Billeje i Rabat, Rabat-Salé-Kénitra

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Rabat, Rabat-Salé-Kénitra

Rabat, Marokko
9. dec. — 16. dec.
Rabat, Marokko
lør. 9.12
Middag
lør. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Rabat

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Rabat

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Rabat?

De billigste udlejningsbiler i Rabat kan normalt findes gennem United Rent a Car Morocco. Når du booker hos United Rent a Car Morocco, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 74 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Rabat er 74 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Rabat?

Den mest populære bil at leje in Rabat blandt momondo-brugere er Dacia Duster, efterfulgt af Kia Soul. Vores brugere har set tilbud på Dacia Duster in Rabat for 250 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 165 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 339 kr. om dagen for at leje en Kia Soul in Rabat, selvom du kan finde priser på helt ned til 323 kr. om dagen.

Find billig billeje i Rabat, Rabat-Salé-Kénitra

Find den lejebil i Rabat, der passer til dine behov

Lille cars

72 kr. - 268 kr.

Alle biltyper

133 kr. - 830 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Rabat, Marokko er 159 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Rabat, Marokko er i marts. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 72 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 55% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rabat. I Rabat kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Rabat, Marokko er 268 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Rabat, Marokko er i september. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 130 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rabat. I Rabat kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Rabat, Marokko er 223 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Rabat, Marokko er i september. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 177 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rabat. I Rabat kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Rabat

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Rabat, Rabat-Salé-Kénitra

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

diRENT

3 kontorer

GREEN MOTION

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

3,0

Europcar

2 kontorer

Hire Automotive Group

3 kontorer

ADDCAR RENTAL

7 kontorer

SURPRICE CAR RENTAL

9 kontorer

UNITED RENT A CAR

7 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Rabat

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Rabat

Populære biltyper

Intermediate, SUV, Economy

Billigste lejebil

173 kr.

Den mest populære model

Dacia Duster
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Rabat i de seneste 72 timer: Intermediate, SUV, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Rabat er 173 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 226 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Rabat i de seneste 7 dage er Dacia Duster. Vores brugere foretrækker også Class Intermediate Wagon som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Rabat

Herunder vises de mest populære hoteller i Rabat

Kørsel i lejebil i Rabat – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Rabat, så du er klar til næste rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Rabat i januar måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Rabat i januar. I Rabat kommer der igennemsnit 60 mm nedbør og med temperaturer omkring 13 °C i januar måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Rabat koster 345 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Rabat, Marokko?

Når du lejer en bil i Rabat, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 60 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Rabat er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Rabat.

Hvordan er vejret i Rabat, Marokko i december?

I december er der normalt 100 mm nedbør i Rabat og en gennemsnitstemperatur på 13 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Rabat, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Rabat om vejret i resten af Rabat-Salé-Kénitra?

Dem, der gerne vil leje bil i Rabat til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Rabat-Salé-Kénitra i december måned normalt er ca. 13 °C med 100 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Rabat?

Priser for biler i Rabat opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Rabat?

Fra december 2023 er der 88 udbydere at vælge mellem for biler i Rabat.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Rabat?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Rabat. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Rabat?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Rabat. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Rabat?

Du bør booke billeje i Rabat ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Rabat?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Rabat. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Rabat med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Rabat.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Rabat på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Rabat.

Kan jeg finde billeje i Rabat, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Rabat.

Kan jeg søge efter billeje i Rabat med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Rabat med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rabat på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.