Find billige fly til Oujda

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Oujda

Find de billigste fly til disse Oujda-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Oujda

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Oujda

København (CPH) til Nador (NDR)

Fly til Oujda ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nador, hvor den gennemsnitlige pris er 2.736 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL OUJDA FRA KØBENHAVNjanuar43% billigereAt flyve fra København til Oujda ​​koster i gennemsnit blot 1.752 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL OUJDA FRA KØBENHAVNjuli67% dyrereDet koster cirka 5.155 kr. at flyve til Oujda ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL OUJDA FRA KØBENHAVNjuli610% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Oujda fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Oujda?

Det er en lidt længere rejse, du skal på, når du booker flybilletter til Oujda i Marokko. Fra Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup tager turen alt mellem otte og 20 timer. De hurtigste afgange har en enkelt mellemlanding i lufthavne som Paris Charles De Gaulle (CDG) og Paris-Orly (ORY), hvorefter turen går direkte til Oujda Les Angades (OUD). Hvis du flyver fra jyske lufthavne som Aarhus (AAR) eller Aalborg (AAL), skal du medregne omkring fire timers ekstra rejsetid, da turen normalt har en ekstra mellemlanding, ofte i København.

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte fra danske lufthavne til Oujda. Det samme gør sig gældende fra Malmö eller det nordlige Tyskland. Turen tager dig til Frankrig, hvorefter du fortsætter din flyrejse til Oujda. Da turen har en mellemlanding i Frankrig, kan det være værd at undersøge, om du kan forlænge din rejse med et stop i Paris. Du kan undersøge mulighederne lige her hos momondo samt finde overnatning og eventuel transport under dit layover.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Oujda for 212 kr./person, hvilket er 90% billigere end gennemsnitsflyprisen til Oujda. Hvis du vil finde den billigste pris til Oujda fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Oujda på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.752 kr.. september måned er endnu en god mulighed for at rejse til Oujda med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 2.451 kr..

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Oujda på, er omkring 13 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 3.096 kr..

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Oujda på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 3.871 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 4.582 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Oujda.

Det billigste tidspunkt at flyve til Oujda på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 3.350 kr.. Fly til Oujda koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 4.288 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Rejsende, som flyver til Oujda, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Nador (108 km fra Oujda centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Oujda Lufthavn: Oujda Les Angades, hvor gennemsnitsprisen er 2.203 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Oujda?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Oujda

Hvilke flyselskaber flyver til Oujda?

Royal Air Maroc, Brussels Airlines, TAP AIR PORTUGAL og Ryanair er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Oujda regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Oujda med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Ryanair-fly til Oujda

Der er 3 fly med Ryanair til Oujda på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Bruxelles Charleroi Brussels, og den bedste pris på en Ryanair-billet, der er set på momondo, er 574 kr. (seneste 72 timer, fra Billund til Oujda). Ryanair har en bedømmelse på 7,0 fra 824 brugeranmeldelser på momondo.

Royal Air Maroc-fly til Oujda

Royal Air Maroc-fly til Oujda kan fås fra helt ned til 2.783 kr. (returrejse fra København Kastrup fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 14 fly, som Royal Air Maroc flyver til Oujda på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Royal Air Maroc til Oujda er fra Casablanca. Royal Air Maroc er blevet bedømt med 6,9/10 af momondo-brugere i 51 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Oujda

Neden for finder du alle lufthavne i Oujda samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Oujda fra lufthavnen?

Oujda Lufthavn ligger i kort afstand til centrum og den gamle medina i Oujda by. Det er desværre ikke muligt at benytte offentlig transport til og fra lufthavnen, men du kan hyre en taxa eller leje en bil. Flere store hoteller tilbyder også shuttlebusser. Vil du hentes af sådan en i lufthavnen, skal du aftale det med dit hotel inden ankomst. Den mest populære løsning er at benytte en af de mange taxaservices, der holder foran lufthavnens ankomsthal. De kan tage dig til Oudja centrum samt omkringliggende byer som Berkane og Maghnia. Hvis du har lejet en bil, afhentes denne hos udlejningsfirmaet i ankomsthallen eller foran lufthavnen efter aftale.


Visumkrav for Oujda

Når du har booket flyrejse til Oujda, kan du rejse visumfrit i op til 90 dage. Med dig skal du have et pas, der er gyldigt i mere end tre måneder ud over rejsens varighed. Det er muligt at benytte forlængede danske pas til både ind- og udrejse. Hvis ud har et dansk provisorisk pas (nødpas), skal du ved udrejsen også fremvise en politirapport eller anden dokumentation for, hvorfor du ikke kan benytte dit ordinære pas. Ved indrejse skal du altid kunne fremvise en returbillet samt bevise, at du har tilstrækkelige økonomiske midler under dit ophold.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Oujda


De bedste oplevelser og seværdigheder i Oujda

Du kan godt glæde dig. Når du har valgt det helt rigtige flytilbud til Oujda, er du ikke langt fra nogle af Marokkos smukkeste naturoplevelser og spændende kultur. Afhængigt af hvornår på året du rejser, vil du komme til en by fyldt med musik, kunst og festivaler. Om sommeren afholder byen to af Marokkos mest velbesøgte musikfestivaler: International Gharnati Festival og Oudja International Raï Festival. Selve byen er lille, og du kan nå at se det meste på en enkelt dag. Men vil du grave dig ned i byens mange oplevelser, anbefales det, at du bruger flere dage på at opleve byens storslåede natur og hvide sandstrande. Oujda er tæt placeret på Saïdia – Marokkos mest velbesøgte strandområde. Der er masser at opdage i denne lille by, der på sin helt egen måde byder på både kultur, gastronomi og et pulserende byliv. Lad dig selv fare vild i byens medinaer, og tag billeder foran de monumentale porte. Ønsker du at lære mere om områdets rige historie, kan du besøge Souk el Mar. Den er en vigtig del af områdets historie og giver dig samtidig en storslået udsigt over byen.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Oujda på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Oujda, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Oujda med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når alle potentielle fly til Oujda vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Oujda, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Oujda spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Oujda

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Oujda

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.