Billeje i Paris, Île-de-France

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Paris, Île-de-France

Paris, Frankrig
30. juni — 7. juli
Samme aflevering
Paris, Frankrig
tor. 30.6
Middag
tor. 7.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Paris, Île-de-France

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Paris, Île-de-France
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

66 kr./dag

22 sep. - 26 sep.
Toyota Fortuner
Land Rover Defender
eller lignende Premium SUV
Op til 5 passagerer

128 kr./dag

22 sep. - 26 sep.
Land Rover Defender
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

64 kr./dag

22 sep. - 26 sep.
Renault Duster
Nissan Kicks
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

66 kr./dag

22 sep. - 26 sep.
Nissan Kicks
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

49 kr./dag

8 sep. - 15 sep.
Opel Corsa
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

46 kr./dag

22 sep. - 26 sep.
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

59 kr./dag

22 sep. - 26 sep.
Renault Mégane
Porsche Panamera
eller lignende Leverandørvalg
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

35 kr./dag

11 juli - 25 juli
Porsche Panamera
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

61 kr./dag

8 sep. - 15 sep.
Hyundai Accent

Find billig billeje i Paris, Île-de-France

Find den lejebil i Paris, der passer til dine behov

Biler i Lille

132 kr. - 776 kr.

Alle biltyper

336 kr. - 1.131 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Paris, Frankrig er 328 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Paris, Frankrig er i januar. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 132 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 52% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Paris. I Paris kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Paris.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Paris, Frankrig er 651 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Paris, Frankrig er i november. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 317 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Paris. I Paris kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Paris.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Paris, Frankrig er 914 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Paris, Frankrig er i november. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 536 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Paris. I Paris kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Paris, Frankrig er 570 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Paris, Frankrig er i november. Prisen er 72% lavere end resten af året og ligger på kun 160 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Paris. I Paris kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Paris.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Paris, Frankrig er 716 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Paris, Frankrig er i november. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 485 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Paris. I Paris kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Paris, Frankrig er 920 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Paris, Frankrig er i januar. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 618 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 27% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Paris. I Paris kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

46 kr./dag

22 sep. - 26 sep.
Daihatsu Sirion
Mini Countryman
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

39 kr./dag

22 sep. - 26 sep.
Mini Countryman
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

42 kr./dag

22 sep. - 26 sep.
Fiat 500

Biludlejningsfirmaer i Paris

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Paris, Île-de-France
11 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,1

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,6
18 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

8,1

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

5,6

Value

6,2
20 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,0

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,6

Value

5,3
11 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

4,0

Samlet

3,0

Afhentning/aflevering

3,0

Value

3,0
18 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,9

Comfort

1,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Value

1,9
47 kontorer
24 kontorer
22 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Paris

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Paris

Det mest populære bureau

INTERRENT

Populære biltyper

Compact, Economy, Mini

Billigste lejebil

152 kr.

Den mest populære model

Renault Twingo
Det mest populære biludlejningsbureau i Paris, der er fundet på momondo i denne måned, er INTERRENT . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Sixt og Europcar
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Paris i de seneste 72 timer: Compact, Economy, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Paris er 152 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 421 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Paris i de seneste 7 dage er Renault Twingo. Vores brugere foretrækker også Fiat 500 som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Paris

Nærliggende attraktioner:

Champ de Mars25,3 km
Eiffeltårnet25,4 km

Nærliggende attraktioner:

Champ de Mars15,4 km
Eiffeltårnet15,6 km

Nærliggende attraktioner:

Eiffeltårnet67,5 km
Champ de Mars67,7 km

Vigtige oplysninger om billeje i Paris

Byernes by, Paris, er også bilernes by, så du kan se frem til mange muligheder i forhold til biludlejning. Du skal dog som det første have afklaret alderskravene, som hvert udlejningsfirma selv sætter. Det er især vigtigt, hvis du er ung og urutineret bag et rat. Hos Firefly skal du eksempelvis være mindst 21 år for at kunne foretage billeje i Paris. Derudover opkræver selskabet et ekstra gebyr på ca. 30 EUR (ca. 224 DKK) pr. dag hos alle chauffører mellem 21 og 24 år. Hos Hertz har de eksempelvis også en mindstealder på 21 år, og samtidig har de inddelt deres lejebiler i kategorier. Det betyder, at 21-årige kun kan leje små biler. Jo større bilerne bliver, desto højere en minimumsalder kræves der. Lejemulighederne for de større bilklasser afhænger også af din alder, da der er alderskrav på henholdsvis 25, 28 og op til 30 år for de vildeste luksusbiler. Du kan også vælge mellem mange andre udlejningsfirmaer, som eksempelvis Avis, Thrifty, Europcar, Dollar, Sixt med flere.

Trafik- og færdselsregler er obligatoriske emner at sætte sig ind i, når der skal bookes billeje i Paris. Ligesom i Danmark, så skal du i Paris også køre i højre side af vejen. Promillegrænsen er ligeledes på maks. 0,5, og det er også ulovligt at tale i håndholdt mobiltelefon under kørsel. Hvor meget du kan trykke på speederen i din udlejningsbil, afhænger af de specifikke områder. I byen må du maks. køre 50 km/t, mens du på landevej må køre maks. 80 km/t og på motorvej 130 km/t.

Formålet med billeje i Paris er netop, at du kan køre omkring i og uden for byen samt gå på opdagelse blandt alle seværdighederne. Det kræver naturligvis nogle parkeringsmuligheder, som der er mange af i den franske hovedstad. Gadeparkering i centrum er en af mulighederne, hvor du skal betale mandag-fredag i tidsrummet fra kl. 9 til kl. 20. I zone 1, der er den centrale zone, koster parkering ca. 4 EUR (ca. 30 DKK) pr. time, mens det i zone 2 koster ca. 2.40 EUR (ca. 18 DKK) pr. time. Paris er også kendt for sine underjordiske p-huse, som du med fordel kan bruge, når du lejer en bil. Afhængig af område er timeprisen fra ca. 2.5 EUR (ca. 19 DKK).

Billig billeje tager dig vidt omkring, og der er nok at opleve – også uden for centrum. Det enorme slot Château de Versailles i netop Versailles er i den grad værd at bruge benzin på at køre efter. Det enorme slot er et pragtværk, hvor historiske begivenheder har fundet sted gennem tiderne. Disney Land Paris bør du også overveje – især hvis hele familien er på ferie sammen.

Forsikringsbetingelserne er forskellige fra land til land, og i Frankrig kan du købe en standardforsikring i forbindelse med biludlejning. Du bør dog se nærmere på selvrisikoen, som er din egenbetaling ved eventuelle skader og andre uheld. For at kunne slappe af og nyde ferien er det klogt at sætte selvrisikoen til nul samtidig med, at du vælger tillægsforsikringer, så du også er dækket i forbindelse med skader på hjul, dæk, vinduer eller andre ydre elementer.

Du kan med fordel bruge dit danske kørekort i forbindelse med billeje i Paris, da danske kørekort netop er gyldige i hele EU.

Det er især Paris Charles de Gaulle og Orly lufthavnene, der er omdrejningspunkter, når du skal hente og aflevere din lejebil. Storbyen byder dog også på andre muligheder – eksempelvis i centrum.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Paris

Herunder vises de mest populære hoteller i Paris

Kørsel i lejebil i Paris – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Paris, så du er klar til næste rejse.

Biludlejning i Paris for en weekend i juli fås i gennemsnit for 347 kr.. Billigere tilbud fås til 304 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 151 kr.-542 kr..

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Budget når du besøger Paris. Med gennemsnitspriser på 556 kr./dag tilgængelige gennem deres 8 udlejningskontorer, er Budget et super udlejningsfirma at leje fra.

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Paris ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Paris. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

I juli måned i Paris ligger temperaturerne omkring 20 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 53 mm i gennemsnit i juli måned i Paris gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Paris koster 1.606 kr./dag i gennemsnit.

Hertz er meget populært i Paris, Frankrig, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 20 biludlejningssteder i Paris, Frankrig by, og du kan forvente at betale omkring 584 kr./dag for din udlejningsbil i Paris, Frankrig.

Pariss hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Paris er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

I juni er der normalt 50 mm nedbør i Paris og en gennemsnitstemperatur på 18 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Paris, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Paris og rundt i Île-de-France eller til de omkringliggende områder i juni måned, kan forvente temperaturer på omkring 18 °C og ca. 50 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Paris

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Paris

Se flere lejebiler i Frankrig

Find billige udlejningsbiler i Frankrig

Kom i gang med at planlægge din rejse til Paris


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Paris ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Paris ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Paris, der tilbyder gratis afbestilling.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Paris.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Paris.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Paris.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.