Lej en bil i Raleigh, North Carolina

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Raleigh, NC

Raleigh, NC, USA
17. jun — 24. jun
Samme aflevering
Raleigh, NC, USA
tor 17.6
Middag
tor 24.6
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Raleigh

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Raleigh, NC
10 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,5

Comfort

8,7

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,8

Valuta for pengerne

8,7
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,1

Comfort

7,1

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,5

Valuta for pengerne

6,9
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,8

Comfort

7,7

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

7,3
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,2

Comfort

5,8

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

4,6

Valuta for pengerne

5,0
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Raleigh, NC til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Raleigh Raleigh-Durhams biludlejningsdisk

Biludlejning i Raleigh

Indtil videre har der i juni været 27 søgninger på biludlejning i Raleigh på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Raleigh for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Raleigh har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Enterprise, Avis, og Hertz. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Raleigh. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Raleigh, NC biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Raleigh tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Enterprise, Avis og Hertz, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Raleigh i juli måned?

Leje af en standardbil i Raleigh i juli måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 26 °C og nedbør omkring 109 mm i juli, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Raleigh koster 351 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Raleigh har flest biludlejningssteder?

Enterprise har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Raleigh, NC med 10 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 491 kr./dag, når de lejer en bil fra Enterprise i Raleigh, NC.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Raleigh, NC?

Raleighs hastighedsbegrænsning er 40 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Raleigh er hastighedsbegrænsningen 120 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Raleigh, NC i juni?

Normalt er vejret i Raleigh i juni måned 25 °C og den forventede nedbør er 89 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

Temperaturerne i Raleigh er normalt høje i juni, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Raleigh om vejret i resten af North Carolina?

Klimaet i North Carolina i juni er normalt 23 °C med en forventet nedbør på 106,3 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Raleigh til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Raleigh