Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Polen

Leder du efter billig biludlejning i Polen? Så søg her!

Gdańsk, Polen
1. maj — 8. maj
Gdańsk, Polen
ons 1.5
Middag
ons 8.5
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Polen

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Polen
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

47 kr./dag

28 apr - 30 apr
Volkswagen Polo
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

69 kr./dag

28 maj - 31 maj
Opel Corsa
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

78 kr./dag

27 maj - 30 maj
Opel Corsa
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

80 kr./dag

28 maj - 31 maj
Ford Focus Wagon
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

85 kr./dag

5 jun - 10 jun
Opel Corsa
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

86 kr./dag

28 maj - 31 maj
Mazda CX-3
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

89 kr./dag

27 maj - 30 maj
Opel Corsa
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

97 kr./dag

28 maj - 31 maj
Vauxhall Mokka
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

97 kr./dag

28 maj - 31 maj
Kia Cee'd

Find billig billeje i Polen

Find den lejebil i Polen, der passer til dine behov

Lille biler

85 kr. - 216 kr.

Alle biltyper

162 kr. - 402 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Polen er 144 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Polen er i januar. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 85 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 45% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Polen. I Polen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Polen.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Polen er 351 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Polen er i november. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 175 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Polen. I Polen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Polen.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Polen er 412 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Polen er i februar. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 242 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 37% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Polen. I Polen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Polen er 290 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Polen er i februar. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 181 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Polen. I Polen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Polen.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Polen er 431 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Polen er i december. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 327 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 40% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Polen. I Polen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Polen er 509 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Polen er i december. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 327 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 49% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Polen. I Polen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

47 kr./dag

28 apr - 30 apr
Volkswagen Polo
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

69 kr./dag

28 maj - 31 maj
Opel Corsa

Information om og trends inden for biludlejning i Polen

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Polen

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Polen?

De billigste udlejningsbiler i Polen kan normalt findes gennem Wheego. Når du booker hos Wheego, kan du være heldig at finde priser på helt ned til 68 kr./dag, afhængigt af den by, du gerne vil besøge. Til sammenligning skal siges, at gennemsnitsprisen på at leje bil i Polen er 184 kr./dag.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Polen?

Flex To Go er på nuværende tidspunkt det mest populære biludlejningsfirma i Polen, med 53% af brugere, der har valgt at benytte sig af dem den sidste måned. Flex To Go er også populær pga. deres 4 anmeldelser og en gennemsnitlig kundetilfredshedsscore på 7,5 ud af 10. Husk på at din destination i Polen måske ikke har nogen Flex To Go biludlejningsfirmaer, så det er altid godt at have et andet udlejningsfirma i tankerne som nødplan.

Hvilket udlejningsbureau i Polen har flest biludlejningssteder?

Hvis du har planer om at rejse til Polen og leje bil, så hav in mente, at RENTIS er det biludlejningsfirma, som har flest biludlejningssteder. Du har derfor større sandsynlighed for at finde et af deres 189 biludlejningssteder, som ligger fordelt over hele landet, enten i lufthavnen på din destination eller et sted i centrum af byen. Hvis du ikke har valgt, hvilken by du vil besøge, kan vi fortælle, at Krakow er den mest populære destination i øjeblikket. I Krakow har RENTIS også 6 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Polen?

Der er mange forskellige slags lejebiler at vælge imellem, men når du rejser til Polen, er den mest populære type en Economy. Vi anslår, at 37% af vores brugere valgte en Economy i de seneste 30 dage, og i gennemsnit betalte de 181 kr. om dagen i leje. Husk, at du er meget velkommen til at vælge en anden biltype afhængigt af f.eks. budget, planlagte aktiviteter og vejret.

Biludlejningsfirmaer i Polen

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Polen

RENTIS

189 kontorer

Panek

133 kontorer

Express Rent a Car

107 kontorer

SURPRICE CAR RENTAL

76 kontorer

99Rent

53 kontorer

Car Net

44 kontorer

Hertz

41 kontorer

Avis

39 kontorer

Billeje i Polen

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Polen, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Polen?

Uanset om du lejer eller ejer en bil i Polen, er det påkrævet ved lov, at du kører i højre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

Hvor gode er vejene i Polen?

Polen har en score på 3,8 for vejkvalitet på en skala fra 1 til 7, hvor 1 er den laveste score. Det sætter Polen som nr. 76 ud af 137 lande for vejforhold. Du kan opleve, at det afhænger af hvor i Polen, du rejser, hvor gode vejforholdene er.

Hvad er promillegrænsen i Polen?

0,02% er den maksimale koncentration af alkohol, du må have i blodet, for at køre bil i Polen. Både bosiddende og besøgende i Polen kan blive straffet for at have en promille, der er højere. Bemærk, at man skal være 18 for at indtage alkohol i Polen, og der er en streng lovgivning, som forbyder personer under denne alder at køre efter indtagelse af alkohol.

Hvor meget koster benzin i Polen?

I gennemsnit var prisen på benzin i Polen i sidste uge 11,37 kr. pr. liter. Som kontrast hertil kan nævnes, at Egypten i øjeblikket har den laveste gennemsnitspris på benzin på kun 1,96 kr. pr. liter. Du bør også overveje at besøge Hong Kong, selvom du der vil opleve, den højeste gennemsnitspris på benzin på 22,18 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Polen?

Priser for biler i Polen opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Polen?

Fra april 2024 er der 1.775 udbydere at vælge mellem for biler i Polen.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Polen?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Polen. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Polen?

Alle førere, der lejer en bil i Polen, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Polen?

Hvis du booker billeje i Polen via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Polen?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Polen. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Polen med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Polen med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Polen på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Polen på momondo.

Kan jeg finde billeje i Polen, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Polen.

Kan jeg søge efter billeje i Polen med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Polen.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Polen på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
ons 1.5
Middag
ons 8.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Polen