Udlejningsbiler fra RENTIS i Warszawa

Find og sammenlign gode tilbud på RENTIS udlejningsbiler i Warszawa

Warszawa, Polen
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Warszawa, Polen
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Warszawa RENTIS lokationer

Herunder kan du finde information om alle RENTIS biludlejningssteder i Warszawa, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

RENTIS

7 kontorer

Information om RENTIS udlejningsbiler i Warszawa

Har RENTIS en lokation i Warszawa Chopin Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som RENTIS har i Warszawa Chopin Lufthavn kan findes på Warszawa International Airport.

Hvad er den mest populære bil at leje fra RENTIS når man er i Warszawa i oktober?

Overvej Lille mellemklasse udlejningsbiler fra RENTIS hvis du har brug for en udlejningsbil i Warszawa i oktober. Når du lejer Lille mellemklasse biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 168 kr. per dag og helt ned til 168 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraRENTIS—Lille mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange RENTIS biludlejningslokationer er der i Warszawa?

RENTIS har 7 biludlejningslokationer i Warszawa. Deres Warszawa International Airport lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 87% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra RENTIS i Warszawa, valgt at leje deres bil fra RENTIS lokationen på Warszawa International Airport.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Warszawa?

Priser for biler i Warszawa opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Warszawa?

Antallet af udbydere for biler i Warszawa er 185 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Warszawa?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Warszawa. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Warszawa?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Warszawa. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


RENTIS biler i andre byer i Polen


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Warszawa på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.