Find billige fly til Rabat fra 734 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.12
man. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Rabat

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Rabat

Bedste pris på enkeltbillet

734 kr.

Bedste pris på returbillet

1.720 kr.

Hurtigste flyvetid

8t. 45min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Rabat fra Danmark i de seneste 72 timer er 734 kr. (København Kastrup til Rabat Sale).
Den bedste pris på en returbillet til Rabat fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.720 kr. (København Kastrup til Rabat Sale).
Det hurtigste fly til Rabat fra Danmark tager 8t. 45min. (København Kastrup til Rabat Sale).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Rabat, herunder Air France, KLM og easyJet.

Indsigter og trends for flyrejser til Rabat

Få indsigter om din flyrejse til Rabat, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Rabat?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Rabat på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 2.134 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Rabat i januar, så bør du vente til marts til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 2.257 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Rabat på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Rabat er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Rabat på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 3.162 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Rabat på en søndag på 4.294 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Rabat?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Rabat på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Rabat om formiddagen helt ned til 3.121 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Rabat koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 3.868 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Rabat?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Rabat afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Casablanca (den mest populære lufthavn i Rabat), så tager det 13t. 30min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Casablanca, er den gennemsnitlige rejsetid .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Rabat?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 29 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Rabat. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 3.186 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Rabat

Find de billigste fly til disse Rabat-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Rabat

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Rabat

København (CPH) til Casablanca (CMN)

Fly til Rabat ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Casablanca, hvor den gennemsnitlige pris er 2.704 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL RABAT FRA KØBENHAVNjanuar34% billigereAt flyve fra København til Rabat ​​koster i gennemsnit blot 2.134 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL RABAT FRA KØBENHAVNjuli54% dyrereDet koster cirka 4.914 kr. at flyve til Rabat ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL RABAT FRA KØBENHAVNjuli387% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Rabat fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Rabat

Hvor lang tid tager det at flyve til Rabat?

Når du vælger en flyrejse fra Københavns Lufthavn (CPH) i Danmark til Rabat Sale Lufthavn (RBA) i Marokko varierer turens varighed alt efter mellemlandingernes længde. Turen kan tage alt mellem otte og atten timer. Den gennemsnitlige tur tager dog typisk omkring 10 timer. Hvis du flyver fra Aalborg Lufthavn (AAL) til Rabat Lufthavn, vil du ofte have en ekstra mellemlanding, nemlig i København. Det samme gør sig gældende, hvis du flyver fra Aarhus Lufthan. Vælger du flybiletter fra Aarhus eller Aalborg, skal du derfor medregne den ekstra flyvetid og mellemlanding, hvilket oftest er to til tre timer ekstra.

Hvorfra flyver man direkte til Rabat?

Hvis du flyver fra Danmark til Rabat, finder du desværre ingen direkte flyvninger. En gennemsnitlig tur har to til tre mellemlandinger, hvoraf den første ofte vil være i en anden europæisk lufthavn. Flyver du fra Aalborg eller Aarhus, er din første mellemlanding ofte i København. Herfra går tuen til Milano Malpensa (MXP), London-Stansted (STN), Paris-Orly (ORY) eller Alicante (ALC) og derefter videre til Rabat. Du finder ingen direkte flyrejser fra danske lufthavne til Rabat, men du er kun en kort flyrejse fra europæiske storbyer, hvor du kan sætte dig ind i flyveren og tage med et direkte fly til Rabat i Marokko i Nordafrika.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Rabat?

Casablanca Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Rabat.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Rabat Sale Lufthavn?

Priser for fly til Rabat Sale Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Rabat Sale Lufthavn?

Fra november 2023 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Rabat Sale Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Rabat Sale Lufthavn?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Rabat Sale Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Rabat Sale Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Rabat Sale Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Gode tilbud på fly til Rabat

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Rabat fundet af momondos brugere for nylig
Air France
15. jan.
CPH17:55København Kastrup
6t. 00min.
1 stop
RBA23:55Rabat Sale
29. jan.
RBA14:10Rabat Sale
19t. 10min.
1 stop
CPH09:20København Kastrup
1.720 kr.
Find lignende
Air France
20. mar.
CPH17:55København Kastrup
7t. 00min.
1 stop
RBA23:55Rabat Sale
30. mar.
RBA06:50Rabat Sale
24t. 20min.
1 stop
CPH08:10København Kastrup
1.883 kr.
Find lignende
Air France
18. jan.
CPH15:10København Kastrup
8t. 45min.
1 stop
RBA23:55Rabat Sale
22. jan.
RBA14:10Rabat Sale
19t. 10min.
1 stop
CPH09:20København Kastrup
1.917 kr.
Find lignende
Air France
18. jan.
CPH17:55København Kastrup
6t. 00min.
1 stop
RBA23:55Rabat Sale
20. jan.
RBA14:10Rabat Sale
19t. 10min.
1 stop
CPH09:20København Kastrup
1.958 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. jan.
CPH06:55København Kastrup
17t. 00min.
1 stop
RBA23:55Rabat Sale
29. jan.
RBA14:10Rabat Sale
8t. 20min.
2 stop
CPH22:30København Kastrup
2.352 kr.
Find lignende
Air France
20. mar.
BLL12:05Billund
26t. 05min.
1 stop
RBA13:10Rabat Sale
30. mar.
RBA06:50Rabat Sale
6t. 50min.
1 stop
BLL14:40Billund
2.447 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Rabat

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Rabat, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France og easyJet
Flere flyselskaber
5. dec.
CPH08:10København Kastrup
33t. 20min.
2 stop
RBA17:30Rabat Sale
Flere flyselskaber
5. dec.
CPH12:20København Kastrup
9t. 20min.
1 stop
RBA21:40Rabat Sale
1.054 kr.
Find lignende
easyJet
5. dec.
CPH10:00København Kastrup
25t. 00min.
3 stop
RBA11:00Rabat Sale
1.149 kr.
Find lignende

Visumkrav for Rabat

Er der krav til pas og visum for at komme til Rabat?

Når du rejser til Marokko og opholder dig mindre end 90 dage, behøver du ikke at ansøge om visum. Dit pas skal være gyldigt tre måneder udover opholdets varighed. Ved indrejse skal du vise returbillet, og du skal dokumentere, at du har tilstrækkelige økonomiske midler for opholdet.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Rabat

Hvad kan man se i Rabat?

Marokko er for mange europæere indgangen til det afrikanske kontinent. Landet er spækket med oplevelser, kultur og natur i særklasse. Hovedstaden Rabat føles nærmest som skræddersyet til eventyr. Byen byder på smuk artitektur, der hver dag tiltrækker masser af besøgende. Et must for de fleste besøgende er et smut forbi Medinaen. Dette marked stammer helt tilbage fra det 17. århundrede. Her kan du købe krydderier, stof, smykker og lokale delikatesser. Stranden er også velbesøgt af både lokale og turister. Nyd de hvide strande, det azurblå hav, eller rid på bølgerne ved Plage des Nations lidt nord for Rabat. Rabat er en by, der oser af levende historie fra det gamle fort Kasbah des Oudaias til Rabats arkæologiske museum og Chellah – der er masser at se. Til de afslappede dage vælger mange at besøge byens smukke parker. De mest velbesøgte er Jardin d'Essais og de charmerende andalusiske haver omkring Kasbah. Sidst, men ikke mindst kan du ikke komme uden om det udsøgte marokkanske køkken. Om du spiser street food eller slår dig ned på en restaurant, så skal der sættes tid af til det mangfoldige marokkanske køkken.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Rabat?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Rabat.

Kan jeg finde fly til Rabat med fleksibel booking på momondo?

Fly til Rabat med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Rabat?

Når alle potentielle fly til Rabat vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Rabat lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Rabat er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rabat på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.