Find billige fly til Poznan

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Poznan

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Poznan

Bedste pris på enkeltbillet

80 kr.

Bedste pris på returbillet

123 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 15min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Poznan fra Danmark i de seneste 72 timer er 80 kr. (Billund til Poznan Lawica).
Den bedste pris på en returbillet til Poznan fra Danmark i de seneste 72 timer er 123 kr. (Billund til Poznan Lawica).
Det hurtigste fly til Poznan fra Danmark tager 1t. 15min. (Billund til Poznan Lawica).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Poznan, herunder Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Poznan

Find de billigste fly til disse Poznan-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Poznan

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Poznan

København (CPH) til Wrocław (WRO)

Fly til Poznan ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Wrocław, hvor den gennemsnitlige pris er 1.559 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL POZNAN FRA KØBENHAVNfebruar20% billigereAt flyve fra København til Poznan ​​koster i gennemsnit blot 1.297 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL POZNAN FRA KØBENHAVNjuli29% dyrereDet koster cirka 2.080 kr. at flyve til Poznan ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL POZNAN FRA KØBENHAVNapril587% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Poznan fra København i april end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Poznan?

Fly til Poznan er billigere i maj, juli og august, mens det som regel er dyrere i starten og i slutningen af året. De billige flybilletter koster ca. 350 DKK, mens de i højsæsonen og med kort varsel kan koste ca. 3000 DKK. Derfor kan det være en god idé at bestille i god tid. Det er typisk billigere at flyve torsdag og søndag, mens mandag ofte er en dyr dag.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Poznan, lå på 46 kr./pr. person fra Bergamo, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Poznan. Hvis du vil finde de billigste priser til Poznan fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Poznan fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.297 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Poznan i februar, så bør du vente til marts til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.341 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Poznan 59 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Poznan for 1.619 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Poznan på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 123 kr. de sidste 72 timer.

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Poznan på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.524 kr.. Fly fra Danmark til Poznan på en onsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.744 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Om eftermiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Poznan, hvor du kan finde priser helt ned til 1.247 kr.. Hvis du flyver fra Poznan om eftermiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Poznan på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 1.721 kr..

Rejsende, som flyver til Poznan, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Zielona Góra (83 km fra Poznan centrum), Lufthavn: Bydgoszcz (104 km fra Poznan centrum) eller Lufthavn: Wrocław (145 km fra Poznan centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Poznan Lufthavn: Zielona Góra, hvor gennemsnitsprisen er 1.373 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Poznan

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Poznan fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
6. okt.
BLL10:25Billund
1t. 15min.
POZ11:40Poznan Lawica
16. okt.
POZ11:45Poznan Lawica
1t. 15min.
BLL13:00Billund
Ryanair
1. sep.
BLL10:25Billund
1t. 15min.
POZ11:40Poznan Lawica
4. sep.
POZ11:45Poznan Lawica
1t. 15min.
BLL13:00Billund
Ryanair
18. sep.
BLL13:25Billund
1t. 15min.
POZ14:40Poznan Lawica
9. okt.
POZ11:45Poznan Lawica
1t. 15min.
BLL13:00Billund
Ryanair
25. aug.
BLL10:25Billund
1t. 15min.
POZ11:40Poznan Lawica
28. aug.
POZ11:45Poznan Lawica
1t. 15min.
BLL13:00Billund
Ryanair
22. sep.
BLL10:25Billund
1t. 15min.
POZ11:40Poznan Lawica
25. sep.
POZ11:45Poznan Lawica
1t. 15min.
BLL13:00Billund
Ryanair
1. sep.
BLL10:25Billund
1t. 15min.
POZ11:40Poznan Lawica
4. sep.
POZ11:45Poznan Lawica
1t. 15min.
BLL13:00Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Poznan

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Poznan, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
11. sep.
BLL13:25Billund
1t. 15min.
POZ14:40Poznan Lawica
Ryanair
18. aug.
BLL10:25Billund
1t. 15min.
POZ11:40Poznan Lawica
Ryanair
18. sep.
BLL13:25Billund
1t. 15min.
POZ14:40Poznan Lawica

Hvilke flyselskaber flyver til Poznan?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Poznan

Hvilke flyselskaber flyver til Poznan?

For fly fra Danmark til Poznan, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Ryanair, LOT, Lufthansa og Scandinavian Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

KLM-fly til Poznan

KLM flyver omkring 6 fly til Poznan om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Amsterdam Schiphol, hvor det bedste tilbud på en returrejse med KLM var på 974 kr. (København Kastrup til Poznan). Brugerne har bedømt KLM med 7,5/10 i over 153 anmeldelser på momondo.

LOT-fly til Poznan

LOT-fly til Poznan kan fås fra helt ned til 878 kr. (returrejse fra Billund fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 16 fly, som LOT flyver til Poznan på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med LOT til Poznan er fra Warszawa Chopin. LOT er blevet bedømt med 7,2/10 af momondo-brugere i 181 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Poznan

Neden for finder du alle lufthavne i Poznan samt deres afstand til centrum

Lufthavnen i Poznan er lokaliseret blot seks km fra centrum, hvilket gør det let at rejse til Poznan. Lufthavnen er godt forbundet med offentlig transport, og der er busstoppesteder tæt på terminalerne i lufthavnen. Herfra kan du tage buslinje 48 eller 59, ligesom der også findes en rute om natten, Night Line 242. Busserne er blandt de billigere transportformer fra Poznan Lufthavn til centrum, idet en enkeltbillet koster ca. 4,6 PLN (ca. 8 DKK).


Populære fly til Poznan

Find dine flybilletter til Poznan blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Poznan
Hurtigste flyvetid1t. 15min.
Laveste pris123 kr.
Fly fra København til Poznan
Hurtigste flyvetid1t. 05min.
Laveste pris725 kr.
Fly fra Aarhus til Poznan
Hurtigste flyvetid5t. 25min.
Laveste pris732 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Poznan

Med tog og bus kommer du nemt rundt i byen, hvor der findes et hav af regulære afgange både i og uden for centrum. Tilmed findes der også turistlinjer i form af buslinje 100 og toglinje 0. De fleste linjer kører hyppigt med ca. 10-15 minutters mellemrum. En enkeltbillet koster ca. 5 PLN (ca. 9 DKK).


Visumkrav for Poznan

Du kan frit rejse på ferie i Poznan uden visum. Du skal blot have et pas, der er gyldigt under opholdet i Polen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Poznan


De bedste oplevelser og seværdigheder i Poznan

Poznan er kendt for sine mange historiske bygninger, som primært ligger i byens centrum omkring Det Gamle Torv, herunder flere kirker såsom Franciscan Church og Parish Church of St. Stanislaus. Flere af disse er blandt de officielle historiske monumenter i Polen. På det Gamle Marked kan du opleve en af Poznans store seværdigheder i form af Poznan-rådhuset Ratusz, som er kendt for sin flotte arkitektur. Et populært spot i Poznan er søen Malta, som ligger i hjertet af byen. Her kan du i juni og juli opleve den årlige Malta Theatre Festival, der byder på shows i form af både musik og dans. Park Cytadela er meget mere end blot en park. Parken rummer et militærmuseum, en militærbegravelsesplads og gamle fæstninger fra Anden Verdenskrig. Derfor er Park Cytadela med på den officielle liste over historiske monumenter i Polen. Byen har desuden mange biografer, teatre, sportsbegivenheder og et operahus. Det betyder, at der er noget for enhver smag.

Det anbefales ikke at drikke vand fra hanen i Polen. I stedet bør du købe vand på flaske, der koster ca. 5 DKK pr. flaske.

I Danmark forventes det ikke, at du giver drikkepenge på restauranter. Anderledes er det i Polen. Her forventes det, at du betaler ca. 10 % i drikkepenge på blandt andet restauranter. I taxier kan du runde det angivne beløb op, hvis turen har været tilfredsstillende.

I indkøbscenteret Stary Browar finder du nogle af verdens største modebutikker, som regnes blandt de bedste i Europa. En anden indkøbsmulighed er Galeria Malta, som er blandt de største centre i Centraleuropa.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. Alle fly til Poznan på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Poznan, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Poznan, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Poznan spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Poznan

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Poznan

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.