Find billige fly til Rabat

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Rabat

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Rabat

Bedste pris på enkeltbillet

483 kr.

Bedste pris på returbillet

1.096 kr.

Hurtigste flyvetid

11t. 35min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Rabat fra Danmark i de seneste 72 timer er 483 kr. (København Kastrup til Rabat Sale).
Den bedste pris på en returbillet til Rabat fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.096 kr. (København Kastrup til Rabat Sale).
Det hurtigste fly til Rabat fra Danmark tager 11t. 35min. (København Kastrup til Rabat Sale).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Rabat, herunder Air France, KLM og Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Rabat

Find de billigste fly til disse Rabat-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Rabat

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Rabat

København (CPH) til Casablanca (CMN)

Fly til Rabat ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Casablanca, hvor den gennemsnitlige pris er 2.383 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL RABAT FRA KØBENHAVNmaj23% billigereAt flyve fra København til Rabat ​​koster i gennemsnit blot 2.343 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL RABAT FRA KØBENHAVNjuli73% dyrereDet koster cirka 5.285 kr. at flyve til Rabat ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL RABAT FRA KØBENHAVNjuli345% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Rabat fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Rabat?

Når du vælger en flyrejse fra Københavns Lufthavn (CPH) i Danmark til Rabat Sale Lufthavn (RBA) i Marokko varierer turens varighed alt efter mellemlandingernes længde. Turen kan tage alt mellem otte og atten timer. Den gennemsnitlige tur tager dog typisk omkring 10 timer. Hvis du flyver fra Aalborg Lufthavn (AAL) til Rabat Lufthavn, vil du ofte have en ekstra mellemlanding, nemlig i København. Det samme gør sig gældende, hvis du flyver fra Aarhus Lufthan. Vælger du flybiletter fra Aarhus eller Aalborg, skal du derfor medregne den ekstra flyvetid og mellemlanding, hvilket oftest er to til tre timer ekstra.

Hvis du flyver fra Danmark til Rabat, finder du desværre ingen direkte flyvninger. En gennemsnitlig tur har to til tre mellemlandinger, hvoraf den første ofte vil være i en anden europæisk lufthavn. Flyver du fra Aalborg eller Aarhus, er din første mellemlanding ofte i København. Herfra går tuen til Milano Malpensa (MXP), London-Stansted (STN), Paris-Orly (ORY) eller Alicante (ALC) og derefter videre til Rabat. Du finder ingen direkte flyrejser fra danske lufthavne til Rabat, men du er kun en kort flyrejse fra europæiske storbyer, hvor du kan sætte dig ind i flyveren og tage med et direkte fly til Rabat i Marokko i Nordafrika.

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Rabat fra Agadir for 245 kr.. Det er 90% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Rabat. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Rabat fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Rabat på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 2.343 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Rabat i maj, så bør du vente til marts til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 2.387 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Rabat. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 3.059 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Rabat fra Danmark helt ned til 1.096 kr. på momondo.

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Rabat er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Rabat på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 2.904 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en fredag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Rabat på en fredag på 3.471 kr..

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Rabat på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Rabat om aftenen helt ned til 2.109 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Rabat koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 4.971 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Lufthavn: Casablanca kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Rabat.

Lufthavn: Rabat Sale har en gennemsnitspris på 2.459 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Rabat. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Rabat

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Rabat fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
13. okt.
CPH03:15København Kastrup
13t. 20min.
1 stop
RBA16:35Rabat Sale
25. okt.
RBA16:20Rabat Sale
12t. 50min.
1 stop
CPH05:10København Kastrup
1.096 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. okt.
CPH17:30København Kastrup
26t. 45min.
2 stop
RBA20:15Rabat Sale
25. okt.
RBA16:20Rabat Sale
12t. 50min.
1 stop
CPH05:10København Kastrup
2.062 kr.
Find lignende
Air France
27. sep.
CPH16:25København Kastrup
21t. 50min.
1 stop
RBA14:15Rabat Sale
4. okt.
RBA02:10Rabat Sale
12t. 30min.
1 stop
CPH14:40København Kastrup
2.156 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
27. sep.
CPH15:10København Kastrup
23t. 05min.
2 stop
RBA14:15Rabat Sale
4. okt.
RBA02:10Rabat Sale
12t. 30min.
1 stop
CPH14:40København Kastrup
2.177 kr.
Find lignende
KLM
27. sep.
CPH15:10København Kastrup
23t. 05min.
2 stop
RBA14:15Rabat Sale
4. okt.
RBA02:10Rabat Sale
25t. 30min.
2 stop
CPH03:40København Kastrup
2.213 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. okt.
CPH18:15København Kastrup
23t. 25min.
2 stop
RBA17:40Rabat Sale
25. okt.
RBA10:45Rabat Sale
7t. 05min.
1 stop
CPH17:50København Kastrup
2.423 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Rabat

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Rabat, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Flere flyselskaber
28. sep.
CPH18:10København Kastrup
22t. 25min.
1 stop
RBA16:35Rabat Sale
Flere flyselskaber
29. sep.
CPH09:45København Kastrup
30t. 10min.
2 stop
RBA15:55Rabat Sale
Ryanair
28. sep.
CPH03:20København Kastrup
24t. 30min.
2 stop
RBA03:50Rabat Sale

Hvilke flyselskaber flyver til Rabat?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Rabat

Hvilke flyselskaber flyver til Rabat?

Air France er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Rabat. Ryanair, KLM og Lufthansa er også populære valg på flyrejser til Rabat fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Rabat, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Air France-fly til Rabat

Air France er et populært valg for brugere, der rejser til Rabat. Selskabet flyver 15 fly om ugen til Rabat, og de flyver oftest fra Paris Charles De Gaulle. Billetpriserne hos Air France afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 1.909 kr. (fra Billund). I 208 anmeldelser har momondo-brugere givet Air France en gennemsnitlig bedømmelse på 7,6/10.

KLM-fly til Rabat

KLM-fly til Rabat kan fås fra helt ned til 2.116 kr. (returrejse fra Aalborg fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 14 fly, som KLM flyver til Rabat på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med KLM til Rabat er fra Paris Charles De Gaulle. KLM er blevet bedømt med 7,6/10 af momondo-brugere i 154 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Rabat

Neden for finder du alle lufthavne i Rabat samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Rabat Lufthavn?

Fra Rabat-Salé Airport kan du benytte flere direkte busafgange til Gare de Rabat-Ville Stadion i Rabat. Busserne afgår typisk en time efter de ankommende fly og afgår fra centrum omkring to timer før de afgående. Det er også muligt at benytte toget, der afgår flere gange i timen det meste af dagen. Når du ankommer i lufthavnen, er det muligt at leje en bil. Det er dog nemmere at booke den på forhånd. På den måde er du sikker på, at din bil står klar til afgang, når du ankommer. Flere store hoteller tilbyder også lufthavnsbusser. Hvis du vil vide mere om dine muligheder for denne type transport, skal du kontakte dit hotel. Det er selvfølgelig også muligt at tage en taxa. De holder ved ankomsthallen og er til rådighed i lufthavnens åbningstider.


Populære fly til Rabat

Find dine flybilletter til Rabat blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Rabat
Hurtigste flyvetid12t. 10min.
Laveste pris1.096 kr.
Fly fra Billund til Rabat
Hurtigste flyvetid9t. 20min.
Laveste pris3.309 kr.

Visumkrav for Rabat

Når du rejser til Marokko og opholder dig mindre end 90 dage, behøver du ikke at ansøge om visum. Dit pas skal være gyldigt tre måneder udover opholdets varighed. Ved indrejse skal du vise returbillet, og du skal dokumentere, at du har tilstrækkelige økonomiske midler for opholdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Rabat


De bedste oplevelser og seværdigheder i Rabat

Marokko er for mange europæere indgangen til det afrikanske kontinent. Landet er spækket med oplevelser, kultur og natur i særklasse. Hovedstaden Rabat føles nærmest som skræddersyet til eventyr. Byen byder på smuk artitektur, der hver dag tiltrækker masser af besøgende. Et must for de fleste besøgende er et smut forbi Medinaen. Dette marked stammer helt tilbage fra det 17. århundrede. Her kan du købe krydderier, stof, smykker og lokale delikatesser. Stranden er også velbesøgt af både lokale og turister. Nyd de hvide strande, det azurblå hav, eller rid på bølgerne ved Plage des Nations lidt nord for Rabat. Rabat er en by, der oser af levende historie fra det gamle fort Kasbah des Oudaias til Rabats arkæologiske museum og Chellah – der er masser at se. Til de afslappede dage vælger mange at besøge byens smukke parker. De mest velbesøgte er Jardin d'Essais og de charmerende andalusiske haver omkring Kasbah. Sidst, men ikke mindst kan du ikke komme uden om det udsøgte marokkanske køkken. Om du spiser street food eller slår dig ned på en restaurant, så skal der sættes tid af til det mangfoldige marokkanske køkken.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Rabat.

Fly til Rabat med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Rabat vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Prisagenter på fly til Rabat er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Andre kabineklasser på fly til Rabat

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Rabat

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.