Billeje i Polen

Leder du efter billig biludlejning i Polen? Så søg her!

Gdańsk, Polen
1. juni — 8. juni
Samme aflevering
Gdańsk, Polen
tor. 1.6
Middag
tor. 8.6
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Polen

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Polen

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Polen?

De billigste udlejningsbiler i Polen kan normalt findes gennem Viaggiare Rent. Når du booker hos Viaggiare Rent, kan du være heldig at finde priser på helt ned til 41 kr./dag, afhængigt af den by, du gerne vil besøge. Til sammenligning skal siges, at gennemsnitsprisen på at leje bil i Polen er 268 kr./dag.

Hvilket udlejningsbureau i Polen har flest biludlejningssteder?

Hvis du har planer om at rejse til Polen og leje bil, så hav in mente, at RENTIS er det biludlejningsfirma, som har flest biludlejningssteder. Du har derfor større sandsynlighed for at finde et af deres 146 biludlejningssteder, som ligger fordelt over hele landet, enten i lufthavnen på din destination eller et sted i centrum af byen. Hvis du ikke har valgt, hvilken by du vil besøge, kan vi fortælle, at Krakow er den mest populære destination i øjeblikket. I Krakow har RENTIS også 5 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Polen?

Der er mange forskellige slags lejebiler at vælge imellem, men når du rejser til Polen, er den mest populære type en Economy. Vi anslår, at 35% af vores brugere valgte en Economy i de seneste 30 dage, og i gennemsnit betalte de 169 kr. om dagen i leje. Husk, at du er meget velkommen til at vælge en anden biltype afhængigt af f.eks. budget, planlagte aktiviteter og vejret.

Bedste tilbud på lejebiler i Polen

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Polen
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

65 kr./dag

30 maj - 6 juni
Ford Fiesta
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

71 kr./dag

30 maj - 6 juni
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

79 kr./dag

2 juli - 9 juli
Volkswagen Polo
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

82 kr./dag

5 aug. - 12 aug.
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

83 kr./dag

14 juni - 17 juni
Volkswagen Golf
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

84 kr./dag

20 juni - 22 juni
Volkswagen Polo
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

90 kr./dag

14 juni - 17 juni
Mazda CX-3
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

96 kr./dag

20 juni - 22 juni
Hyundai i30
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

98 kr./dag

30 maj - 6 juni
Peugeot 208

Oplysninger om billeje i Polen

Polen har de samme gældende færdselsregler som i resten af EU. For eksempel er det ikke tilladt at bruge håndholdt mobiltelefon under kørsel. Sker dette kan politiet idømme bøder på stedet. Derudover er det vigtigt, at du lægger mærke til de gældende regler for kørsel i byerne.Når du lejer udlejningsbiler i Polen igennem en biludlejning, bør du også være opmærksom på, at pigdæk er forbudt, så vær ekstra grundig med hvilke dæk, der er på lejebilen. Du kan finde billige lejebiler i kendte og fascinerende byer som Krakow og Gdansk, og Gdansk er generelt betragtet som den by, der tilbyder den billigste biludlejning i Polen. Du bør også være opmærksom på, at camping ikke er tilladt i klitter og i nationalparker. Har du alligevel lyst til at campere, så bør du have en forudgående tilladelse fra de lokale myndigheder eller holde dig til de officielle steder som campingpladser, hvis du vil campere.

Før du lejer udlejningsbiler i Polen, så er det altid en god idé at tjekke op på, at dit kørekort har haft en gyldighed på minimum et år, da det under alle omstændigheder vil betyde, at du ikke vil kunne få fat i en billig lejebil i Polen. Derudover er det en god idé at tjekke op på gebyrer, da du som ung chauffør vil finde et tillæg som ung chauffør, hvis du er under 26 år. Det er vigtigt, at du også tegner en ansvarsforsikring hjemmefra, hvis din biludlejning i Polen ikke tilbyder dette. Det er også gældende, at du skal være fyldt 21 år for at leje en bil i Polen. Du bør også under hele køreturen bære dit kørekort og din lejeaftale i tilfælde af, at der skulle opstå et uheld eller misforståelser. Indregistreringsattest, ejerskabsdokumenter og forsikringsattest er også et must, når du lejer bil gennem en biludlejning i Polen.

De mest trafikerede knudepunkter i Polen finder du omkring Warzawa, men på trods af det er Polen blevet meget nemmere at køre rundt i. Polen var førhen kendt for mange ulykker og dårlige veje, men eftersom de hele tiden er i gang med at forbedre vejnettet, har kørslen ændret sig betydeligt. Med den løbende renovering af de eksisterende veje og med anlæg af nye, er trafikpropper forårsaget af vejarbejde meget almindeligt, og det gælder også udenfor byområderne. Du kan derfor opleve tæt trafik i og omkring både Gdansk, Wroclaw, Krakow med videre. Derfor kan det være en god idé at bevare tålmodigheden, når du vælger at leje udlejningsbiler i Polen. Det skal selvfølgelig ikke lyde besværligt, for der findes også de naturskønne veje, som du kan køre igennem og opleve andet end tæt trafikerede veje.


Find billig billeje i Polen

Find den lejebil i Polen, der passer til dine behov

Biler i Lille

72 kr. - 187 kr.

Alle biltyper

206 kr. - 821 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Polen er 149 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Polen er i november. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 72 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 66% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Polen. I Polen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Polen.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Polen er 313 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Polen er i november. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 170 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Polen. I Polen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Polen.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Polen er 621 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Polen er i november. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 321 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Polen. I Polen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Polen er 404 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Polen er i januar. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 190 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Polen. I Polen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Polen.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Polen er 511 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Polen er i januar. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 332 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Polen. I Polen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Polen er 748 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Polen er i maj. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 507 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 43% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Polen. I Polen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

65 kr./dag

30 maj - 6 juni
Ford Fiesta
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

71 kr./dag

30 maj - 6 juni
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Polen

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Polen

RENTIS

146 kontorer

Panek

128 kontorer

Express Rent a Car

94 kontorer

SURPRICE CAR RENTAL

75 kontorer

Sunnycars

68 kontorer

99Rent

53 kontorer

Car Net

43 kontorer

Hertz

41 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Polen

Herunder vises de mest populære hoteller i Polen

Billeje i Polen

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Polen, så du er klar til næste rejse.

Uanset om du lejer eller ejer en bil i Polen, er det påkrævet ved lov, at du kører i højre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

Polen har en score på 3,8 for vejkvalitet på en skala fra 1 til 7, hvor 1 er den laveste score. Det sætter Polen som nr. 76 ud af 137 lande for vejforhold. Du kan opleve, at det afhænger af hvor i Polen, du rejser, hvor gode vejforholdene er.


Biludlejning i populære lufthavne i Polen

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Polen

Kom i gang med at planlægge din rejse til Polen


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Polen via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Polen. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.