Find billige flybilletter til Liverpool

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 26.10
tir. 2.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Liverpool.
Se nuværende rejserestriktioner for Storbritannien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Liverpool

Find de billigste fly til disse Liverpool-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Liverpool

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Liverpool

København (CPH) til Manchester (MAN)

Fly til Liverpool ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Manchester, hvor den gennemsnitlige pris er 862 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LIVERPOOL FRA KØBENHAVNseptember73% billigereAt flyve fra København til Liverpool ​​koster i gennemsnit blot 249 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LIVERPOOL FRA KØBENHAVNjuli35% dyrereDet koster cirka 1.253 kr. at flyve til Liverpool ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LIVERPOOL FRA KØBENHAVNseptember542% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Liverpool fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Liverpool?

Højsæsonen for rejser til Liverpool er fra april-september, hvor temperaturen er højest og chancen for sol er højest. I denne periode er der flest turister i byen, hvilket betyder højere priser på både flybilletter og hoteller. Uanset hvilken sæson du rejser i, skal du forberede dig på omskifteligt vejr – så pak tasken derefter.

Liverpool har noget for enhver smag. Lige meget om du er til musik, kunst eller sport, så kan du rejse til den engelske havneby hele året rundt for at nyde imponerende arkitektur, Premier League-fodbold og følge i John Lennons fodspor.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Liverpool?

  Brugere, der booker rejser til Liverpool fra Dublin, har fundet fly, der er 93% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Liverpool. Hvis du vil finde den billigste pris til Liverpool fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Liverpool?

  februar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Liverpool med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 537 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Liverpool?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Liverpool fra Danmark, når du booker 34 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Liverpool for omkring 927 kr., når du søger 34 dage forud. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 77 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Liverpool på?

  I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Liverpool fra Danmark på en mandag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en mandag helt ned til 499 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en onsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.290 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Liverpool.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Liverpool?

  Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Liverpool på er om aftenen. Fly fra Danmark til Liverpool på dette tidspunkt kan findes helt ned til 594 kr.. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.340 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Liverpool?

  I de varmere måneder synes folk omkring Liverpool, at parker som Leicester Square er de bedste steder at gå lange ture med familie og/eller hunde. Dem, som gerne vil have denne oplevelse, kan passende flyve til Liverpool i maj, juni eller juli.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Liverpool?

  Lufthavn: Blackpool, Lufthavn: Manchester, Lufthavn: Leeds Bradford, Lufthavn: Holyhead Anglesey eller Lufthavn: Birmingham kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Liverpool.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Liverpool på?

  Lufthavn: Blackpool har en gennemsnitspris på 1.258 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Liverpool. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Kan jeg flyve til Liverpool John Lennon fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Liverpool John Lennon

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Liverpool John Lennon.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 timer inden afrejse til Liverpool John Lennon.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Liverpool John Lennon.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Liverpool John Lennon?

Hjemrejse til Danmark fra Liverpool John Lennon

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Liverpool John Lennon skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Liverpool John Lennon er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Liverpool nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Liverpool

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Liverpool fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
1. nov.
CPH09:50København Kastrup
2t. 05min.
LPL11:55Liverpool John Lennon
5. nov.
LPL11:35Liverpool John Lennon
1t. 55min.
CPH13:30København Kastrup
Ryanair
1. nov.
CPH09:50København Kastrup
2t. 05min.
LPL11:55Liverpool John Lennon
5. nov.
LPL11:35Liverpool John Lennon
1t. 55min.
CPH13:30København Kastrup
Flere flyselskaber
22. nov.
CPH03:15København Kastrup
12t. 40min.
1 stop
LPL15:55Liverpool John Lennon
24. nov.
LPL03:35Liverpool John Lennon
11t. 50min.
1 stop
CPH15:25København Kastrup
Ryanair
1. nov.
CPH09:50København Kastrup
2t. 05min.
LPL11:55Liverpool John Lennon
5. nov.
LPL12:45Liverpool John Lennon
21t. 50min.
1 stop
CPH10:35København Kastrup
Ryanair
17. jan.
CPH08:50København Kastrup
2t. 05min.
LPL10:55Liverpool John Lennon
28. jan.
LPL10:35Liverpool John Lennon
1t. 55min.
CPH12:30København Kastrup
Flere flyselskaber
17. jan.
CPH08:50København Kastrup
2t. 05min.
LPL10:55Liverpool John Lennon
28. jan.
LPL03:05Liverpool John Lennon
9t. 45min.
1 stop
CPH12:50København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Liverpool

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Liverpool, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og Wizz Air
Ryanair
3. dec.
CPH13:55København Kastrup
2t. 05min.
LPL16:00Liverpool John Lennon
Flere flyselskaber
24. dec.
CPH17:15København Kastrup
23t. 55min.
1 stop
LPL17:10Liverpool John Lennon
Wizz Air
1. jan.
CPH03:50København Kastrup
13t. 10min.
1 stop
LPL17:00Liverpool John Lennon

Hvilke flyselskaber flyver til Liverpool?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Liverpool
 • Hvilke flyselskaber flyver til Liverpool?

  Ryanair, easyJet, SAS og Brussels Airlines er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Liverpool regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Liverpool med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Lufthavne i nærheden af Liverpool

Neden for finder du alle lufthavne i Liverpool samt deres afstand til centrum

Liverpool John Lennon Airport er den eneste lufthavn i Liverpool, og når du skal fra lufthavnen til centrum kan du tage en bus. Arriva 500 er det oplagte valg i dagtimerne, og 86A-bussen kører døgnet rundt – en billet koster ca. 19 kr. Skal du fra Manchester lufthavn til Liverpool er der omtrent 57 km, og her går der et direkte tog, som ca. tager en time fra Manchester Lufthavn til Liverpool Lime Street i hjertet af den engelske by ved havnen. Togbilletterne koster mellem 42 og 59 kr.


Populære fly til Liverpool

Find dine flybilletter til Liverpool blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Liverpool
Hurtigste flyvetid2t. 05min.
Laveste pris77 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Liverpool

Liverpools offentlige transport består af tog, bus og færge. Togene tager dig til områder uden for byen og er mest praktiske på længere afstande, men her er også fire stationer i centrum. Billetterne købes på stationerne, og du kan vælge mellem enkeltbilletter eller dagsbilletter som er smarte når du skal rejse med tog flere gange samme dag. Byens miljøvenlige busser anbefales hvis du holder dig centralt.

 


Visumkrav for Liverpool

Du behøver ikke visum, når du opholder dig mindre end 180 dage i Liverpool og resten af Storbritannien. Du skal dog huske at rejse med et gyldigt pas under hele rejsens gyldighed.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Liverpool


De bedste oplevelser og seværdigheder i Liverpool

Hvordan får man den billigste flybillet til Liverpool?

Vintermånederne er det tidspunkt hvor du får de billigste flybilletter til Liverpool. Køb din billet ca. 34 dage før afrejse, hvor vores statistik viser du får dem bedste pris (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Liverpool, marts 2018).

Hvad skal man se i Liverpool?

Liverpool er særlig kendt for fodbold og musik – så er du fodboldfan er det en oplagt idé a besøge Anfield Stadium, som er hjemmebanen for fodboldklubben Liverpool FC. Stadionet bliver kun overgået af Liverpool Domkirke, når det kommer til listen over byens top 10 seværdigheder. Derudover er det prisvindende The Beatles Story Museum et besøg værd.

Aktiviteter for børn

Både børn og voksne vil more sig over en tur i The Wheel of Liverpool, som er det 60 meter høje pariserhjul ved havnen. Overvej også et besøg på Liverpool World Museum der har en omfattende samling af alt fra egyptiske mumier til dinosaur-skeletter – indgangen er gratis.

Skal man købe rejseforsikring?

Du bør altid have en rejseforsikring når du rejser udenlands, også selvom du medbringer det blå sygesikringskort. Med en rejseforsikring er du også dækket i tilfælde af tyveri, ferieboligsikring, mistet eller forsinket bagage og eventuel hjemtransport i forbindelse med sygdom.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, du kan drikke vand fra hanen uden problemer.

Giver man drikkepenge i Liverpool?

Det er ikke påkrævet at give drikkepenge i Liverpool. De fleste giver 10% af regningen i drikkepenge, hvis de er tilfredse med servicen. I få tilfælde kan der allerede været tilføjet drikkepenge (“gratuity” på engelsk) til regningen på op til 12,50%. Det er ikke obligatorisk at betale, og hvis du er utilfreds med servicen, så kan du bede om at få den ekstra “gratuity” fjernet fra regningen.

Hvor er der gode shoppingområder?

Du må ikke gå glip af Liverpool ONE, som er et kæmpe shoppingområde med over 170 butikker samt gode cafeer og restauranter. Du kan også gå i forskellige butikker nede omkring havnen ved Albert Dock.