Billeje i Polen

Leder du efter billig biludlejning i Polen? Så søg her!

Krakow, Polen
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Krakow, Polen
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Polen

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Polen
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

33 kr./dag

24 juli - 29 juli
Toyota Fortuner
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

33 kr./dag

7 juli - 14 juli
Renault Duster
Daewoo Leganza
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

62 kr./dag

21 juli - 28 juli
Daewoo Leganza
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

20 kr./dag

1 aug. - 7 aug.
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

30 kr./dag

14 sep. - 15 sep.
Renault Mégane
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

47 kr./dag

24 juli - 29 juli
Toyota Fortuner
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

27 kr./dag

24 juli - 29 juli
Hyundai Accent
Peugeot 308
eller lignende Standard stationcar
Op til 5 passagerer

43 kr./dag

7 juli - 14 juli
Peugeot 308
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

42 kr./dag

14 sep. - 15 sep.
Renault Duster

Find billig billeje i Polen

Find den lejebil i Polen, der passer til dine behov

Biler i Lille

9 kr. - 227 kr.

Alle biltyper

118 kr. - 980 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Polen er 139 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Polen er i januar. Prisen er 94% lavere end resten af året og ligger på kun 9 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 63% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Polen. I Polen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Polen.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Polen er 323 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Polen er i april. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 180 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Polen. I Polen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Polen.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Polen er 553 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Polen er i november. Prisen er 80% lavere end resten af året og ligger på kun 114 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 34% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Polen. I Polen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Polen er 345 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Polen er i februar. Prisen er 79% lavere end resten af året og ligger på kun 73 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Polen. I Polen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Polen.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Polen er 321 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Polen er i november. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 224 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Polen. I Polen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

20 kr./dag

1 aug. - 7 aug.
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

25 kr./dag

7 juli - 14 juli
Hyundai Accent
Mini Countryman
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

19 kr./dag

1 aug. - 7 aug.
Mini Countryman

Oplysninger om billeje i Polen

Polen har de samme gældende færdselsregler som i resten af EU. For eksempel er det ikke tilladt at bruge håndholdt mobiltelefon under kørsel. Sker dette kan politiet idømme bøder på stedet. Derudover er det vigtigt, at du lægger mærke til de gældende regler for kørsel i byerne.Når du lejer udlejningsbiler i Polen igennem en biludlejning, bør du også være opmærksom på, at pigdæk er forbudt, så vær ekstra grundig med hvilke dæk, der er på lejebilen. Du kan finde billige lejebiler i kendte og fascinerende byer som Krakow og Gdansk, og Gdansk er generelt betragtet som den by, der tilbyder den billigste biludlejning i Polen. Du bør også være opmærksom på, at camping ikke er tilladt i klitter og i nationalparker. Har du alligevel lyst til at campere, så bør du have en forudgående tilladelse fra de lokale myndigheder eller holde dig til de officielle steder som campingpladser, hvis du vil campere.

Før du lejer udlejningsbiler i Polen, så er det altid en god idé at tjekke op på, at dit kørekort har haft en gyldighed på minimum et år, da det under alle omstændigheder vil betyde, at du ikke vil kunne få fat i en billig lejebil i Polen. Derudover er det en god idé at tjekke op på gebyrer, da du som ung chauffør vil finde et tillæg som ung chauffør, hvis du er under 26 år. Det er vigtigt, at du også tegner en ansvarsforsikring hjemmefra, hvis din biludlejning i Polen ikke tilbyder dette. Det er også gældende, at du skal være fyldt 21 år for at leje en bil i Polen. Du bør også under hele køreturen bære dit kørekort og din lejeaftale i tilfælde af, at der skulle opstå et uheld eller misforståelser. Indregistreringsattest, ejerskabsdokumenter og forsikringsattest er også et must, når du lejer bil gennem en biludlejning i Polen.

De mest trafikerede knudepunkter i Polen finder du omkring Warzawa, men på trods af det er Polen blevet meget nemmere at køre rundt i. Polen var førhen kendt for mange ulykker og dårlige veje, men eftersom de hele tiden er i gang med at forbedre vejnettet, har kørslen ændret sig betydeligt. Med den løbende renovering af de eksisterende veje og med anlæg af nye, er trafikpropper forårsaget af vejarbejde meget almindeligt, og det gælder også udenfor byområderne. Du kan derfor opleve tæt trafik i og omkring både Gdansk, Wroclaw, Krakow med videre. Derfor kan det være en god idé at bevare tålmodigheden, når du vælger at leje udlejningsbiler i Polen. Det skal selvfølgelig ikke lyde besværligt, for der findes også de naturskønne veje, som du kan køre igennem og opleve andet end tæt trafikerede veje.

Hvis du vælger at køre ad bivejene i Polen, skal du vide, at det er veje med fredfyldt landskab og omgivelser, der virker apollinsk på sindet. I Polen findes et imponerende udvalg af biveje og landskab med alt lige fra bjerglandskaber, kontinuerlige sletter til urskov med sjældne dyrearter. Veje som kan anbefales her er The Death Curve, hvis du vil undgå motorvejen A1, som godt kan være overbelastet i perioder. Ved leje af udlejningsbiler i Polen kan du også vælge at køre en noget mere alternativ vej som for eksempel S7 mellem Gdansk og Warzawa, da denne fører dig mellem byerne uden at skulle passere motorvejen A1.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Polen

Herunder vises de mest populære hoteller i Polen

Billeje i Polen

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Polen, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Polen kan normalt findes gennem Global Rent A Car. Når du booker hos Global Rent A Car, kan du være heldig at finde priser på helt ned til 57 kr./dag, afhængigt af den by, du gerne vil besøge. Til sammenligning skal siges, at gennemsnitsprisen på at leje bil i Polen er 294 kr./dag.

GREEN MOTION er på nuværende tidspunkt det mest populære biludlejningsfirma i Polen, med 17% af brugere, der har valgt at benytte sig af dem den sidste måned. GREEN MOTION er også populær pga. deres 6 anmeldelser og en gennemsnitlig kundetilfredshedsscore på 6,3 ud af 10. Husk på at din destination i Polen måske ikke har nogen GREEN MOTION biludlejningsfirmaer, så det er altid godt at have et andet udlejningsfirma i tankerne som nødplan.

Hvis du har planer om at rejse til Polen og leje bil, så hav in mente, at RENTIS er det biludlejningsfirma, som har flest biludlejningssteder. Du har derfor større sandsynlighed for at finde et af deres 143 biludlejningssteder, som ligger fordelt over hele landet, enten i lufthavnen på din destination eller et sted i centrum af byen. Hvis du ikke har valgt, hvilken by du vil besøge, kan vi fortælle, at Krakow er den mest populære destination i øjeblikket. I Krakow har RENTIS også 5 biludlejningssteder.

Uanset om du lejer eller ejer en bil i Polen, er det påkrævet ved lov, at du kører i højre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

Polen har en score på 3,8 for vejkvalitet på en skala fra 1 til 7, hvor 1 er den laveste score. Det sætter Polen som nr. 76 ud af 137 lande for vejforhold. Du kan opleve, at det afhænger af hvor i Polen, du rejser, hvor gode vejforholdene er.

0,02% er den maksimale koncentration af alkohol, du må have i blodet, for at køre bil i Polen. Både bosiddende og besøgende i Polen kan blive straffet for at have en promille, der er højere. Bemærk, at man skal være 18 for at indtage alkohol i Polen, og der er en streng lovgivning, som forbyder personer under denne alder at køre efter indtagelse af alkohol.

Der er mange forskellige slags lejebiler at vælge imellem, men når du rejser til Polen, er den mest populære type en Economy. Vi anslår, at 18% af vores brugere valgte en Economy i de seneste 30 dage, og i gennemsnit betalte de 80 kr. om dagen i leje. Husk, at du er meget velkommen til at vælge en anden biltype afhængigt af f.eks. budget, planlagte aktiviteter og vejret.

I gennemsnit var prisen på benzin i Polen i sidste uge 12,58 kr. pr. liter. Som kontrast hertil kan nævnes, at Algeriet i øjeblikket har den laveste gennemsnitspris på benzin på kun 2,19 kr. pr. liter. Du bør også overveje at besøge Hong Kong, selvom du der vil opleve, den højeste gennemsnitspris på benzin på 21,19 kr. pr. liter.


Biludlejning i populære lufthavne i Polen

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Polen

Kom i gang med at planlægge din rejse til Polen


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Polen via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Polen. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Polen med gratis afbestillig.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Polen på momondo.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Polen.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Polen.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.