Billeje i Irland

Leder du efter billig biludlejning i Irland? Så søg her!

Dublin, Irland
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Dublin, Irland
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Irland

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Irland
Audi A5 Sportback
eller lignende Premium
Op til 5 passagerer

100 kr./dag

19 aug. - 26 aug.
Audi A5 Sportback
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

57 kr./dag

16 okt. - 30 okt.
Nissan Qashqai
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

39 kr./dag

16 okt. - 30 okt.
Opel Corsa
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

63 kr./dag

16 okt. - 30 okt.
Audi Q3
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

64 kr./dag

16 okt. - 30 okt.
Nissan Qashqai
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

62 kr./dag

17 aug. - 24 aug.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

68 kr./dag

23 aug. - 29 aug.
Volkswagen Polo
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

53 kr./dag

17 aug. - 24 aug.
Audi Q3
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

38 kr./dag

16 okt. - 30 okt.
Volkswagen up!

Oplysninger om billeje i Irland

Billige lejebiler i Irland giver dig muligheden for at opleve det smukke land på fire hjul, men du skal være opmærksom på, at i Irland skal man køre i venstre side af vejen, og det anbefales, at man er særligt opmærksom i rundkørsler, da de kræver lidt tilvænning. Det er ikke et krav, at du har lys på bilen i dagtimerne, men det er til gengæld en lov, at du ikke må tale i håndholdt mobil, mens du kører, og promillegrænsen i Irland er som den danske på 0,5%. Bliver du standset af politiet, kan de udstede en bøde på stedet, og er den ikke betalt inden for fire uger, bliver bøden forhøjet. De irske hastighedsgrænser er i store træk som de danske, men du skal altid orientere dig i den lokale skiltning, så du holder dig inden for reglernes rammer. Vær i øvrigt opmærksom på, at de irske motorveje ofte er betalingsveje.

Du skal have et gyldigt kørekort for at have en chance for at låne en af de mange udlejningsbiler Irland. Ofte er det et krav, at du er mindst 25 år gammel, og at du skal have haft kørekort i mindst to år. Defekte kørekort risikerer at blive afvist, og hvis kørekortet er udstedt enten med andet end latinske bogstaver eller fra et land uden for EU eller EØS, skal du også have et internationalt kørekort med. Du skal også have et gyldigt kreditkort, hvor tal og bogstaver er prægede, og kortet skal være i dit eget navn og have dækning for et beløb svarende til lejen for bilen, plus et eventuelt depositum. Mange steder er der krav om, at kreditkortet skal være gyldigt i en vis periode efter lejens udløb, og det krav kan være på helt op til seks måneder. Du skal også vise dit pas eller en form for nationalt ID-kort med billede, når du henter bilen.

Lej en bil Irland og forbered dig på god plads på vejene i det meste af landet, hvis du altså holder dig fra området østpå omkring Dublin og i selve hovedstaden. For her er der risiko for heftige køer og særligt i myldretiden, når folk møder på arbejde og skal hjem igen, kan der være propfyldt på vejene. Det kan også ske at der er travlt på vejene, når der er helligdage og ferier. Der kan også være kortvarige kødannelser i landets næststørste by, Cork, som ligger i landets sydligste del. Men køer  er oftest bare kortvarige. Vælger du at køre vestpå af enten M4 og M6 mod Galway eller M7 mod Limerick, vil der sjældent være problemer med tæt trafik, og generelt er der god plads på vejene og mulighed for at nyde køreturene uden for mange afbrydelser.

Irland er et helt utroligt indbydende land, som med god grund kaldes ‘smaragdøen’. Her vil man kunne opleve et væld af grønne nuancer, og naturen veksler mellem blid, bølgende og blødt indbydende langs vestkystens barske klipper og deres evige kamp med Atlanterhavets brusen. Du kan med stor fornøjelse køre langs hele vestkysten fra Sligo nordpå og helt ned til Skibbereen langt mod syd. Her vil du opleve moser fyldt med stemning, heder, tørvegrave og bjergtinder. Du vil også komme til at se og opleve får, som krydser vejen, og du kan se bjerge og dale, der får dig til at holde vejret. Udlejningsbiler i Irland er en god måde at opleve landet på, og du bør også unde dig selv at køre langs østkysten, som måske nok mangler naturlig råhed, men som til gengæld har historiske monumenter i overflod. Særligt de mange minder og elementer fra helt tilbage i vikingetiden er et besøg værd, både i bil og til fods.


Find billig billeje i Irland

Find den lejebil i Irland, der passer til dine behov

Biler i Lille

79 kr. - 1.392 kr.

Alle biltyper

79 kr. - 3.521 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Irland er 535 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Irland er i januar. Prisen er 86% lavere end resten af året og ligger på kun 79 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 56% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Irland. I Irland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Irland.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Irland er 636 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Irland er i november. Prisen er 79% lavere end resten af året og ligger på kun 136 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 47% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Irland. I Irland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Irland.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Irland er 2.862 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Irland er i februar. Prisen er 88% lavere end resten af året og ligger på kun 365 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 59% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Irland. I Irland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Irland.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Irland er 820 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Irland er i november. Prisen er 75% lavere end resten af året og ligger på kun 210 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Irland. I Irland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Irland.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Irland er 2.440 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Irland er i august. Prisen er 89% lavere end resten af året og ligger på kun 282 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 51% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Irland. I Irland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

39 kr./dag

16 okt. - 30 okt.
Opel Corsa
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

38 kr./dag

16 okt. - 30 okt.
Volkswagen up!

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Irland

Herunder vises de mest populære hoteller i Irland

Billeje i Irland

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Irland, så du er klar til næste rejse.

Major Agency har normalt den billigste biludlejning i Irland. Det er ofte muligt at finde priser på helt ned til 177 kr./dag, hvis du booker gennem Major Agency. Du har normalt større sandsynlighed for at finde gode tilbud på billeje gennem Major Agency til en pris, der ligger under landets gennemsnitspris på 726 kr./dag. Disse priser kan variere afhængigt af den type bil, du ønsker at leje, og den by, du ønsker at leje den i.

Budget er det mest populære biludlejningsfirma i Irland med 21% af momondos brugere der har valgt firmaet den sidste måned. Budget har også 9 anmeldelserog en vurdering på 7,3 ud af 10, hvilket gør dette biludlejningsfirma til et populært valg blandt rejsende.

Det biludlejningsfirma med flest biludlejningssteder i Irland er Enterprise. De har i øjebillet 29 biludlejningssteder, som ligger i lufthavne og centrum af byerne rundt omkring i hele landet. Dublin er en af de mest populære byer at besøge i Irland, og du bør ikke få nogen problemer med at leje bil på et af de 6 biludlejningssteder, som Enterprise har i byen.

Uanset om du lejer eller ejer en bil i Irland, er det påkrævet ved lov, at du kører i venstre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

Vejnettet i Irland har fået en bedømmelse på 5,3 for sin kvalitet (1 er lavest, 7 er højest). Det placerer landet som nr. 24 i verden ud af 137 andre lande. Vejforholdene kan variere betydeligt i de forskellige regioner i landet, så brug scoren som en rettesnor eller sammenligningsreference.

Den lovlige promillegrænse (BAC) i Irland er 0,05%. Det er dog vigtigt at tjekke regional eller lokal lovgivning på området, fordi grænsen kan variere. Promillegrænsen i Irland kan også variere afhængigt af alder, kørselserfaring og af, om du kører i et erhvervskøretøj eller ej. Bemærk, at man skal være 18 for at indtage alkohol i Irland, og der er en streng lovgivning, som forbyder personer under denne alder at køre efter indtagelse af alkohol.

Rejsende til Irland foretrækker normalt en Economy. Det kan skyldes vejret under deres ophold, de aktiviteter, som de har planlagt, eller deres budget. I de seneste 30 dage har 21% af vores brugere lejet en Economy til deres rejse til Irland til en gennemsnitspris på 384 kr. pr. dag.

I sidste uge lå benzinprisen i Irland på 14,93 kr. pr. liter i gennemsnit. Dette kan variere afhængigt af den by, du besøger, tidspunktet på året og landets aktuelle økonomi. Ifølge vores data har Irland hverken de dyreste eller de billigste benzinpriser i verden. I øjeblikket har Algeriet de billigste på 2,31 kr. pr. liter, og Hong Kong har de dyreste på 21,49 kr. pr. liter. Husk, at benzinpriser ændres jævnligt og kan være anderledes på dine rejsedatoer.


Biludlejning i populære regioner i Irland

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Irland

Biludlejning i populære byer i Irland

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Irland

Biludlejning i populære lufthavne i Irland

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Irland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Irland


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Irland via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Når du har udført en søgning efter billeje i Irland, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Irland, der tilbyder gratis afbestilling.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Irland.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Irland med øget rengøring på momondo.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Irland med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.