Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Island

Leder du efter billig biludlejning i Island? Så søg her!

Reykjavik, Island
30. Apr — 7. May
Reykjavik, Island
Tue 30.4
Middag
Tue 7.5
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Island

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Island
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

136 kr./dag

7 May - 17 May
Volkswagen Polo
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

137 kr./dag

7 May - 17 May
Opel Corsa
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

138 kr./dag

30 Apr - 2 Jun
Chevrolet Spark
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

142 kr./dag

7 May - 17 May
Opel Corsa
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

167 kr./dag

4 May - 18 May
Opel Corsa
Fiat Tipo Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

172 kr./dag

7 May - 17 May
Fiat Tipo Wagon
Renault Clio Estate
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

173 kr./dag

7 May - 17 May
Renault Clio Estate
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

194 kr./dag

30 Apr - 8 May
Opel Corsa
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

203 kr./dag

30 Apr - 2 Jun
Opel Corsa

Find billig billeje i Island

Find den lejebil i Island, der passer til dine behov

Lille biler

260 kr. - 683 kr.

Alle biltyper

385 kr. - 1.216 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Island er 395 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Island er i december. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 260 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 40% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Island. I Island kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Island.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Island er 613 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Island er i januar. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 372 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Island. I Island kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Island.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Island er 1.621 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Island er i december. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 644 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 60% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Island. I Island kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Island er 592 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Island er i november. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 362 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Island. I Island kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Island.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Island er 1.137 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Island er i januar. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 608 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 43% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Island. I Island kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Island.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Island er 1.209 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Island er i december. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 528 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 46% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Island. I Island kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

136 kr./dag

7 May - 17 May
Volkswagen Polo
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

137 kr./dag

7 May - 17 May
Opel Corsa
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

138 kr./dag

30 Apr - 2 Jun
Chevrolet Spark

Information om og trends inden for biludlejning i Island

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Island

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Island?

I øjeblikket er CarWiz det billigste biludlejningsfirma i Island. Gennem dem kan rejsende finde gode tilbud på helt ned til 224 kr. om dagen. De rejsende, som lejer bil hos CarWiz, får normalt tilbud, der er lavere end landets gennemsnit på 483 kr. om dagen. Husk, at priserne kan variere afhængigt af det sted, hvor du lejer bilen, antallet af dage, du lejer bilen i, og den biltype, du vælger.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Island?

Det mest populære biludlejningsfirma i Island er Ice Rental 4x4. Dette udlejningsfirma har lige nu 24 anmeldelser, med en gennemsnitlig score for kundetilfredshed på 7,4 ud af 10. 33% af momondos brugere har fornyligt valgt Ice Rental 4x4 som deres favorit biludlejningsfirma for deres rejser i Island.

Hvilket udlejningsbureau i Island har flest biludlejningssteder?

Det biludlejningsfirma med flest biludlejningssteder i Island er keddy by Europcar. De har i øjebillet 20 biludlejningssteder, som ligger i lufthavne og centrum af byerne rundt omkring i hele landet. Reykjavik er en af de mest populære byer at besøge i Island, og du bør ikke få nogen problemer med at leje bil på et af de 5 biludlejningssteder, som keddy by Europcar har i byen.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Island?

En SUV er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til Island. Ifølge vores data foretrak 34% af vores brugere en SUV frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en SUV i Island, kan du forvente at skulle betale 452 kr. om dagen i gennemsnit.

Biludlejningsfirmaer i Island

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Island

keddy by Europcar

20 kontorer

Sunnycars

19 kontorer

Hertz

17 kontorer

Europcar

16 kontorer

Avis

8 kontorer

Budget

8 kontorer

Firefly

7 kontorer

Ice Rental 4x4

6 kontorer

Billeje i Island

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Island, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Island?

I Island er det lovpligtigt at køre i højre side hele tiden. I modsat fald kan det medføre færdselsbøder.

Hvor gode er vejene i Island?

Vejnettet i Island har fået en bedømmelse på 4,8 for sin kvalitet (1 er lavest, 7 er højest). Det placerer landet som nr. 38 i verden ud af 137 andre lande. Vejforholdene kan variere betydeligt i de forskellige regioner i landet, så brug scoren som en rettesnor eller sammenligningsreference.

Hvad er promillegrænsen i Island?

Promillegrænsen er 0,05% i Island – det gælder for både besøgende og bosiddende. Promillegrænsen måles ud fra, hvor meget alkohol du har i blodet. Oplysningerne bruges til at fastslå, hvor påvirket en person er. Det er ulovligt at føre motorkøretøj i Island med en promille på over 0,05%, og du vil blive dømt for spirituskørsel. Husk, at der er strengere straffe til de personer under aldersgrænsen, som indtager alkohol og fører motorkøretøj. I Island skal du være mindst 20 for at indtage alkohol.

Hvor meget koster benzin i Island?

I gennemsnit var prisen på benzin i Island i sidste uge 15,86 kr. pr. liter. Ifølge vores data har Island hverken de dyreste eller de billigste benzinpriser i verden. I øjeblikket har Egypten de billigste på 1,96 kr. pr. liter, og Hong Kong har de dyreste på 22,22 kr. pr. liter. Husk, at benzinpriser ændres jævnligt og kan være anderledes på dine rejsedatoer.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Island?

Priser for biler i Island opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Island?

Fra april 2024 er der 233 udbydere at vælge mellem for biler i Island.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Island?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Island. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Island?

For at leje en bil i Island, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Island?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Island. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Island?

Når du har udført en søgning efter billeje i Island, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Island med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Island eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Island på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Island med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Island, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Island med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Island med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Island med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Island på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Tue 30.4
Middag
Tue 7.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Island