Billeje i Paris, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Paris, Frankrig

Paris, Frankrig
21. apr — 28. apr
Samme aflevering
Paris, Frankrig
ons 21.4
Middag
ons 28.4
Middag

Find billig billeje i Paris, Frankrig

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Mindre biler er typisk kategoriseret som økonomi biler, kompakt biler og intermediate biler. Du kan forvente at skulle betale 274 kr. pr. dag for at leje en lille bil i Paris. Herunder er de bedste priser fundet på momondo den sidste uge.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
219 kr./dag
14. maj - 19. maj
Paris
Parking P3 Etage
Citroen C2
219 kr./dag
14. maj - 19. maj
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
245 kr./dag
14. maj - 19. maj
Paris
Parking P3 Etage
Chevrolet Sonic Sedan
245 kr./dag
14. maj - 19. maj
Se tilbud
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
254 kr./dag
14. maj - 19. maj
Paris
Terminal 1
Kia Rio Hatchback
254 kr./dag
14. maj - 19. maj
Se tilbud
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
255 kr./dag
14. maj - 21. maj
Paris
Aeroport Charles De Gaulle
Kia Rio Hatchback
255 kr./dag
14. maj - 21. maj
Se tilbud
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
260 kr./dag
14. maj - 21. maj
Paris
Aeroport Charles De Gaulle
Kia Rio Hatchback
260 kr./dag
14. maj - 21. maj
Se tilbud
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
264 kr./dag
14. maj - 19. maj
Paris
West Terminal
Kia Rio Hatchback
264 kr./dag
14. maj - 19. maj
Se tilbud

Hvornår er det billigst at leje en bil i Paris?

Alle

98 kr. - 805 kr.

Economy

98 kr. - 349 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Paris, Frankrig er i februar. Med en lejepris på kun 108 kr. pr. dag er prisen 52% lavere end resten af året. Den dyreste måned er december. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i marts. I Paris kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Paris

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Paris, Frankrig
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 114 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.1

Vurdering baseret på 132 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.5

Vurdering baseret på 128 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.4

Vurdering baseret på 39 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.4

Vurdering baseret på 55 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.4

Vurdering baseret på 66 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.0

Vurdering baseret på 38 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.8

Vurdering baseret på 68 anmeldelser


Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Nærliggende attraktioner:

Champ de Mars15,4 km
Eiffeltårnet15,6 km

Nærliggende attraktioner:

Champ de Mars25,3 km
Eiffeltårnet25,4 km

Nærliggende attraktioner:

Eiffeltårnet67,5 km
Champ de Mars67,7 km

Information om din rejse til Paris

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Paris?

Byernes by, Paris, er også bilernes by, så du kan se frem til mange muligheder i forhold til biludlejning. Du skal dog som det første have afklaret alderskravene, som hvert udlejningsfirma selv sætter. Det er især vigtigt, hvis du er ung og urutineret bag et rat. Hos Firefly skal du eksempelvis være mindst 21 år for at kunne foretage billeje i Paris. Derudover opkræver selskabet et ekstra gebyr på ca. 30 EUR (ca. 224 DKK) pr. dag hos alle chauffører mellem 21 og 24 år. Hos Hertz har de eksempelvis også en mindstealder på 21 år, og samtidig har de inddelt deres lejebiler i kategorier. Det betyder, at 21-årige kun kan leje små biler. Jo større bilerne bliver, desto højere en minimumsalder kræves der. Lejemulighederne for de større bilklasser afhænger også af din alder, da der er alderskrav på henholdsvis 25, 28 og op til 30 år for de vildeste luksusbiler. Du kan også vælge mellem mange andre udlejningsfirmaer, som eksempelvis Avis, Thrifty, Europcar, Dollar, Sixt med flere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Trafik- og færdselsregler er obligatoriske emner at sætte sig ind i, når der skal bookes billeje i Paris. Ligesom i Danmark, så skal du i Paris også køre i højre side af vejen. Promillegrænsen er ligeledes på maks. 0,5, og det er også ulovligt at tale i håndholdt mobiltelefon under kørsel. Hvor meget du kan trykke på speederen i din udlejningsbil, afhænger af de specifikke områder. I byen må du maks. køre 50 km/t, mens du på landevej må køre maks. 80 km/t og på motorvej 130 km/t.

Parkering

Formålet med billeje i Paris er netop, at du kan køre omkring i og uden for byen samt gå på opdagelse blandt alle seværdighederne. Det kræver naturligvis nogle parkeringsmuligheder, som der er mange af i den franske hovedstad. Gadeparkering i centrum er en af mulighederne, hvor du skal betale mandag-fredag i tidsrummet fra kl. 9 til kl. 20. I zone 1, der er den centrale zone, koster parkering ca. 4 EUR (ca. 30 DKK) pr. time, mens det i zone 2 koster ca. 2.40 EUR (ca. 18 DKK) pr. time. Paris er også kendt for sine underjordiske p-huse, som du med fordel kan bruge, når du lejer en bil. Afhængig af område er timeprisen fra ca. 2.5 EUR (ca. 19 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Paris

Billig billeje tager dig vidt omkring, og der er nok at opleve – også uden for centrum. Det enorme slot Château de Versailles i netop Versailles er i den grad værd at bruge benzin på at køre efter. Det enorme slot er et pragtværk, hvor historiske begivenheder har fundet sted gennem tiderne. Disney Land Paris bør du også overveje – især hvis hele familien er på ferie sammen.

Hvilke forsikringer skal man have?

Forsikringsbetingelserne er forskellige fra land til land, og i Frankrig kan du købe en standardforsikring i forbindelse med biludlejning. Du bør dog se nærmere på selvrisikoen, som er din egenbetaling ved eventuelle skader og andre uheld. For at kunne slappe af og nyde ferien er det klogt at sætte selvrisikoen til nul samtidig med, at du vælger tillægsforsikringer, så du også er dækket i forbindelse med skader på hjul, dæk, vinduer eller andre ydre elementer.

Kan man bruge sit danske kørekort i Paris, eller skal man have et internationalt?

Du kan med fordel bruge dit danske kørekort i forbindelse med billeje i Paris, da danske kørekort netop er gyldige i hele EU.

Hvor i Paris kan man hente og aflevere sin lejebil?

Det er især Paris Charles de Gaulle og Orly lufthavnene, der er omdrejningspunkter, når du skal hente og aflevere din lejebil. Storbyen byder dog også på andre muligheder – eksempelvis i centrum. (Priser tjekket 26/09/2018).


Afstanden fra Paris, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Paris-Orlys biludlejningsdisk

Biludlejning i Paris

I april til og med i dag 431 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Paris.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Paris for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Paris. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Paris, Frankrig i maj?

Biludlejning i Paris for en weekend i maj fås i gennemsnit for 477 kr.. Billigere tilbud fås til 164 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 61 kr.-219 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Paris, Frankrig biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Paris ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Paris. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Paris i maj måned?

I maj måned i Paris ligger temperaturerne omkring 18 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 50 mm i gennemsnit i maj måned i Paris gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Paris koster 552 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Paris har flest biludlejningssteder?

keddy by Europcar er meget populært i Paris, Frankrig, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 22 biludlejningssteder i Paris, Frankrig by, og du kan forvente at betale omkring 193 kr./dag for din udlejningsbil i Paris, Frankrig.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Paris, Frankrig?

Pariss hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Paris er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Paris, Frankrig i april?

I april er der normalt 52 mm nedbør i Paris og en gennemsnitstemperatur på 12 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Paris, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Vejret i Paris i april vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Paris. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Paris plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Opel Corsa, Ford Fiesta og Ford Focus.

Minder vejret i Paris om vejret i resten af Île-de-France?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Paris og rundt i Île-de-France eller til de omkringliggende områder i april måned, kan forvente temperaturer på omkring 12 °C og ca. 52 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Paris