Udlejningsbiler fra Express Rent a Car i Warszawa

Find og sammenlign gode tilbud på Express Rent a Car udlejningsbiler i Warszawa

Warszawa, Polen
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Warszawa, Polen
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Warszawa Express Rent a Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Express Rent a Car biludlejningssteder i Warszawa, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Express Rent a Car

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

5,9

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,9

Value

3,9

Information om Express Rent a Car udlejningsbiler i Warszawa

Express Rent a Car ønsker at deres kunder og personale i Warszawa skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Express Rent a Car indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Warszawa. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

I øjeblikket Express Rent a Car har 1 lokation i Lufthavn: Warszawa Chopin:
Fryderyk Chopin Airport Terminal 2.

Den mest populære type af bil at leje fra Express Rent a Car i Warszawa i januar er Stor udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 509 kr. per dag for Stor udlejningsbiler i januar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 508 kr. per dag.

For 211 kr./dag i gennemsnit, er en Lille mellemklasse den billigste type af udlejningsbil fra Express Rent a Car i Warszawa (3% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Express Rent a Car). I det seneste år har 27% af momondo-brugere som vælger at leje fra Express Rent a Car mens de er i Warszawa lejet en Lille mellemklasse for at spare penge.Husk, at Express Rent a Car også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

I Warszawa har Express Rent a Car 8 lokationer. Fryderyk Chopin Airport Terminal 2 er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 83% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Warszawa fra Express Rent a Car, Fryderyk Chopin Airport Terminal 2 lokationen.