Indsigter
FAQ
De seneste tilbud
Flights to Liverpool

Find billige fly til Liverpool fra 619 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 28.2
ons. 6.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Om fly til Liverpool

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Liverpool

Bedste pris på enkeltbillet

619 kr.

Bedste pris på returbillet

950 kr.

Hurtigste flyvetid

6t. 40min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Liverpool fra Danmark i de seneste 72 timer er 619 kr. (København Kastrup til Liverpool John Lennon).
Den bedste pris på en returbillet til Liverpool fra Danmark i de seneste 72 timer er 950 kr. (København Kastrup til Liverpool John Lennon).
Det hurtigste fly til Liverpool fra Danmark tager 6t. 40min. (København Kastrup til Liverpool John Lennon).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Liverpool, herunder easyJet og Wizz Air.

Indsigter og trends for flyrejser til Liverpool

Få indsigter om din flyrejse til Liverpool, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Liverpool?

december måned er endnu en god mulighed for at rejse til Liverpool med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 186 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Liverpool på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Liverpool fra Danmark på en mandag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en mandag helt ned til 1.300 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.631 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Liverpool.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Liverpool?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Liverpool på er om aftenen. Fly fra Danmark til Liverpool på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.199 kr.. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.943 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Liverpool?

Det tager i gennemsnit 4t. 45min. at flyve fra Danmark til Liverpool, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Liverpool John Lennon (den mest populære lufthavn i Liverpool). Hvis du flyver fra Billund til Liverpool John Lennon, tager det omkring .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Liverpool?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Liverpool fra Danmark, når du booker 32 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Liverpool for omkring 1.052 kr., når du søger 32 dage forud. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 124 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Liverpool

Find de billigste fly til disse Liverpool-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Liverpool

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Liverpool

København (CPH) til Manchester (MAN)

Fly til Liverpool ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Manchester, hvor den gennemsnitlige pris er 803 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LIVERPOOL FRA KØBENHAVNjanuar87% billigereAt flyve fra København til Liverpool ​​koster i gennemsnit blot 145 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LIVERPOOL FRA KØBENHAVNjuli84% dyrereDet koster cirka 1.947 kr. at flyve til Liverpool ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LIVERPOOL FRA KØBENHAVNfebruar652% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Liverpool fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Liverpool

Højsæsonen for rejser til Liverpool er fra april-september, hvor temperaturen er højest og chancen for sol er højest. I denne periode er der flest turister i byen, hvilket betyder højere priser på både flybilletter og hoteller. Uanset hvilken sæson du rejser i, skal du forberede dig på omskifteligt vejr – så pak tasken derefter.

Liverpool har noget for enhver smag. Lige meget om du er til musik, kunst eller sport, så kan du rejse til den engelske havneby hele året rundt for at nyde imponerende arkitektur, Premier League-fodbold og følge i John Lennons fodspor.

Hvilket er det absolut billigste fly til Liverpool?

Brugere, der booker rejser til Liverpool fra Billund, har fundet fly, der er 73% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Liverpool. Hvis du vil finde den billigste pris til Liverpool fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Liverpool?

Blackpool Lufthavn, Manchester Lufthavn, Leeds Bradford Lufthavn, Holyhead Anglesey Lufthavn eller Birmingham Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Liverpool.

Findes der en billigere måde at flyve til Liverpool på?

Birmingham Lufthavn har en gennemsnitspris på 1.003 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Liverpool. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Liverpool John Lennon Lufthavn?

Priser for fly til Liverpool John Lennon Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Liverpool John Lennon Lufthavn?

Fra februar 2024 er der 6 udbydere at vælge mellem for fly til Liverpool John Lennon Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Liverpool John Lennon Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Liverpool John Lennon Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Liverpool John Lennon Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Liverpool John Lennon Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Liverpool John Lennon Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Liverpool

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Liverpool fundet af momondos brugere for nylig
Wizz Air
16. mar.
CPH07:40København Kastrup
15t. 30min.
1 stop
LPL22:10Liverpool John Lennon
18. mar.
LPL15:45Liverpool John Lennon
15t. 20min.
1 stop
CPH08:05København Kastrup
Flere flyselskaber
16. mar.
CPH07:40København Kastrup
15t. 30min.
1 stop
LPL22:10Liverpool John Lennon
18. mar.
LPL17:25Liverpool John Lennon
22t. 30min.
2 stop
CPH16:55København Kastrup
1.342 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. mar.
CPH19:30København Kastrup
26t. 20min.
2 stop
LPL20:50Liverpool John Lennon
18. mar.
LPL07:00Liverpool John Lennon
9t. 25min.
2 stop
CPH17:25København Kastrup
2.195 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Liverpool

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Liverpool, så se nogle af vores tilbud herunder fra Wizz Air og easyJet
easyJet
5. mar.
CPH20:10København Kastrup
16t. 20min.
1 stop
LPL11:30Liverpool John Lennon
Flere flyselskaber
26. mar.
CPH13:40København Kastrup
8t. 40min.
1 stop
LPL21:20Liverpool John Lennon
easyJet
6. mar.
CPH20:30København Kastrup
16t. 00min.
1 stop
LPL11:30Liverpool John Lennon

Andre kabineklasser på fly til Liverpool

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Liverpool

Hvordan rejser jeg rundt i Liverpool

Liverpools offentlige transport består af tog, bus og færge. Togene tager dig til områder uden for byen og er mest praktiske på længere afstande, men her er også fire stationer i centrum. Billetterne købes på stationerne, og du kan vælge mellem enkeltbilletter eller dagsbilletter som er smarte når du skal rejse med tog flere gange samme dag. Byens miljøvenlige busser anbefales hvis du holder dig centralt.

 


Visumkrav for Liverpool

Du behøver ikke visum, når du opholder dig mindre end 180 dage i Liverpool og resten af Storbritannien. Du skal dog huske at rejse med et gyldigt pas under hele rejsens gyldighed.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Liverpool

Hvordan får man den billigste flybillet til Liverpool?

Vintermånederne er det tidspunkt hvor du får de billigste flybilletter til Liverpool. Køb din billet ca. 34 dage før afrejse, hvor vores statistik viser du får dem bedste pris (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Liverpool, marts 2018).

Hvad skal man se i Liverpool?

Liverpool er særlig kendt for fodbold og musik – så er du fodboldfan er det en oplagt idé a besøge Anfield Stadium, som er hjemmebanen for fodboldklubben Liverpool FC. Stadionet bliver kun overgået af Liverpool Domkirke, når det kommer til listen over byens top 10 seværdigheder. Derudover er det prisvindende The Beatles Story Museum et besøg værd.

Skal man købe rejseforsikring?

Du bør altid have en rejseforsikring når du rejser udenlands, også selvom du medbringer det blå sygesikringskort. Med en rejseforsikring er du også dækket i tilfælde af tyveri, ferieboligsikring, mistet eller forsinket bagage og eventuel hjemtransport i forbindelse med sygdom.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, du kan drikke vand fra hanen uden problemer.

Giver man drikkepenge i Liverpool?

Det er ikke påkrævet at give drikkepenge i Liverpool. De fleste giver 10% af regningen i drikkepenge, hvis de er tilfredse med servicen. I få tilfælde kan der allerede været tilføjet drikkepenge (“gratuity” på engelsk) til regningen på op til 12,50%. Det er ikke obligatorisk at betale, og hvis du er utilfreds med servicen, så kan du bede om at få den ekstra “gratuity” fjernet fra regningen.

Hvor er der gode shoppingområder?

Du må ikke gå glip af Liverpool ONE, som er et kæmpe shoppingområde med over 170 butikker samt gode cafeer og restauranter. Du kan også gå i forskellige butikker nede omkring havnen ved Albert Dock.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Liverpool?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Liverpool, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Liverpool, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Liverpool med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Liverpool, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Liverpool?

Når alle potentielle fly til Liverpool vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Liverpool lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Liverpool. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Liverpool på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Liverpool

Fly med dit yndlingsflyselskab til Liverpool
Flyselskaber bliver sorteret og vist efter antal klik inden for de seneste 7 dage på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Liverpool
1 voksen
ons. 28.2
ons. 6.3
Send mig favorittilbud fra momondo