Find billige fly til Fez

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Fez

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Fez

Bedste pris på enkeltbillet

440 kr.

Bedste pris på returbillet

844 kr.

Hurtigste flyvetid

7t. 45min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Fez fra Danmark i de seneste 72 timer er 440 kr. (København Kastrup til Fez Sais).
Den bedste pris på en returbillet til Fez fra Danmark i de seneste 72 timer er 844 kr. (København Kastrup til Fez Sais).
Det hurtigste fly til Fez fra Danmark tager 7t. 45min. (København Kastrup til Fez Sais).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Fez, herunder Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Fez

Find de billigste fly til disse Fez-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Fez

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Fez

København (CPH) til Fez (FEZ)

Fly til Fez ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Fez Sais, hvor den gennemsnitlige pris er 2.063 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL FEZ FRA KØBENHAVNfebruar47% billigereAt flyve fra København til Fez ​​koster i gennemsnit blot 1.096 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL FEZ FRA KØBENHAVNjuli125% dyrereDet koster cirka 4.650 kr. at flyve til Fez ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL FEZ FRA KØBENHAVNjuli528% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Fez fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Fez?

Skal du til Fez (FEZ)i det nordlige Marokko, vil flyvningen typisk tage mellem syv og 10 timer, hvis du har afgang fra København. Her har du et enkelt eller to stop undervejs. Flyver du fra Billund er flyrejsen noget længere. Med et enkelt stop undervejs kan du nøjes med 10 timer, mens du med to stop skal helt op på 20 timers rejsetid. Fra Aalborg (AAL) vil din rejse typisk vare mellem 20 og 23 timer og have to mellemlandinger. Der er altså meget stor forskel på din rejsetid alt efter, hvor du rejser fra og hvilken rute, du vælger. Find de bedste flybilletter på momondo.

Fra Danmark kan du ikke flyve direkte til Fez i Marokko. Er din flyrejse med afgang fra København kan du flyve over Malaga eller Paris’ Charles de Gaulle (CDG). Fra Billund er det muligt at flyve via Venedig Treviso Lufthavn (TSV), men ellers har de fleste øvrige ruter to stop, nemlig Amsterdam (AMS) og Charles de Gaulle, hvor du skal skifte til den noget mindre Paris-Orly Lufthavn (ORY). Fra Aalborg vil de fleste ruter tage dig via København (CPH) og herfra til Paris, inden du lander i Marokko. Bemærk at mange afgange er med lavprisselskaber, og du kan risikere selv at skulle hente din bagage, når du mellemlander, og tjekke ind igen, samt eventuelt skifte lufthavn. Du kan læse mere omkring dine muligheder på momondo.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Fez for 47 kr./person, hvilket er 98% billigere end gennemsnitsflyprisen til Fez. Hvis du vil finde den billigste pris til Fez fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Fez på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.096 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Fez i februar, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.233 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Fez er 50 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.063 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Fez på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 844 kr. de sidste 72 timer.

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Fez er på en lørdag, hvor der kan findes priser helt ned til 2.291 kr.. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Fez for omkring 3.382 kr..

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Fez på er om aftenen. Fly fra Danmark til Fez på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.876 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 3.187 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Fez. Hvis du har planer om at flyve til Fez, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Rabat Sale (160 km fra Fez centrum).

Den billigste lufthavn i nærheden af Fez er normalt Lufthavn: Rabat Sale med en gennemsnitspris på 2.459 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Fez

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Fez fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
24. sep.
CPH06:25København Kastrup
12t. 15min.
1 stop
FEZ18:40Fez Sais
4. okt.
FEZ14:05Fez Sais
14t. 55min.
1 stop
CPH05:00København Kastrup
Flere flyselskaber
24. sep.
CPH06:25København Kastrup
12t. 15min.
1 stop
FEZ18:40Fez Sais
4. okt.
FEZ02:10Fez Sais
13t. 10min.
2 stop
CPH15:20København Kastrup
Flere flyselskaber
1. sep.
CPH05:30København Kastrup
37t. 10min.
2 stop
FEZ18:40Fez Sais
2. okt.
FEZ03:10Fez Sais
27t. 45min.
1 stop
CPH06:55København Kastrup
1.060 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. sep.
CPH05:30København Kastrup
37t. 10min.
2 stop
FEZ18:40Fez Sais
2. okt.
FEZ16:25Fez Sais
14t. 30min.
2 stop
CPH06:55København Kastrup
1.175 kr.
Find lignende
Ryanair
2. sep.
CPH18:00København Kastrup
26t. 15min.
1 stop
FEZ20:15Fez Sais
1. okt.
FEZ08:45Fez Sais
18t. 35min.
2 stop
CPH03:20København Kastrup
1.240 kr.
Find lignende
Ryanair
2. sep.
CPH18:00København Kastrup
21t. 45min.
2 stop
FEZ15:45Fez Sais
1. okt.
FEZ08:45Fez Sais
18t. 35min.
2 stop
CPH03:20København Kastrup
1.384 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Fez

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Fez, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
3. sep.
CPH14:55København Kastrup
26t. 05min.
1 stop
FEZ17:00Fez Sais
Ryanair
6. sep.
CPH18:15København Kastrup
25t. 15min.
2 stop
FEZ19:30Fez Sais
Ryanair
30. sep.
CPH09:40København Kastrup
7t. 45min.
1 stop
FEZ17:25Fez Sais

Hvilke flyselskaber flyver til Fez?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Fez

Hvilke flyselskaber flyver til Fez?

Ryanair er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Fez. TAP AIR PORTUGAL, Royal Air Maroc og Vueling er også populære valg på flyrejser til Fez fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Fez, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Ryanair-fly til Fez

7 Ryanair-fly flyver til Fez i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Marseille til Fez, der er den mest populære rute, som Ryanair har til Fez. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Ryanair-fly til Fez, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 385 kr. og afgik fra Billund. Ryanair er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,0/10 af 823 af vores brugere.

Royal Air Maroc-fly til Fez

Flytilbud med Royal Air Maroc til Fez begynder fra 2.792 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med Royal Air Maroc oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Paris-Orly er det mest populære afgangssted med Royal Air Maroc til Fez, så generelt er der større tilgængelighed. Royal Air Maroc har fået en bedømmelse på 6,9/10 i 51 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Fez

Neden for finder du alle lufthavne i Fez samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man fra Fes-Saïss Lufthavn til centrum af Fez?

Fes-Saïss Lufthavn ligger omtrent 13 kilometer fra centrum af Fez. Når du ankommer, har du flere muligheder for at klare transporten. Du kan vælge at tage buslinje 16, der kører hver time mellem lufthavnen og hovedbanegården i Fez fra 7 morgen til 19 aften. Turen tager 40 minutter. I Marokko opererer Uber i byerne Casablanca, Rabat og Tangier under navnet Careem. Sammen med andre delebilstjenester som Lyft, er de desværre ikke til stedet i Fez. Du har i stedet mulighed for at praje en taxa eller arrangere transport gennem dit hotel. Endelig har du også mulighed for at leje en bil gennem flere internationale og lokale biludlejningsbureauer, der holder til lige foran ankomstterminalen. Se dine muligheder på momondo.


Populære fly til Fez

Find dine flybilletter til Fez blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Fez
Hurtigste flyvetid11t. 40min.
Laveste pris1.060 kr.

Visumkrav for Fez

Besøg til Marokko er visumfrit i op til 90 dage. Dit pas skal være gyldigt i tre måneder udover dit besøgs varighed. Forlængede pas og nødpas anerkendes også til både ind- og udrejse. Dog skal du ved udrejse kunne fremvise en politirapport, hvis du har mistet dit pas, og derfor rejser på nødpas. Ved indrejse skal du kunne fremvise en billet ud af Marokko, samt kunne dokumentere tilstrækkelige økonomiske midler til dit ophold.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Fez


De bedste oplevelser og seværdigheder i Fez

Fez har i flere omgange været Marokkos hovedstad, og den er kendt som en af de mest autentiske byer i Marokko, hvor kunst og håndværk er verdensberømt. Det er i øvrigt også byen, hvor den traditionelle hat af samme navn har sin oprindelse. Først og fremmest bør du besøge Fes el-Bali, byens medina, der også er anerkendt af UNESCO’s verdensarvsliste. I denne labyrint af smalle stræder, pulserende torve og caféer, finder du alt hvad hjertet kan begære af Nordafrikansk kunst, håndværk og mad. Muslimer kan besøge Quaraouiyine Moskeen. Moskeen blev bygget i 859, og huser Al-Quaraouiyine Universitetet, der er anerkendt som det universitet i verden, der har opereret i længst tid uden afbrydelse. For ikke-muslimer er universitetets bibliotek tilgængeligt. Her findes blandt mange andre historiske værker, en Koran fra omtrent samme tid som bygningen, der huser den. Endelig bør du besøge Jnan Sbil Haver, der er en af de smukkeste og ældste haver i Fez. Du finder den lige udenfor medinaens mure.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Fez.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Fez, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Fez.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Fez og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Andre kabineklasser på fly til Fez

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Fez

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.