Find billige flybilletter til Newquay

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Newquay (NQY)
tor.. 6.5.
tor.. 13.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Newquay. De nuværende restriktioner til Newquay er baseret på Storbritannien rejserestriktioner.

Se nuværende Storbritannien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Newquay

Find de billigste fly til disse Newquay-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Newquay

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Newquay

København (CPH) til Cardiff (CWL)

Fly til Newquay ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Cardiff Cardiff Wales, hvor den gennemsnitlige pris er 1.577 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NEWQUAY FRA KØBENHAVNfebruar28% billigereAt flyve fra København til Newquay ​​koster i gennemsnit blot 1.317 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NEWQUAY FRA KØBENHAVNapril31% dyrereDet koster cirka 2.405 kr. at flyve til Newquay ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NEWQUAY FRA KØBENHAVNjuli524% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Newquay fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Newquay?

Hvilket er det absolut billigste fly til Newquay?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Newquay fra London for 269 kr.. Det er 89% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Newquay. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Newquay fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Newquay?

Den billigste måned at flyve til Newquay fra Danmark er i februar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.317 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Newquay i februar, så rejs fra Danmark i oktober, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.496 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Newquay?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Newquay fra Danmark er 44 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.839 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Newquay udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Newquay for 1.008 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Newquay på?

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Newquay fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 1.534 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.646 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Newquay?

Det billigste tidspunkt at flyve til Newquay på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.660 kr.. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.156 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Newquay?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Newquay. Hvis du har planer om at flyve til Newquay, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Penzance (46 km fra Newquay centrum), Lufthavn: Plymouth (68 km fra Newquay centrum), Lufthavn: Exeter (122 km fra Newquay centrum) eller Lufthavn: Swansea Fairwood Comm (150 km fra Newquay centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Newquay på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Newquay Lufthavn: Exeter, hvor gennemsnitsprisen er 1.296 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Newquay?

På nuværende tidspunkt inkluderer Storbritannien rejserestriktioner rejser til Newquay. Indrejserestriktioner

Storbritannien har genindført landsdækkende lockdown. Fra den 4. januar er en landsdækkende lockdown trådt i kraft. Udgående rejser, herunder internationale, er begrænset fra England, undtagen under begrænsede omstændigheder, f.eks. i forbindelse med arbejde eller uddannelse. Udenlandske statsborgere er underlagt Stay At Home regler. De bør ikke rejse til udlandet, medmindre det er tilladt. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, og kun væsentlige rejser — herunder af sundhedsmæssige årsager, arbejde og studier — vil få lov til at rejse ind og ud af Skotland. Personer, der bor i nedlukningsområder på niveau 3 eller 4 i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og må ikke rejse udenlands, selv om folk på niveau 0-2 ikke har tilladelse til det. Rejsende, der har besøgt eller været i transit i et rødlisteland inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Der gælder forskellige regler i Skotland, Wales og Nordirland. Rejsende skal følge alle de regler, der gælder for dem. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, kun væsentlige rejser - som inkluderer sundhedsmæssige årsager, arbejde og til undersøgelse - får adgang til og kan forlade Skotland. Mennesker, der bor i niveau 3 eller niveau 4-lockdown-områder i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og har forbud mod at rejse til udlandet, selvom folk i niveau 0-2 ikke er det. Rejsende, der har været i eller transit gennem Sydafrika inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Visse områder i Storbritannien og Crown Dependencies kan have særlige rejseregler. Se den relevante side for oplysninger om rejser til Jersey, href="https://www.visitguernsey.com/coronavirus-covid-19-update/">Guernsey, Isle of Man, Shetland og Orkney.

Indrejsekrav

Alle rejsende der rejser ind i Storbritannien skal fremvise et udfyldt "Public Health Passenger Locator Form" til immigration ved ankomsten. Fra den 18. januar skal alle rejsende til England, Skotland, Wales eller Nordirland, inklusive indbyggere i Storbritannien på vej hjem, fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19-testresultat taget inden for 3 dage før afgang. Rejsende fra Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsøerne, St. Helena) er ikke omfattet af reglerne. Børn under 11 år er heller ikke forpligtet til at gennemføre test før afrejse. Indtil den 21. januar er rejsende fra Antigua og Barbuda, St. Lucia eller Barbados heller ikke omfattet af reglerne.

Karantænekrav

Den 18. januar suspenderes rejsekorridorer, alle rejsende, der ankommer til Storbritannien fra alle lande undtagen Irland, er underlagt 10-dages selvisolering. Bemærk: Den engelske, skotske, walisiske og nordirske regering anvender måske karantænekravene anderledes. Yderligere oplysninger om rejser til England, Skotland, Wales, og Nordirland.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende på fly til Storbritannien skal bære ansigtsbeklædning på fly og på offentlig transport ved ankomsten. Passagerer, der benytter taxaer og private udlejningskøretøjer, bør også anvende et ansigtsdække under hele deres rejse. Førere kan nægte at transportere passagerer, der ikke følger vejledningen for sikker transport. Revidere den britiske regerings adgangskrav og læs mere om rejserestriktioner for Storbritannien.

Hvis du planlægger rejser til Newquay nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Newquay St Mawgan

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Newquay St Mawgan fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
7. jun.
CPH10:05København Kastrup
21t. 30min.
1 stop
NQY07:35Newquay St Mawgan
22. jun.
NQY16:50Newquay St Mawgan
23t. 50min.
3 stop
CPH16:40København Kastrup
1.119 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. jun.
CPH10:05København Kastrup
21t. 30min.
1 stop
NQY07:35Newquay St Mawgan
22. jun.
NQY07:00Newquay St Mawgan
26t. 30min.
1 stop
CPH09:30København Kastrup
1.008 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. jun.
CPH12:15København Kastrup
41t. 20min.
3 stop
NQY05:35Newquay St Mawgan
22. jun.
NQY07:00Newquay St Mawgan
20t. 35min.
3 stop
CPH03:35København Kastrup
1.360 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. jun.
CPH18:00København Kastrup
37t. 35min.
2 stop
NQY07:35Newquay St Mawgan
22. jun.
NQY07:00Newquay St Mawgan
26t. 30min.
1 stop
CPH09:30København Kastrup
1.088 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. jun.
CPH12:15København Kastrup
41t. 20min.
3 stop
NQY05:35Newquay St Mawgan
22. jun.
NQY07:00Newquay St Mawgan
23t. 20min.
2 stop
CPH06:20København Kastrup
1.237 kr.
Find lignende

Populære fly til Newquay

Find dine flybilletter til Newquay blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Newquay
Korteste rejsetid
21t. 30min.
Laveste pris
1.008 kr.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class