Billeje i Poznan

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Poznan

Poznan, Polen
1. feb — 8. feb
Samme aflevering
Poznan, Polen
man 1.2
Middag
man 8.2
Middag

Biludlejningsfirmaer i Poznan

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Poznan
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Okay 5.2

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Okay 4.8

Vurdering baseret på 2 anmeldelser


Afstanden fra Poznan til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Wrocław Kopernikus Lufthavnens biludlejningsdisk

Biludlejning i Poznan

15 personer har søgt efter billeje i Poznan in januar.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Poznan for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Alamo, National, og Hertz er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Poznan. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Poznan har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Poznan hos Global Rent A Car, som har 2 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 44 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Poznan gennem Global Rent A Car er 49 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Poznan biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Poznan opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Poznan så som Alamo, National og Hertz der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Poznan i februar måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 3 °C og nedbør på 20 mm i februar, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Poznan. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i februar måned og er et populært valg blandt Poznan rejsende. Leje af en Standard i Poznan koster 379 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Poznan har flest biludlejningssteder?

GREEN MOTION har flest udlejningssteder i Poznan med 2 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 101 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Poznan?

Hastighedsbegrænsningen i Poznan er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Poznan har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 100 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Poznan, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 140 km/t..

Hvordan er vejret i Poznan, Polen i januar?

Normalt er vejret i Poznan i januar måned -1 °C og den forventede nedbør er 30 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

I januar måned kan det anbefales at leje en SUV med firehjulstræk under din tur til Poznan. Temperaturen falder normalt til under frysepunktet, og der er større sandsynlighed for sne og is.

Minder vejret i Poznan om vejret i resten af Storpolen?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Poznan og rundt i Storpolen eller til de omkringliggende områder i januar måned, kan forvente temperaturer på omkring -1 °C og ca. 30 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Poznan

 • Få den seneste informatiom om fly til Poznan

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Poznan
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Poznans mest populære områder

  Find hoteller in Poznan
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Poznan