Find billige flybilletter til Bournemouth

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tor. 7.7
tor. 14.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bournemouth

Find de billigste fly til disse Bournemouth-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: London Heathrow

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bournemouth

Aarhus (AAR) til London (LON)

Fly til Bournemouth ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til London, hvor den gennemsnitlige pris er 757 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bournemouth?

Der er ikke nogen direkte flyvninger mellem Københavns Lufthavn (CPH) og Bournemouth Internationale Lufthavn (BOH). Det samme gælder fra Billund (BLL) og Aalborg (AAL). Fra København vil flyrejsen typisk tage fra lige over otte timer og helt op til cirka 28 timer. Fra Billund vil rejsetiden ligge fra lige knapt ni timer og op til omkring 13 timer. Fra Aalborg er rejsetiden fra lidt over 20 timer og helt op mod 32 timer, så her kunne det måske være en idé køre til Billund og flyve derfra. Vær opmærksom på, at nogle af rejsemulighederne, som dukker op her på momondo, kombinerer fly og tog eller bus. Dette kan dog være en udmærket og smidig kombination til at komme til nogle af de byer, som måske ikke har så mange flyforbindelser. Du får endda flybilletter til bus eller tog også – omend de ser lidt anderledes ud.

Som omtalt herover, så er der ikke nogen direkte flyvninger til Bournemouth fra Danmark. Fra Københavns Lufthavn vil du typisk skulle flyve til Stansted og derfra videre med bus til London Heathrow, som har en ret stor busterminal, hvorefter du kan bringes videre med bus til Bournemouth. En anden mulighed kan være via Frankfurt og Krakow eller fly til London Heathrow og så tog videre herfra. Fra Billund vil du kunne flyve til Manchester og så med bus til London og derfra med bus til Bournemouth. Via Amsterdam og Krakow eller Faro er også muligheder. Fra Aalborg kunne flyveturen være via Kaunas eller København og Alicante. Trods de lidt kringlede rejseveje, er det stadig muligt finde et godt flytilbud til Bournemouth ved at søge her.

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Bournemouth fra Dublin for 63 kr.. Det er 96% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Bournemouth. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Bournemouth fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du godt kunne tænke dig at vandre i lidt varmere vejr, kan du overveje at flyve til Bournemouth i maj, juni og juli. Parker som f.eks. Leicester Square er populære samlingssteder i disse måneder.

Rejsende, som flyver til Bournemouth, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Southampton Eastleigh (45 km fra Bournemouth centrum), Lufthavn: Bristol (94 km fra Bournemouth centrum), Lufthavn: Exeter (108 km fra Bournemouth centrum), Lufthavn: London Gatwick (129 km fra Bournemouth centrum) eller Lufthavn: London Heathrow (130 km fra Bournemouth centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Bournemouth for 1.165 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Bournemouth

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bournemouth fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Bournemouth?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Bournemouth

Hvilke flyselskaber flyver til Bournemouth?

Ryanair er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Bournemouth. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Bournemouth, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.


Lufthavne i nærheden af Bournemouth

Neden for finder du alle lufthavne i Bournemouth samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Bournemouth Internationale Lufthavn?

Har du valgt en af rejserne, hvor du kører med bus eller tog det sidste stykke, så ankommer du lige midt i Bournemouth. Ankommer du med fly, så har lufthavnen kontor for et enkelt af de store internationale biludlejningsfirmaer, hvor du kan leje bil, hvis du er til selv at køre rundt. Ellers kan du bestille en taxa fra taxakontoret i lufthavnen. Skal du videre med jernbane, så kører buslinje B1 direkte mellem lufthavnen og stationen i Bournemouth. Skal du blot til centrum, kan du benytte bus 737, som kører både til stationen og andre steder i det centrale Bournemouth.


Visumkrav for Bournemouth

Siden Storbritannien meldte sig ud af EU, er det blevet en lille smule mere omstændigt at besøge landet som dansker. Således kan du nu ’kun’ opholde dig visumfrit i landet i op til 180 dage. Du må heller ikke arbejde eller studere under dit ophold. Man accepterer dog både forlængede og provisoriske pas ved både ind- og udrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bournemouth


De bedste oplevelser og seværdigheder i Bournemouth

Bournemouth ligger smukt på den engelske Riviera, og en spadseretur på den smukke strandpromenade er et must her. Dernæst kan man besøge Russell-Cotes museet, der er tilegnet manden, der stod bag bygningen af den lange promenade langs kysten mellem Poole og Bournemouth og sin families fine samling af 1800-tals kunst samt objekter fra rejser i blandt andet Japan og Rusland under Victoriatiden. Byen har også en smuk, klassisk pier, der er en skøn oplevelse om sommeren med smuk udsigt over havet, kysten og byen. Er du til litteraturens store klassikere eller gysere som Frankenstein, så er et besøg ved forfatterinden Mary Shelleys grav ved St. Peters Church absolut noget, man bør lægge i rejseplanen i byen. Apropos litteratur, så kan du på Miramar Hotel følge i J.R.R. Tolkiens fodspor, da det var her, han nød sit otium. Når du er i byen, bør du absolut også unde dig selv at besøge en af de mange restauranter, som serverer områdets friskfangede fisk og skaldyr. Besøg gerne byens turistkontor for information om aktuelle begivenheder.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Bournemouth på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Bournemouth, der passer dig bedst.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Bournemouth, som overholder denne regel.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Bournemouth.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Bournemouth lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Bournemouth og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.