Udlejningsbiler fra Express Rent a Car i Poznan

Find og sammenlign gode tilbud på Express Rent a Car udlejningsbiler i Poznan

Poznan, Polen
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Poznan, Polen
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Poznan Express Rent a Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Express Rent a Car biludlejningssteder i Poznan, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Express Rent a Car

4 kontorer

Information om Express Rent a Car udlejningsbiler i Poznan

Express Rent a Car ønsker at deres kunder og personale i Poznan skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Express Rent a Car indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Poznan. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja, Express Rent a Car har 1 lokation i Lufthavn: Poznan Lawica som som er beliggende på Poznan Airport.

Med en gennemsnitspris på 601 kr./dag, udlejning af Standard biler fra Express Rent a Car i Poznan i januar er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Express Rent a Car udlejningsbiler i Poznan helt ned til 543 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Standard udlejningsbiler sidste januar.

Den billigste type udlejningsbil fra Express Rent a Car i Poznan er Standard (601 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 50% af vores brugere, som lejede en bil fra Express Rent a Car, valgt en Standard grundet besparelsen. En Standard er desuden 9% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Express Rent a Car i Poznan.

Der er 4 biludlejningslokationer i Poznan som Express Rent a Car ejer. Deres Poznan Airport, Poznan lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 73% af de brugere der lejede en bil fraExpress Rent a Car i Poznan valgt at hente den på Poznan Airport.