Find billige fly til Fez fra 516 kr.

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 25.9
man. 2.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Fez

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Fez

Bedste pris på enkeltbillet

516 kr.

Hurtigste flyvetid

6t. 50min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Fez fra Danmark i de seneste 72 timer er 516 kr. (København Kastrup til Fez Sais).
Det hurtigste fly til Fez fra Danmark tager 6t. 50min. (København Kastrup til Fez Sais).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Fez, herunder Transavia France og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Fez

Få indsigter om din flyrejse til Fez, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Fez?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Fez på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.081 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Fez i januar, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.122 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Fez på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Fez er på en søndag, hvor der kan findes priser helt ned til 964 kr.. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Fez for omkring 1.187 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Fez?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Fez på er om eftermiddagen. Fly fra Danmark til Fez på dette tidspunkt kan findes helt ned til 964 kr.. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.365 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Fez?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Fez du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 13t. 05min. at flyve fra København Kastrup til Fez Sais. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Fez Sais. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Fez?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Fez er 54 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.008 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Fez

Find de billigste fly til disse Fez-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Fez

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Fez

København (CPH) til Fez (FEZ)

Fly til Fez ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Fez Sais, hvor den gennemsnitlige pris er 2.008 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL FEZ FRA KØBENHAVNjanuar47% billigereAt flyve fra København til Fez ​​koster i gennemsnit blot 1.081 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL FEZ FRA KØBENHAVNjuli102% dyrereDet koster cirka 4.057 kr. at flyve til Fez ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL FEZ FRA KØBENHAVNjuli509% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Fez fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Fez

Hvor lang tid tager det at rejse til Fez i Marokko?

Skal du til Fez (FEZ)i det nordlige Marokko, vil flyvningen typisk tage mellem syv og 10 timer, hvis du har afgang fra København. Her har du et enkelt eller to stop undervejs. Flyver du fra Billund er flyrejsen noget længere. Med et enkelt stop undervejs kan du nøjes med 10 timer, mens du med to stop skal helt op på 20 timers rejsetid. Fra Aalborg (AAL) vil din rejse typisk vare mellem 20 og 23 timer og have to mellemlandinger. Der er altså meget stor forskel på din rejsetid alt efter, hvor du rejser fra og hvilken rute, du vælger. Find de bedste flybilletter på momondo.

Hvorfra kan du flyve direkte til Fez?

Fra Danmark kan du ikke flyve direkte til Fez i Marokko. Er din flyrejse med afgang fra København kan du flyve over Malaga eller Paris’ Charles de Gaulle (CDG). Fra Billund er det muligt at flyve via Venedig Treviso Lufthavn (TSV), men ellers har de fleste øvrige ruter to stop, nemlig Amsterdam (AMS) og Charles de Gaulle, hvor du skal skifte til den noget mindre Paris-Orly Lufthavn (ORY). Fra Aalborg vil de fleste ruter tage dig via København (CPH) og herfra til Paris, inden du lander i Marokko. Bemærk at mange afgange er med lavprisselskaber, og du kan risikere selv at skulle hente din bagage, når du mellemlander, og tjekke ind igen, samt eventuelt skifte lufthavn. Du kan læse mere omkring dine muligheder på momondo.

Hvilket er det absolut billigste fly til Fez?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Fez for 334 kr./person, hvilket er 54% billigere end gennemsnitsflyprisen til Fez. Hvis du vil finde den billigste pris til Fez fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Fez?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Fez. Hvis du har planer om at flyve til Fez, kan du overveje at booke flyrejse til Rabat Sale Lufthavn (160 km fra Fez centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Fez på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Fez er normalt Rabat Sale Lufthavn med en gennemsnitspris på 734 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Fez Sais Lufthavn?

Priser for fly til Fez Sais Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Fez Sais Lufthavn?

Fra september 2023 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til Fez Sais Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Fez Sais Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Fez Sais Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Fez Sais Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Fez Sais Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Fez Sais Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Fez

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Fez fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
CPHKøbenhavn Kastrup
13t. 05min.
FEZFez Sais

Find de billigste enkeltbilletter til Fez

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Fez, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
10. okt.
CPH06:00København Kastrup
31t. 05min.
2 stop
FEZ18:05Fez Sais
Ryanair
9. okt.
CPH17:25København Kastrup
23t. 50min.
3 stop
FEZ22:15Fez Sais
Ryanair
9. okt.
CPH05:45København Kastrup
25t. 15min.
2 stop
FEZ12:00Fez Sais

Hvilke flyselskaber flyver til Fez?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Fez

Hvilke flyselskaber flyver til Fez?

Ryanair-fly til Fez

1 Ryanair-fly flyver til Fez i gennemsnit om ugen. Det flyver fra Bergamo til Fez, der er den mest populære rute, som Ryanair har til Fez. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Ryanair-fly til Fez, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 597 kr. og afgik fra Billund. Ryanair er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 6,9/10 af 1.671 af vores brugere.


Populære fly til Fez

Find dine flybilletter til Fez blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Fez
Hurtigste flyvetid13t. 05min.
Laveste pris1.325 kr.

Visumkrav for Fez

Skal du have visum for at rejse til Fez i Marokko?

Besøg til Marokko er visumfrit i op til 90 dage. Dit pas skal være gyldigt i tre måneder udover dit besøgs varighed. Forlængede pas og nødpas anerkendes også til både ind- og udrejse. Dog skal du ved udrejse kunne fremvise en politirapport, hvis du har mistet dit pas, og derfor rejser på nødpas. Ved indrejse skal du kunne fremvise en billet ud af Marokko, samt kunne dokumentere tilstrækkelige økonomiske midler til dit ophold.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Fez


De bedste oplevelser og seværdigheder i Fez

Hvad skal man se og opleve i Fez?

Fez har i flere omgange været Marokkos hovedstad, og den er kendt som en af de mest autentiske byer i Marokko, hvor kunst og håndværk er verdensberømt. Det er i øvrigt også byen, hvor den traditionelle hat af samme navn har sin oprindelse. Først og fremmest bør du besøge Fes el-Bali, byens medina, der også er anerkendt af UNESCO’s verdensarvsliste. I denne labyrint af smalle stræder, pulserende torve og caféer, finder du alt hvad hjertet kan begære af Nordafrikansk kunst, håndværk og mad. Muslimer kan besøge Quaraouiyine Moskeen. Moskeen blev bygget i 859, og huser Al-Quaraouiyine Universitetet, der er anerkendt som det universitet i verden, der har opereret i længst tid uden afbrydelse. For ikke-muslimer er universitetets bibliotek tilgængeligt. Her findes blandt mange andre historiske værker, en Koran fra omtrent samme tid som bygningen, der huser den. Endelig bør du besøge Jnan Sbil Haver, der er en af de smukkeste og ældste haver i Fez. Du finder den lige udenfor medinaens mure.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Fez?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Fez.

Kan jeg finde fly til Fez med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Fez, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Fez?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Fez.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Fez lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Fez og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.