Indsigter
FAQ
De seneste tilbud
Flights to Aberdeen

Find billige fly til Aberdeen fra 723 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.3
man. 11.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Om fly til Aberdeen

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Aberdeen

Bedste pris på enkeltbillet

723 kr.

Bedste pris på returbillet

1.789 kr.

Hurtigste flyvetid

7t. 40min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Aberdeen fra Danmark i de seneste 72 timer er 723 kr. (København Kastrup til Aberdeen Dyce).
Den bedste pris på en returbillet til Aberdeen fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.789 kr. (København Kastrup til Aberdeen Dyce).
Det hurtigste fly til Aberdeen fra Danmark tager 7t. 40min. (København Kastrup til Aberdeen Dyce).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Aberdeen, herunder British Airways, KLM og Scandinavian Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Aberdeen

Få indsigter om din flyrejse til Aberdeen, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Aberdeen?

Den billigste måned at flyve til Aberdeen fra Danmark er i april. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.370 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Aberdeen i april, så rejs fra Danmark i januar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.617 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Aberdeen?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Aberdeen, lå på 138 kr./pr. person fra Billund, hvilket er 94% billigere end gennemsnitsflyprisen til Aberdeen. Hvis du vil finde de billigste priser til Aberdeen fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Aberdeen på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Aberdeen er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.920 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.468 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Aberdeen?

Når du flyver til Aberdeen fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.857 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Aberdeen på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 2.596 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Aberdeen?

Rejsetiden fra Danmark til Aberdeen afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Edinburgh Turnhouse tager det i gennemsnit 1t. 50min., imens det i gennemsnit tager 1t. 40min., hvis du flyver fra Billund til Edinburgh Turnhouse. Edinburgh Turnhouse er den mest populære lufthavn i Aberdeen.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Aberdeen?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Aberdeen fra Danmark, når du booker 47 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Aberdeen for omkring 1.947 kr., når du søger 47 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Aberdeen

Find de billigste fly til disse Aberdeen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Aberdeen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Aberdeen

København (CPH) til Edinburgh (EDI)

Fly til Aberdeen ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Edinburgh Turnhouse, hvor den gennemsnitlige pris er 853 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ABERDEEN FRA KØBENHAVNapril30% billigereAt flyve fra København til Aberdeen ​​koster i gennemsnit blot 1.370 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ABERDEEN FRA KØBENHAVNoktober20% dyrereDet koster cirka 2.347 kr. at flyve til Aberdeen ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ABERDEEN FRA KØBENHAVNapril600% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Aberdeen fra København i april end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Aberdeen

De fleste kender Edinburgh og Glasgow, men hvad med landets tredjestørste by Aberdeen? Den er ligeledes værd at besøge takket være den smukke arkitektur, de lange sandstrande, grønne parker og gode indkøbsmuligheder. De fleste rejser med fly til Aberdeen om sommeren, hvor vejret er godt og indbyder til strandture på Aberdeen Beach. Det sene forår samt det tidlige efterår er også populære tidspunkter at rejse med fly til Aberdeen, da vejret er mildt og behageligt til at slentre rundt mellem de mange seværdigheder. Om vinteren kan du nyde godt af en skiferie i de omkringliggende bjerge.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Aberdeen?

Rejsende, som flyver til Aberdeen, kan måske finde bedre priser til Dundee Lufthavn (96 km fra Aberdeen centrum), Inverness Lufthavn (125 km fra Aberdeen centrum), Edinburgh Turnhouse Lufthavn (154 km fra Aberdeen centrum) eller Wick Lufthavn (157 km fra fra Aberdeen centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Aberdeen på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Aberdeen er normalt Inverness Lufthavn med en gennemsnitspris på 703 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Aberdeen Dyce Lufthavn?

Priser for fly til Aberdeen Dyce Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Aberdeen Dyce Lufthavn?

Fra februar 2024 er der 4 udbydere at vælge mellem for fly til Aberdeen Dyce Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Aberdeen Dyce Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Aberdeen Dyce Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Aberdeen Dyce Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Aberdeen Dyce Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Aberdeen Dyce Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Aberdeen

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Aberdeen fundet af momondos brugere for nylig
easyJet
29. maj
CPH17:00København Kastrup
5t. 30min.
1 stop
ABZ21:30Aberdeen Dyce
3. jun.
ABZ06:10Aberdeen Dyce
9t. 40min.
1 stop
CPH16:50København Kastrup
1.789 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
22. mar.
CPH08:50København Kastrup
13t. 10min.
1 stop
ABZ21:00Aberdeen Dyce
24. mar.
ABZ21:10Aberdeen Dyce
11t. 40min.
1 stop
CPH09:50København Kastrup
1.838 kr.
Find lignende
KLM
19. apr.
CPH06:00København Kastrup
3t. 45min.
1 stop
ABZ08:45Aberdeen Dyce
21. apr.
ABZ06:05Aberdeen Dyce
4t. 00min.
1 stop
CPH11:05København Kastrup
1.893 kr.
Find lignende
British Airways
16. mar.
CPH18:15København Kastrup
16t. 30min.
1 stop
ABZ09:45Aberdeen Dyce
19. mar.
ABZ13:40Aberdeen Dyce
22t. 35min.
1 stop
CPH13:15København Kastrup
1.913 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
22. mar.
CPH08:50København Kastrup
13t. 10min.
1 stop
ABZ21:00Aberdeen Dyce
24. mar.
ABZ21:10Aberdeen Dyce
18t. 15min.
2 stop
CPH16:25København Kastrup
2.051 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
22. mar.
CPH08:50København Kastrup
13t. 10min.
1 stop
ABZ21:00Aberdeen Dyce
25. mar.
ABZ17:20Aberdeen Dyce
4t. 10min.
1 stop
CPH22:30København Kastrup
2.161 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Aberdeen

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Aberdeen, så se nogle af vores tilbud herunder fra Scandinavian Airlines og easyJet
easyJet
15. apr.
CPH11:00København Kastrup
11t. 30min.
1 stop
ABZ21:30Aberdeen Dyce
easyJet
18. maj
CPH10:20København Kastrup
12t. 10min.
1 stop
ABZ21:30Aberdeen Dyce
Flere flyselskaber
15. apr.
CPH18:00København Kastrup
21t. 00min.
2 stop
ABZ14:00Aberdeen Dyce

Hvordan rejser jeg rundt i Aberdeen

Du kommer nemmest rundt i Aberdeen til fods kombineret med byens busser. Især bus nummer 17 er populær, da den krydser floden Dee og giver dig mulighed for at komme frem og tilbage mellem de to bydele. Det er oplagt at købe en day ticket til ca. 4 GBP (ca. 35 DKK), så du kan køre ubegrænset med busserne i 24 timer.


Visumkrav for Aberdeen

Det er ikke nødvendigt for danske statsborgere at ansøge om visum. Storbritannien deltager ikke fuldt ud i Schengen-samarbejdet, men på trods af det behøver du ikke visum. Medbring dit pas på ferien, da det fungerer som internationalt ID.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Aberdeen

Hvad skal man se i Aberdeen?

Aberdeen er en by med mange smukke seværdigheder. Den gamle bydel i High Street er værd at opleve, da den byder på smuk arkitektur. Det samme kan siges om Aberdeens gamle universitet. Aberdeen Beach er også en attraktion, der er værd at besøge året rundt sammen med de mange granitbygninger i Union Street. Aberdeen er netop kendt som granit-byen, grundet det specifikke byggemateriale, der findes i området.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er fornuftigt at investere i en rejseforsikring, så du er dækket, hvis du får brug for akut sygebehandling. Du kan også udvide rejseforsikringen med tillægsdækninger, som eksempelvis bagagedækning eller tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Skotland kan drikkes.

Giver man drikkepenge i Aberdeen?

Der er som regel inkluderet et servicetillæg på regningen. Ellers er det kutyme at give ca. 10-15 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Union Street er Aberdeens hovedindkøbsstrøg. Indkøbscentrene Union Square, Bon Accord Centre, Trinity Centre og The Academy byder også på mange butikker.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Aberdeen?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Aberdeen. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Aberdeen med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Aberdeen på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Aberdeen?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Aberdeen. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Aberdeen lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Aberdeen er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Aberdeen på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Aberdeen

Populære flyrejser til Aberdeen
Populære ruter ifølge antal søgninger inden for det sidste døgn på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Aberdeen
1 voksen
man. 4.3
man. 11.3
Send mig favorittilbud fra momondo