Billeje i Irland

Leder du efter billig biludlejning i Irland? Så søg her!

Dublin, Irland
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Dublin, Irland
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Irland

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Irland

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Irland?

Easirent har normalt den billigste biludlejning i Irland. Det er ofte muligt at finde priser på helt ned til 155 kr./dag, hvis du booker gennem Easirent. Du har normalt større sandsynlighed for at finde gode tilbud på billeje gennem Easirent til en pris, der ligger under landets gennemsnitspris på 436 kr./dag. Disse priser kan variere afhængigt af den type bil, du ønsker at leje, og den by, du ønsker at leje den i.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Irland?

Budget er det mest populære biludlejningsfirma i Irland med 34% af momondos brugere der har valgt firmaet den sidste måned. Budget har også 87 anmeldelserog en vurdering på 6,8 ud af 10, hvilket gør dette biludlejningsfirma til et populært valg blandt rejsende.

Hvilket udlejningsbureau i Irland har flest biludlejningssteder?

Det biludlejningsfirma med flest biludlejningssteder i Irland er keddy by Europcar. De har i øjebillet 32 biludlejningssteder, som ligger i lufthavne og centrum af byerne rundt omkring i hele landet. Dublin er en af de mest populære byer at besøge i Irland, og du bør ikke få nogen problemer med at leje bil på et af de 11 biludlejningssteder, som keddy by Europcar har i byen.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Irland?

Rejsende til Irland foretrækker normalt en Economy. Det kan skyldes vejret under deres ophold, de aktiviteter, som de har planlagt, eller deres budget. I de seneste 30 dage har 36% af vores brugere lejet en Economy til deres rejse til Irland til en gennemsnitspris på 354 kr. pr. dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Irland

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Irland
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

122 kr./dag

5 nov. - 10 nov.
Volkswagen up!
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

128 kr./dag

5 nov. - 10 nov.
Ford Fiesta
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

134 kr./dag

27 sep. - 4 okt.
Kia Cee'd
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

139 kr./dag

5 nov. - 10 nov.
Kia Cee'd
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

149 kr./dag

10 nov. - 13 nov.
Volkswagen Polo
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

153 kr./dag

10 nov. - 13 nov.
Hyundai i30
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

172 kr./dag

5 nov. - 10 nov.
Mazda CX-3
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

174 kr./dag

10 nov. - 13 nov.
Mazda CX-3
Toyota Avensis
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

195 kr./dag

5 nov. - 10 nov.
Toyota Avensis

Oplysninger om billeje i Irland

Har Irland nogle unikke trafiklove?

Billige lejebiler i Irland giver dig muligheden for at opleve det smukke land på fire hjul, men du skal være opmærksom på, at i Irland skal man køre i venstre side af vejen, og det anbefales, at man er særligt opmærksom i rundkørsler, da de kræver lidt tilvænning. Det er ikke et krav, at du har lys på bilen i dagtimerne, men det er til gengæld en lov, at du ikke må tale i håndholdt mobil, mens du kører, og promillegrænsen i Irland er som den danske på 0,5%. Bliver du standset af politiet, kan de udstede en bøde på stedet, og er den ikke betalt inden for fire uger, bliver bøden forhøjet. De irske hastighedsgrænser er i store træk som de danske, men du skal altid orientere dig i den lokale skiltning, så du holder dig inden for reglernes rammer. Vær i øvrigt opmærksom på, at de irske motorveje ofte er betalingsveje.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Irland?

Du skal have et gyldigt kørekort for at have en chance for at låne en af de mange udlejningsbiler Irland. Ofte er det et krav, at du er mindst 25 år gammel, og at du skal have haft kørekort i mindst to år. Defekte kørekort risikerer at blive afvist, og hvis kørekortet er udstedt enten med andet end latinske bogstaver eller fra et land uden for EU eller EØS, skal du også have et internationalt kørekort med. Du skal også have et gyldigt kreditkort, hvor tal og bogstaver er prægede, og kortet skal være i dit eget navn og have dækning for et beløb svarende til lejen for bilen, plus et eventuelt depositum. Mange steder er der krav om, at kreditkortet skal være gyldigt i en vis periode efter lejens udløb, og det krav kan være på helt op til seks måneder. Du skal også vise dit pas eller en form for nationalt ID-kort med billede, når du henter bilen.

Hvilke områder i Irland har mest trafik?

Lej en bil Irland og forbered dig på god plads på vejene i det meste af landet, hvis du altså holder dig fra området østpå omkring Dublin og i selve hovedstaden. For her er der risiko for heftige køer og særligt i myldretiden, når folk møder på arbejde og skal hjem igen, kan der være propfyldt på vejene. Det kan også ske at der er travlt på vejene, når der er helligdage og ferier. Der kan også være kortvarige kødannelser i landets næststørste by, Cork, som ligger i landets sydligste del. Men køer  er oftest bare kortvarige. Vælger du at køre vestpå af enten M4 og M6 mod Galway eller M7 mod Limerick, vil der sjældent være problemer med tæt trafik, og generelt er der god plads på vejene og mulighed for at nyde køreturene uden for mange afbrydelser.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Irland?

Irland er et helt utroligt indbydende land, som med god grund kaldes ‘smaragdøen’. Her vil man kunne opleve et væld af grønne nuancer, og naturen veksler mellem blid, bølgende og blødt indbydende langs vestkystens barske klipper og deres evige kamp med Atlanterhavets brusen. Du kan med stor fornøjelse køre langs hele vestkysten fra Sligo nordpå og helt ned til Skibbereen langt mod syd. Her vil du opleve moser fyldt med stemning, heder, tørvegrave og bjergtinder. Du vil også komme til at se og opleve får, som krydser vejen, og du kan se bjerge og dale, der får dig til at holde vejret. Udlejningsbiler i Irland er en god måde at opleve landet på, og du bør også unde dig selv at køre langs østkysten, som måske nok mangler naturlig råhed, men som til gengæld har historiske monumenter i overflod. Særligt de mange minder og elementer fra helt tilbage i vikingetiden er et besøg værd, både i bil og til fods.


Find billig billeje i Irland

Find den lejebil i Irland, der passer til dine behov

Biler i Lille

138 kr. - 1.185 kr.

Alle biltyper

187 kr. - 2.543 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Irland er 416 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Irland er i februar. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 138 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 60% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Irland. I Irland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Irland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Irland er 587 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Irland er i januar. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 205 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 44% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Irland. I Irland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Irland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Irland er 2.022 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Irland er i februar. Prisen er 83% lavere end resten af året og ligger på kun 353 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 50% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Irland. I Irland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Irland er 568 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Irland er i januar. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 247 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 45% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Irland. I Irland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Irland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Irland er 2.117 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Irland er i februar. Prisen er 80% lavere end resten af året og ligger på kun 431 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 52% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Irland. I Irland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Irland er 1.084 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Irland er i december. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 482 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Irland. I Irland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Irland.

Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

122 kr./dag

5 nov. - 10 nov.
Volkswagen up!
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

128 kr./dag

5 nov. - 10 nov.
Ford Fiesta

Biludlejningsfirmaer i Irland

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Irland

keddy by Europcar

32 kontorer

Enterprise Rent-A-Car

29 kontorer

Sunnycars

28 kontorer

Europcar

27 kontorer

Hertz

16 kontorer

CARHIRE.ie

10 kontorer

Dollar

10 kontorer

Thrifty

10 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Irland

Herunder vises de mest populære hoteller i Irland

Billeje i Irland

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Irland, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Irland?

Uanset om du lejer eller ejer en bil i Irland, er det påkrævet ved lov, at du kører i venstre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

Hvor gode er vejene i Irland?

Vejnettet i Irland har fået en bedømmelse på 5,3 for sin kvalitet (1 er lavest, 7 er højest). Det placerer landet som nr. 24 i verden ud af 137 andre lande. Vejforholdene kan variere betydeligt i de forskellige regioner i landet, så brug scoren som en rettesnor eller sammenligningsreference.

Hvad er promillegrænsen i Irland?

Den lovlige promillegrænse (BAC) i Irland er 0,05%. Det er dog vigtigt at tjekke regional eller lokal lovgivning på området, fordi grænsen kan variere. Promillegrænsen i Irland kan også variere afhængigt af alder, kørselserfaring og af, om du kører i et erhvervskøretøj eller ej. Bemærk, at man skal være 18 for at indtage alkohol i Irland, og der er en streng lovgivning, som forbyder personer under denne alder at køre efter indtagelse af alkohol.

Hvor meget koster benzin i Irland?

I sidste uge lå benzinprisen i Irland på 13,11 kr. pr. liter i gennemsnit. Dette kan variere afhængigt af den by, du besøger, tidspunktet på året og landets aktuelle økonomi. Ifølge vores data har Irland hverken de dyreste eller de billigste benzinpriser i verden. I øjeblikket har Kuwait de billigste på 2,38 kr. pr. liter, og Hong Kong har de dyreste på 21,55 kr. pr. liter. Husk, at benzinpriser ændres jævnligt og kan være anderledes på dine rejsedatoer.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Irland?

Priser for biler i Irland opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Irland?

Fra september 2023 er der 263 udbydere at vælge mellem for biler i Irland.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Irland?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Irland. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Irland?

For at leje en bil i Irland, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære regioner i Irland

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Irland

Biludlejning i populære byer i Irland

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Irland

Biludlejning i populære lufthavne i Irland

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Irland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Irland


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Irland?

Hvis du booker billeje i Irland via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Irland?

Når du har udført en søgning efter billeje i Irland, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Irland med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Irland, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Irland på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Irland.

Kan jeg finde billeje i Irland, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Irland med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Irland med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Irland med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Irland på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.