Udlejningsbiler fra ADDCAR RENTAL i Marrakech

Find og sammenlign gode tilbud på ADDCAR RENTAL udlejningsbiler i Marrakech

Marrakech, Marokko
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Marrakech, Marokko
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Marrakech ADDCAR RENTAL lokationer

Herunder kan du finde information om alle ADDCAR RENTAL biludlejningssteder i Marrakech, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

ADDCAR RENTAL

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Information om ADDCAR RENTAL udlejningsbiler i Marrakech

ADDCAR RENTAL ønsker at deres kunder og personale i Marrakech skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har ADDCAR RENTAL indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Marrakech. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ifølge sidste års data kan du forvente ADDCAR RENTAL biludlejningspriser i Marrakech at være 192 kr. per dag i gennemsnit i januar.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 107 kr. per dag fra ADDCAR RENTAL på denne tid af året i Marrakech. Gennemsnitsprisen er typisk 1.345 kr. for en uges billeje fra ADDCAR RENTAL i januar når man er i Marrakech.

ADDCAR RENTAL har 1 lokation i Lufthavn: Marrakech Menara. Du vil finde ADDCAR RENTAL beliggende på Marrakech-menara Airport.

Stor mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra ADDCAR RENTAL i Marrakech i januar måned. I gennemsnit koster Stor mellemklasse udlejningsbiler fra ADDCAR RENTAL 196 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 176 kr. per dag i januar.

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra ADDCAR RENTAL , så burde du overveje at leje en Mini, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Marrakech. At leje en Mini fra ADDCAR RENTAL koster i gennemsnit 141 kr. per dag, hvilket er 11% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 9% af vores brugere valgt at leje en Mini fra ADDCAR RENTAL for at spare penge på deres rejse til Marrakech.

Der er 8 ADDCAR RENTAL biludlejningslokationer i Marrakech. Ifølge vores brugere er den mest populære ADDCAR RENTAL lokation i Marrakech beliggende på Marrakech-menara Airport. 95% af vores brugere som har lejet bil fra ADDCAR RENTAL i Marrakech lejede fra denne lokation det seneste år.