Billeje i Rumænien

Leder du efter billig biludlejning i Rumænien? Så søg her!

Bukarest, Rumænien
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Bukarest, Rumænien
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Rumænien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Rumænien
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

28 kr./dag

29 sep. - 2 okt.
Nissan Qashqai
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

16 kr./dag

29 sep. - 2 okt.
Hyundai i40
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

51 kr./dag

4 sep. - 11 sep.
Audi Q3
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

15 kr./dag

29 sep. - 2 okt.
Opel Corsa
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

20 kr./dag

29 sep. - 2 okt.
Ford Focus Wagon
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

27 kr./dag

29 sep. - 2 okt.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

28 kr./dag

4 sep. - 11 sep.
Hyundai i40
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

39 kr./dag

4 sep. - 11 sep.
Audi Q3
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

25 kr./dag

4 sep. - 11 sep.
Opel Corsa

Find billig billeje i Rumænien

Find den lejebil i Rumænien, der passer til dine behov

Biler i Lille

22 kr. - 192 kr.

Alle biltyper

47 kr. - 502 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Rumænien er 122 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Rumænien er i november. Prisen er 82% lavere end resten af året og ligger på kun 22 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 59% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rumænien. I Rumænien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Rumænien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Rumænien er 244 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Rumænien er i december. Prisen er 80% lavere end resten af året og ligger på kun 49 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rumænien. I Rumænien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Rumænien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Rumænien er 393 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Rumænien er i maj. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 142 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rumænien. I Rumænien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Rumænien er 262 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Rumænien er i december. Prisen er 82% lavere end resten af året og ligger på kun 49 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rumænien. I Rumænien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Rumænien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Rumænien er 543 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Rumænien er i december. Prisen er 13% lavere end resten af året og ligger på kun 473 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 47% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rumænien. I Rumænien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

14 kr./dag

29 sep. - 2 okt.
Volkswagen Polo
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

13 kr./dag

4 sep. - 11 sep.
Volkswagen up!

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Rumænien

Herunder vises de mest populære hoteller i Rumænien

Billeje i Rumænien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Rumænien, så du er klar til næste rejse.

Det billigste biludlejningsfirma i Rumænien er Magrenta. Rejsende har fundet lejebiler fra Magrenta for helt ned til 29 kr./dag på nogle biludlejningssteder, hvilket er billigere end landets gennemsnitspris på 224 kr./dag. Husk, at priserne kan variere afhængigt af de krav, du har til billejen.

Det biludlejningsfirma med flest biludlejningssteder i Rumænien er Autonom. De har i øjebillet 60 biludlejningssteder, som ligger i lufthavne og centrum af byerne rundt omkring i hele landet. Overvej et besøg til Bukarest, som er den mest populære by i Rumænien. Autonom har en stor tilstedeværelse her med over 4 biludlejningssteder – mange af dem ligger i lufthavnen og i centrum.

I Rumænien er det lovpligtigt at køre i højre side hele tiden. I modsat fald kan det medføre færdselsbøder.

Vejnettet i Rumænien har fået en bedømmelse på 2,8 for sin kvalitet (1 er lavest, 7 er højest). Det placerer landet som nr. 121 i verden ud af 137 andre lande. Vejforholdene kan variere betydeligt i de forskellige regioner i landet, så brug scoren som en rettesnor eller sammenligningsreference.

Promillegrænsen i Rumænien er 0,00%. Hvis din promille er højere, anses det for spirituskørsel, og du kan risikere at få bødestraf, få sanktioneret kørekortet eller blive straffet på anden vis. Husk, at du også skal være mindst 18 år gammel for at indtage alkohol, og at det ikke anbefales at føre motorkøretøj i påvirket tilstand.

En Economy er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til Rumænien. Ifølge vores data foretrak 24% af vores brugere en Economy frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en Economy i Rumænien, kan du forvente at skulle betale 33 kr. om dagen i gennemsnit.

Benzin i Rumænien kostede i sidste uge 12,48 kr. pr. liter. Hvis du har planer om at leje bil i Rumænien, kan du med fordel afsætte et beløb til benzin, baseret på hvor meget du regner med at skulle køre. Til sammenligning er det land med den laveste gennemsnitspris på benzin Algeriet, hvor den ligger på 2,31 kr. pr. liter, hvorimod det land med den højeste gennemsnitspris på benzin er Hong Kong, hvor den ligger på 21,49 kr. pr. liter.


Biludlejning i populære byer i Rumænien

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Rumænien

Biludlejning i populære lufthavne i Rumænien

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Rumænien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Rumænien


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Rumænien via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Rumænien ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Rumænien, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Rumænien.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Rumænien på momondo.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Rumænien med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.