Find billige flybilletter til Liverpool

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Liverpool (LPL)
søn.. 18.4.
søn.. 25.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Liverpool. De nuværende restriktioner til Liverpool er baseret på Storbritannien rejserestriktioner.

Se nuværende Storbritannien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Liverpool

Find de billigste fly til disse Liverpool-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Liverpool

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Liverpool

København (CPH) til Manchester (MAN)

Fly til Liverpool ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Manchester, hvor den gennemsnitlige pris er 838 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LIVERPOOL FRA KØBENHAVNseptember73% billigereAt flyve fra København til Liverpool ​​koster i gennemsnit blot 242 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LIVERPOOL FRA KØBENHAVNjuli35% dyrereDet koster cirka 1.217 kr. at flyve til Liverpool ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LIVERPOOL FRA KØBENHAVNseptember542% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Liverpool fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Liverpool?

Højsæsonen for rejser til Liverpool er fra april-september, hvor temperaturen er højest og chancen for sol er højest. I denne periode er der flest turister i byen, hvilket betyder højere priser på både flybilletter og hoteller. Uanset hvilken sæson du rejser i, skal du forberede dig på omskifteligt vejr – så pak tasken derefter.

Liverpool har noget for enhver smag. Lige meget om du er til musik, kunst eller sport, så kan du rejse til den engelske havneby hele året rundt for at nyde imponerende arkitektur, Premier League-fodbold og følge i John Lennons fodspor.

Hvilket er det absolut billigste fly til Liverpool?

Brugere, der bestiller rejser til Liverpool fra Dublin, har fundet fly, der er 93% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Liverpool. Hvis du vil finde den billigste pris til Liverpool fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Liverpool?

Generelt er september den billigste måned at flyve fra Danmark til Liverpool på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 242 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Liverpool i september, så er det også billigt at flyve i februar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 522 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Liverpool?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 34 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Liverpool. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 901 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Liverpool på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Liverpool fra Danmark på en mandag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en mandag helt ned til 485 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en onsdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Liverpool på en onsdag på 1.253 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Liverpool?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Liverpool på er om aftenen. Fly fra Danmark til Liverpool på dette tidspunkt kan findes helt ned til 577 kr.. Fly til Liverpool koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 1.302 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Liverpool?

Hvis du godt kunne tænke dig at vandre i lidt varmere vejr, kan du overveje at flyve til Liverpool i maj, juni og juli. Parker som f.eks. Leicester Square er populære samlingssteder i disse måneder.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Liverpool?

Lufthavn: Blackpool, Lufthavn: Manchester, Lufthavn: Leeds Bradford, Lufthavn: Holyhead Anglesey eller Lufthavn: Birmingham kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Liverpool.

Findes der en billigere måde at flyve til Liverpool på?

Lufthavn: Blackpool har en gennemsnitspris på 1.222 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Liverpool. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Liverpool?

På nuværende tidspunkt inkluderer Storbritannien rejserestriktioner rejser til Liverpool. Indrejserestriktioner

Storbritannien har genindført landsdækkende lockdown. Fra den 4. januar er en landsdækkende lockdown trådt i kraft. Udgående rejser, herunder internationale, er begrænset fra England, undtagen under begrænsede omstændigheder, f.eks. i forbindelse med arbejde eller uddannelse. Udenlandske statsborgere er underlagt Stay At Home regler. De bør ikke rejse til udlandet, medmindre det er tilladt. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, og kun væsentlige rejser — herunder af sundhedsmæssige årsager, arbejde og studier — vil få lov til at rejse ind og ud af Skotland. Personer, der bor i nedlukningsområder på niveau 3 eller 4 i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og må ikke rejse udenlands, selv om folk på niveau 0-2 ikke har tilladelse til det. Rejsende, der har besøgt eller været i transit i et rødlisteland inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Der gælder forskellige regler i Skotland, Wales og Nordirland. Rejsende skal følge alle de regler, der gælder for dem. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, kun væsentlige rejser - som inkluderer sundhedsmæssige årsager, arbejde og til undersøgelse - får adgang til og kan forlade Skotland. Mennesker, der bor i niveau 3 eller niveau 4-lockdown-områder i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og har forbud mod at rejse til udlandet, selvom folk i niveau 0-2 ikke er det. Rejsende, der har været i eller transit gennem Sydafrika inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Visse områder i Storbritannien og Crown Dependencies kan have særlige rejseregler. Se den relevante side for oplysninger om rejser til Jersey, href="https://www.visitguernsey.com/coronavirus-covid-19-update/">Guernsey, Isle of Man, Shetland og Orkney.

Indrejsekrav

Alle rejsende der rejser ind i Storbritannien skal fremvise et udfyldt "Public Health Passenger Locator Form" til immigration ved ankomsten. Fra den 18. januar skal alle rejsende til England, Skotland, Wales eller Nordirland, inklusive indbyggere i Storbritannien på vej hjem, fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19-testresultat taget inden for 3 dage før afgang. Rejsende fra Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsøerne, St. Helena) er ikke omfattet af reglerne. Børn under 11 år er heller ikke forpligtet til at gennemføre test før afrejse. Indtil den 21. januar er rejsende fra Antigua og Barbuda, St. Lucia eller Barbados heller ikke omfattet af reglerne.

Karantænekrav

Den 18. januar suspenderes rejsekorridorer, alle rejsende, der ankommer til Storbritannien fra alle lande undtagen Irland, er underlagt 10-dages selvisolering. Bemærk: Den engelske, skotske, walisiske og nordirske regering anvender måske karantænekravene anderledes. Yderligere oplysninger om rejser til England, Skotland, Wales, og Nordirland.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende på fly til Storbritannien skal bære ansigtsbeklædning på fly og på offentlig transport ved ankomsten. Passagerer, der benytter taxaer og private udlejningskøretøjer, bør også anvende et ansigtsdække under hele deres rejse. Førere kan nægte at transportere passagerer, der ikke følger vejledningen for sikker transport. Revidere den britiske regerings adgangskrav og læs mere om rejserestriktioner for Storbritannien.

Hvis du planlægger rejser til Liverpool nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Find de billigste enkeltbilletter til Liverpool John Lennon

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Liverpool, så se nogle af vores tilbud herunder fra Blue Air
Blue Air
28. apr.
09:00København Kastrup
11t. 05min.
1 stop
20:05Liverpool John Lennon
1.105 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
23. apr.
16:50København Kastrup
27t. 30min.
2 stop
20:20Liverpool John Lennon
1.043 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
23. apr.
16:50København Kastrup
27t. 30min.
3 stop
20:20Liverpool John Lennon
1.596 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Liverpool?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Liverpool

Det er flyselskaber som EasyJet, SAS og Ryanair der er blandt de mest populære, når der skal købes flybilletter til Liverpool. Hvis du vælger at rejse via Manchester med en kombination af fly og tog, så kan du rejse med British Airways og Ryanair, som har direkte fly fra Billund til Manchester. EasyJet og SAS Scandinavian Airlines har direkte fly fra København til Manchester.


Lufthavne tæt på Liverpool

Herunder finder du alle lufthavne i Liverpool samt afstand til centrum

Liverpool John Lennon Airport er den eneste lufthavn i Liverpool, og når du skal fra lufthavnen til centrum kan du tage en bus. Arriva 500 er det oplagte valg i dagtimerne, og 86A-bussen kører døgnet rundt – en billet koster ca. 19 kr. Skal du fra Manchester lufthavn til Liverpool er der omtrent 57 km, og her går der et direkte tog, som ca. tager en time fra Manchester Lufthavn til Liverpool Lime Street i hjertet af den engelske by ved havnen. Togbilletterne koster mellem 42 og 59 kr.


Populære fly til Liverpool

Find dine flybilletter til Liverpool blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Liverpool
Korteste rejsetid
44t. 40min.
Laveste pris
3.571 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Liverpool?

Liverpools offentlige transport består af tog, bus og færge. Togene tager dig til områder uden for byen og er mest praktiske på længere afstande, men her er også fire stationer i centrum. Billetterne købes på stationerne, og du kan vælge mellem enkeltbilletter eller dagsbilletter som er smarte når du skal rejse med tog flere gange samme dag. Byens miljøvenlige busser anbefales hvis du holder dig centralt.

 


Kan man rejse til Liverpool uden pas eller visum?

Du behøver ikke visum, når du opholder dig mindre end 180 dage i Liverpool og resten af Storbritannien. Du skal dog huske at rejse med et gyldigt pas under hele rejsens gyldighed.


Tips og gode råd til Liverpool

Hvordan får man den billigste flybillet til Liverpool?

Vintermånederne er det tidspunkt hvor du får de billigste flybilletter til Liverpool. Køb din billet ca. 34 dage før afrejse, hvor vores statistik viser du får dem bedste pris (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Liverpool, marts 2018).

Hvad skal man se i Liverpool?

Liverpool er særlig kendt for fodbold og musik – så er du fodboldfan er det en oplagt idé a besøge Anfield Stadium, som er hjemmebanen for fodboldklubben Liverpool FC. Stadionet bliver kun overgået af Liverpool Domkirke, når det kommer til listen over byens top 10 seværdigheder. Derudover er det prisvindende The Beatles Story Museum et besøg værd.

Aktiviteter for børn

Både børn og voksne vil more sig over en tur i The Wheel of Liverpool, som er det 60 meter høje pariserhjul ved havnen. Overvej også et besøg på Liverpool World Museum der har en omfattende samling af alt fra egyptiske mumier til dinosaur-skeletter – indgangen er gratis.

Skal man købe rejseforsikring?

Du bør altid have en rejseforsikring når du rejser udenlands, også selvom du medbringer det blå sygesikringskort. Med en rejseforsikring er du også dækket i tilfælde af tyveri, ferieboligsikring, mistet eller forsinket bagage og eventuel hjemtransport i forbindelse med sygdom.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, du kan drikke vand fra hanen uden problemer.

Giver man drikkepenge i Liverpool?

Det er ikke påkrævet at give drikkepenge i Liverpool. De fleste giver 10% af regningen i drikkepenge, hvis de er tilfredse med servicen. I få tilfælde kan der allerede været tilføjet drikkepenge (“gratuity” på engelsk) til regningen på op til 12,50%. Det er ikke obligatorisk at betale, og hvis du er utilfreds med servicen, så kan du bede om at få den ekstra “gratuity” fjernet fra regningen.

Hvor er der gode shoppingområder?

Du må ikke gå glip af Liverpool ONE, som er et kæmpe shoppingområde med over 170 butikker samt gode cafeer og restauranter. Du kan også gå i forskellige butikker nede omkring havnen ved Albert Dock.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class