Find billige flybilletter til Lublin

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 26.10
tir. 2.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Lublin.
Se nuværende rejserestriktioner for Polen

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lublin

Find de billigste fly til disse Lublin-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lublin

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lublin

København (CPH) til Lublin (LUZ)

Fly til Lublin ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lublin, hvor den gennemsnitlige pris er 1.028 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LUBLIN FRA KØBENHAVNjuli22% billigereAt flyve fra København til Lublin ​​koster i gennemsnit blot 799 kr. i juli
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LUBLIN FRA KØBENHAVNdecember48% dyrereDet koster cirka 1.521 kr. at flyve til Lublin ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LUBLIN FRA KØBENHAVNdecember457% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Lublin fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Lublin?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Lublin?

  146 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Lublin. Dette fly er fra Göteborg og er 91% billigere end de fleste andre flyrejser til Lublin. Hvis du vil finde den billigste pris til Lublin fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Lublin?

  juli måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Lublin fra Danmark, med flest priser fundet omkring 799 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Lublin i juli, så bør du vente til marts til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 837 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Lublin?

  Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Lublin på, er omkring 33 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.028 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Lublin på?

  Vores data viser at søndag er den billigste dag at flyve til Lublin på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 844 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en mandag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Lublin på en mandag på 1.382 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Lublin?

  Lufthavn: Radom, Lufthavn: Rzeszow Jasionka eller Lufthavn: Warszawa Chopin kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Lublin.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Lublin på?

  Den billigste lufthavn i nærheden af Lublin er normalt Lufthavn: Lublin med en gennemsnitspris på 1.403 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Lublin fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Lublin

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Lublin.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Lublin.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Lublin.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Lublin?

Hjemrejse til Danmark fra Lublin

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Lublin skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Lublin er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Lublin nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Lublin?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Lublin
 • Hvilke flyselskaber flyver til Lublin?

  For fly fra Danmark til Lublin, bestiller de fleste af momondos brugere med et populært flyselskab som LOT. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lublin