Billeje i Rumænien

Leder du efter billig biludlejning i Rumænien? Så søg her!

Bukarest, Rumænien
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Bukarest, Rumænien
tor. 5.10
Middag
tor. 12.10
Middag

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Rumænien

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Rumænien

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Rumænien?

Det billigste biludlejningsfirma i Rumænien er Magrenta. Rejsende har fundet lejebiler fra Magrenta for helt ned til 29 kr./dag på nogle biludlejningssteder, hvilket er billigere end landets gennemsnitspris på 180 kr./dag. Husk, at priserne kan variere afhængigt af de krav, du har til billejen.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Rumænien?

Det mest populære biludlejningsfirma i Rumænien er Magrenta. Dette udlejningsfirma har lige nu 1 anmeldelse, med en gennemsnitlig score for kundetilfredshed på 2,0 ud af 10. 52% af momondos brugere har fornyligt valgt Magrenta som deres favorit biludlejningsfirma for deres rejser i Rumænien.

Hvilket udlejningsbureau i Rumænien har flest biludlejningssteder?

Det biludlejningsfirma med flest biludlejningssteder i Rumænien er Autonom. De har i øjebillet 64 biludlejningssteder, som ligger i lufthavne og centrum af byerne rundt omkring i hele landet. Overvej et besøg til Bukarest, som er den mest populære by i Rumænien. Autonom har en stor tilstedeværelse her med over 4 biludlejningssteder – mange af dem ligger i lufthavnen og i centrum.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Rumænien?

En Mini er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til Rumænien. Ifølge vores data foretrak 29% af vores brugere en Mini frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en Mini i Rumænien, kan du forvente at skulle betale 135 kr. om dagen i gennemsnit.

Bedste tilbud på lejebiler i Rumænien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Rumænien
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

35 kr./dag

28 okt. - 2 nov.
Kia Cee'd
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

37 kr./dag

9 okt. - 10 okt.
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

38 kr./dag

28 okt. - 2 nov.
Opel Corsa
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

40 kr./dag

19 okt. - 23 okt.
Opel Corsa
Mitsubishi Lancer
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

45 kr./dag

28 okt. - 2 nov.
Mitsubishi Lancer
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

58 kr./dag

28 okt. - 2 nov.
Hyundai i30
Renault Clio Estate
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

74 kr./dag

28 okt. - 2 nov.
Renault Clio Estate
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

75 kr./dag

28 okt. - 2 nov.
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

76 kr./dag

28 okt. - 2 nov.
Opel Corsa

Find billig billeje i Rumænien

Find den lejebil i Rumænien, der passer til dine behov

Lille

45 kr. - 278 kr.

Alle biltyper

178 kr. - 601 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Rumænien er 136 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Rumænien er i november. Prisen er 68% lavere end resten af året og ligger på kun 45 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 68% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rumænien. I Rumænien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Rumænien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Rumænien er 257 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Rumænien er i december. Prisen er 76% lavere end resten af året og ligger på kun 64 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 40% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rumænien. I Rumænien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Rumænien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Rumænien er 712 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Rumænien er i maj. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 368 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 41% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rumænien. I Rumænien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Rumænien er 303 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Rumænien er i maj. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 101 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rumænien. I Rumænien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Rumænien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Rumænien er 373 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Rumænien er i november. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 442 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rumænien. I Rumænien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Rumænien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Rumænien er 789 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Rumænien er i december. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 464 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 47% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rumænien. I Rumænien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Rumænien.

Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

35 kr./dag

28 okt. - 2 nov.
Kia Cee'd
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

37 kr./dag

9 okt. - 10 okt.
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

40 kr./dag

19 okt. - 23 okt.
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Rumænien

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Rumænien

Autonom

64 kontorer

Flexicar

46 kontorer

Flex Rent a Car

37 kontorer

Autounion Car Rental

29 kontorer

keddy by Europcar

21 kontorer

Sunnycars

19 kontorer

Autoboca

17 kontorer

Europcar

16 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Rumænien

Herunder vises de mest populære hoteller i Rumænien

Billeje i Rumænien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Rumænien, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Rumænien?

I Rumænien er det lovpligtigt at køre i højre side hele tiden. I modsat fald kan det medføre færdselsbøder.

Hvor gode er vejene i Rumænien?

Vejnettet i Rumænien har fået en bedømmelse på 2,8 for sin kvalitet (1 er lavest, 7 er højest). Det placerer landet som nr. 121 i verden ud af 137 andre lande. Vejforholdene kan variere betydeligt i de forskellige regioner i landet, så brug scoren som en rettesnor eller sammenligningsreference.

Hvad er promillegrænsen i Rumænien?

Promillegrænsen i Rumænien er 0,00%. Hvis din promille er højere, anses det for spirituskørsel, og du kan risikere at få bødestraf, få sanktioneret kørekortet eller blive straffet på anden vis. Husk, at du også skal være mindst 18 år gammel for at indtage alkohol, og at det ikke anbefales at føre motorkøretøj i påvirket tilstand.

Hvor meget koster benzin i Rumænien?

Benzin i Rumænien kostede i sidste uge 11,11 kr. pr. liter. Hvis du har planer om at leje bil i Rumænien, kan du med fordel afsætte et beløb til benzin, baseret på hvor meget du regner med at skulle køre. Til sammenligning er det land med den laveste gennemsnitspris på benzin Kuwait, hvor den ligger på 2,41 kr. pr. liter, hvorimod det land med den højeste gennemsnitspris på benzin er Hong Kong, hvor den ligger på 21,87 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Rumænien?

Priser for biler i Rumænien opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Rumænien?

Fra september 2023 er der 670 udbydere at vælge mellem for biler i Rumænien.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Rumænien?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Rumænien. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Rumænien?

Alle førere, der lejer en bil i Rumænien, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære byer i Rumænien

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Rumænien

Biludlejning i populære lufthavne i Rumænien

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Rumænien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Rumænien


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Rumænien?

Hvis du booker billeje i Rumænien via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Rumænien?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Rumænien ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Rumænien med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Rumænien, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Rumænien på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Rumænien.

Kan jeg finde billeje i Rumænien, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Rumænien på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Rumænien med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Rumænien med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rumænien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.