Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Warszawa, Województwo mazowieckie

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Warszawa, Województwo mazowieckie

Warszawa, Polen
4. apr. — 11. apr.
Warszawa, Polen
tor. 4.4
Middag
tor. 11.4
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Warszawa

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Warszawa

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Warszawa?

De billigste udlejningsbiler i Warszawa kan normalt findes gennem Wheego. Når du booker hos Wheego, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 37 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Warszawa er 85 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Warszawa har flest lokationer?

Panek har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Warszawa, med 12 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Warszawa?

Til gennemsnitligt 124 kr./dag (og helt ned til 40 kr./dag) er udlejning af en Fiat 500 in Warszawa det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Renault Clio in Warszawa for 136 kr./dag i gennemsnit (75 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Vigtige oplysninger om billeje i Warszawa

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Warszawa?

Verdens hovedstæder har altid noget at byde på, og Warszawa er ingen undtagelse. Siden 1596 har byen været Polens hovedstad, efter at Krakow blev frataget titlen. Du kan se frem til at beundre en by med moderne byggeri blandet med historiske genopbygninger efter anden verdenskrig. Det bedste af det hele er, at du kan benytte billeje i Warszawa og køre byen og områderne tynde. Først skal du dog leve op til biludlejernes aldersgrænse for leje af bil. Biludlejning i Warszawa gennem eksempelvis SurPrice kræver, at du er fyldt 18 år. Alle kørere under 25 år skal desuden også betale et engangsgebyr på ca. 140 PLN (ca. 243 DKK). Hos Global skal du være mindst 20 år for at foretage billeje i Warszawa. Samtidig skal du betale et dagsgebyr, hvis du er under 25 år. Beløbet er på ca. 43 PLN (ca. 75 DKK) pr. dag. Det er desuden en ekstra betingelse, at du har haft kørekort i mindst et år. Inter Rent er en tredje mulighed, der tilbyder biludlejning i Warszawa, og her er aldersgrænsen 21 år. Derudover skal alle chauffører under 25 år betale ca. 43 PLN (ca. 75 DKK) i ungfører-tillæg, og du skal have haft kørekort i mindst et år. Lignende regler gælder hos Avis, Budget, Sixt og alle andre udlejningsfirmaer.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Enhver bil-lejer bør sætte sig ind i det pågældende lands kørselsregler. Billeje i Warszawa har naturligvis begrænsninger i forhold til fart. I bydistrikter er det tilladt at køre maks. 50 km/t. eller 60 km/t. i timen – afhængigt af området. Hastigheden på landeveje er maks. 90 km/t., mens den maksimale hastighed på motortrafikveje er 110 km/t. På motorveje må du køre maks. 140 km/t. En anden grænse, du skal overholde, er promillegrænsen, der er på 0,2. Når du benytter de polske motorveje, skal du betale en vejafgift til en pris på ca. 20 PLN (ca. 35 DKK) pr. gang. Derudover skal du køre med lyset tændt i dagtimerne.

Parkering

Du har forskellige muligheder for at parkere i Warszawa. I den centrale del af byen skal du betale ca. 3 PLN (ca. 5 DKK) pr. time på hverdage mellem kl. 8.00-18.00. Til gengæld kan du nyde godt af gratis parkering i weekenderne. Du har også mulighed for at parkere indendørs i byens parkeringshuse som eksempelvis Car Park Warsaw Spire eller Guarded Parking Plac, hvor timeprisen ligger på ca. 5 PLN (ca. 9 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Warszawa

Lej bil i Warszawa, og nyd den ultimative frihed på fire hjul! Du skal blot huske at montere barnestol og GPS samt nyde godt af ubegrænset kilometerantal, der oftest er inkluderet i lejeprisen. Hvis ikke, så kan du uden problemer tilvælge det. Du bør overveje en dagsudflugt til Masurian-søerne, hvor naturen er enestående og byder på optimale picnic-forhold. I samme område finder du Nidzica-slottet. Byen Torun er ligeledes værd at køre efter. Der kan du opleve UNESCO-bevaret middelalderarkitektur i sin smukkeste form.

Hvilke forsikringer skal man have?

Du er godt dækket med de obligatoriske forsikringer, som udlejningsfirmaerne tilbyder. Der er samtidig mulighed for individuel justering, så du eksempelvis kan sænke din selvrisiko til nul. Det er også værd at overveje yderligere dækninger, så du eksempelvis kan forsikre lejebilens ruder, tag, hjul og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Warszawa, eller skal man have et internationalt?

Dit danske kørekort kan uden problemer bruges i Warszawa, da Polen er et EU-land.

Hvor i Warszawa kan man hente og aflevere sin lejebil?

Warszawa Chopin Lufthavn og Warszawa Modlin Lufthavn er to af de steder, hvor du kan hente eller aflevere udlejningsbiler. I centrum byder eksempelvis Keddy, SurPrice og CAR Net også på afhentnings- og afleveringsgarager.


Find billig billeje i Warszawa, Województwo mazowieckie

Find den lejebil i Warszawa, der passer til dine behov

Lille biler

95 kr. - 1.013 kr.

Alle biltyper

149 kr. - 820 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Warszawa, Polen er 315 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Warszawa, Polen er i april. Prisen er 70% lavere end resten af året og ligger på kun 95 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Warszawa. I Warszawa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Warszawa, Polen er 288 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Warszawa, Polen er i januar. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 117 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Warszawa. I Warszawa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Warszawa, Polen er 472 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Warszawa, Polen er i oktober. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 354 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Warszawa. I Warszawa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Warszawa, Polen er 525 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Warszawa, Polen er i april. Prisen er 86% lavere end resten af året og ligger på kun 77 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Warszawa. I Warszawa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Warszawa, Polen er 288 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Warszawa, Polen er i april. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 345 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Warszawa. I Warszawa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Warszawa, Polen er 848 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Warszawa, Polen er i august. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 514 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 51% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Warszawa. I Warszawa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Warszawa

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Warszawa, Województwo mazowieckie

Flex To Go

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,9

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

5,9

Value

7,2

Express Rent a Car

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

5,9

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,9

Value

3,9

Panek

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,4

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

5,2

Value

5,2

GREEN MOTION

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,7

Comfort

4,7

Samlet

4,3

Afhentning/aflevering

4,3

Value

4,3

SURPRICE CAR RENTAL

12 kontorer

Autounion Car Rental

8 kontorer

Carsson

7 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Warszawa

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Warszawa

Det mest populære bureau

Alamo

Populære biltyper

Compact, Intermediate, Economy

Billigste lejebil

157 kr.

Den mest populære model

Fiat 500
Det mest populære biludlejningsbureau i Warszawa, der er fundet på momondo i denne måned, er Alamo. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Enterprise Rent-A-Car og Wheego
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Warszawa i de seneste 72 timer: Compact, Intermediate, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Warszawa er 157 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 285 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Warszawa i de seneste 7 dage er Fiat 500. Vores brugere foretrækker også Renault Clio som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Warszawa

Herunder vises de mest populære hoteller i Warszawa
Intercontinental Warsaw, An IHG Hotel

Intercontinental Warsaw, An IHG Hotel

Emilii Plater 49, Warsaw, Mazowieckie, Poland

0,7 km fra centrum

Novotel Warszawa Centrum

Novotel Warszawa Centrum

ul Marszalkowska 94/98, Warsaw, Mazowieckie, Poland

0,1 km fra centrum

Sofitel Warsaw Victoria

Sofitel Warsaw Victoria

Krolewska 11, Warsaw, Mazowieckie, Poland

1,1 km fra centrum

Airport Hotel Okęcie

Airport Hotel Okęcie

Komitetu Obrony Robotników 24, Warsaw, Mazowieckie, Poland

6,1 km fra centrum

Regent Warsaw Hotel

Regent Warsaw Hotel

Belwederska 23, Warsaw, Mazowieckie, Poland

2,8 km fra centrum

Renaissance Warsaw Airport Hotel

Renaissance Warsaw Airport Hotel

Ul Zwirki i Wigury 1, Warsaw, Mazowieckie, Poland

6,9 km fra centrum

Courtyard by Marriott Warsaw Airport

Courtyard by Marriott Warsaw Airport

1J Zwirki i Wigury Street, Warsaw, Mazowieckie, Poland

7,0 km fra centrum

Radisson Blu Sobieski Hotel, Warsaw

Radisson Blu Sobieski Hotel, Warsaw

Plac Artura Zawiszy 1, Warsaw, Mazowieckie, Poland

1,7 km fra centrum

Warsaw Marriott Hotel

Warsaw Marriott Hotel

Al. Jerozolimskie 65/79, Warsaw, Mazowieckie, Poland

0,5 km fra centrum

Polonia Palace Hotel

Polonia Palace Hotel

Jerozolimskie Av. 45, Warsaw, Mazowieckie, Poland

0,1 km fra centrum

Mercure Warszawa Centrum

Mercure Warszawa Centrum

48-54 Zlota Street, Warsaw, Mazowieckie, Poland

0,7 km fra centrum

Raffles Europejski Warsaw

Raffles Europejski Warsaw

Ul. Krakowskie Przedmiescie, 13 -, Warsaw, Mazowieckie, Poland

1,4 km fra centrum

Hotel Bristol, a Luxury Collection Hotel, Warsaw

Hotel Bristol, a Luxury Collection Hotel, Warsaw

Krakowskie Przedmiescie 42-44, Warsaw, Mazowieckie, Poland

1,4 km fra centrum

The Westin Warsaw

The Westin Warsaw

Al. Jana Pawla II 21, Warsaw, Mazowieckie, Poland

1,2 km fra centrum

Mercure Warszawa Grand

Mercure Warszawa Grand

Krucza 28, Warsaw, Mazowieckie, Poland

0,5 km fra centrum

Nyx Hotel Warsaw By Leonardo Hotels

Nyx Hotel Warsaw By Leonardo Hotels

Chmielna 71, Warsaw, Mazowieckie, Poland

0,8 km fra centrum

Sheraton Grand Warsaw

Sheraton Grand Warsaw

Boleslawa Prusa 2, Warsaw, Mazowieckie, Poland

0,9 km fra centrum

Radisson Collection Hotel, Warsaw

Radisson Collection Hotel, Warsaw

Grzybowska 24, Warsaw, Mazowieckie, Poland

1,1 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Warszawa – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Warszawa, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Warszawa, Polen i april?

Biludlejning i Warszawa for en weekend i april fås i gennemsnit for 68 kr.. Billigere tilbud fås til 68 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Warszawa i april, kan du forvente en pris på cirka 126 kr.. De bedste priser fås fra 126 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Warszawa, Polen biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Warszawa biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Warszawa tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Warszawa i april måned?

Leje af en standardbil i Warszawa i april måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 13 °C og nedbør omkring 50 mm i april, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Warszawa koster 348 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Warszawa, Polen?

Når du lejer en bil i Warszawa, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Warszawa er henholdsvis 100 km/t. og 140 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Warszawa.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Porsche Cayenne in Warszawa?

Hvordan er vejret i Warszawa, Polen i marts?

I marts måned er gennemsnitstemperaturen i Warszawa 2 °C, og den forventede nedbør er 30 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Warszawa.

Minder vejret i Warszawa om vejret i resten af Województwo mazowieckie?

Dem, der gerne vil leje bil i Warszawa til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Województwo mazowieckie i marts måned normalt er ca. 2 °C med 30 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Warszawa?

Priser for biler i Warszawa opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Warszawa?

Antallet af udbydere for biler i Warszawa er 196 fra marts 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Warszawa?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Warszawa. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Warszawa?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Warszawa. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Warszawa?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Warszawa. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Warszawa?

Når du har udført en søgning efter billeje i Warszawa, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Warszawa med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Warszawa.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Warszawa på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Warszawa.

Kan jeg finde billeje i Warszawa, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Warszawa med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Warszawa med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Warszawa.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Warszawa på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Warszawa

Populære typer af udlejningsbiler i Warszawa


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 4.4
Middag
tor. 11.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo