0
Indsigter
FAQ
Flights to Oujda

Find billige fly til Oujda

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Tue 5.3
Tue 12.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Indsigter og trends for flyrejser til Oujda

Få indsigter om din flyrejse til Oujda, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Oujda på?

Vores data viser at søndag er den billigste dag at flyve til Oujda på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 2.941 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 8.008 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Oujda.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Oujda?

Det billigste tidspunkt at flyve til Oujda på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 4.037 kr.. Fly til Oujda koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 4.398 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Oujda?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Oujda på, er omkring 29 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 3.036 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Oujda

Find de billigste fly til disse Oujda-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Oujda

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Oujda

København (CPH) til Nador (NDR)

Fly til Oujda ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nador, hvor den gennemsnitlige pris er 1.874 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL OUJDA FRA KØBENHAVNjanuar70% billigereAt flyve fra København til Oujda ​​koster i gennemsnit blot 847 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL OUJDA FRA KØBENHAVNjuni80% dyrereDet koster cirka 5.025 kr. at flyve til Oujda ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL OUJDA FRA KØBENHAVNjuli630% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Oujda fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Oujda

Hvor lang tid tager det at flyve til Oujda?

Det er en lidt længere rejse, du skal på, når du booker flybilletter til Oujda i Marokko. Fra Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup tager turen alt mellem otte og 20 timer. De hurtigste afgange har en enkelt mellemlanding i lufthavne som Paris Charles De Gaulle (CDG) og Paris-Orly (ORY), hvorefter turen går direkte til Oujda Les Angades (OUD). Hvis du flyver fra jyske lufthavne som Aarhus (AAR) eller Aalborg (AAL), skal du medregne omkring fire timers ekstra rejsetid, da turen normalt har en ekstra mellemlanding, ofte i København.

Hvorfra kan du flyve direkte til Oujda?

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte fra danske lufthavne til Oujda. Det samme gør sig gældende fra Malmö eller det nordlige Tyskland. Turen tager dig til Frankrig, hvorefter du fortsætter din flyrejse til Oujda. Da turen har en mellemlanding i Frankrig, kan det være værd at undersøge, om du kan forlænge din rejse med et stop i Paris. Du kan undersøge mulighederne lige her hos momondo samt finde overnatning og eventuel transport under dit layover.

Hvilket er det absolut billigste fly til Oujda?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Oujda for 343 kr./person, hvilket er 74% billigere end gennemsnitsflyprisen til Oujda. Hvis du vil finde den billigste pris til Oujda fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Oujda?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Oujda på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 847 kr.. februar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Oujda med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.845 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Oujda?

Rejsende, som flyver til Oujda, kan måske finde bedre priser til Nador Lufthavn (108 km fra Oujda centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Oujda på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Oujda Nador Lufthavn, hvor gennemsnitsprisen er 1.314 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Oujda Les Angades Lufthavn?

Priser for fly til Oujda Les Angades Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Oujda Les Angades Lufthavn?

Fra februar 2024 er der 6 udbydere at vælge mellem for fly til Oujda Les Angades Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Oujda Les Angades Lufthavn?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Oujda Les Angades Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Oujda Les Angades Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Oujda Les Angades Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Oujda Les Angades Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Visumkrav for Oujda

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Oujda?

Når du har booket flyrejse til Oujda, kan du rejse visumfrit i op til 90 dage. Med dig skal du have et pas, der er gyldigt i mere end tre måneder ud over rejsens varighed. Det er muligt at benytte forlængede danske pas til både ind- og udrejse. Hvis ud har et dansk provisorisk pas (nødpas), skal du ved udrejsen også fremvise en politirapport eller anden dokumentation for, hvorfor du ikke kan benytte dit ordinære pas. Ved indrejse skal du altid kunne fremvise en returbillet samt bevise, at du har tilstrækkelige økonomiske midler under dit ophold.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Oujda

Hvad kan man se og lave i Oujda?

Du kan godt glæde dig. Når du har valgt det helt rigtige flytilbud til Oujda, er du ikke langt fra nogle af Marokkos smukkeste naturoplevelser og spændende kultur. Afhængigt af hvornår på året du rejser, vil du komme til en by fyldt med musik, kunst og festivaler. Om sommeren afholder byen to af Marokkos mest velbesøgte musikfestivaler: International Gharnati Festival og Oudja International Raï Festival. Selve byen er lille, og du kan nå at se det meste på en enkelt dag. Men vil du grave dig ned i byens mange oplevelser, anbefales det, at du bruger flere dage på at opleve byens storslåede natur og hvide sandstrande. Oujda er tæt placeret på Saïdia – Marokkos mest velbesøgte strandområde. Der er masser at opdage i denne lille by, der på sin helt egen måde byder på både kultur, gastronomi og et pulserende byliv. Lad dig selv fare vild i byens medinaer, og tag billeder foran de monumentale porte. Ønsker du at lære mere om områdets rige historie, kan du besøge Souk el Mar. Den er en vigtig del af områdets historie og giver dig samtidig en storslået udsigt over byen.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Oujda?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Oujda på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Oujda, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Oujda med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Oujda med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Oujda?

Når alle potentielle fly til Oujda vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Oujda lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Oujda, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Oujda spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Oujda på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Oujda

Populære byer i Marokko
Populære flyrejser ifølge antal klik inden for de seneste 7 dage på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Oujda
1 voksen
Tue 5.3
Tue 12.3
Send mig favorittilbud fra momondo