Find billige fly til Bournemouth

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.12
man. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Bournemouth

Få indsigter om din flyrejse til Bournemouth, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bournemouth på?

Hvor lang tid tager det at flyve til Bournemouth?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Bournemouth (London Heathrow), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 2t og 1t. 40min..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bournemouth

Find de billigste fly til disse Bournemouth-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
London Heathrow Lufthavn

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bournemouth

Aarhus (AAR) til London (LON)

Fly til Bournemouth ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til London, hvor den gennemsnitlige pris er 421 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Bournemouth

Hvor lang tid tager det at flyve til Bournemouth?

Der er ikke nogen direkte flyvninger mellem Københavns Lufthavn (CPH) og Bournemouth Internationale Lufthavn (BOH). Det samme gælder fra Billund (BLL) og Aalborg (AAL). Fra København vil flyrejsen typisk tage fra lige over otte timer og helt op til cirka 28 timer. Fra Billund vil rejsetiden ligge fra lige knapt ni timer og op til omkring 13 timer. Fra Aalborg er rejsetiden fra lidt over 20 timer og helt op mod 32 timer, så her kunne det måske være en idé køre til Billund og flyve derfra. Vær opmærksom på, at nogle af rejsemulighederne, som dukker op her på momondo, kombinerer fly og tog eller bus. Dette kan dog være en udmærket og smidig kombination til at komme til nogle af de byer, som måske ikke har så mange flyforbindelser. Du får endda flybilletter til bus eller tog også – omend de ser lidt anderledes ud.

Hvor kan du flyve direkte til Bournemouth fra?

Som omtalt herover, så er der ikke nogen direkte flyvninger til Bournemouth fra Danmark. Fra Københavns Lufthavn vil du typisk skulle flyve til Stansted og derfra videre med bus til London Heathrow, som har en ret stor busterminal, hvorefter du kan bringes videre med bus til Bournemouth. En anden mulighed kan være via Frankfurt og Krakow eller fly til London Heathrow og så tog videre herfra. Fra Billund vil du kunne flyve til Manchester og så med bus til London og derfra med bus til Bournemouth. Via Amsterdam og Krakow eller Faro er også muligheder. Fra Aalborg kunne flyveturen være via Kaunas eller København og Alicante. Trods de lidt kringlede rejseveje, er det stadig muligt finde et godt flytilbud til Bournemouth ved at søge her.

Hvilket er det absolut billigste fly til Bournemouth?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Bournemouth fra Agadir for 160 kr.. Det er 87% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Bournemouth. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Bournemouth fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bournemouth?

Rejsende, som flyver til Bournemouth, kan måske finde bedre priser til Southampton Eastleigh Lufthavn (45 km fra Bournemouth centrum), Bristol Lufthavn (94 km fra Bournemouth centrum), Exeter Lufthavn (108 km fra Bournemouth centrum), London Gatwick Lufthavn (129 km fra Bournemouth centrum) eller London Heathrow Lufthavn (130 km fra Bournemouth centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Bournemouth på?

Du kan finde tilbud til Bristol Lufthavn for 725 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Bournemouth Lufthavn?

Priser for fly til Bournemouth Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Bournemouth Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Bournemouth Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Bournemouth Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Bournemouth Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Visumkrav for Bournemouth

Hvilke pas og visumkrav er der, når du besøger Bournemouth?

Siden Storbritannien meldte sig ud af EU, er det blevet en lille smule mere omstændigt at besøge landet som dansker. Således kan du nu ’kun’ opholde dig visumfrit i landet i op til 180 dage. Du må heller ikke arbejde eller studere under dit ophold. Man accepterer dog både forlængede og provisoriske pas ved både ind- og udrejse.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Bournemouth

Hvad kan du se og gøre i Bournemouth?

Bournemouth ligger smukt på den engelske Riviera, og en spadseretur på den smukke strandpromenade er et must her. Dernæst kan man besøge Russell-Cotes museet, der er tilegnet manden, der stod bag bygningen af den lange promenade langs kysten mellem Poole og Bournemouth og sin families fine samling af 1800-tals kunst samt objekter fra rejser i blandt andet Japan og Rusland under Victoriatiden. Byen har også en smuk, klassisk pier, der er en skøn oplevelse om sommeren med smuk udsigt over havet, kysten og byen. Er du til litteraturens store klassikere eller gysere som Frankenstein, så er et besøg ved forfatterinden Mary Shelleys grav ved St. Peters Church absolut noget, man bør lægge i rejseplanen i byen. Apropos litteratur, så kan du på Miramar Hotel følge i J.R.R. Tolkiens fodspor, da det var her, han nød sit otium. Når du er i byen, bør du absolut også unde dig selv at besøge en af de mange restauranter, som serverer områdets friskfangede fisk og skaldyr. Besøg gerne byens turistkontor for information om aktuelle begivenheder.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Bournemouth?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Bournemouth på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Bournemouth, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Bournemouth med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Bournemouth, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Bournemouth?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Bournemouth.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Bournemouth lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Bournemouth lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Bournemouth og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bournemouth på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.