Find billige fly til Newquay

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Newquay

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Newquay

Bedste pris på returbillet

1.317 kr.

Hurtigste flyvetid

23t. 20min.
Den bedste pris på en returbillet til Newquay fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.317 kr. (København Kastrup til Cornwall Newquay).
Det hurtigste fly til Newquay fra Danmark tager 23t. 20min. (København Kastrup til Cornwall Newquay).

Indsigter og trends for flyrejser til Newquay

Få indsigter om din flyrejse til Newquay, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Newquay?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Newquay fra Rom for 938 kr.. Det er 49% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Newquay. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Newquay fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Newquay på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Newquay fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 1.926 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.534 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Newquay?

Det billigste tidspunkt at flyve til Newquay på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.616 kr.. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.352 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Newquay?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Newquay fra Danmark er 56 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.551 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Newquay

Find de billigste fly til disse Newquay-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Newquay

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Newquay

København (CPH) til Cardiff (CWL)

Fly til Newquay ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Cardiff Wales, hvor den gennemsnitlige pris er 2.345 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NEWQUAY FRA KØBENHAVNnovember25% billigereAt flyve fra København til Newquay ​​koster i gennemsnit blot 1.754 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NEWQUAY FRA KØBENHAVNmaj48% dyrereDet koster cirka 3.450 kr. at flyve til Newquay ​​fra København i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NEWQUAY FRA KØBENHAVNjuli500% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Newquay fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Newquay

Fra Københavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup skal du regne med, at flyvningen til Newquay tager fra omkring fem en halv time og op til omkring ni timer. Fra Billund Lufthavn (BLL) tager flyrejsen fra lige knapt syv timer og op til omkring ni timer. Fra Hamborg (HAM) er rejsetiden omkring seks til ni timer, men flybilletterne kan eventuelt være billigere. En søgning her på momondo hjælper dig med at finde det, som passer dig bedst, om du prioriterer tid eller pris. Fra Aalborg Lufthavn (AAL) skal du typisk regne med cirka ni timers rejsetid, men enkelte forbindelser tager op mod 18 timer.

Til Cornwall Airport Newquay (NQY) finder du desværre ingen direkte forbindelser fra Danmark. Men med en til to mellemlandinger kan du typisk stadig komme frem. Fra København kan du komme med easyJet eller Norwegian til London Gatwick, og derfra tager du Eastern Airways det sidste stykke til Newquay. Fra Billund kan du flyve med Ryanair til London Stansted, hvorefter du så selv skal arrangere transport til London Gatwick, hvor turen går videre med Eastern Airways. Et alternativ kan være KLM over Amsterdam til Manchester og derfra Loganair til Newquay. Fra Aalborg kan du skulle til København med SAS og derfra med British Airways til London Heathrow. Her skal du selv finde transport til London Gatwick, hvor du flyver videre med Eastern Airways. Der kører lufthavnsbusser mellem London Heathrow og London Gatwick, og ellers kan der også findes togforbindelser.

Den billigste måned at flyve til Newquay fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.754 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Newquay i november, så rejs fra Danmark i juni, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 2.104 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Newquay. Hvis du har planer om at flyve til Newquay, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Penzance (46 km fra Newquay centrum), Lufthavn: Lands End (55 km fra Newquay centrum), Lufthavn: Plymouth (68 km fra Newquay centrum), Lufthavn: Isles of Scilly St Mary's (103 km fra Newquay centrum) eller Lufthavn: Exeter (122 km fra Newquay centrum).

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Newquay Lufthavn: Lands End, hvor gennemsnitsprisen er 836 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Newquay

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Newquay fundet af momondos brugere for nylig
0

Andre kabineklasser på fly til Newquay

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Newquay

Hvilke flyselskaber flyver til Newquay?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Newquay

Hvilke flyselskaber flyver til Newquay?

På rejser til Newquay fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Scandinavian Airlines, Air France, British Airways eller Norwegian. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

British Airways-fly til Newquay

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Newquay på momondo er British Airways, som flyver 4 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Dublin, hvor det bedste tilbud på British Airways-fly til Newquay kostede 1.950 kr. (returrejse fra København Kastrup til Newquay fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 1.088 anmeldelser af British Airways giver momondo-brugere bedømmelsen 6,5.


Lufthavne i nærheden af Newquay

Neden for finder du alle lufthavne i Newquay samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Cornwall Airport Newquay?

Du kan naturligvis leje en bil fra lufthavnen og køre på egen hånd – husk, at man kører i venstre side i Storbritannien. Der er udmærket skiltning og veje til selve byen. Alternativt har det lokale taxaselskab en skranke i ankomsthallen, der er bemandet ved alle ankomster. De kan hjælpe med en taxa videre. Det lokale trafikselskab har også en buslinje (linje 56), som standser ved lufthavnen og kører til Newquay centrum på cirka tre kvarter. Endelig er det muligt at bestille en lejecykel og få den leveret i lufthavnen, så du næsten kan cykle direkte ud af lufthavnen.


Populære fly til Newquay

Find dine flybilletter til Newquay blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Newquay
Hurtigste flyvetid14t. 25min.
Laveste pris2.949 kr.

Visumkrav for Newquay

Efter Storbritannien har forladt EU, er det blevet en lille smule mere omstændigt rejse ind i og opholde sig i landet. Der er dog stadig adgang til at besøge og rejse i landet i op til 180 dage uden visum. Man accepterer både forlængede og provisoriske pas ved både ind- og udrejse. Dit pas skal naturligvis være gyldigt under hele dit ophold. Husk at tegne rejseforsikring, så du er dækket ved sygdom, uheld og andet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Newquay


De bedste oplevelser og seværdigheder i Newquay

Newquay er placeret på Englands atlanterhavskyst og er en af Storbritanniens mest populære kystbyer at holde ferie i. Dette er bestemt ikke uden grund, da du her finder skønne strande og et ganske mildt klima. Nærheden til havet betyder også, at du bør unde dig selv nogle af de lokale fisk og skaldyr. Prøv for eksempel en klassisk fish & chips på Rick Stein Fistral eller en anden af restaurantens mange fiskeretter. Fistral Beach er også et berømt surferparadis, og her afholdes ofte internationale konkurrencer. Lappa Valley Steam Railway er et andet populært udflugtsmål for hele familien. Med sine minidamptog vækker det altid begejstring blandt børn og barnlige sjæle. Den hyggelige Newquay Zoo er meget populær blandt familier og voksne og nem finde frem til. Med nærheden til havet har byen naturligvis også et akvarium, Blue Reef Aquarium, hvor du kan se nogle af havets hemmeligheder i deres naturlige element. Endelig byder området på fantastiske muligheder for vandreture langs havet eller mulighed for at opleve kysten og områdets skønne natur på cykel. Turistkontoret i byen kan også hjælpe med aktuelle muligheder samt udflugter både til søs og til lands i området.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Newquay, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Newquay, så du sparer tid og penge.

Ja. Alle fly til Newquay på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Newquay, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Newquay lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Newquay og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.