Find billige fly til Tanger

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Tanger

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Tanger

Bedste pris på enkeltbillet

366 kr.

Bedste pris på returbillet

1.256 kr.

Hurtigste flyvetid

7t. 15min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Tanger fra Danmark i de seneste 72 timer er 366 kr. (København Kastrup til Tanger Boukhalef).
Den bedste pris på en returbillet til Tanger fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.256 kr. (København Kastrup til Tanger Boukhalef).
Det hurtigste fly til Tanger fra Danmark tager 7t. 15min. (København Kastrup til Tanger Boukhalef).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Tanger, herunder Qatar Airways, Vueling og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Tanger

Få indsigter om din flyrejse til Tanger, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Tanger?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Tanger på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.507 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Tanger med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.679 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Tanger?

58 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Tanger. Dette fly er fra Sevilla og er 97% billigere end de fleste andre flyrejser til Tanger. Hvis du vil finde den billigste pris til Tanger fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Tanger på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Tanger er på en mandag, hvor der kan findes priser helt ned til 2.642 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en torsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.648 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Tanger.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Tanger?

Når du flyver til Tanger fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.844 kr. for fly med afgang om aftenen. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 3.566 kr. i gennemsnit. Fly til Tanger fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Tanger?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Tanger afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Tanger Boukhalef (den mest populære lufthavn i Tanger), så tager det 18t. 05min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Tanger Boukhalef, er den gennemsnitlige rejsetid .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Tanger?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 13 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Tanger. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.363 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Tanger

Find de billigste fly til disse Tanger-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Tanger

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Tanger

København (CPH) til Tétouan (TTU)

Fly til Tanger ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Tétouan Sania Ramel, hvor den gennemsnitlige pris er 2.359 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TANGER FRA KØBENHAVNjanuar36% billigereAt flyve fra København til Tanger ​​koster i gennemsnit blot 1.507 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TANGER FRA KØBENHAVNjuli79% dyrereDet koster cirka 4.227 kr. at flyve til Tanger ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TANGER FRA KØBENHAVNjuli533% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Tanger fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Tanger

Fra Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH) og Billund Lufthavn (BLL) er det muligt at finde flytilbud, der lader dig være i Tanger på omkring seks timer. I nogle tilfælde vil det være en smule hurtigere at flyve fra Billund (omkring 20 minutter), men generelt er rejsetiderne fra de to lufthavne meget sammenlignelige. Har du derimod tænkt dig at flyve fra en tredje dansk lufthavn, bliver den samlede rejsetid hurtigt øget med en del timer på grund af flere mellemlandinger. Bor du i Jylland, kan du med fordel overveje at flyve fra Billund frem for eksempelvis Aalborg Lufthavn (AAL) eller Aarhus Lufthavn (AAR).

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Tanger Ibn Battuta Lufthavn (TNG). Hvis du gerne vil undgå for mange mellemlandinger, skal du flyve fra København eller Billund. Her vil du ikke have svært ved at finde flybilletter med kun et enkelt stop – typisk i en stor europæisk lufthavn som Charles de Gaulle. Den mulighed er der til gengæld ikke, hvis du flyver fra en tredje dansk lufthavn. Her inkluderer flyrejsen i langt de fleste tilfælde et stop i København og derfor mindst to mellemlandinger, inden du står på marokkansk grund. Det forlænger også den samlede rejsetid en del.

Lufthavn: Tétouan Sania Ramel kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Tanger.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Tétouan Sania Ramel for 1.833 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Tanger

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Tanger fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Tanger

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Tanger

Hvilke flyselskaber flyver til Tanger?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Tanger

Hvilke flyselskaber flyver til Tanger?

For fly fra Danmark til Tanger, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som TAP AIR PORTUGAL, Air France, Ryanair og Royal Air Maroc. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Vueling-fly til Tanger

Der er 5 fly med Vueling til Tanger på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Madrid-Barajas, og den bedste pris på en Vueling-billet, der er set på momondo, er 1.266 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Tanger). Vueling har en bedømmelse på 7,6 fra 159 brugeranmeldelser på momondo.

Ryanair-fly til Tanger

470 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med Ryanair til Tanger, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Billund. Ryanair har 3 fly til Tanger de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 998 momondo-brugere har anmeldt Ryanair, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,0/10.


Lufthavne i nærheden af Tanger

Neden for finder du alle lufthavne i Tanger samt deres afstand til centrum

Hvor lang tid tager det at komme til centrum fra Tanger Ibn Battouta Lufthavn?

Der kører hverken busser eller tog direkte fra Tanger Ibn Battouta Lufthavn ind til centrum. Vil du tage offentlig transport, er du nødt til at gå i et kvarters tid til luslinje I9, der kører ca. hver halve time fra hovedvejen N1. Det kan derfor være nemmere at tage en taxi fra lufthavnen. Du kan også tage en såkaldt "grand taxi", der er billigere end en normal, fordi du deler den med en håndfuld andre personer med omtrent samme destination som dig. Ellers er det muligt at bestille privat transport til hotellet eller leje en bil i lufthavnen. Det tager ca. 20 minutter at køre ind til centrum – afhængigt af trafikken.


Populære fly til Tanger

Find dine flybilletter til Tanger blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Tanger
Hurtigste flyvetid18t. 05min.
Laveste pris919 kr.

Visumkrav for Tanger

Når du rejser til Marokko, skal du have et pas, der er gyldigt i mindst seks måneder fra indrejsedatoen. Er du dansk statsborger, har du lov til at opholde dig i Marokko i 90 dage uden visum. Langt de fleste vil derfor ikke skulle bekymre sig om at søge visum.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Tanger


De bedste oplevelser og seværdigheder i Tanger

Tanger har i løbet af sin historie været på mange forskellige hænder, og byen er derfor på mange måder et miks af kulturelle og arkitektoniske påvirkninger fra Afrika, Mellemøsten og Europa. Ligesom i mange andre byer i Marokko finder du både en gammel og en ny bydel i Tanger. Den gamle del, den såkaldte Medina, er bestemt et besøg værd med sine mange gyder og boder, der sælger alt fra krydderier til tøj og smykker. På den store plads ved indgangen til bydelen kan du også få et interessant indblik i byens daglige travle liv, mens du nyder en kop te. Vil du se den moderne side af Tanger, kan du lægge vejen forbi Place de France, der markerer indgangen til den nye bydel, og få en bid mad på én af de mange restauranter. Er du i det kulturelle hjørne, finder du Tangers kasbah, en fæstning, på én af byens høje, der giver en god udsigt ud over havet. Inden for murene ligger det gamle sultanpalads, der i dag er et museum med fin marokkansk kunst. Et andet museum, Den Amerikanske Legation, fortæller historien om, at Marokko var det første land til at anerkende USA's uafhængighed.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Tanger. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Tanger, som overholder denne regel.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Tanger ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Tanger og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.