Lej en bil i Warszawa, Polen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Warszawa, Polen

Warszawa, Polen
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Warszawa, Polen
man. 13.12
Middag
man. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Warszawa, Polen

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

17 kr. - 163 kr.

Alle biltyper

83 kr. - 523 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Warszawa, Polen, er 76 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Warszawa, Polen, er i januar. Prisen er 78% lavere end resten af året og ligger på kun 17 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 56% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Warszawa. I Warszawa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Warszawa.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Warszawa, Polen, er 170 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Warszawa, Polen, er i november. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 76 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Warszawa. I Warszawa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Warszawa.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Warszawa, Polen, er 221 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Warszawa, Polen, er i januar. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 95 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 23% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Warszawa. I Warszawa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Warszawa.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Warszawa, Polen, er 105 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Warszawa, Polen, er i januar. Prisen er 11% lavere end resten af året og ligger på kun 95 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Warszawa. I Warszawa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Warszawa.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Warszawa, Polen, er 287 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Warszawa, Polen, er i februar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 291 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 41% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Warszawa. I Warszawa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Warszawa.


Biludlejningsfirmaer i Warszawa

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Warszawa, Polen
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
11 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

7,7

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,7

Valuta for pengerne

7,7
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
8 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

5,9

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,9

Valuta for pengerne

3,9
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

4,6

Comfort

4,6

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,6

Valuta for pengerne

4,6
7 kontorer

Information om din rejse til Warszawa

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Warszawa?

Verdens hovedstæder har altid noget at byde på, og Warszawa er ingen undtagelse. Siden 1596 har byen været Polens hovedstad, efter at Krakow blev frataget titlen. Du kan se frem til at beundre en by med moderne byggeri blandet med historiske genopbygninger efter anden verdenskrig. Det bedste af det hele er, at du kan benytte billeje i Warszawa og køre byen og områderne tynde. Først skal du dog leve op til biludlejernes aldersgrænse for leje af bil. Biludlejning i Warszawa gennem eksempelvis SurPrice kræver, at du er fyldt 18 år. Alle kørere under 25 år skal desuden også betale et engangsgebyr på ca. 140 PLN (ca. 243 DKK). Hos Global skal du være mindst 20 år for at foretage billeje i Warszawa. Samtidig skal du betale et dagsgebyr, hvis du er under 25 år. Beløbet er på ca. 43 PLN (ca. 75 DKK) pr. dag. Det er desuden en ekstra betingelse, at du har haft kørekort i mindst et år. Inter Rent er en tredje mulighed, der tilbyder biludlejning i Warszawa, og her er aldersgrænsen 21 år. Derudover skal alle chauffører under 25 år betale ca. 43 PLN (ca. 75 DKK) i ungfører-tillæg, og du skal have haft kørekort i mindst et år. Lignende regler gælder hos Avis, Budget, Sixt og alle andre udlejningsfirmaer.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Enhver bil-lejer bør sætte sig ind i det pågældende lands kørselsregler. Billeje i Warszawa har naturligvis begrænsninger i forhold til fart. I bydistrikter er det tilladt at køre maks. 50 km/t. eller 60 km/t. i timen – afhængigt af området. Hastigheden på landeveje er maks. 90 km/t., mens den maksimale hastighed på motortrafikveje er 110 km/t. På motorveje må du køre maks. 140 km/t. En anden grænse, du skal overholde, er promillegrænsen, der er på 0,2. Når du benytter de polske motorveje, skal du betale en vejafgift til en pris på ca. 20 PLN (ca. 35 DKK) pr. gang. Derudover skal du køre med lyset tændt i dagtimerne.

Parkering

Du har forskellige muligheder for at parkere i Warszawa. I den centrale del af byen skal du betale ca. 3 PLN (ca. 5 DKK) pr. time på hverdage mellem kl. 8.00-18.00. Til gengæld kan du nyde godt af gratis parkering i weekenderne. Du har også mulighed for at parkere indendørs i byens parkeringshuse som eksempelvis Car Park Warsaw Spire eller Guarded Parking Plac, hvor timeprisen ligger på ca. 5 PLN (ca. 9 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Warszawa

Lej bil i Warszawa, og nyd den ultimative frihed på fire hjul! Du skal blot huske at montere barnestol og GPS samt nyde godt af ubegrænset kilometerantal, der oftest er inkluderet i lejeprisen. Hvis ikke, så kan du uden problemer tilvælge det. Du bør overveje en dagsudflugt til Masurian-søerne, hvor naturen er enestående og byder på optimale picnic-forhold. I samme område finder du Nidzica-slottet. Byen Torun er ligeledes værd at køre efter. Der kan du opleve UNESCO-bevaret middelalderarkitektur i sin smukkeste form.

Hvilke forsikringer skal man have?

Du er godt dækket med de obligatoriske forsikringer, som udlejningsfirmaerne tilbyder. Der er samtidig mulighed for individuel justering, så du eksempelvis kan sænke din selvrisiko til nul. Det er også værd at overveje yderligere dækninger, så du eksempelvis kan forsikre lejebilens ruder, tag, hjul og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Warszawa, eller skal man have et internationalt?

Dit danske kørekort kan uden problemer bruges i Warszawa, da Polen er et EU-land.

Hvor i Warszawa kan man hente og aflevere sin lejebil?

Warszawa Chopin Lufthavn og Warszawa Modlin Lufthavn er to af de steder, hvor du kan hente eller aflevere udlejningsbiler. I centrum byder eksempelvis Keddy, SurPrice og CAR Net også på afhentnings- og afleveringsgarager.


Afstanden fra Warszawa, Polen til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Warszawa Chopins biludlejningsdisk

Biludlejning i Warszawa

Indtil videre har der i december været 4 søgninger på biludlejning i Warszawa på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Warszawa for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Europcar, Budget, og Enterprise er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Warszawa. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Warszawa, Polen i januar?

Biludlejning i Warszawa for en weekend i januar fås i gennemsnit for 101 kr.. Billigere tilbud fås til 55 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Warszawa i januar, kan du forvente en pris på cirka 41 kr.. De bedste priser fås fra 40 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Warszawa har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Warszawa hos Global Rent A Car, som har 4 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 39 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Warszawa gennem Global Rent A Car er 128 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Warszawa, Polen biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Warszawa biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Warszawa tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Warszawa i januar måned?

Warszawa har gennemsnitlige temperaturer på -1 °C og omkring 20 mm nedbør i januar måned. For at være bedst muligt forberedt til din rejse til Warszawa bør du leje en SUV. Når du lejer en SUV sikrer du, at du sikkert og nemt kan køre igennem de sne- og isbelagte gader i Warszawa. Leje af en SUV i Warszawa koster 169 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Warszawa har flest biludlejningssteder?

SURPRICE CAR RENTAL har 11 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 99 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Warszawa, Polen?

Når du lejer en bil i Warszawa, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Warszawa er henholdsvis 100 km/t. og 140 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Warszawa.

Hvordan er vejret i Warszawa, Polen i december?

I december måned er gennemsnitstemperaturen i Warszawa 0 °C, og den forventede nedbør er 30 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Warszawa.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

I december måned kan det anbefales at leje en SUV med firehjulstræk under din tur til Warszawa. Temperaturen falder normalt til under frysepunktet, og der er større sandsynlighed for sne og is.

Minder vejret i Warszawa om vejret i resten af Województwo mazowieckie?

Dem, der gerne vil leje bil i Warszawa til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Województwo mazowieckie i december måned normalt er ca. 0 °C med 30 mm mulig regn.


Leje af bil i andre byer i Polen

Se vores biludlejningstilbud i byer som Krakow, Gdańsk og Poznan i Polen

Biludlejning i lufthavne i Warszawa

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Warszawa

Kom i gang med at planlægge din rejse til Warszawa