Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Paris, Île-de-France

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Paris, Île-de-France

Paris, Frankrig
26. mar. — 2. apr.
Paris, Frankrig
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Paris

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Paris

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Paris?

De billigste udlejningsbiler i Paris kan normalt findes gennem INTERRENT . Når du booker hos INTERRENT , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 61 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Paris er 156 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Paris har flest lokationer?

keddy by Europcar har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Paris, med 41 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Paris?

De fleste momondo-brugere lejer en Peugeot 5008 in Paris, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Renault Grand Scénic. Hvis du er interesseret i at leje en Peugeot 5008, er priserne i gennemsnit på 707 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Peugeot 5008 in Paris på helt ned til 207 kr. om dagen. Leje af en Renault Grand Scénic in Paris ligger i gennemsnit på 462 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 286 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Paris, Île-de-France

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Paris, Île-de-France
Economy169 kr./dag
Lille mellemklasse183 kr./dag
Stor mellemklasse218 kr./dag
Lille varevogn414 kr./dag
Stor SUV442 kr./dag
Mini152 kr./dag
Kompakt stationcar286 kr./dag
Mellemstor SUV329 kr./dag
Standard SUV330 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Paris

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Paris?

Byernes by, Paris, er også bilernes by, så du kan se frem til mange muligheder i forhold til biludlejning. Du skal dog som det første have afklaret alderskravene, som hvert udlejningsfirma selv sætter. Det er især vigtigt, hvis du er ung og urutineret bag et rat. Hos Firefly skal du eksempelvis være mindst 21 år for at kunne foretage billeje i Paris. Derudover opkræver selskabet et ekstra gebyr på ca. 30 EUR (ca. 224 DKK) pr. dag hos alle chauffører mellem 21 og 24 år. Hos Hertz har de eksempelvis også en mindstealder på 21 år, og samtidig har de inddelt deres lejebiler i kategorier. Det betyder, at 21-årige kun kan leje små biler. Jo større bilerne bliver, desto højere en minimumsalder kræves der. Lejemulighederne for de større bilklasser afhænger også af din alder, da der er alderskrav på henholdsvis 25, 28 og op til 30 år for de vildeste luksusbiler. Du kan også vælge mellem mange andre udlejningsfirmaer, som eksempelvis Avis, Thrifty, Europcar, Dollar, Sixt med flere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Trafik- og færdselsregler er obligatoriske emner at sætte sig ind i, når der skal bookes billeje i Paris. Ligesom i Danmark, så skal du i Paris også køre i højre side af vejen. Promillegrænsen er ligeledes på maks. 0,5, og det er også ulovligt at tale i håndholdt mobiltelefon under kørsel. Hvor meget du kan trykke på speederen i din udlejningsbil, afhænger af de specifikke områder. I byen må du maks. køre 50 km/t, mens du på landevej må køre maks. 80 km/t og på motorvej 130 km/t.

Parkering

Formålet med billeje i Paris er netop, at du kan køre omkring i og uden for byen samt gå på opdagelse blandt alle seværdighederne. Det kræver naturligvis nogle parkeringsmuligheder, som der er mange af i den franske hovedstad. Gadeparkering i centrum er en af mulighederne, hvor du skal betale mandag-fredag i tidsrummet fra kl. 9 til kl. 20. I zone 1, der er den centrale zone, koster parkering ca. 4 EUR (ca. 30 DKK) pr. time, mens det i zone 2 koster ca. 2.40 EUR (ca. 18 DKK) pr. time. Paris er også kendt for sine underjordiske p-huse, som du med fordel kan bruge, når du lejer en bil. Afhængig af område er timeprisen fra ca. 2.5 EUR (ca. 19 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Paris

Billig billeje tager dig vidt omkring, og der er nok at opleve – også uden for centrum. Det enorme slot Château de Versailles i netop Versailles er i den grad værd at bruge benzin på at køre efter. Det enorme slot er et pragtværk, hvor historiske begivenheder har fundet sted gennem tiderne. Disney Land Paris bør du også overveje – især hvis hele familien er på ferie sammen.

Hvilke forsikringer skal man have?

Forsikringsbetingelserne er forskellige fra land til land, og i Frankrig kan du købe en standardforsikring i forbindelse med biludlejning. Du bør dog se nærmere på selvrisikoen, som er din egenbetaling ved eventuelle skader og andre uheld. For at kunne slappe af og nyde ferien er det klogt at sætte selvrisikoen til nul samtidig med, at du vælger tillægsforsikringer, så du også er dækket i forbindelse med skader på hjul, dæk, vinduer eller andre ydre elementer.

Kan man bruge sit danske kørekort i Paris, eller skal man have et internationalt?

Du kan med fordel bruge dit danske kørekort i forbindelse med billeje i Paris, da danske kørekort netop er gyldige i hele EU.

Hvor i Paris kan man hente og aflevere sin lejebil?

Det er især Paris Charles de Gaulle og Orly lufthavnene, der er omdrejningspunkter, når du skal hente og aflevere din lejebil. Storbyen byder dog også på andre muligheder – eksempelvis i centrum.


Find billig billeje i Paris, Île-de-France

Find den lejebil i Paris, der passer til dine behov

Lille biler

265 kr. - 1.076 kr.

Alle biltyper

363 kr. - 871 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Paris, Frankrig er 543 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Paris, Frankrig er i februar. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 265 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Paris. I Paris kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Paris.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Paris, Frankrig er 640 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Paris, Frankrig er i november. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 399 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Paris. I Paris kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Paris.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Paris, Frankrig er 713 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Paris, Frankrig er i november. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 377 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Paris. I Paris kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Paris, Frankrig er 597 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Paris, Frankrig er i februar. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 418 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Paris. I Paris kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Paris.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Paris, Frankrig er 782 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Paris, Frankrig er i marts. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 466 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 22% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Paris. I Paris kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Paris.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Paris, Frankrig er 755 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Paris, Frankrig er i august. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 324 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 20% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Paris. I Paris kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

169 kr./dag

24 mar. - 1 apr.
Volkswagen Polo
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

183 kr./dag

24 mar. - 1 apr.
Kia Cee'd

Biludlejningsfirmaer i Paris

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Paris, Île-de-France

Rent@Car

15 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

10,0

Sixt

19 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,4

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3

Thrifty

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,8

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

6,8

Value

7,3

Europcar

18 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,5

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,2

Value

7,6

Dollar

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,4

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,7

Budget

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,2

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,6

Enterprise Rent-A-Car

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,6

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

5,4

Value

6,4

Avis

13 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

7,1

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

4,8

Value

6,3

Hurtige fakta om biludlejning i Paris

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Paris

Det mest populære bureau

INTERRENT

Populære biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigste lejebil

164 kr.

Den mest populære model

Peugeot 5008
Det mest populære biludlejningsbureau i Paris, der er fundet på momondo i denne måned, er INTERRENT . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er keddy by Europcar og Liigu
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Paris i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Paris er 164 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 282 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Paris i de seneste 7 dage er Peugeot 5008. Vores brugere foretrækker også Renault Grand Scénic som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Paris

Nærliggende attraktioner:

Parc de Belleville19,8 km
Élysée Montmartre20,8 km
Moulin Rouge21,4 km
Place de la Nation21,5 km
Le Grand Rex21,6 km

Nærliggende attraktioner:

Place d'Italie11,8 km
Place de la Nation13,9 km
Louvre15,2 km
Champ de Mars15,4 km
Eiffeltårnet15,6 km

Nærliggende attraktioner:

Moulin Rouge65,3 km
Élysée Montmartre65,7 km
Le Grand Rex67,1 km
Eiffeltårnet67,5 km
Champ de Mars67,7 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Paris

Herunder vises de mest populære hoteller i Paris
Yays Paris Issy

Yays Paris Issy

Paris, Frankrig

7,3 km fra centrum

Pullman Paris Tour Eiffel

Pullman Paris Tour Eiffel

18 Avenue de Suffren, Paris, France

4,0 km fra centrum

Novotel Paris les Halles

Novotel Paris les Halles

8 Place Marguerite de Navarre, Paris, France

0,2 km fra centrum

CitizenM Paris Gare de Lyon

CitizenM Paris Gare de Lyon

8 Rue Van Gogh, Paris, France

2,5 km fra centrum

Intercontinental Paris Le Grand, An IHG Hotel

Intercontinental Paris Le Grand, An IHG Hotel

2 Rue Scribe, Paris, France

1,8 km fra centrum

Mercure Paris Centre Tour Eiffel

Mercure Paris Centre Tour Eiffel

20 rue Jean Rey, Paris, France

4,0 km fra centrum

Okko Hotels Paris Rosa Parks

Okko Hotels Paris Rosa Parks

202 Rue d'Aubervilliers, Paris, France

4,5 km fra centrum

Hyatt Regency Paris Etoile

Hyatt Regency Paris Etoile

3, Place du Général Kœnig, Paris, France

5,2 km fra centrum

Hôtel Paris Bastille Boutet - MGallery

Hôtel Paris Bastille Boutet - MGallery

22 24 Rue Faidherbe, Paris, France

2,8 km fra centrum

Renaissance Paris Arc de Triomphe Hotel

Renaissance Paris Arc de Triomphe Hotel

39 Avenue de Wagram, Paris, France

4,1 km fra centrum

Maison Albar Hotels Le Diamond

Maison Albar Hotels Le Diamond

4 Rue de la Pepiniere, Paris, France

2,5 km fra centrum

Novotel Paris Centre Tour Eiffel

Novotel Paris Centre Tour Eiffel

61 quai de Grenelle, Paris, France

4,8 km fra centrum

Paris j'Adore Hotel & Spa

Paris j'Adore Hotel & Spa

7 Rue Beudant, Paris, France

3,3 km fra centrum

Hotel du Collectionneur

Hotel du Collectionneur

51-57 Rue de Courcelles, Paris, France

3,5 km fra centrum

Maison Albar Hotels Le Pont-Neuf

Maison Albar Hotels Le Pont-Neuf

23/25 Rue Du Pont Neuf, Paris, France

0,3 km fra centrum

Citadines Saint-Germain-Des-Pres Paris

Citadines Saint-Germain-Des-Pres Paris

53 Ter Quai Des Grands Augustins, Paris, France

0,6 km fra centrum

Novotel Paris Gare de Lyon

Novotel Paris Gare de Lyon

2 rue Hector Malot, Paris, France

2,6 km fra centrum

Zoku Paris

Zoku Paris

48 Avenue de la Porte de Clichy, Paris, France

4,9 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Paris – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Paris, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Paris, Frankrig i april?

Biludlejning i Paris for en weekend i april fås i gennemsnit for 565 kr.. Billigere tilbud fås til 400 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 131 kr.-470 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Paris, Frankrig biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Paris ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Paris. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Paris i april måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Paris i april. I Paris kommer der igennemsnit 63 mm nedbør og med temperaturer omkring 15 °C i april måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Paris koster 499 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Paris, Frankrig?

Pariss hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Paris er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW 4 Series Gran Coupé in Paris?

Hvordan er vejret i Paris, Frankrig i marts?

I marts er der normalt 48 mm nedbør i Paris og en gennemsnitstemperatur på 9 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Paris, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Paris om vejret i resten af Île-de-France?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Paris og rundt i Île-de-France eller til de omkringliggende områder i marts måned, kan forvente temperaturer på omkring 9 °C og ca. 48 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Paris?

Priser for biler i Paris blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Paris?

Der er 402 udbydere for biler i Paris fra marts 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Paris?

Blandt forskellige lande, herunder Paris, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Paris?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Paris. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Paris?

Du bør booke billeje i Paris ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Paris?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Paris ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Paris med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Paris, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Paris på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Paris.

Kan jeg finde billeje i Paris, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Paris.

Kan jeg søge efter billeje i Paris med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Paris.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Paris på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Paris

Populære typer af udlejningsbiler i Paris


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo