Udlejningsbiler fra Thrifty i Paris

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Paris

Paris, Frankrig
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Paris, Frankrig
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Thrifty biludlejningstilbud i Paris, Île-de-France

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

143 kr. - 817 kr.

Alle biltyper

265 kr. - 817 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Thrifty i Paris, Île-de-France er i februar når priserne er 143 kr. per dag i gennemsnit. 143 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 340 kr. for en Thrifty Lille udlejningsbil i Paris. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Thrifty i Paris, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Thrifty i Paris, Île-de-France er i juli når priserne er 375 kr. per dag i gennemsnit. 375 kr. per dag er 23% lavere end den gennemsnitlige årspris på 488 kr. for en Thrifty Varevogn udlejningsbil i Paris. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Thrifty i Paris, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Varevogn udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Thrifty

223 kr./dag

5 jan. – 11 jan.
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Thrifty

285 kr./dag

5 jan. – 11 jan.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Thrifty

359 kr./dag

5 jan. – 11 jan.
Chevrolet Sonic Sedan

Paris Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Paris, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Thrifty

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,2

Comfort

9,6

Samlet

9,6

Afhentning/aflevering

8,4

Value

9,2

Information om Thrifty udlejningsbiler i Paris

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Thrifty udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Paris kunder og personale føler sig sikre, har Thrifty også vedtaget disse ekstra politikker:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

Ifølge sidste års data kan du forvente Thrifty biludlejningspriser i Paris at være 274 kr. per dag i gennemsnit i januar.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 254 kr. per dag fra Thrifty på denne tid af året i Paris. Gennemsnitsprisen er typisk 1.921 kr. for en uges billeje fra Thrifty i januar når man er i Paris.

Ja. De 1 lokation som Thrifty har i Lufthavn: Paris Charles De Gaulle kan findes på Aeroport Charles De Gaulle.

Ja, Thrifty i Paris tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Thrifty, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Thrifty.

Med en gennemsnitspris på 504 kr./dag, udlejning af Stor biler fra Thrifty i Paris i januar er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Paris helt ned til 356 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Stor udlejningsbiler sidste januar.

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Thrifty, så burde du overveje at leje en Mini, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Paris. At leje en Mini fra Thrifty koster i gennemsnit 268 kr. per dag, hvilket er 9% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 30% af vores brugere valgt at leje en Mini fra Thrifty for at spare penge på deres rejse til Paris.

Aeroport Charles De Gaulle er den mest populære Thrifty biludlejningslokation ud af de 12 lokationer de har i Paris. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 43% af dem der valgte en udlejningsbil fra Thrifty valgt at leje fra Aeroport Charles De Gaulle lokationen.