Find billige flybilletter til Poznan

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Poznan (POZ)
tir.. 20.4.
tir.. 27.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Poznan. De nuværende restriktioner til Poznan er baseret på Polen rejserestriktioner.

Se nuværende Polen rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Poznan

Find de billigste fly til disse Poznan-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Poznan

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Poznan

København (CPH) til Poznan (POZ)

Fly til Poznan ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Poznan Lawica, hvor den gennemsnitlige pris er 1.174 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL POZNAN FRA KØBENHAVNaugust21% billigereAt flyve fra København til Poznan ​​koster i gennemsnit blot 931 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL POZNAN FRA KØBENHAVNdecember24% dyrereDet koster cirka 1.452 kr. at flyve til Poznan ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL POZNAN FRA KØBENHAVNseptember226% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Poznan fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Poznan?

Fly til Poznan er billigere i maj, juli og august, mens det som regel er dyrere i starten og i slutningen af året. De billige flybilletter koster ca. 350 DKK, mens de i højsæsonen og med kort varsel kan koste ca. 3000 DKK. Derfor kan det være en god idé at bestille i god tid. Det er typisk billigere at flyve torsdag og søndag, mens mandag ofte er en dyr dag.

Hvilket er det absolut billigste fly til Poznan?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Poznan, lå på 192 kr./pr. person fra Warszawa, hvilket er 88% billigere end gennemsnitsflyprisen til Poznan. Hvis du vil finde de billigste priser til Poznan fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Poznan?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Poznan i august, så er det også billigt at flyve i juni. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.005 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Poznan?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Poznan på, er omkring 39 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 1.174 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Poznan på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 534 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Poznan på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Poznan er på en lørdag. Rejsende, som vælger at rejse til Poznan på en lørdag kan finde billetter helt ned til 1.083 kr.. Fly fra Danmark til Poznan på en onsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.552 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Poznan?

Når du flyver til Poznan fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 844 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Fly til Poznan koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 1.399 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Poznan?

Rejsende, som flyver til Poznan, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Zielona Góra (83 km fra Poznan centrum), Lufthavn: Bydgoszcz (104 km fra Poznan centrum) eller Lufthavn: Wrocław Kopernikus Lufthavnen (145 km fra Poznan centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Poznan på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Poznan Lufthavn: Zielona Góra, hvor gennemsnitsprisen er 935 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Poznan?

På nuværende tidspunkt inkluderer Polen rejserestriktioner rejser til Poznan. Indrejserestriktioner

Polen har genoptaget flyvningerne til landet fra lande i EU, Norge, Schweiz samt Georgien, Japan, Canada, Thailand, New Zealand, Sydkorea, Tunesien og Australien. Flyvninger fra Armenien, Bosnien-Hercegovina, Georgien, Jordan, Kosovo (Rep.), Nordmakedonien (Rep.), Montenegro, Serbien, Storbritannien eller USA (undtagen lufthavne i Illinois og New York) er suspenderet. Fra 1. januar er britiske statsborgere ikke længere klassificeret som EU/EØS-statsborgere og får ikke adgang til Polen til ikke-væsentlige formål. Væsentlige rejser er stadig tilladt, og en liste over undtagelser for indrejse i Polen kan findes her på Polish Government Website . Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Polen. De får lov til at komme ind i landet igen, men skal fremlægge bevis for deres ophold. Alle andre flyvninger forbliver suspenderet, undtagen humanitære og medicinske flyvninger, flyvninger til beskyttelse af den offentlige orden, nødflyvninger, flyvninger efter premierministerens ordre og repatrieringsflyvninger, der udføres af udenlandske luftfartsselskaber efter udenlandsk ordre. Listen over lande, hvis indbyggere kan rejse ind i Polen, revideres af den polske regering og ajourføres ofte på dette side (på polsk).

karantænekrav

Statsborgere fra EU og EØS er ikke længere forpligtet til at komme i karantæne ved ankomsten. Rejsende, der kommer ind i Polen fra et andet land uden for EU/EØS kan blive nødt til at isolere sig i 10 dage. Der er undtagelser, herunder for personer, der kan fremvise gyldig dokumentation på at have modtaget en COVID-19 vaccine, godsførere, indehavere af arbejdstilladelser, flykabinepersonale, ægtefælle og børn til polske statsborgere, togpersonale, landbrugsmedarbejdere, studerende og skoleelever, der studerer i Polen, samt medlemmer af diplomatiske missioner, konsulater eller internationale organisationer og deres familier.

Hvis du planlægger rejser til Poznan nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Poznan Lawica

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Poznan Lawica fundet af momondos brugere for nylig
LOT
18. maj
06:30København Kastrup
6t. 05min.
1 stop
12:35Poznan Lawica
27. maj
01:25Poznan Lawica
4t. 15min.
1 stop
05:40København Kastrup
Ryanair
21. maj
05:45København Kastrup
7t. 25min.
1 stop
13:10Poznan Lawica
31. maj
03:50Poznan Lawica
5t. 10min.
1 stop
09:00København Kastrup
Flere flyselskaber
21. maj
10:45København Kastrup
9t. 05min.
2 stop
19:50Poznan Lawica
27. maj
01:25Poznan Lawica
4t. 15min.
1 stop
05:40København Kastrup
Flere flyselskaber
21. maj
10:45København Kastrup
9t. 05min.
2 stop
19:50Poznan Lawica
29. maj
01:25Poznan Lawica
4t. 15min.
1 stop
05:40København Kastrup
Flere flyselskaber
19. maj
03:20København Kastrup
9t. 55min.
2 stop
13:15Poznan Lawica
27. maj
01:25Poznan Lawica
4t. 15min.
1 stop
05:40København Kastrup
Flere flyselskaber
19. maj
03:20København Kastrup
9t. 55min.
2 stop
13:15Poznan Lawica
29. maj
01:25Poznan Lawica
4t. 15min.
1 stop
05:40København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Poznan Lawica

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Poznan, så se nogle af vores tilbud herunder fra KLM
Lufthansa
29. apr.
02:50Billund
7t. 05min.
1 stop
09:55Poznan Lawica
2.252 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
29. apr.
02:50Billund
9t. 45min.
2 stop
12:35Poznan Lawica
2.556 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
30. apr.
02:20Billund
17t. 30min.
3 stop
19:50Poznan Lawica
1.998 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Poznan?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Poznan

Skal du flyve til Poznan, kan du flyve med lavprisselskaber som Ryanair, LOT Polish Airlines, SAS eller Lufthansa. Flyver du med et lavprisselskab som Ryanair, skal du være opmærksom på, at der er gebyrer forbundet med ekstra ydelser som baggage, mad og sædevalg.

Hvem flyver direkte til Poznan?

SAS tilbyder direkte fly til Poznan fra København, mens du fra Billund kan flyve direkte med Ryanair. Lavere priser på flybilletter til Poznan fra København er ca. 1023 DKK, mens du kan få billigere flybilletter til Poznan fra Billund fra ca. 219 DKK.

Hvor lang tid tager det at flyve til Poznan?

Direkte fly til Poznan tager ca. 1 t og 10 min fra København. Fra Billund tager det ca. 1 t og 20 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Poznan samt afstand til centrum

Lufthavnen i Poznan er lokaliseret blot seks km fra centrum, hvilket gør det let at rejse til Poznan. Lufthavnen er godt forbundet med offentlig transport, og der er busstoppesteder tæt på terminalerne i lufthavnen. Herfra kan du tage buslinje 48 eller 59, ligesom der også findes en rute om natten, Night Line 242. Busserne er blandt de billigere transportformer fra Poznan Lufthavn til centrum, idet en enkeltbillet koster ca. 4,6 PLN (ca. 8 DKK).


Populære fly til Poznan

Find dine flybilletter til Poznan blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Poznan
Korteste rejsetid
6t. 05min.
Laveste pris
993 kr.
Fly fra Billund til Poznan
Korteste rejsetid
3t. 30min.
Laveste pris
1.291 kr.
Fly fra Aarhus til Poznan
Korteste rejsetid
22t. 25min.
Laveste pris
1.856 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Poznan?

Med tog og bus kommer du nemt rundt i byen, hvor der findes et hav af regulære afgange både i og uden for centrum. Tilmed findes der også turistlinjer i form af buslinje 100 og toglinje 0. De fleste linjer kører hyppigt med ca. 10-15 minutters mellemrum. En enkeltbillet koster ca. 5 PLN (ca. 9 DKK).


Kan man rejse til [city] uden pas eller visum?

Du kan frit rejse på ferie i Poznan uden visum. Du skal blot have et pas, der er gyldigt under opholdet i Polen.


Tips og gode råd til Poznan

Hvad skal man se i Poznan?

Poznan er kendt for sine mange historiske bygninger, som primært ligger i byens centrum omkring Det Gamle Torv, herunder flere kirker såsom Franciscan Church og Parish Church of St. Stanislaus. Flere af disse er blandt de officielle historiske monumenter i Polen. På det Gamle Marked kan du opleve en af Poznans store seværdigheder i form af Poznan-rådhuset Ratusz, som er kendt for sin flotte arkitektur. Et populært spot i Poznan er søen Malta, som ligger i hjertet af byen. Her kan du i juni og juli opleve den årlige Malta Theatre Festival, der byder på shows i form af både musik og dans. Park Cytadela er meget mere end blot en park. Parken rummer et militærmuseum, en militærbegravelsesplads og gamle fæstninger fra Anden Verdenskrig. Derfor er Park Cytadela med på den officielle liste over historiske monumenter i Polen. Byen har desuden mange biografer, teatre, sportsbegivenheder og et operahus. Det betyder, at der er noget for enhver smag.

Aktiviteter og oplevelser med børn

I “Old Zoo”, der er blandt Polens ældste zoologiske haver, er der noget at opleve for hele familien. I selskab med dine børn kan du i zoo opleve mere end 2000 dyr. En familiebillet for to voksne og op til fire børn koster ca. 35 PLN (ca. 60 DKK) på hverdage og ca. 50 PLN (ca. 85 DKK) i weekenden.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det anbefales ikke at drikke vand fra hanen i Polen. I stedet bør du købe vand på flaske, der koster ca. 5 DKK pr. flaske.

Giver man drikkepenge i Poznan?

I Danmark forventes det ikke, at du giver drikkepenge på restauranter. Anderledes er det i Polen. Her forventes det, at du betaler ca. 10 % i drikkepenge på blandt andet restauranter. I taxier kan du runde det angivne beløb op, hvis turen har været tilfredsstillende.

Hvor er der gode shoppingområder?

I indkøbscenteret Stary Browar finder du nogle af verdens største modebutikker, som regnes blandt de bedste i Europa. En anden indkøbsmulighed er Galeria Malta, som er blandt de største centre i Centraleuropa. (Priser checket: 09/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class