Udlejningsbiler fra Hertz i Raleigh

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Raleigh

Raleigh, NC, USA
11. dec. — 18. dec.
Raleigh, NC, USA
man. 11.12
Middag
man. 18.12
Middag
Chaufførens alder:

Raleigh Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Raleigh, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,6

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,9

Value

6,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Raleigh

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Raleigh koste i januar?

Billeje i Raleigh fra Hertz i januar vil i gennemsnit koste 310 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste januar helt ned til 306 kr. per dag fra Hertz, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Raleigh i en uge, er den gennemsnitlige pris 2.170 kr. for en udlejningsbil fra Hertz.

Har Hertz en lokation i Raleigh-Durham Lufthavn?

I øjeblikket Hertz har 1 lokation i Raleigh-Durham Lufthavn:
1017 Rental Car Dr.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Raleigh?

Ja, Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Raleigh. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Hertz på et af deres udlejningssteder i Raleigh. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Raleigh i januar?

Overvej SUV udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Raleigh i januar. Når du lejer SUV biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 316 kr. per dag og helt ned til 306 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Raleigh?

1017 Rental Car Dr er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Raleigh. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 58% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra 1017 Rental Car Dr lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Raleigh?

Priser for biler i Raleigh opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Raleigh?

Fra december 2023 er der 28 udbydere at vælge mellem for biler i Raleigh.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Raleigh?

Blandt forskellige lande, herunder Raleigh, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Raleigh?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Raleigh. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Raleigh på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.