Lej en bil i Paris, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Paris, Frankrig

Paris, Frankrig
29. jul — 5. aug
Samme aflevering
Paris, Frankrig
tor 29.7
Middag
tor 5.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Paris, Frankrig

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

115 kr. - 506 kr.

Alle biltyper

234 kr. - 600 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Paris, Frankrig, er 238 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Paris, Frankrig, er i januar. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 115 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 41% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Paris. I Paris kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Paris.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Paris, Frankrig, er 378 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Paris, Frankrig, er i november. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 284 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Paris. I Paris kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Paris.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Paris, Frankrig, er 485 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Paris, Frankrig, er i februar. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 336 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 18% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Paris. I Paris kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Paris.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Paris, Frankrig, er 315 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Paris, Frankrig, er i november. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 143 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Paris. I Paris kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Paris.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Paris, Frankrig, er 315 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Paris, Frankrig, er i juli. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 336 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Paris. I Paris kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Paris.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Paris, Frankrig, er 300 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Paris, Frankrig, er i november. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 556 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Paris. I Paris kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Paris.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

306 kr./dag

21 aug – 26 aug
Chevrolet Sonic Sedan
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Avis

313 kr./dag

21 aug – 11 sep
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

337 kr./dag

21 aug – 11 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Paris

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Paris, Frankrig
18 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,1

Comfort

8,2

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,3
18 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,6

Comfort

8,6

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,8

Valuta for pengerne

7,8
11 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,3

Comfort

8,2

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

7,9
19 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,2

Comfort

7,2

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,5

Valuta for pengerne

6,7
16 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,6

Comfort

6,5

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,5

Valuta for pengerne

5,7
12 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

9,6

Samlet

9,6

Afhentning/aflevering

8,6

Valuta for pengerne

9,3
12 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,8

Comfort

8,0

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,8

Valuta for pengerne

7,4
47 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Nærliggende attraktioner:

Champ de Mars15,4 km
Eiffeltårnet15,6 km

Nærliggende attraktioner:

Champ de Mars25,3 km
Eiffeltårnet25,4 km

Nærliggende attraktioner:

Eiffeltårnet67,5 km
Champ de Mars67,7 km

Information om din rejse til Paris

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Paris?

Byernes by, Paris, er også bilernes by, så du kan se frem til mange muligheder i forhold til biludlejning. Du skal dog som det første have afklaret alderskravene, som hvert udlejningsfirma selv sætter. Det er især vigtigt, hvis du er ung og urutineret bag et rat. Hos Firefly skal du eksempelvis være mindst 21 år for at kunne foretage billeje i Paris. Derudover opkræver selskabet et ekstra gebyr på ca. 30 EUR (ca. 224 DKK) pr. dag hos alle chauffører mellem 21 og 24 år. Hos Hertz har de eksempelvis også en mindstealder på 21 år, og samtidig har de inddelt deres lejebiler i kategorier. Det betyder, at 21-årige kun kan leje små biler. Jo større bilerne bliver, desto højere en minimumsalder kræves der. Lejemulighederne for de større bilklasser afhænger også af din alder, da der er alderskrav på henholdsvis 25, 28 og op til 30 år for de vildeste luksusbiler. Du kan også vælge mellem mange andre udlejningsfirmaer, som eksempelvis Avis, Thrifty, Europcar, Dollar, Sixt med flere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Trafik- og færdselsregler er obligatoriske emner at sætte sig ind i, når der skal bookes billeje i Paris. Ligesom i Danmark, så skal du i Paris også køre i højre side af vejen. Promillegrænsen er ligeledes på maks. 0,5, og det er også ulovligt at tale i håndholdt mobiltelefon under kørsel. Hvor meget du kan trykke på speederen i din udlejningsbil, afhænger af de specifikke områder. I byen må du maks. køre 50 km/t, mens du på landevej må køre maks. 80 km/t og på motorvej 130 km/t.

Parkering

Formålet med billeje i Paris er netop, at du kan køre omkring i og uden for byen samt gå på opdagelse blandt alle seværdighederne. Det kræver naturligvis nogle parkeringsmuligheder, som der er mange af i den franske hovedstad. Gadeparkering i centrum er en af mulighederne, hvor du skal betale mandag-fredag i tidsrummet fra kl. 9 til kl. 20. I zone 1, der er den centrale zone, koster parkering ca. 4 EUR (ca. 30 DKK) pr. time, mens det i zone 2 koster ca. 2.40 EUR (ca. 18 DKK) pr. time. Paris er også kendt for sine underjordiske p-huse, som du med fordel kan bruge, når du lejer en bil. Afhængig af område er timeprisen fra ca. 2.5 EUR (ca. 19 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Paris

Billig billeje tager dig vidt omkring, og der er nok at opleve – også uden for centrum. Det enorme slot Château de Versailles i netop Versailles er i den grad værd at bruge benzin på at køre efter. Det enorme slot er et pragtværk, hvor historiske begivenheder har fundet sted gennem tiderne. Disney Land Paris bør du også overveje – især hvis hele familien er på ferie sammen.

Hvilke forsikringer skal man have?

Forsikringsbetingelserne er forskellige fra land til land, og i Frankrig kan du købe en standardforsikring i forbindelse med biludlejning. Du bør dog se nærmere på selvrisikoen, som er din egenbetaling ved eventuelle skader og andre uheld. For at kunne slappe af og nyde ferien er det klogt at sætte selvrisikoen til nul samtidig med, at du vælger tillægsforsikringer, så du også er dækket i forbindelse med skader på hjul, dæk, vinduer eller andre ydre elementer.

Kan man bruge sit danske kørekort i Paris, eller skal man have et internationalt?

Du kan med fordel bruge dit danske kørekort i forbindelse med billeje i Paris, da danske kørekort netop er gyldige i hele EU.

Hvor i Paris kan man hente og aflevere sin lejebil?

Det er især Paris Charles de Gaulle og Orly lufthavnene, der er omdrejningspunkter, når du skal hente og aflevere din lejebil. Storbyen byder dog også på andre muligheder – eksempelvis i centrum. (Priser tjekket 26/09/2018).


Afstanden fra Paris, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Paris-Orlys biludlejningsdisk

Biludlejning i Paris

I juli til og med i dag 431 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Paris.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Paris for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Paris. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Paris, Frankrig i august?

Biludlejning i Paris for en weekend i august fås i gennemsnit for 483 kr.. Billigere tilbud fås til 166 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 62 kr.-221 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Paris, Frankrig biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Paris ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Paris. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Paris i august måned?

I august måned i Paris ligger temperaturerne omkring 17 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 48 mm i gennemsnit i august måned i Paris gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Paris koster 558 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Paris har flest biludlejningssteder?

Hertz er meget populært i Paris, Frankrig, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 19 biludlejningssteder i Paris, Frankrig by, og du kan forvente at betale omkring 364 kr./dag for din udlejningsbil i Paris, Frankrig.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Paris, Frankrig?

Pariss hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Paris er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Paris, Frankrig i juli?

I juli er der normalt 62 mm nedbør i Paris og en gennemsnitstemperatur på 21 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Paris, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Paris typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Paris om vejret i resten af Île-de-France?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Paris og rundt i Île-de-France eller til de omkringliggende områder i juli måned, kan forvente temperaturer på omkring 21 °C og ca. 62 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Paris