Find billige flybilletter til Liverpool

man.. 12.11.
man.. 19.11.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Liverpool?

+210%
+140%
+70%
Grundpris
Pris
695 - 1.946 DKK
Temperatur
7 - 20 °C
Nedbør
7 - 12 mm

Flytilbud til Liverpool fundet på momondo

Se nogle af de bedste priser til Liverpool fundet af brugere på momondo
Ryanair
Ryanair
CPH
19 dec.
Lufthavn: København Kastrup
13t 45m
2 stop
LPL
Lufthavn: Liverpool J. Lennon
Ryanair
LPL
03 jan.
Lufthavn: Liverpool J. Lennon
15t 55m
2 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
710 kr
Flere flyselskaber
Flere flyselskaber
CPH
19 nov.
Lufthavn: København Kastrup
29t 50m
1 stop
LPL
Lufthavn: Liverpool J. Lennon
Flere flyselskaber
LPL
22 nov.
Lufthavn: Liverpool J. Lennon
23t 40m
1 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
941 kr
easyJet
easyJet
CPH
24 dec.
Lufthavn: København Kastrup
9t 05m
1 stop
LPL
Lufthavn: Liverpool J. Lennon
easyJet
LPL
03 jan.
Lufthavn: Liverpool J. Lennon
7t 35m
1 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
1.177 kr

Hvilke flyselskaber flyver til Liverpool?

Det er flyselskaber som EasyJet, SAS og Ryanair der er blandt de mest populære, når der skal købes flybilletter til Liverpool. Hvis du vælger at rejse via Manchester med en kombination af fly og tog, så kan du rejse med British Airways og Ryanair, som har direkte fly fra Billund til Manchester. EasyJet og SAS Scandinavian Airlines har direkte fly fra København til Manchester.


Lufthavne tæt på Liverpool

Herunder finder du alle lufthavne i Liverpool samt afstand til centrum
Liverpool J. Lennon
11 km fra centrum

Liverpool John Lennon Airport er den eneste lufthavn i Liverpool, og når du skal fra lufthavnen til centrum kan du tage en bus. Arriva 500 er det oplagte valg i dagtimerne, og 86A-bussen kører døgnet rundt – en billet koster ca. 19 kr. Skal du fra Manchester lufthavn til Liverpool er der omtrent 57 km, og her går der et direkte tog, som ca. tager en time fra Manchester Lufthavn til Liverpool Lime Street i hjertet af den engelske by ved havnen. Togbilletterne koster mellem 42 og 59 kr.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Liverpool?

Liverpools offentlige transport består af tog, bus og færge. Togene tager dig til områder uden for byen og er mest praktiske på længere afstande, men her er også fire stationer i centrum. Billetterne købes på stationerne, og du kan vælge mellem enkeltbilletter eller dagsbilletter som er smarte når du skal rejse med tog flere gange samme dag. Byens miljøvenlige busser anbefales hvis du holder dig centralt.

 


Kan man rejse til Liverpool uden pas eller visum?

Du behøver ikke visum, når du opholder dig mindre end 180 dage i Liverpool og resten af Storbritannien. Du skal dog huske at rejse med et gyldigt pas under hele rejsens gyldighed.


Hurtige facts om Liverpool

Tid, valuta og det basale — se den lokale tid, og få en idé om, hvor mange penge du kommer til at bruge på de mest nødvendige ting i Liverpool
Lokal tid
Valuta
Britisk pund
Øl
Lokal øl (0,5 liter)
8,60 DKK
Mad
Billig restaurant
83 DKK
Offentlig transport
Enkeltbillet
19 DKK

Kom i gang med at planlægge din rejse til Liverpool


Populære ruter til Liverpool

De mest søgte fly til Liverpool samt den billigste pris og den korteste rejsetid

Tips og gode råd til Liverpool

Hvordan får man den billigste flybillet til Liverpool?

Vintermånederne er det tidspunkt hvor du får de billigste flybilletter til Liverpool. Køb din billet ca. 34 dage før afrejse, hvor vores statistik viser du får dem bedste pris (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Liverpool, marts 2018).

Hvad skal man se i Liverpool?

Liverpool er særlig kendt for fodbold og musik – så er du fodboldfan er det en oplagt idé a besøge Anfield Stadium, som er hjemmebanen for fodboldklubben Liverpool FC. Stadionet bliver kun overgået af Liverpool Domkirke, når det kommer til listen over byens top 10 seværdigheder. Derudover er det prisvindende The Beatles Story Museum et besøg værd.

Aktiviteter for børn

Både børn og voksne vil more sig over en tur i The Wheel of Liverpool, som er det 60 meter høje pariserhjul ved havnen. Overvej også et besøg på Liverpool World Museum der har en omfattende samling af alt fra egyptiske mumier til dinosaur-skeletter – indgangen er gratis.

Skal man købe rejseforsikring?

Du bør altid have en rejseforsikring når du rejser udenlands, også selvom du medbringer det blå sygesikringskort. Med en rejseforsikring er du også dækket i tilfælde af tyveri, ferieboligsikring, mistet eller forsinket bagage og eventuel hjemtransport i forbindelse med sygdom.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, du kan drikke vand fra hanen uden problemer.

Giver man drikkepenge i Liverpool?

Det er ikke påkrævet at give drikkepenge i Liverpool. De fleste giver 10% af regningen i drikkepenge, hvis de er tilfredse med servicen. I få tilfælde kan der allerede været tilføjet drikkepenge (“gratuity” på engelsk) til regningen på op til 12,50%. Det er ikke obligatorisk at betale, og hvis du er utilfreds med servicen, så kan du bede om at få den ekstra “gratuity” fjernet fra regningen.

Hvor er der gode shoppingområder?

Du må ikke gå glip af Liverpool ONE, som er et kæmpe shoppingområde med over 170 butikker samt gode cafeer og restauranter. Du kan også gå i forskellige butikker nede omkring havnen ved Albert Dock.

*Flypriser til Liverpool J. Lennon er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.