Find billige fly til Liverpool

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 28.11
man. 5.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Liverpool

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Liverpool

Bedste pris på returbillet

208 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 05min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til Liverpool fra Danmark i de seneste 72 timer er 208 kr. (København Kastrup til Liverpool John Lennon).
Det hurtigste fly til Liverpool fra Danmark tager 2t. 05min. (København Kastrup til Liverpool John Lennon).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Liverpool, herunder Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Liverpool

Få indsigter om din flyrejse til Liverpool, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Liverpool?

marts måned er endnu en god mulighed for at rejse til Liverpool med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 942 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Liverpool?

Brugere, der booker rejser til Liverpool fra Faro, har fundet fly, der er 95% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Liverpool. Hvis du vil finde den billigste pris til Liverpool fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Liverpool på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Liverpool fra Danmark på en lørdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en lørdag helt ned til 361 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.711 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Liverpool.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Liverpool?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Liverpool på er om eftermiddagen. Fly fra Danmark til Liverpool på dette tidspunkt kan findes helt ned til 289 kr.. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.511 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Liverpool?

Det tager i gennemsnit 2t. 05min. at flyve fra Danmark til Liverpool, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Liverpool John Lennon (den mest populære lufthavn i Liverpool). Hvis du flyver fra Billund til Liverpool John Lennon, tager det omkring .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Liverpool?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Liverpool fra Danmark, når du booker 24 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Liverpool for omkring 1.401 kr., når du søger 24 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Liverpool

Find de billigste fly til disse Liverpool-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Liverpool

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Liverpool

København (CPH) til Manchester (MAN)

Fly til Liverpool ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Manchester, hvor den gennemsnitlige pris er 1.006 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LIVERPOOL FRA KØBENHAVNfebruar40% billigereAt flyve fra København til Liverpool ​​koster i gennemsnit blot 834 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LIVERPOOL FRA KØBENHAVNaugust54% dyrereDet koster cirka 2.164 kr. at flyve til Liverpool ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LIVERPOOL FRA KØBENHAVNoktober305% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Liverpool fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Liverpool

Højsæsonen for rejser til Liverpool er fra april-september, hvor temperaturen er højest og chancen for sol er højest. I denne periode er der flest turister i byen, hvilket betyder højere priser på både flybilletter og hoteller. Uanset hvilken sæson du rejser i, skal du forberede dig på omskifteligt vejr – så pak tasken derefter.

Liverpool har noget for enhver smag. Lige meget om du er til musik, kunst eller sport, så kan du rejse til den engelske havneby hele året rundt for at nyde imponerende arkitektur, Premier League-fodbold og følge i John Lennons fodspor.

I de varmere måneder synes folk omkring Liverpool, at parker som Hyde Park er de bedste steder at gå lange ture med familie og/eller hunde. Dem, som gerne vil have denne oplevelse, kan passende flyve til Liverpool i maj, juni eller juli.

Lufthavn: Blackpool, Lufthavn: Manchester, Lufthavn: Leeds Bradford, Lufthavn: Holyhead Anglesey eller Lufthavn: Birmingham kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Liverpool.

Lufthavn: Blackpool har en gennemsnitspris på 2.378 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Liverpool. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Gode tilbud på fly til Liverpool

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Liverpool fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
10. dec.
CPH12:10København Kastrup
2t. 05min.
LPL14:15Liverpool John Lennon
13. dec.
LPL14:15Liverpool John Lennon
1t. 55min.
CPH16:10København Kastrup
Ryanair
10. dec.
CPH12:10København Kastrup
2t. 05min.
LPL14:15Liverpool John Lennon
13. dec.
LPL14:15Liverpool John Lennon
1t. 55min.
CPH16:10København Kastrup
Ryanair
6. dec.
CPH17:35København Kastrup
2t. 05min.
LPL19:40Liverpool John Lennon
10. dec.
LPL08:50Liverpool John Lennon
1t. 55min.
CPH10:45København Kastrup
Ryanair
10. dec.
CPH12:10København Kastrup
2t. 05min.
LPL14:15Liverpool John Lennon
13. dec.
LPL14:15Liverpool John Lennon
1t. 55min.
CPH16:10København Kastrup
Ryanair
13. dec.
CPH17:35København Kastrup
2t. 05min.
LPL19:40Liverpool John Lennon
17. dec.
LPL08:50Liverpool John Lennon
1t. 55min.
CPH10:45København Kastrup
Ryanair
24. dec.
CPH12:10København Kastrup
2t. 05min.
LPL14:15Liverpool John Lennon
3. jan.
LPL14:15Liverpool John Lennon
1t. 55min.
CPH16:10København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Liverpool

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Liverpool, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
CPHKøbenhavn Kastrup
2t. 05min.
LPLLiverpool John Lennon

Andre kabineklasser på fly til Liverpool

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Liverpool

Hvilke flyselskaber flyver til Liverpool?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Liverpool

Hvilke flyselskaber flyver til Liverpool?

Ryanair, easyJet, Scandinavian Airlines og KLM er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Liverpool regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Liverpool med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Lufthansa-fly til Liverpool

Lufthansa er et populært valg for brugere, der rejser til Liverpool. Selskabet flyver 3 fly om ugen til Liverpool, og de flyver oftest fra Frankfurt Intl. Billetpriserne hos Lufthansa afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 988 kr. (fra Billund). I 442 anmeldelser har momondo-brugere givet Lufthansa en gennemsnitlig bedømmelse på 7,2/10.

Ryanair-fly til Liverpool

78 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med Ryanair til Liverpool, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Billund. Ryanair har 9 fly til Liverpool de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 995 momondo-brugere har anmeldt Ryanair, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,0/10.


Lufthavne i nærheden af Liverpool

Neden for finder du alle lufthavne i Liverpool samt deres afstand til centrum

Liverpool John Lennon Airport er den eneste lufthavn i Liverpool, og når du skal fra lufthavnen til centrum kan du tage en bus. Arriva 500 er det oplagte valg i dagtimerne, og 86A-bussen kører døgnet rundt – en billet koster ca. 19 kr. Skal du fra Manchester lufthavn til Liverpool er der omtrent 57 km, og her går der et direkte tog, som ca. tager en time fra Manchester Lufthavn til Liverpool Lime Street i hjertet af den engelske by ved havnen. Togbilletterne koster mellem 42 og 59 kr.


Populære fly til Liverpool

Find dine flybilletter til Liverpool blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Liverpool
Hurtigste flyvetid2t. 05min.
Laveste pris208 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Liverpool

Liverpools offentlige transport består af tog, bus og færge. Togene tager dig til områder uden for byen og er mest praktiske på længere afstande, men her er også fire stationer i centrum. Billetterne købes på stationerne, og du kan vælge mellem enkeltbilletter eller dagsbilletter som er smarte når du skal rejse med tog flere gange samme dag. Byens miljøvenlige busser anbefales hvis du holder dig centralt.

 


Visumkrav for Liverpool

Du behøver ikke visum, når du opholder dig mindre end 180 dage i Liverpool og resten af Storbritannien. Du skal dog huske at rejse med et gyldigt pas under hele rejsens gyldighed.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Liverpool


De bedste oplevelser og seværdigheder i Liverpool

Vintermånederne er det tidspunkt hvor du får de billigste flybilletter til Liverpool. Køb din billet ca. 34 dage før afrejse, hvor vores statistik viser du får dem bedste pris (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Liverpool, marts 2018).

Liverpool er særlig kendt for fodbold og musik – så er du fodboldfan er det en oplagt idé a besøge Anfield Stadium, som er hjemmebanen for fodboldklubben Liverpool FC. Stadionet bliver kun overgået af Liverpool Domkirke, når det kommer til listen over byens top 10 seværdigheder. Derudover er det prisvindende The Beatles Story Museum et besøg værd.

Du bør altid have en rejseforsikring når du rejser udenlands, også selvom du medbringer det blå sygesikringskort. Med en rejseforsikring er du også dækket i tilfælde af tyveri, ferieboligsikring, mistet eller forsinket bagage og eventuel hjemtransport i forbindelse med sygdom.

Ja, du kan drikke vand fra hanen uden problemer.

Det er ikke påkrævet at give drikkepenge i Liverpool. De fleste giver 10% af regningen i drikkepenge, hvis de er tilfredse med servicen. I få tilfælde kan der allerede været tilføjet drikkepenge (“gratuity” på engelsk) til regningen på op til 12,50%. Det er ikke obligatorisk at betale, og hvis du er utilfreds med servicen, så kan du bede om at få den ekstra “gratuity” fjernet fra regningen.

Du må ikke gå glip af Liverpool ONE, som er et kæmpe shoppingområde med over 170 butikker samt gode cafeer og restauranter. Du kan også gå i forskellige butikker nede omkring havnen ved Albert Dock.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Liverpool, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Liverpool, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Liverpool, som overholder denne regel.

Når alle potentielle fly til Liverpool vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Liverpool. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.