Udlejningsbiler fra RENTIS i Warszawa

Find og sammenlign gode tilbud på RENTIS udlejningsbiler i Warszawa

Warszawa, Polen
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Warszawa, Polen
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

Warszawa RENTIS lokationer

Herunder kan du finde information om alle RENTIS biludlejningssteder i Warszawa, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7 kontorer

Information om RENTIS udlejningsbiler i Warszawa

RENTIS ønsker at deres kunder og personale i Warszawa skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har RENTIS indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Warszawa. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja. De 1 lokation som RENTIS har i Lufthavn: Warszawa Chopin kan findes på Warszawa International Airport.

Overvej Lille mellemklasse udlejningsbiler fra RENTIS hvis du har brug for en udlejningsbil i Warszawa i juli. Når du lejer Lille mellemklasse biler i juli, kan du forvente gennemsnitspriser på 192 kr. per dag og helt ned til 192 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraRENTIS—Lille mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

RENTIS har 7 biludlejningslokationer i Warszawa. Deres Warszawa International Airport lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 79% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra RENTIS i Warszawa, valgt at leje deres bil fra RENTIS lokationen på Warszawa International Airport.


RENTIS biler i andre byer i Polen