Find billige flybilletter til Agadir

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Agadir (AGA)
ons.. 4.8.
ons.. 11.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Agadir. De nuværende restriktioner til Agadir er baseret på Marokko rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Marokko

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Agadir

Find de billigste fly til disse Agadir-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Agadir

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Agadir

København (CPH) til Agadir (AGA)

Fly til Agadir ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Agadir Almassira, hvor den gennemsnitlige pris er 1.823 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL AGADIR FRA KØBENHAVNseptember39% billigereAt flyve fra København til Agadir ​​koster i gennemsnit blot 1.115 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL AGADIR FRA KØBENHAVNjuli61% dyrereDet koster cirka 2.944 kr. at flyve til Agadir ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL AGADIR FRA KØBENHAVNfebruar627% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Agadir fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Agadir?

Agadir er kendt som Marokkos Miami, med nogle af landets absolut bedste strande. Du kan uden tvivl tilbringe mange timer på at nyde både sol, sand og vand lige ud til Atlanterhavet, eller i selskab med en god kop kaffe ved havnen eller måske gå på opdagelse i lidt anderledes shopping med altid favorable priser.

Det er næsten varmt i Agadir hele året rundt. Temperaturen kommer aldrig under frysepunktet, og det regner stort set heller aldrig. Mellem maj og oktober kan du forvente mellem 15-25 grader,  og det er typisk forår- og efterårsmånederne der er de mest attraktive grundet varmen.

Hvilket er det absolut billigste fly til Agadir?

Brugere, der bestiller rejser til Agadir fra Lyon, har fundet fly, der er 90% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Agadir. Hvis du vil finde den billigste pris til Agadir fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Agadir?

september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Agadir fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.115 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Agadir i september, så er januar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Agadir i januar har en gennemsnitlig pris på omkring 1.240 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Agadir?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Agadir fra Danmark, når du bestiller 54 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Agadir for omkring 1.823 kr., når du søger 54 dage forud. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Agadir udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Agadir for 864 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Agadir på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Agadir fra Danmark på en onsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en onsdag helt ned til 1.285 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Agadir på en mandag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.305 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Agadir?

Det billigste tidspunkt at flyve til Agadir på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.404 kr.. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Agadir, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.536 kr. pr. billet.

Hvornår er det bedst at tage på strandferie til Agadir?

Rejsende, der planlægger ferie til Agadir, bør reservere fly i juli, august eller september, hvis de gerne vil besøge Agadir Beach.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Agadir?

Rejsende, som flyver til Agadir, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Essaouira (109 km fra Agadir centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Agadir på?

Med en gennemsnitspris på 2.308 kr. pr. person er Lufthavn: Essaouira den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Agadir. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Agadir?

På nuværende tidspunkt inkluderer Marokko rejserestriktioner rejser til Agadir. Indrejserestriktioner

Fra den 25. februar har Marokko suspenderet alle flyvninger til og fra Østrig, Belgien, Brasilien, Tjekkiet, Irland, Tyskland, Holland, New Zealand, Portugal, Sydafrika, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine og Storbritannien. Rejsende, der ankommer til Marokko med fly, der rejser fra disse lande via et tredjeland, har heller ikke adgang til Marokko. Marokkos grænser er kun åbne for tilbagevendende marokkanske statsborgere og borgere (turister, studerende eller bosiddende i udlandet), udenlandske statsborgere, der er visumfritaget, hvis de har en reservationsbekræftelse eller en invitation fra en marokkansk virksomhed. Tjek lande, der er fritaget for visumadgang her. Udenlandske statsborgere, der udfører officielle statslige forretninger, eller personer, der er indbudt af en marokkansk virksomhed, kan rejse ind i landet, hvis de kan fremvise en kopi af deres indbydelsesbrev. Dette brev skal forsegles af firmaet og underskrives af en manager med alle relevante oplysninger om den rejsende (pasnummer, formålet med besøget, oplysninger om overnatning).

Indrejsekrav

Rejsende skal fremlægge et negativt PCR-resultat, som er taget inden for 72 timer før rejsen. Rejsende under 11 år er fritaget for testen. Rejsende skal udfylde en helbredsformular online på www.onda.ma/form.php, derefter udskrive og underskrive formularen, som skal fremvises ved ankomst til Marokko.

Hvis du planlægger rejser til Agadir nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Agadir Almassira

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Agadir Almassira fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
31. aug.
CPH05:35København Kastrup
10t. 15min.
1 stop
AGA15:50Agadir Almassira
30. nov.
AGA01:30Agadir Almassira
12t. 50min.
2 stop
CPH14:20København Kastrup
1.190 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
24. aug.
CPH05:35København Kastrup
10t. 15min.
1 stop
AGA15:50Agadir Almassira
11. sep.
AGA15:15Agadir Almassira
15t. 05min.
1 stop
CPH06:20København Kastrup
1.127 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
24. sep.
CPH18:20København Kastrup
18t. 10min.
2 stop
AGA12:30Agadir Almassira
1. okt.
AGA10:15Agadir Almassira
7t. 40min.
1 stop
CPH17:55København Kastrup
1.497 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. sep.
CPH05:35København Kastrup
10t. 15min.
1 stop
AGA15:50Agadir Almassira
27. sep.
AGA05:00Agadir Almassira
24t. 00min.
2 stop
CPH05:00København Kastrup
Flere flyselskaber
31. aug.
CPH05:35København Kastrup
10t. 15min.
1 stop
AGA15:50Agadir Almassira
30. nov.
AGA14:45Agadir Almassira
24t. 35min.
1 stop
CPH15:20København Kastrup
1.046 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
24. aug.
CPH05:35København Kastrup
10t. 15min.
1 stop
AGA15:50Agadir Almassira
11. sep.
AGA10:15Agadir Almassira
24t. 35min.
2 stop
CPH10:50København Kastrup
1.096 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Agadir Almassira

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Agadir, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Flere flyselskaber
6. okt.
CPH04:20København Kastrup
10t. 05min.
1 stop
AGA14:25Agadir Almassira
1.015 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. sep.
CPH05:35København Kastrup
10t. 15min.
1 stop
AGA15:50Agadir Almassira
Flere flyselskaber
4. nov.
CPH04:10København Kastrup
11t. 05min.
2 stop
AGA15:15Agadir Almassira

Hvilke flyselskaber flyver til Agadir?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Agadir

Air Arabia Maroc, Ryanair og Norwegian er blandt de mest populære flyselskaber på ruten mellem København og Agadir. Med et direkte fly fra København til Agadir ligger rejsetiden på omtrent 3,5 time.


Lufthavne tæt på Agadir

Herunder finder du alle lufthavne i Agadir samt afstand til centrum

Når du kommer til Agadir med fly lander du i Agadir Al Massira Airport (AGA). Lufthavnen ligger i Temsia, som er 19 km sydøst fra Agadir centrum. Når du skal fra lufthavnen til centrum kan du tage med den lokale buslinje 22, som går ude fra hovedvejen og til forstaden Inezgane – prisen for en billet er ca. 3 kr. Du kan tage busserne 20, 24 eller 28 fra Inezgane til Agadir centrum til ca. 2 kr. Der går taxaer fra Agadir Lufthavn til centrum til en fast pris på ca. 125 kr. for en tur, som varer ca. 20 minutter.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Agadir?

Der er mange store gader og boulevarder i centrum af Agadir, og derfor er det nemt at gå rundt i byen. Men hvis det bliver varmt, er der også mange busser som kan tage dig ind og ud af byen. En busbillet bør ikke koste mere end 7 kr., og det er en god ide altid at have mulighed for at betale med lige penge til buschaufføren.

Det er også nemt at tage med taxa i byen, og byens orange taxaer er kendt som “petit taxi”. Startgebyret er ca. 4 kr., og derefter er kilometerprisen ikke mere end ca. 3 kr. Det er dog altid en god ide at konsultere prisen først, så du undgår at blive snydt med turistpriser.


Kan man rejse til Agadir uden pas eller visum?

Du behøver ikke visum, hvis du opholder dig i Marokko i mindre 90 dage. Til gengæld skal dit pas være gyldigt i mindst tre måneder ud over dit opholds varighed. Du kan rejse med almindelige danske pas, danske provisoriske pas og EU-nødpas, som alle anerkendes ved indrejse og udrejse. Du bør altid tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside for den senest opdaterede information om pas og visum til rejser til Marokko.


Tips og gode råd til Agadir

Hvordan får man den billigste flybillet til Agadir?

Klimaet i Agadir påvirker turistsæsonen, og derfor er det også i årets varmeste måneder du finder de billigste flybilletter. De bedste priser får du typisk hvis du bestiller 60 dage før afrejse, og her kan det godt betale sig at kigge på afgange om aftenen som kan være op til 24% billigere end formiddagen (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Agadir, marts 2018).

Hvad skal man se i Agadir?

Der er masser af oplevelser i vente når du rejser til Agadir. En af byens største seværdigheder er Bert Flint Museum, hvor du kan nærstudere udstillinger med blandt andet antikt stof og historiske smykker. Du kan også tage til Paradisdalen der både har vandfald og blå pools, som ligger ca. 35 km fra Agadir. Vil du gerne slappe af på stranden kan du tage turen på 25 km til den populære strand i Taghazout.

Aktiviteter for børn

Når du har børnene med på ferie i Agadir kan du tage dem med i byens zoologiske have, La Valle des Oiseaux, også er kendt som Fugledalen. Her kan familiens yngste få flere timer til at gå med at se på fugle, lamaer, geder og meget mere.

Skal man købe rejseforsikring?

Ja, du bør altid tilkøbe rejseforsikring for at være dækket i tilfælde af f.eks. akut sygdom eller tilskadekomst.

Kan man drikke vand fra hanen?

Nej, du bør ikke drikke postevandet, men du kan godt bruge det til at børste tænder.

Giver man drikkepenge i Agadir?

Dørvogtere, guides og tjenere lever af drikkepenge, og derfor forventer de ca. 10% i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Souk El Had er det største og mest farverige marked i byen, hvor du kan købe alt, hvad du drømmer om lige fra marokkanske krydderier, frugt, grøntsager samt tøj og sko i lange baner.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class