Udlejningsbiler fra ADDCAR RENTAL i Rabat

Find og sammenlign gode tilbud på ADDCAR RENTAL udlejningsbiler i Rabat

Rabat, Marokko
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Rabat, Marokko
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Rabat ADDCAR RENTAL lokationer

Herunder kan du finde information om alle ADDCAR RENTAL biludlejningssteder i Rabat, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7 kontorer

Information om ADDCAR RENTAL udlejningsbiler i Rabat

ADDCAR RENTAL ønsker at deres kunder og personale i Rabat skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har ADDCAR RENTAL indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Rabat. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for ADDCAR RENTAL i Lufthavn: Rabat Sale (Rabat Salé Airport).

Den mest populære type af bil at leje fra ADDCAR RENTAL i Rabat i august er Stationcar udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 309 kr. per dag for Stationcar udlejningsbiler i august, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 309 kr. per dag.

ADDCAR RENTAL opererer på nuværende tidspunkt fra 7 lokationer i Rabat. Den mest populære biludlejningslokation ADDCAR RENTAL har i Rabat er placeret på Rabat Salé Airport.I løbet af de sidste 12 måneder har 88% af vores brugere, der søgte efter ADDCAR RENTAL udlejningsbiler i Rabat endt med at leje deres bil fra Rabat Salé Airport lokationen.


ADDCAR RENTAL biler i andre byer i Marokko