Udlejningsbiler fra Hertz i Raleigh

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Raleigh

Raleigh, NC, USA
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Raleigh, NC, USA
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Raleigh Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Raleigh, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,7

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,2

Information om Hertz udlejningsbiler i Raleigh

Hver Hertz udlejningslokation i Raleigh er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Hertz har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

I øjeblikket Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Raleigh-Durham:
1017 Rental Car Dr.

Ja, Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Raleigh. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Hertz på et af deres udlejningssteder i Raleigh. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Overvej Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Raleigh i december. Når du lejer Lille mellemklasse biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 203 kr. per dag og helt ned til 203 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—Lille mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

1017 Rental Car Dr er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Raleigh. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 50% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra 1017 Rental Car Dr lokationen.


Hertz udlejningsbiler i North Carolina

Lej en bil fra Hertz i en anden by i North Carolina

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Raleigh

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Raleigh biludlejningsfirmaer