger 60 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Aberdeen

Find de billigste fly til disse Aberdeen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Aberdeen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Aberdeen

København (CPH) til Edinburgh (EDI)

Fly til Aberdeen ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Edinburgh Turnhouse, hvor den gennemsnitlige pris er 969 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ABERDEEN FRA KØBENHAVNnovember28% billigereAt flyve fra København til Aberdeen ​​koster i gennemsnit blot 1.689 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ABERDEEN FRA KØBENHAVNaugust20% dyrereDet koster cirka 2.806 kr. at flyve til Aberdeen ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ABERDEEN FRA KØBENHAVNmaj375% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Aberdeen fra København i maj end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Aberdeen

De fleste kender Edinburgh og Glasgow, men hvad med landets tredjestørste by Aberdeen? Den er ligeledes værd at besøge takket være den smukke arkitektur, de lange sandstrande, grønne parker og gode indkøbsmuligheder. De fleste rejser med fly til Aberdeen om sommeren, hvor vejret er godt og indbyder til strandture på Aberdeen Beach. Det sene forår samt det tidlige efterår er også populære tidspunkter at rejse med fly til Aberdeen, da vejret er mildt og behageligt til at slentre rundt mellem de mange seværdigheder. Om vinteren kan du nyde godt af en skiferie i de omkringliggende bjerge.

Rejsende, som flyver til Aberdeen, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Dundee (96 km fra Aberdeen centrum), Lufthavn: Inverness (125 km fra Aberdeen centrum), Lufthavn: Edinburgh Turnhouse (154 km fra Aberdeen centrum) eller Lufthavn: Wick (157 km fra fra Aberdeen centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Den billigste lufthavn i nærheden af Aberdeen er normalt Lufthavn: Wick med en gennemsnitspris på 1.674 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Aberdeen

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Aberdeen fundet af momondos brugere for nylig
Scandinavian Airlines
29. mar.
CPH14:15København Kastrup
1t. 40min.
ABZ15:55Aberdeen Dyce
12. apr.
ABZ15:30Aberdeen Dyce
1t. 35min.
CPH17:05København Kastrup
Scandinavian Airlines
29. mar.
CPH14:15København Kastrup
1t. 40min.
ABZ15:55Aberdeen Dyce
12. apr.
ABZ05:55Aberdeen Dyce
3t. 45min.
1 stop
CPH09:40København Kastrup
Scandinavian Airlines
16. jan.
CPH15:55København Kastrup
13t. 20min.
1 stop
ABZ05:15Aberdeen Dyce
18. jan.
ABZ04:25Aberdeen Dyce
1t. 35min.
CPH06:00København Kastrup
Scandinavian Airlines
29. mar.
CPH07:50København Kastrup
6t. 25min.
1 stop
ABZ14:15Aberdeen Dyce
12. apr.
ABZ13:50Aberdeen Dyce
19t. 50min.
1 stop
CPH09:40København Kastrup
Scandinavian Airlines
16. jan.
CPH09:05København Kastrup
4t. 10min.
1 stop
ABZ13:15Aberdeen Dyce
18. jan.
ABZ12:50Aberdeen Dyce
12t. 20min.
1 stop
CPH01:10København Kastrup
Scandinavian Airlines
16. jan.
CPH15:55København Kastrup
21t. 20min.
1 stop
ABZ13:15Aberdeen Dyce
18. jan.
ABZ12:50Aberdeen Dyce
12t. 20min.
1 stop
CPH01:10København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Aberdeen

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Aberdeen, så se nogle af vores tilbud herunder fra easyJet
easyJet
9. dec.
CPH15:50København Kastrup
16t. 25min.
1 stop
ABZ08:15Aberdeen Dyce
Flere flyselskaber
8. dec.
CPH05:40København Kastrup
28t. 10min.
2 stop
ABZ09:50Aberdeen Dyce
Flere flyselskaber
9. dec.
CPH16:30København Kastrup
16t. 05min.
2 stop
ABZ08:35Aberdeen Dyce

Andre kabineklasser på fly til Aberdeen

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Aberdeen

Hvilke flyselskaber flyver til Aberdeen?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Aberdeen

Hvilke flyselskaber flyver til Aberdeen?

På rejser til Aberdeen fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Ryanair, Norwegian, KLM eller easyJet. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

KLM-fly til Aberdeen

23 KLM-fly flyver til Aberdeen i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Amsterdam Schiphol til Aberdeen, der er den mest populære rute, som KLM har til Aberdeen. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste KLM-fly til Aberdeen, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.017 kr. og afgik fra Aalborg. KLM er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,5/10 af 175 af vores brugere.

Scandinavian Airlines-fly til Aberdeen

Flytilbud med Scandinavian Airlines til Aberdeen begynder fra 1.791 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med Scandinavian Airlines oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Stavanger Sola er det mest populære afgangssted med Scandinavian Airlines til Aberdeen, så generelt er der større tilgængelighed. Scandinavian Airlines har fået en bedømmelse på 7,2/10 i 333 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Aberdeen

Neden for finder du alle lufthavne i Aberdeen samt deres afstand til centrum

Du kan tage en lufthavnsbus kaldet Jet Service 727 fra Aberdeen Lufthavn direkte til centrum. Turen tager ca. 40 min og koster ca. 3.70 GBP (ca. 32 DKK) for en enkeltbillet. Du kan også tage en taxi med en rejsetid på ca. 25 min. Prisen er ca. 15 GBP (ca. 130 DKK).


Populære fly til Aberdeen

Find dine flybilletter til Aberdeen blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Aberdeen
Hurtigste flyvetid1t. 40min.
Laveste pris508 kr.
Fly fra Billund til Aberdeen
Hurtigste flyvetid13t. 50min.
Laveste pris1.224 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Aberdeen

Du kommer nemmest rundt i Aberdeen til fods kombineret med byens busser. Især bus nummer 17 er populær, da den krydser floden Dee og giver dig mulighed for at komme frem og tilbage mellem de to bydele. Det er oplagt at købe en day ticket til ca. 4 GBP (ca. 35 DKK), så du kan køre ubegrænset med busserne i 24 timer.


Visumkrav for Aberdeen

Det er ikke nødvendigt for danske statsborgere at ansøge om visum. Storbritannien deltager ikke fuldt ud i Schengen-samarbejdet, men på trods af det behøver du ikke visum. Medbring dit pas på ferien, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Aberdeen


De bedste oplevelser og seværdigheder i Aberdeen

Aberdeen er en by med mange smukke seværdigheder. Den gamle bydel i High Street er værd at opleve, da den byder på smuk arkitektur. Det samme kan siges om Aberdeens gamle universitet. Aberdeen Beach er også en attraktion, der er værd at besøge året rundt sammen med de mange granitbygninger i Union Street. Aberdeen er netop kendt som granit-byen, grundet det specifikke byggemateriale, der findes i området.

Det er fornuftigt at investere i en rejseforsikring, så du er dækket, hvis du får brug for akut sygebehandling. Du kan også udvide rejseforsikringen med tillægsdækninger, som eksempelvis bagagedækning eller tyveriforsikring.

Vand fra hanen i Skotland kan drikkes.

Der er som regel inkluderet et servicetillæg på regningen. Ellers er det kutyme at give ca. 10-15 % i drikkepenge.

Union Street er Aberdeens hovedindkøbsstrøg. Indkøbscentrene Union Square, Bon Accord Centre, Trinity Centre og The Academy byder også på mange butikker.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Aberdeen. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Alle flysøgninger til Aberdeen på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Aberdeen. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Prisagenter på fly til Aberdeen er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.