Billeje i Island

Leder du efter billig biludlejning i Island? Så søg her!

Reykjavik, Island
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Reykjavik, Island
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Oplysninger om billeje i Island

Man kan sagtens mærke på Islands færdselsregler at landet hører med i Norden, da de generelt minder om de regler vi godt kender til hjemmefra. Man skal som minimum køre med nærlyset tændt hele døgnet, reglerne for håndholdt mobil er som herhjemme. At leje en bil er derfor en enkel og effektiv måde at komme rundt på, hvor du kan opleve øen i dit eget tempo og på egne præmisser. Du kan sammenligne lejebilpriser her på momondo, så du finder den bedste, billigste lejebil. Bemærk i øvrigt at politiet på Island må fjerne ulovligt parkerede biler, så tænk på dette, når du skal finde en parkeringsplads. Spørg også dit biludlejningsfirma om der er særlige regler eller forhold du aktuelt skal være opmærksom på, når du afhenter din lejebil.

Det er ikke mere besværligt at leje en bil på Island, end det er herhjemme. Dermed skal du have dit danske kørekort med. Har du kørekort udstedt fra andre EU-lande, er det heller ikke noget problem. Medbring også Visa eller MasterCard. Kørekort og betalingskort skal typisk have hovedlejers navn, og du skal naturligvis selv være til stede. Eventuelt øvrige chauffører du ønsker at registrere, skal ligeledes have kørekort med. Har du kun debet kort, vil der typisk blive hævet eller reserveret et større beløb, som sikkerhed for skader på bilen, eller eventuelle bøder. Beløbet vil blive tilbageført eller refunderet få dage senere, hvis der ikke har været anledning til at modregne. Overvej eventuelt at have et kort med til billeje, samt et andet kort til øvrige udgifter under besøget på Island. Typiske udlejningsbiler på Island er firhjulstrækkere på grund af landets terræn, og dermed lidt større end vi er vant til herhjemme.

Island er et lille land, hvor en stor del af befolkningen er koncentreret i hovedstaden, Reykjavik. Det er naturligvis primært i og omkring hovedstaden du finder den meste trafik. Men som alle andre steder, så kan der være særlige begivenheder, vejarbejde og andet, der påvirker trafikken. Her er det en god idé at forhøre dig ved din biludlejning når du henter din islandske udlejningsbil. FDM eller safetravel.is er andre gode kilder for trafikinformation. Besøger du Island om vinteren, så vær særlig opmærksom på de anderledes trafikforhold dette medfører. Selv om du har lejet en firhjulstrækker, så glem enhver idé om at tage en offroad tur, da dette er forbudt og vil blive straffet, hvis det opdages.

Island byder på et enormt varieret, men også ofte barsk landskab, som er meget ulig hvad vi normalt ser herhjemme. En del af fjeldvejene, kendetegnet ved at deres rutenummer starter med F, er lukket i større eller mindre dele af vinterhalvåret. Forsøg ikke køre på dem, når de er lukket. Vil du køre i højlandet, kræves det simpelthen også at du kører i en firhjulstrække, så dette er endnu en god grund til at vælge sådan en som din islandske udlejningsbil, så du undgår begrænsninger. Tjek i øvrigt med din biludlejning før du kører afsted, så du ved om din bil er godkendt til højlandskørsel og dermed også er dækket af forsikringen. Fra højlandet kan du opleve utroligt smukke udsigter over øen og dens vulkanprægede landskab. En oplagt rute er på den store hovedvej 1, øens eneste ringvej, som til gengæld også går hele øen rundt. Turen vil tage flere dage, hele vejen rundt, men så oplever du både fantastiske kyststrækninger samt de rå bjerge som kendetegner Island.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Island

Herunder vises de mest populære hoteller i Island

Billeje i Island

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Island, så du er klar til næste rejse.

I øjeblikket er Ace det billigste biludlejningsfirma i Island. Gennem dem kan rejsende finde gode tilbud på helt ned til 249 kr. om dagen. De rejsende, som lejer bil hos Ace, får normalt tilbud, der er lavere end landets gennemsnit på 415 kr. om dagen. Husk, at priserne kan variere afhængigt af det sted, hvor du lejer bilen, antallet af dage, du lejer bilen i, og den biltype, du vælger.

Det mest populære biludlejningsfirma i Island er Ice Rental 4x4. Dette udlejningsfirma har lige nu 9 anmeldelser, med en gennemsnitlig score for kundetilfredshed på 8,2 ud af 10. 26% af momondos brugere har fornyligt valgt Ice Rental 4x4 som deres favorit biludlejningsfirma for deres rejser i Island.

Det biludlejningsfirma med flest biludlejningssteder i Island er Sunnycars. De har i øjebillet 22 biludlejningssteder, som ligger i lufthavne og centrum af byerne rundt omkring i hele landet. Reykjavik er en af de mest populære byer at besøge i Island, og du bør ikke få nogen problemer med at leje bil på et af de 6 biludlejningssteder, som Sunnycars har i byen.

I Island er det lovpligtigt at køre i højre side hele tiden. I modsat fald kan det medføre færdselsbøder.

Vejnettet i Island har fået en bedømmelse på 4,8 for sin kvalitet (1 er lavest, 7 er højest). Det placerer landet som nr. 38 i verden ud af 137 andre lande. Vejforholdene kan variere betydeligt i de forskellige regioner i landet, så brug scoren som en rettesnor eller sammenligningsreference.

Promillegrænsen er 0,05% i Island – det gælder for både besøgende og bosiddende. Promillegrænsen måles ud fra, hvor meget alkohol du har i blodet. Oplysningerne bruges til at fastslå, hvor påvirket en person er. Det er ulovligt at føre motorkøretøj i Island med en promille på over 0,05%, og du vil blive dømt for spirituskørsel. Husk, at der er strengere straffe til de personer under aldersgrænsen, som indtager alkohol og fører motorkøretøj. I Island skal du være mindst 20 for at indtage alkohol.

En SUV er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til Island. Ifølge vores data foretrak 19% af vores brugere en SUV frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en SUV i Island, kan du forvente at skulle betale 316 kr. om dagen i gennemsnit.

I gennemsnit var prisen på benzin i Island i sidste uge 16,18 kr. pr. liter. Ifølge vores data har Island hverken de dyreste eller de billigste benzinpriser i verden. I øjeblikket har Algeriet de billigste på 2,37 kr. pr. liter, og Hong Kong har de dyreste på 21,12 kr. pr. liter. Husk, at benzinpriser ændres jævnligt og kan være anderledes på dine rejsedatoer.


Biludlejning i populære byer i Island

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Island

Biludlejning i populære lufthavne i Island

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Island

Kom i gang med at planlægge din rejse til Island


Populære momondo-destinationer

Udforsk anbefalede destinationer, hvor andre brugere elsker at lejer biler året rundt

Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Island. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Når du har udført en søgning efter billeje i Island, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, uanset om det er for biler i Island eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Island med fair brændstofregler.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Island med øget rengøring på momondo.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Island med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.