Find billige fly til Lublin

Tur/retur
2 rejsende
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Lublin

Få indsigter om din flyrejse til Lublin, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Lublin?

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Lublin fra Danmark, med flest priser fundet omkring 947 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Lublin i februar, så bør du vente til januar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.134 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Lublin?

194 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Lublin. Dette fly er fra Gdańsk og er 79% billigere end de fleste andre flyrejser til Lublin. Hvis du vil finde den billigste pris til Lublin fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Lublin på?

Vores data viser at søndag er den billigste dag at flyve til Lublin på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 950 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Lublin på en lørdag på 2.222 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Lublin?

Det tager i gennemsnit 1t. 20min. at flyve fra Danmark til Lublin, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Warszawa Chopin (den mest populære lufthavn i Lublin). Hvis du flyver fra Billund til Warszawa Chopin, tager det omkring 4t. 35min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Lublin?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Lublin på, er omkring 56 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.587 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lublin

Find de billigste fly til disse Lublin-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lublin

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lublin

Aarhus (AAR) til Lufthavn: Warszawa Chopin (WAW)

Fly til Lublin ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Warszawa Chopin, hvor den gennemsnitlige pris er 706 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LUBLIN FRA KØBENHAVNfebruar40% billigereAt flyve fra København til Lublin ​​koster i gennemsnit blot 947 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LUBLIN FRA KØBENHAVNapril70% dyrereDet koster cirka 2.698 kr. at flyve til Lublin ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LUBLIN FRA KØBENHAVNmaj452% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Lublin fra København i maj end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Lublin

Selv om der er relativ kort afstand mellem Danmark og det østlige Polen, skal du regne med at bruge mindst en lille håndfuld timer på flyvningen til Lublin. Det skyldes hovedsageligt, at du ikke slipper for mindst én mellemlanding, typisk i den polske hovedstad Warszawa, hvor der gerne er en ventetid på lidt under to timer. For danskere er det hurtigst at flyve fra Københavns Lufthavn (CPH) eller Billund Lufthavn (BLL) med det polske flyselskab LOT, som kan klare turen på lidt over fire timer. Du finder typisk mindst ét af disse flytilbud på en given dato, men da udvalget til tider er begrænset, er det en god idé at være ude i god tid, for at sikre sig de bedste flybilletter.

I øjeblikket er der desværre ingen direkte flyvninger fra en dansk lufthavn til Lublin Lufthavn (LUZ). Du kan dog finde en del flyrejser fra både Københavns Lufthavn (CPH) og Billund Lufthavn (BLL), hvor du kun skal mellemlande en enkelt gang. Det er polske LOT, som står for stort set alle disse afgange, og mellemlandingen foregår derfor ikke overraskende i Warszawa. Fra Aalborg Lufthavn (AAL) er der også flyrejser fra andre selskaber med kun et enkelt stop undervejs, men her skal du først forbi eksempelvis London Stansted (STN). Ofte er der samtidig lange ventetider i forbindelse med mellemlandingen, hvilket forlænger den samlede rejsetid med en del timer. Hvis du er bosat i det nordlige Jylland, er det derfor en overvejelse værd at tage til København eller Billund og flyve herfra.

Lufthavn: Radom, Lufthavn: Rzeszow Jasionka eller Lufthavn: Warszawa Chopin kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Lublin.

Den billigste lufthavn i nærheden af Lublin er normalt Lufthavn: Radom med en gennemsnitspris på 741 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Lublin

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Lublin

Hvilke flyselskaber flyver til Lublin?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Lublin

Hvilke flyselskaber flyver til Lublin?

For fly fra Danmark til Lublin, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som LOT, Wizz Air, Scandinavian Airlines og Ryanair. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Lufthavne i nærheden af Lublin

Neden for finder du alle lufthavne i Lublin samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Lublin Lufthavn?

Lublin Lufthavn (LUZ) er heldigvis placeret ganske tæt på byen, og det kommer derfor ikke til at tage dig lang tid at transportere dig hertil med tog eller bus. Turen tager cirka et sted mellem 25 og 30 minutter. Togstationen ligger lige ved siden af hovedterminalen, og herfra er der hyppige afgange til hovedbanegården i centrum. Busserne afgår foran ankomsthallen og er tilpasset ankomsttiderne for de fly, der lander i lufthavnen. Du har derfor gode muligheder for at sætte kurs mod Lublin i ét af disse, kort efter din ankomst. Herudover kan du selvfølgelig også vælge at tage en taxa eller leje en bil i lufthavnen og køre selv.


Visumkrav for Lublin

Da Polen, ligesom Danmark, er medlem af EU, er der som udgangspunkt ikke nogen krav til visum, når du rejser til Lublin. Du skal kun bruge visum, hvis du opholder dig i landet i mindst 90 dage, hvilket ikke vil være relevant for langt de fleste. Derfor skal du egentlig kun huske at medbringe dit pas, som skal være gyldigt i hele rejseperioden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lublin


De bedste oplevelser og seværdigheder i Lublin

Hvis flot arkitektur er en fast del af dine rejser, bliver du ikke skuffet, når du kommer til Lublin. Den gamle bydel er bestemt et besøg værd, med sine farverige bygninger, og i de varme måneder er de brostensbelagte gader fyldt med gademusikanter og -entertainere. Ikke langt derfor kan du lægge vejen forbi Lublin-slottet, der blandt andet indeholder et museum, hvor du kan stifte bekendtskab med byens historie. I slotsgården er der ligeledes et kapel med mange flotte malerier og dekorationer. Hvis du vil kombinere en kulturel oplevelse med en tur udendørs, er det oplagt at besøge den gamle landsby, et kvarters tid fra Lublins centrum. Landsbyen fungerer også som et udendørsmuseum, som viser, hvordan livet på landet engang så ud. Du kan også aflægge byens botaniske have et visit. Selv hvis du ikke er den store ekspert i planter, er det flotte område en god anledning til en lang gåtur.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Lublin.

Fly til Lublin med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Lublin vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Prisagenter på fly til Lublin er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.