Find billige flybilletter til Oujda

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør 7.8
lør 14.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Oujda. De nuværende restriktioner til Oujda er baseret på Marokko rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Marokko

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Oujda

Find de billigste fly til disse Oujda-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Oujda

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Oujda

København (CPH) til Nador (NDR)

Fly til Oujda ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nador, hvor den gennemsnitlige pris er 1.816 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL OUJDA FRA KØBENHAVNseptember24% billigereAt flyve fra København til Oujda ​​koster i gennemsnit blot 1.886 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL OUJDA FRA KØBENHAVNjuli32% dyrereDet koster cirka 3.259 kr. at flyve til Oujda ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL OUJDA FRA KØBENHAVNjuli839% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Oujda fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Oujda?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Oujda?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Oujda for 69 kr./person, hvilket er 96% billigere end gennemsnitsflyprisen til Oujda. Hvis du vil finde den billigste pris til Oujda fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Oujda?

  Generelt er september den billigste måned at flyve fra Danmark til Oujda på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.886 kr.. maj måned er endnu en god mulighed for at rejse til Oujda med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 2.056 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Oujda?

  Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Oujda på, er omkring 56 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 2.472 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Oujda på?

  Vores data viser at fredag er den billigste dag at flyve til Oujda på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 2.769 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en tirsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.994 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Oujda.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Oujda?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Oujda på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 2.706 kr.. Fly til Oujda koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 3.481 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Oujda?

  Rejsende, som flyver til Oujda, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Nador (108 km fra Oujda centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Oujda på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Oujda Lufthavn: Oujda Les Angades, hvor gennemsnitsprisen er 1.756 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Oujda?

På nuværende tidspunkt inkluderer Marokko rejserestriktioner rejser til Oujda. Indrejserestriktioner

Fra den 25. februar har Marokko suspenderet alle flyvninger til og fra Østrig, Belgien, Brasilien, Tjekkiet, Irland, Tyskland, Holland, New Zealand, Portugal, Sydafrika, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine og Storbritannien. Rejsende, der ankommer til Marokko med fly, der rejser fra disse lande via et tredjeland, har heller ikke adgang til Marokko. Marokkos grænser er kun åbne for tilbagevendende marokkanske statsborgere og borgere (turister, studerende eller bosiddende i udlandet), udenlandske statsborgere, der er visumfritaget, hvis de har en reservationsbekræftelse eller en invitation fra en marokkansk virksomhed. Tjek lande, der er fritaget for visumadgang her. Udenlandske statsborgere, der udfører officielle statslige forretninger, eller personer, der er indbudt af en marokkansk virksomhed, kan rejse ind i landet, hvis de kan fremvise en kopi af deres indbydelsesbrev. Dette brev skal forsegles af firmaet og underskrives af en manager med alle relevante oplysninger om den rejsende (pasnummer, formålet med besøget, oplysninger om overnatning).

Indrejsekrav

Rejsende skal fremlægge et negativt PCR-resultat, som er taget inden for 72 timer før rejsen. Rejsende under 11 år er fritaget for testen. Rejsende skal udfylde en helbredsformular online på www.onda.ma/form.php, derefter udskrive og underskrive formularen, som skal fremvises ved ankomst til Marokko.

Hvis du planlægger rejser til Oujda nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Oujda