Find billige flybilletter til Lamezia Terme

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Lamezia Terme. De nuværende restriktioner til Lamezia Terme er baseret på Italien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Italien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lamezia Terme

Find de billigste fly til disse Lamezia Terme-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lamezia Terme

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lamezia Terme

København (CPH) til Lamezia Terme (SUF)

Fly til Lamezia Terme ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lamezia Terme Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 1.470 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LAMEZIA TERME FRA KØBENHAVNjanuar42% billigereAt flyve fra København til Lamezia Terme ​​koster i gennemsnit blot 859 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LAMEZIA TERME FRA KØBENHAVNjuli62% dyrereDet koster cirka 2.380 kr. at flyve til Lamezia Terme ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LAMEZIA TERME FRA KØBENHAVNoktober461% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Lamezia Terme fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Lamezia Terme?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Lamezia Terme?

  Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Lamezia Terme fra Rom for 392 kr.. Det er 71% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Lamezia Terme. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Lamezia Terme fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Lamezia Terme?

  Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du bestille flyrejser til Lamezia Terme fra Danmark i september i stedet. Fly til Lamezia Terme i september, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.067 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Lamezia Terme?

  Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Lamezia Terme på, er omkring 47 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 1.470 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Lamezia Terme udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Lamezia Terme for 688 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Lamezia Terme på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Lamezia Terme er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Lamezia Terme på en onsdag kan finde billetter helt ned til 1.239 kr.. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.836 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Lamezia Terme?

  Når du flyver til Lamezia Terme fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.324 kr. for fly med afgang om aftenen. Fly til Lamezia Terme koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 1.927 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Lamezia Terme?

  Rejsende, som flyver til Lamezia Terme, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Crotone (67 km fra Lamezia Terme centrum) eller Lufthavn: Reggio di Calabria Tito Menniti (114 km fra Lamezia Terme centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Lamezia Terme på?

  Lufthavn: Crotone har en gennemsnitspris på 834 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Lamezia Terme. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Lamezia Terme?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Lamezia Terme. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Lamezia Terme nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Lamezia Terme

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Lamezia Terme fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
13. sep.
CPH09:25København Kastrup
8t. 05min.
2 stop
SUF17:30Lamezia Terme Intl
17. sep.
SUF14:10Lamezia Terme Intl
14t. 05min.
2 stop
CPH04:15København Kastrup
Ryanair
13. sep.
CPH05:00København Kastrup
8t. 25min.
1 stop
SUF13:25Lamezia Terme Intl
17. sep.
SUF14:10Lamezia Terme Intl
14t. 05min.
2 stop
CPH04:15København Kastrup
Ryanair
13. sep.
CPH05:00København Kastrup
12t. 45min.
1 stop
SUF17:45Lamezia Terme Intl
17. sep.
SUF06:55Lamezia Terme Intl
11t. 00min.
1 stop
CPH17:55København Kastrup
Ryanair
4. aug.
CPH03:20København Kastrup
13t. 00min.
2 stop
SUF16:20Lamezia Terme Intl
9. aug.
SUF13:50Lamezia Terme Intl
15t. 20min.
2 stop
CPH05:10København Kastrup
Ryanair
13. sep.
CPH09:25København Kastrup
8t. 05min.
2 stop
SUF17:30Lamezia Terme Intl
17. sep.
SUF04:30Lamezia Terme Intl
12t. 10min.
3 stop
CPH16:40København Kastrup
Flere flyselskaber
26. jul.
CPH09:40København Kastrup
24t. 20min.
1 stop
SUF10:00Lamezia Terme Intl
31. jul.
SUF06:50Lamezia Terme Intl
26t. 00min.
1 stop
CPH08:50København Kastrup
1.477 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Lamezia Terme

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Lamezia Terme, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Flere flyselskaber
18. aug.
CPH03:20København Kastrup
29t. 00min.
2 stop
SUF08:20Lamezia Terme Intl
Ryanair
22. aug.
CPH03:20København Kastrup
26t. 40min.
2 stop
SUF06:00Lamezia Terme Intl
Ryanair
21. aug.
CPH13:20København Kastrup
29t. 30min.
2 stop
SUF18:50Lamezia Terme Intl

Populære fly til Lamezia Terme

Find dine flybilletter til Lamezia Terme blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Lamezia Terme
Hurtigste flyvetid8t. 05min.
Laveste pris688 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lamezia Terme