Udlejningsbiler fra ADDCAR RENTAL i Rabat

Find og sammenlign gode tilbud på ADDCAR RENTAL udlejningsbiler i Rabat

Rabat, Marokko
7. dec. — 14. dec.
Rabat, Marokko
tor. 7.12
Middag
tor. 14.12
Middag
Chaufførens alder:

ADDCAR RENTAL biludlejningstilbud i Rabat, Rabat-Salé-Kénitra

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

95 kr. - 316 kr.

Alle biltyper

100 kr. - 696 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra ADDCAR RENTAL i Rabat, Rabat-Salé-Kénitra er i oktober når priserne er 95 kr. per dag i gennemsnit. 95 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 162 kr. for en ADDCAR RENTAL Lille udlejningsbil i Rabat. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra ADDCAR RENTAL i Rabat, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra ADDCAR RENTAL alt efter hvilken dag du booker.


Rabat ADDCAR RENTAL lokationer

Herunder kan du finde information om alle ADDCAR RENTAL biludlejningssteder i Rabat, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

ADDCAR RENTAL

7 kontorer

Information om ADDCAR RENTAL udlejningsbiler i Rabat

Har ADDCAR RENTAL en lokation i Rabat Sale Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for ADDCAR RENTAL i Rabat Sale Lufthavn (Rabat Salé Airport).

Hvad er den mest populære bil at leje fra ADDCAR RENTAL når man er i Rabat i december?

Den mest populære type af bil at leje fra ADDCAR RENTAL i Rabat i december er Standard udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 342 kr. per dag for Standard udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 325 kr. per dag.

Hvor mange ADDCAR RENTAL biludlejningslokationer er der i Rabat?

ADDCAR RENTAL opererer på nuværende tidspunkt fra 7 lokationer i Rabat. Den mest populære biludlejningslokation ADDCAR RENTAL har i Rabat er placeret på Rabat Salé Airport.I løbet af de sidste 12 måneder har 100% af vores brugere, der søgte efter ADDCAR RENTAL udlejningsbiler i Rabat endt med at leje deres bil fra Rabat Salé Airport lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Rabat?

Priser for biler i Rabat opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Rabat?

Fra november 2023 er der 88 udbydere at vælge mellem for biler i Rabat.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Rabat?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Rabat. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Rabat?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Rabat. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rabat på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.