Billeje i Warszawa

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Warszawa

Warszawa, Polen
1. feb — 8. feb
Samme aflevering
Warszawa, Polen
man 1.2
Middag
man 8.2
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Warszawa?

Alle

11 kr. - 464 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Warszawa er i januar. Med en lejepris på kun 11 kr. pr. dag er prisen 88% lavere end resten af året. Den dyreste måned er september. I Warszawa kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Warszawa

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Warszawa
Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.0

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.8

Vurdering baseret på 19 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.6

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.4

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 12 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.9

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.1

Vurdering baseret på 8 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 4.6

Vurdering baseret på 3 anmeldelser


Information om din rejse til Warszawa

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Warszawa?

Verdens hovedstæder har altid noget at byde på, og Warszawa er ingen undtagelse. Siden 1596 har byen været Polens hovedstad, efter at Krakow blev frataget titlen. Du kan se frem til at beundre en by med moderne byggeri blandet med historiske genopbygninger efter anden verdenskrig. Det bedste af det hele er, at du kan benytte billeje i Warszawa og køre byen og områderne tynde. Først skal du dog leve op til biludlejernes aldersgrænse for leje af bil. Biludlejning i Warszawa gennem eksempelvis SurPrice kræver, at du er fyldt 18 år. Alle kørere under 25 år skal desuden også betale et engangsgebyr på ca. 140 PLN (ca. 243 DKK). Hos Global skal du være mindst 20 år for at foretage billeje i Warszawa. Samtidig skal du betale et dagsgebyr, hvis du er under 25 år. Beløbet er på ca. 43 PLN (ca. 75 DKK) pr. dag. Det er desuden en ekstra betingelse, at du har haft kørekort i mindst et år. Inter Rent er en tredje mulighed, der tilbyder biludlejning i Warszawa, og her er aldersgrænsen 21 år. Derudover skal alle chauffører under 25 år betale ca. 43 PLN (ca. 75 DKK) i ungfører-tillæg, og du skal have haft kørekort i mindst et år. Lignende regler gælder hos Avis, Budget, Sixt og alle andre udlejningsfirmaer.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Enhver bil-lejer bør sætte sig ind i det pågældende lands kørselsregler. Billeje i Warszawa har naturligvis begrænsninger i forhold til fart. I bydistrikter er det tilladt at køre maks. 50 km/t. eller 60 km/t. i timen – afhængigt af området. Hastigheden på landeveje er maks. 90 km/t., mens den maksimale hastighed på motortrafikveje er 110 km/t. På motorveje må du køre maks. 140 km/t. En anden grænse, du skal overholde, er promillegrænsen, der er på 0,2. Når du benytter de polske motorveje, skal du betale en vejafgift til en pris på ca. 20 PLN (ca. 35 DKK) pr. gang. Derudover skal du køre med lyset tændt i dagtimerne.

Parkering

Du har forskellige muligheder for at parkere i Warszawa. I den centrale del af byen skal du betale ca. 3 PLN (ca. 5 DKK) pr. time på hverdage mellem kl. 8.00-18.00. Til gengæld kan du nyde godt af gratis parkering i weekenderne. Du har også mulighed for at parkere indendørs i byens parkeringshuse som eksempelvis Car Park Warsaw Spire eller Guarded Parking Plac, hvor timeprisen ligger på ca. 5 PLN (ca. 9 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Warszawa

Lej bil i Warszawa, og nyd den ultimative frihed på fire hjul! Du skal blot huske at montere barnestol og GPS samt nyde godt af ubegrænset kilometerantal, der oftest er inkluderet i lejeprisen. Hvis ikke, så kan du uden problemer tilvælge det. Du bør overveje en dagsudflugt til Masurian-søerne, hvor naturen er enestående og byder på optimale picnic-forhold. I samme område finder du Nidzica-slottet. Byen Torun er ligeledes værd at køre efter. Der kan du opleve UNESCO-bevaret middelalderarkitektur i sin smukkeste form.

Hvilke forsikringer skal man have?

Du er godt dækket med de obligatoriske forsikringer, som udlejningsfirmaerne tilbyder. Der er samtidig mulighed for individuel justering, så du eksempelvis kan sænke din selvrisiko til nul. Det er også værd at overveje yderligere dækninger, så du eksempelvis kan forsikre lejebilens ruder, tag, hjul og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Warszawa, eller skal man have et internationalt?

Dit danske kørekort kan uden problemer bruges i Warszawa, da Polen er et EU-land.

Hvor i Warszawa kan man hente og aflevere sin lejebil?

Warszawa Chopin Lufthavn og Warszawa Modlin Lufthavn er to af de steder, hvor du kan hente eller aflevere udlejningsbiler. I centrum byder eksempelvis Keddy, SurPrice og CAR Net også på afhentnings- og afleveringsgarager. (Information checket 21/05/2019).


Afstanden fra Warszawa til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Warszawa Chopins biludlejningsdisk

Biludlejning i Warszawa

Indtil videre har der i januar været 93 søgninger på biludlejning i Warszawa på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Warszawa for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Alamo, Avis, og Sixt er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Warszawa. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Warszawa i februar?

Biludlejning i Warszawa for en weekend i februar fås i gennemsnit for 267 kr.. Billigere tilbud fås til 143 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Warszawa i februar, kan du forvente en pris på cirka 93 kr.. De bedste priser fås fra 68 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Warszawa har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Warszawa hos Global Rent A Car, som har 4 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 36 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Warszawa gennem Global Rent A Car er 119 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Warszawa biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Warszawa biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Warszawa tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Warszawa i februar måned?

Leje af en standardbil i Warszawa i februar måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 2 °C og nedbør omkring 30 mm i februar, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Warszawa koster 292 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Warszawa har flest biludlejningssteder?

SURPRICE CAR RENTAL har 11 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 92 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Warszawa?

Når du lejer en bil i Warszawa, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Warszawa er henholdsvis 100 km/t. og 140 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Warszawa.

Hvordan er vejret i Warszawa, Polen i januar?

I januar måned er gennemsnitstemperaturen i Warszawa -1 °C, og den forventede nedbør er 20 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Warszawa.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

I januar måned kan det anbefales at leje en SUV med firehjulstræk under din tur til Warszawa. Temperaturen falder normalt til under frysepunktet, og der er større sandsynlighed for sne og is.

Minder vejret i Warszawa om vejret i resten af Województwo mazowieckie?

Dem, der gerne vil leje bil i Warszawa til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Województwo mazowieckie i januar måned normalt er ca. -1 °C med 20 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Warszawa

 • Få den seneste informatiom om fly til Warszawa

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Warszawa
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Warszawas mest populære områder

  Find hoteller in Warszawa
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Warszawa