Find billige flybilletter til Newquay

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 30.10
lør. 6.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Newquay.
Se nuværende rejserestriktioner for Storbritannien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Newquay

Find de billigste fly til disse Newquay-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Newquay

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Newquay

København (CPH) til Cardiff (CWL)

Fly til Newquay ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Cardiff Cardiff Wales, hvor den gennemsnitlige pris er 1.629 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NEWQUAY FRA KØBENHAVNfebruar28% billigereAt flyve fra København til Newquay ​​koster i gennemsnit blot 1.360 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NEWQUAY FRA KØBENHAVNapril31% dyrereDet koster cirka 2.485 kr. at flyve til Newquay ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NEWQUAY FRA KØBENHAVNjuli524% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Newquay fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Newquay?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Newquay?

  Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Newquay fra London for 278 kr.. Det er 89% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Newquay. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Newquay fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Newquay?

  Den billigste måned at flyve til Newquay fra Danmark er i februar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.360 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Newquay i februar, så rejs fra Danmark i oktober, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.546 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Newquay?

  Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Newquay fra Danmark er 44 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.900 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Newquay på?

  Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Newquay fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 1.584 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.733 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Newquay?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Newquay på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.715 kr.. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.226 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Newquay?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Newquay. Hvis du har planer om at flyve til Newquay, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Penzance (46 km fra Newquay centrum), Lufthavn: Lands End (55 km fra Newquay centrum), Lufthavn: Plymouth (68 km fra Newquay centrum), Lufthavn: Isles of Scilly St Mary's (103 km fra Newquay centrum) eller Lufthavn: Exeter (122 km fra Newquay centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Newquay på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Newquay Lufthavn: Cornwall Newquay, hvor gennemsnitsprisen er 2.268 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Cornwall Newquay fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Cornwall Newquay

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Cornwall Newquay.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 timer inden afrejse til Cornwall Newquay.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Cornwall Newquay.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Cornwall Newquay?

Hjemrejse til Danmark fra Cornwall Newquay

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Cornwall Newquay skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Cornwall Newquay er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Newquay nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Newquay

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Newquay fundet af momondos brugere for nylig
SAS
CPHKøbenhavn Kastrup
23t. 25min.
NQYCornwall Newquay

Find de billigste enkeltbilletter til Newquay

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Newquay, så se nogle af vores tilbud herunder fra SAS
SAS
CPHKøbenhavn Kastrup
23t. 25min.
NQYCornwall Newquay

Hvilke flyselskaber flyver til Newquay?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Newquay
 • Hvilke flyselskaber flyver til Newquay?

  På rejser til Newquay fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med dette populære flyselskab: SAS. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med dette populære flyselskab.


Populære fly til Newquay

Find dine flybilletter til Newquay blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Newquay
Hurtigste flyvetid23t. 25min.
Laveste pris2.887 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Newquay