Lej en bil i Poznan, Polen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Poznan, Polen

Poznan, Polen
21. jun — 28. jun
Samme aflevering
Poznan, Polen
man 21.6
Middag
man 28.6
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Poznan

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Poznan, Polen
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
6 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer

Afstanden fra Poznan, Polen til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Wrocław Kopernikus Lufthavnens biludlejningsdisk

Biludlejning i Poznan

15 personer har søgt efter billeje i Poznan in juni.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Poznan for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Alamo, National, og Hertz er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Poznan. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Poznan har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Poznan hos Global Rent A Car, som har 2 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 44 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Poznan gennem Global Rent A Car er 49 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Poznan, Polen biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Poznan opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Poznan så som Alamo, National og Hertz der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Poznan har flest biludlejningssteder?

GREEN MOTION har flest udlejningssteder i Poznan, Polen med 2 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 101 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Poznan, Polen?

Hastighedsbegrænsningen i Poznan er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Poznan har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 100 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Poznan, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 140 km/t..

Hvordan er vejret i Poznan, Polen i juni?

Normalt er vejret i Poznan i juni måned 16 °C og den forventede nedbør er 60 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

Klimaet i Poznan under juni måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Poznan. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Poznan plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Volkswagen Golf, Class Mini Car og Ford Focus.

Minder vejret i Poznan om vejret i resten af Storpolen?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Poznan og rundt i Storpolen eller til de omkringliggende områder i juni måned, kan forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 60 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Polen

Se vores biludlejningstilbud i byer som Krakow, Warszawa og Gdańsk i Polen

Biludlejning i lufthavne i Poznan

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Poznan

Kom i gang med at planlægge din rejse til Poznan