Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Raleigh, North Carolina

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Raleigh, North Carolina

Raleigh, NC, USA
7. Mar — 14. Mar
Raleigh, NC, USA
Thu 7.3
Middag
Thu 14.3
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Raleigh

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Raleigh

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Raleigh?

De billigste udlejningsbiler i Raleigh kan normalt findes gennem Budget. Når du booker hos Budget, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 295 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Raleigh er 295 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Raleigh har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Raleigh, med 10 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Raleigh?

Til gennemsnitligt 311 kr./dag (og helt ned til 308 kr./dag) er udlejning af en Nissan Rogue in Raleigh det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Chevrolet Equinox in Raleigh for 321 kr./dag i gennemsnit (311 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Vigtige oplysninger om billeje i Raleigh

Det er et godt tidspunkt at besøge Raleigh, og byen er fuld af sjove aktiviteter. Se nærmere på biblioteket James B. Hunt, et af de mest avancerede biblioteker i verden, eller en af de ældste forlystelsesparker, Pullen Park. Biludlejning i Raleigh ligger praktisk, da der er over 40 steder rundt omkring i byen. Et andet sikkert valg er North Carolina Museum of Art. Der er parkering i hele byen mod et rimeligt gebyr og nem adgang. Leder du efter et udendørs eventyr? Raleigh's Mountains-to-Sea Trail (MST), kendt som N.C.'s vandrerute, er statens længste sti. Den offentlige transportsektor i Raleigh omfatter GoRaleigh, GoRaleigh Access, R-Line og Transit Authority. Det kan blive overfyldt til tider, så en billig Biludlejning i Raleigh er et bedre valg. Raleigh har mange motorveje såsom 1-440 og i-40, som vil tage dig rundt i staten nemt i din økonomi bil udlejning. Raleigh tilbyder mange parkeringshuse, som er tilgængelige i hele byen. Priserne er rimelige, og det er praktisk at betale.

Er det under et besøg nyttigt at leje en bil, mens man besøger Raleigh?

Det er bedst at se det i bil, og Biludlejning i Raleigh er tilgængelige i hele metroområdet og i Raleigh-Durham internationale lufthavn. Byen har mange let tilgængelige motorveje og veje, men området er bedst udforsket i en Biludlejning i Raleigh. For at komme til byens mange parker, såsom Umstead State Park, eller Raleigh Municipal Rose Garden, er Raleigh Biludlejning det bedste valg. Hvis du virkelig har lyst til at træne i det smukke landskab, kan du cykle fra Raleigh til Durham ved hjælp af East Coast Greenway. Byen er en gangbar by med mange destinationer, der kan nås til fods. Andre destinationer nås bedst i bil. Er du klar til at gå tilbage i tiden? Tjek Yates Mill County Park. Der er et tilflugtssted for vilde dyr og et miljøforskningscenter samt udfordrende vandrestier. Hvis børnene keder sig, kan du tage dem med til Marbles Kids Museum, hvor de vil svælge i visuelle lækkerier.

Kan jeg køre til Canada eller Mexico med en udlejningsbil fra Raleigh?

For Biludlejning i Raleigh kan bilister ønske at køre bilen over den canadiske eller mexicanske grænse. En billig Biludlejning i Raleigh giver mulighed for at rejse på tværs af grænser, men der er visse ting, man skal være opmærksom på. Nogle virksomheder tillader muligvis ikke en stor luksusBiludlejning i Raleigh eller varevogne at rejse uden for USA Bed altid udlejningsfirmaet på forhånd om at få alle detaljerne og fortælle udlejningsfirmaet, at du har til hensigt at rejse over en grænse, eller du kan overtræde din lejeaftale. Chauffører skal have et pas, bevis for forsikring, kørekort og registrering. Navnet på førerens licens skal svare til navnene på de andre dokumenter. Lad altid grænseagenten vide, hvor længe du har tænkt dig at blive. For at rejse til Mexico, de fleste Raleigh Biludlejning vil gøre dig får ekstra forsikring på køretøjet til dækning af bilen, mens i Mexico.

Kan man leje bil i Raleigh uden kreditkort?

Det er muligt at leje billige biler i Raleigh i kontanter. Nogle udlejningsfirmaer kan kræve et kontant depositum-id, og ansøgninger om kortet er tilgængelige gennem udlejningsfirmaet. Nogle biludlejninger i Raleigh kan modtage bestillinger af penge eller forskellige former for checks, men bed udlejningsfirmaet om at bekræfte mulighederne. Husk, at priserne kan være højere med kontanter, og du vil blive bedt om at placere et kontant depositum på den elektriske bil leje eller andre biler. Biler kan også lejes med kredit- eller betalingskort. Chauffører skal have et gyldigt kørekort og en anden form for identifikation, f.eks. et pas eller en flybillet. Navnet på førerens licens skal svare til navnet på resten af dokumentet. Når du bruger et debetkort, skal du vide, at der vil blive føjet en venteposition til din bankkonto, indtil lejen returneres.

Hvilke færdselslove skal jeg forstå for at køre i Raleigh?

Billeje i Raleigh skal følge visse kørselsregler, og det er godt at lære dem at kende, før du finder biludlejningssteder i Raleigh. Føreren skal altid bruge sikkerhedsseler, og det er ikke tilladt at bruge en mobil enhed under kørslen. Det er ikke tilladt for førere under 18 år at bruge mobile enheder under kørslen, medmindre der er tale om en nødsituation. Hvis du har en passager van leje, skal chaufføren udvise ekstra forsigtighed, når der skiftes i små byrum. Føreren skal tillade, at nødhjælpskøretøjer kører forbi, og om muligt køre over en vognbane, især hvis en politibetjent trækkes af siden af en travl vej. Føreren skal have forlygterne tændt, når køretøjet betjenes, især i hårdt vejr, hvor regn eller sne kan gøre det svært at se det. Det er forbudt at overliste kørebanen. Kørsel, mens berusede er ulovligt og håndhæves strengt. Hav altid bevis for forsikring, kørekort og bevis for registrering ved hånden, mens køretøjet betjenes. Byen har nogle trafikcirkler, og bilister bør køre til biler og aldrig stoppe helt, mens de er i en trafikcirkel.

Hvilke dokumenter har en udenlandsk rejsende brug for til en Biludlejning i Raleigh?

For Biludlejning i Raleigh er der visse dokumenter, som en lejer skal have, og andre ting at være opmærksom på. Chauffører skal være mindst 18 år for at leje en bil, og nogle Raleigh-Biludlejning kan opkræve ekstra gebyr for lejere under 25 år eller kræve ekstra forsikring under kørsel af bilen. Chauffører skal fremvise en gyldig kørekort fra den pågældende persons bopæl, og en midlertidig tilladelse er tilladt, hvis den er aktuel. Chauffører skal også have en anden form for identifikation. Dette kan være et pas eller forsikringskort, men navnene skal være ens på alle dokumenter. Nogle udlejningsfirmaer kan anmode om en DMV-kontrol for overtrædelse af færdselsreglerne. Nogle virksomheder kan tillade kontant betaling for en luksusbil udlejning i Raleigh, men et kredit- eller betalingskort er normalt påkrævet. Husk, at der vil blive sat en venteposition på din bankkonto, når du bruger et betalingskort.


Find billig billeje i Raleigh, North Carolina

Find den lejebil i Raleigh, der passer til dine behov

Lille cars

309 kr. - 572 kr.

Alle biltyper

331 kr. - 754 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Raleigh, USA er 293 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Raleigh, USA er i marts. Prisen er 5% lavere end resten af året og ligger på kun 309 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Raleigh. I Raleigh kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Raleigh, USA er 370 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Raleigh, USA er i november. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 279 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Raleigh. I Raleigh kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Raleigh, USA er 325 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Raleigh, USA er i oktober. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 381 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Raleigh. I Raleigh kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Raleigh, USA er 356 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Raleigh, USA er i november. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 262 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Raleigh. I Raleigh kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Raleigh

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Raleigh, North Carolina

Enterprise Rent-A-Car

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

8,2

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,3

Value

7,8

Hertz

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,1

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,6

Budget

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,3

Comfort

5,6

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,1

Value

5,3

Avis

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,7

Comfort

5,2

Samlet

4,2

Afhentning/aflevering

4,0

Value

4,4

Easirent

1 kontor

Advance Car And Truck Rental

1 kontor

AutoEurope

1 kontor

Europcar

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Raleigh

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Raleigh

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Economy

Billigste lejebil

366 kr.

Den mest populære model

Nissan Rogue
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Raleigh i de seneste 72 timer: SUV, Intermediate, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Raleigh er 366 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 433 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Raleigh i de seneste 7 dage er Nissan Rogue. Vores brugere foretrækker også Chevrolet Equinox som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Raleigh

Herunder vises de mest populære hoteller i Raleigh
Hyatt House Raleigh / RDU / Brier Creek

Hyatt House Raleigh / RDU / Brier Creek

10030 Sellona Street, Raleigh, NC, United States

20,3 km fra centrum

Hilton Raleigh North Hills

Hilton Raleigh North Hills

3415 Wake Forest Road, Raleigh, NC, United States

6,3 km fra centrum

Hyatt Place Raleigh/Cary

Hyatt Place Raleigh/Cary

710 Corporate Center Drive, Raleigh, NC, United States

9,4 km fra centrum

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Raleigh Crabtree

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Raleigh Crabtree

2211 Summit Park Lane, Raleigh, NC, United States

7,5 km fra centrum

Ramada by Wyndham Raleigh

Ramada by Wyndham Raleigh

1520 Blue Ridge Road, Raleigh, NC, United States

6,9 km fra centrum

Holiday Inn Raleigh Downtown

Holiday Inn Raleigh Downtown

320 Hillsborough Street, Raleigh, NC, United States

0,9 km fra centrum

Microtel Inn & Suites by Wyndham Raleigh

Microtel Inn & Suites by Wyndham Raleigh

1209 Plainview Drive, Raleigh, NC, United States

6,0 km fra centrum

Days Inn by Wyndham Raleigh Glenwood-Crabtree

Days Inn by Wyndham Raleigh Glenwood-Crabtree

6619 Glenwood Avenue, Raleigh, NC, United States

11,5 km fra centrum

DoubleTree by Hilton Raleigh Crabtree Valley

DoubleTree by Hilton Raleigh Crabtree Valley

4100 Glenwood Avenue, Raleigh, NC, United States

7,6 km fra centrum

Super 8 by Wyndham Raleigh Downtown

Super 8 by Wyndham Raleigh Downtown

2501 South Saunders Street, Raleigh, NC, United States

2,9 km fra centrum

Comfort Inn Raleigh Midtown

Comfort Inn Raleigh Midtown

1001 Wake Towne Drive, Raleigh, NC, United States

5,6 km fra centrum

Embassy Suites by Hilton Raleigh-Durham Airport-Brier Creek

Embassy Suites by Hilton Raleigh-Durham Airport-Brier Creek

8001 Arco Corporate Drive, Raleigh, NC, United States

19,4 km fra centrum

Best Western Plus Raleigh Crabtree Valley Hotel

Best Western Plus Raleigh Crabtree Valley Hotel

6209 Glenwood Avenue, Raleigh, NC, United States

10,9 km fra centrum

Days Inn by Wyndham Raleigh Midtown

Days Inn by Wyndham Raleigh Midtown

3201 Wake Forest Road, Raleigh, NC, United States

6,0 km fra centrum

Hampton Inn & Suites Raleigh/Cary I-40 (Pnc Arena)

Hampton Inn & Suites Raleigh/Cary I-40 (Pnc Arena)

111 Hampton Woods Lane, Raleigh, NC, United States

10,3 km fra centrum

Four Points by Sheraton Raleigh Arena

Four Points by Sheraton Raleigh Arena

1200 Hurricane Alley Way, Raleigh, NC, United States

8,3 km fra centrum

Hampton Inn & Suites Raleigh-Durham Airport-Brier Creek

Hampton Inn & Suites Raleigh-Durham Airport-Brier Creek

8021 Arco Corporate Drive, Raleigh, NC, United States

19,4 km fra centrum

Embassy Suites by Hilton Raleigh Crabtree

Embassy Suites by Hilton Raleigh Crabtree

4700 Creedmoor Road, Raleigh, NC, United States

8,7 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Raleigh – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Raleigh, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Raleigh, North Carolina biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Raleigh tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Enterprise Rent-A-Car, Hertz og Budget, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Raleigh i marts måned?

I marts måned i Raleigh ligger temperaturerne omkring 16 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 74 mm i gennemsnit i marts måned i Raleigh gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Raleigh koster 681 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Raleigh, North Carolina?

Raleighs hastighedsbegrænsning er 40 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Raleigh er hastighedsbegrænsningen 120 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Raleigh, NC i februar?

Normalt er vejret i Raleigh i februar måned 7 °C og den forventede nedbør er 81 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Raleigh om vejret i resten af North Carolina?

Klimaet i North Carolina i februar er normalt 6 °C med en forventet nedbør på 87,6 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Raleigh til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Raleigh?

Priser for biler i Raleigh opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Raleigh?

Fra februar 2024 er der 29 udbydere at vælge mellem for biler i Raleigh.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Raleigh?

Blandt forskellige lande, herunder Raleigh, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Raleigh?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Raleigh. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Raleigh?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Raleigh, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Raleigh?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Raleigh. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Raleigh med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Raleigh og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Raleigh på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Raleigh.

Kan jeg finde billeje i Raleigh, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Raleigh.

Kan jeg søge efter billeje i Raleigh med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Raleigh.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Raleigh på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Raleigh
Thu 7.3
Middag
Thu 14.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo