Billeje i Warszawa, Województwo mazowieckie

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Warszawa, Województwo mazowieckie

Warszawa, Polen
4. apr. — 11. apr.
Samme aflevering
Warszawa, Polen
tir. 4.4
Middag
tir. 11.4
Middag
Chaufførens alder:

Vigtige oplysninger om billeje i Warszawa

Verdens hovedstæder har altid noget at byde på, og Warszawa er ingen undtagelse. Siden 1596 har byen været Polens hovedstad, efter at Krakow blev frataget titlen. Du kan se frem til at beundre en by med moderne byggeri blandet med historiske genopbygninger efter anden verdenskrig. Det bedste af det hele er, at du kan benytte billeje i Warszawa og køre byen og områderne tynde. Først skal du dog leve op til biludlejernes aldersgrænse for leje af bil. Biludlejning i Warszawa gennem eksempelvis SurPrice kræver, at du er fyldt 18 år. Alle kørere under 25 år skal desuden også betale et engangsgebyr på ca. 140 PLN (ca. 243 DKK). Hos Global skal du være mindst 20 år for at foretage billeje i Warszawa. Samtidig skal du betale et dagsgebyr, hvis du er under 25 år. Beløbet er på ca. 43 PLN (ca. 75 DKK) pr. dag. Det er desuden en ekstra betingelse, at du har haft kørekort i mindst et år. Inter Rent er en tredje mulighed, der tilbyder biludlejning i Warszawa, og her er aldersgrænsen 21 år. Derudover skal alle chauffører under 25 år betale ca. 43 PLN (ca. 75 DKK) i ungfører-tillæg, og du skal have haft kørekort i mindst et år. Lignende regler gælder hos Avis, Budget, Sixt og alle andre udlejningsfirmaer.

Enhver bil-lejer bør sætte sig ind i det pågældende lands kørselsregler. Billeje i Warszawa har naturligvis begrænsninger i forhold til fart. I bydistrikter er det tilladt at køre maks. 50 km/t. eller 60 km/t. i timen – afhængigt af området. Hastigheden på landeveje er maks. 90 km/t., mens den maksimale hastighed på motortrafikveje er 110 km/t. På motorveje må du køre maks. 140 km/t. En anden grænse, du skal overholde, er promillegrænsen, der er på 0,2. Når du benytter de polske motorveje, skal du betale en vejafgift til en pris på ca. 20 PLN (ca. 35 DKK) pr. gang. Derudover skal du køre med lyset tændt i dagtimerne.

Du har forskellige muligheder for at parkere i Warszawa. I den centrale del af byen skal du betale ca. 3 PLN (ca. 5 DKK) pr. time på hverdage mellem kl. 8.00-18.00. Til gengæld kan du nyde godt af gratis parkering i weekenderne. Du har også mulighed for at parkere indendørs i byens parkeringshuse som eksempelvis Car Park Warsaw Spire eller Guarded Parking Plac, hvor timeprisen ligger på ca. 5 PLN (ca. 9 DKK).


Find billig billeje i Warszawa, Województwo mazowieckie

Find den lejebil i Warszawa, der passer til dine behov

Biler i Lille

58 kr. - 2.756 kr.

Alle biltyper

163 kr. - 1.359 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Warszawa, Polen er 433 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Warszawa, Polen er i januar. Prisen er 87% lavere end resten af året og ligger på kun 58 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Warszawa. I Warszawa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Warszawa, Polen er 307 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Warszawa, Polen er i marts. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 143 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Warszawa. I Warszawa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Warszawa, Polen er 495 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Warszawa, Polen er i januar. Prisen er 80% lavere end resten af året og ligger på kun 100 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Warszawa. I Warszawa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Warszawa, Polen er 271 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Warszawa, Polen er i marts. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 174 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Warszawa. I Warszawa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Warszawa, Polen er 496 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Warszawa, Polen er i februar. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 367 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Warszawa. I Warszawa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Warszawa

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Warszawa, Województwo mazowieckie

SURPRICE CAR RENTAL

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Panek

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Express Rent a Car

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

5,9

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,9

Value

3,9

GREEN MOTION

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,1

Comfort

5,3

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

4,8

Value

4,8

Autounion Car Rental

7 kontorer

Carsson

7 kontorer

RENTIS

7 kontorer

Sunnycars

7 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Warszawa

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Warszawa

Det mest populære bureau

CarWiz

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Compact

Billigste lejebil

145 kr.

Den mest populære model

Skoda Karoq
Det mest populære biludlejningsbureau i Warszawa, der er fundet på momondo i denne måned, er CarWiz. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Wheego og YourRent
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Warszawa i de seneste 72 timer: SUV, Intermediate, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Warszawa er 145 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 161 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Warszawa i de seneste 7 dage er Skoda Karoq. Vores brugere foretrækker også Skoda Rapid som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Warszawa

Herunder vises de mest populære hoteller i Warszawa

Kørsel i lejebil i Warszawa – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Warszawa, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Warszawa kan normalt findes gennem Wheego. Når du booker hos Wheego, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 58 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Warszawa er 93 kr./dag.

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Warszawa biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Warszawa tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Warszawa

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Warszawa

Lejebiler der er populære i Warszawa

Lej en af disse populære biltyper i Warszawa

Kom i gang med at planlægge din rejse til Warszawa


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Warszawa. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Når du har udført en søgning efter billeje i Warszawa, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.