Find billige fly til Agadir

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Agadir

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Agadir

Bedste pris på enkeltbillet

317 kr.

Bedste pris på returbillet

808 kr.

Hurtigste flyvetid

8t. 00min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Agadir fra Danmark i de seneste 72 timer er 317 kr. (København Kastrup til Agadir Almassira).
Den bedste pris på en returbillet til Agadir fra Danmark i de seneste 72 timer er 808 kr. (København Kastrup til Agadir Almassira).
Det hurtigste fly til Agadir fra Danmark tager 8t. 00min. (København Kastrup til Agadir Almassira).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Agadir, herunder Lufthansa, SWISS og Iberia.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Agadir

Find de billigste fly til disse Agadir-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Agadir

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Agadir

København (CPH) til Agadir (AGA)

Fly til Agadir ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Agadir Almassira, hvor den gennemsnitlige pris er 2.027 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL AGADIR FRA KØBENHAVNmaj40% billigereAt flyve fra København til Agadir ​​koster i gennemsnit blot 1.211 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL AGADIR FRA KØBENHAVNjuli66% dyrereDet koster cirka 3.374 kr. at flyve til Agadir ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL AGADIR FRA KØBENHAVNjuli520% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Agadir fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Agadir?

Agadir er kendt som Marokkos Miami, med nogle af landets absolut bedste strande. Du kan uden tvivl tilbringe mange timer på at nyde både sol, sand og vand lige ud til Atlanterhavet, eller i selskab med en god kop kaffe ved havnen eller måske gå på opdagelse i lidt anderledes shopping med altid favorable priser.

Det er næsten varmt i Agadir hele året rundt. Temperaturen kommer aldrig under frysepunktet, og det regner stort set heller aldrig. Mellem maj og oktober kan du forvente mellem 15-25 grader,  og det er typisk forår- og efterårsmånederne der er de mest attraktive grundet varmen.

Brugere, der booker rejser til Agadir fra Porto, har fundet fly, der er 96% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Agadir. Hvis du vil finde den billigste pris til Agadir fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Agadir fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.211 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Agadir i maj, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Agadir i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 1.262 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Agadir fra Danmark, når du booker 44 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Agadir for omkring 2.027 kr., når du søger 44 dage forud. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Agadir udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Agadir for 808 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Agadir fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 1.732 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Agadir på en torsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.693 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Det billigste tidspunkt at flyve til Agadir på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.679 kr.. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Agadir, så priserne er ofte dyrere på omkring 3.274 kr. pr. billet.

Rejsende, der planlægger ferie til Agadir, bør reservere fly i juli, august eller september, hvis de gerne vil besøge Agadir Beach.

Rejsende, som flyver til Agadir, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Essaouira (109 km fra Agadir centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Med en gennemsnitspris på 1.893 kr. pr. person er Lufthavn: Essaouira den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Agadir. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Gode tilbud på fly til Agadir

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Agadir fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
24. sep.
CPH11:20København Kastrup
18t. 50min.
2 stop
AGA06:10Agadir Almassira
8. okt.
AGA15:25Agadir Almassira
11t. 55min.
1 stop
CPH03:20København Kastrup
Flere flyselskaber
7. dec.
CPH17:00København Kastrup
14t. 40min.
1 stop
AGA07:40Agadir Almassira
14. dec.
AGA08:20Agadir Almassira
8t. 15min.
1 stop
CPH16:35København Kastrup
Flere flyselskaber
7. dec.
CPH10:35København Kastrup
20t. 25min.
2 stop
AGA07:00Agadir Almassira
13. dec.
AGA22:20Agadir Almassira
8t. 30min.
1 stop
CPH06:50København Kastrup
1.045 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
25. sep.
CPH02:50København Kastrup
12t. 10min.
1 stop
AGA15:00Agadir Almassira
10. okt.
AGA17:05Agadir Almassira
23t. 40min.
2 stop
CPH16:45København Kastrup
1.067 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
6. nov.
CPH05:20København Kastrup
9t. 05min.
1 stop
AGA14:25Agadir Almassira
13. nov.
AGA14:20Agadir Almassira
16t. 45min.
1 stop
CPH07:05København Kastrup
1.089 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
25. sep.
CPH03:20København Kastrup
17t. 15min.
2 stop
AGA20:35Agadir Almassira
10. okt.
AGA17:05Agadir Almassira
11t. 55min.
1 stop
CPH05:00København Kastrup
1.139 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Agadir

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Agadir, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair, TAP AIR PORTUGAL og easyJet
Ryanair
7. nov.
CPH04:20København Kastrup
12t. 55min.
1 stop
AGA17:15Agadir Almassira
Ryanair
10. okt.
CPH17:30København Kastrup
28t. 05min.
1 stop
AGA21:35Agadir Almassira
Ryanair
11. okt.
CPH04:35København Kastrup
12t. 25min.
1 stop
AGA17:00Agadir Almassira

Hvilke flyselskaber flyver til Agadir?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Agadir

Hvilke flyselskaber flyver til Agadir?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Agadir fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Air Arabia Maroc, TAP AIR PORTUGAL, Ryanair og Norwegian Air International. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Agadir, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Air France-fly til Agadir

Der er 2 fly med Air France til Agadir på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Paris Charles De Gaulle, og den bedste pris på en Air France-billet, der er set på momondo, er 1.762 kr. (seneste 72 timer, fra Billund til Agadir). Air France har en bedømmelse på 7,6 fra 208 brugeranmeldelser på momondo.

TAP AIR PORTUGAL-fly til Agadir

TAP AIR PORTUGAL flyver normalt til Agadir 2 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Agadir fra Lissabon. TAP AIR PORTUGAL (bedømmelse: 7,3, 168 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Agadir, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en TAP AIR PORTUGAL-billet, der er fundet på momondo til Agadir, var fra København Kastrup (1.251 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Agadir

Neden for finder du alle lufthavne i Agadir samt deres afstand til centrum

Når du kommer til Agadir med fly lander du i Agadir Al Massira Airport (AGA). Lufthavnen ligger i Temsia, som er 19 km sydøst fra Agadir centrum. Når du skal fra lufthavnen til centrum kan du tage med den lokale buslinje 22, som går ude fra hovedvejen og til forstaden Inezgane – prisen for en billet er ca. 3 kr. Du kan tage busserne 20, 24 eller 28 fra Inezgane til Agadir centrum til ca. 2 kr. Der går taxaer fra Agadir Lufthavn til centrum til en fast pris på ca. 125 kr. for en tur, som varer ca. 20 minutter.


Populære fly til Agadir

Find dine flybilletter til Agadir blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Agadir
Hurtigste flyvetid9t. 05min.
Laveste pris966 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Agadir

Der er mange store gader og boulevarder i centrum af Agadir, og derfor er det nemt at gå rundt i byen. Men hvis det bliver varmt, er der også mange busser som kan tage dig ind og ud af byen. En busbillet bør ikke koste mere end 7 kr., og det er en god ide altid at have mulighed for at betale med lige penge til buschaufføren.

Det er også nemt at tage med taxa i byen, og byens orange taxaer er kendt som “petit taxi”. Startgebyret er ca. 4 kr., og derefter er kilometerprisen ikke mere end ca. 3 kr. Det er dog altid en god ide at konsultere prisen først, så du undgår at blive snydt med turistpriser.


Visumkrav for Agadir

Du behøver ikke visum, hvis du opholder dig i Marokko i mindre 90 dage. Til gengæld skal dit pas være gyldigt i mindst tre måneder ud over dit opholds varighed. Du kan rejse med almindelige danske pas, danske provisoriske pas og EU-nødpas, som alle anerkendes ved indrejse og udrejse. Du bør altid tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside for den senest opdaterede information om pas og visum til rejser til Marokko.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Agadir


De bedste oplevelser og seværdigheder i Agadir

Klimaet i Agadir påvirker turistsæsonen, og derfor er det også i årets varmeste måneder du finder de billigste flybilletter. De bedste priser får du typisk hvis du bestiller 60 dage før afrejse, og her kan det godt betale sig at kigge på afgange om aftenen som kan være op til 24% billigere end formiddagen (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Agadir, marts 2018).

Der er masser af oplevelser i vente når du rejser til Agadir. En af byens største seværdigheder er Bert Flint Museum, hvor du kan nærstudere udstillinger med blandt andet antikt stof og historiske smykker. Du kan også tage til Paradisdalen der både har vandfald og blå pools, som ligger ca. 35 km fra Agadir. Vil du gerne slappe af på stranden kan du tage turen på 25 km til den populære strand i Taghazout.

Ja, du bør altid tilkøbe rejseforsikring for at være dækket i tilfælde af f.eks. akut sygdom eller tilskadekomst.

Nej, du bør ikke drikke postevandet, men du kan godt bruge det til at børste tænder.

Dørvogtere, guides og tjenere lever af drikkepenge, og derfor forventer de ca. 10% i drikkepenge.

Souk El Had er det største og mest farverige marked i byen, hvor du kan købe alt, hvad du drømmer om lige fra marokkanske krydderier, frugt, grøntsager samt tøj og sko i lange baner.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Agadir på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Agadir, der passer dig bedst.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Agadir, som overholder denne regel.

Når alle potentielle fly til Agadir vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Agadir. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Andre kabineklasser på fly til Agadir

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Agadir

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.