Find billige flybilletter til Lamezia Terme

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Lamezia Terme (SUF)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Lamezia Terme. De nuværende restriktioner til Lamezia Terme er baseret på Italien rejserestriktioner.

Se nuværende Italien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lamezia Terme

Find de billigste fly til disse Lamezia Terme-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lamezia Terme

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lamezia Terme

København (CPH) til Lamezia Terme (SUF)

Fly til Lamezia Terme ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lamezia Terme S Eufemia, hvor den gennemsnitlige pris er 1.452 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LAMEZIA TERME FRA KØBENHAVNjanuar42% billigereAt flyve fra København til Lamezia Terme ​​koster i gennemsnit blot 849 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LAMEZIA TERME FRA KØBENHAVNjuli62% dyrereDet koster cirka 2.352 kr. at flyve til Lamezia Terme ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LAMEZIA TERME FRA KØBENHAVNoktober461% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Lamezia Terme fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Lamezia Terme?

Hvilket er det absolut billigste fly til Lamezia Terme?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Lamezia Terme fra Rom for 387 kr.. Det er 71% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Lamezia Terme. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Lamezia Terme fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Lamezia Terme?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Lamezia Terme på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 849 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Lamezia Terme i januar, så er september den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Lamezia Terme i september har en gennemsnitlig pris på omkring 1.055 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Lamezia Terme?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 47 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Lamezia Terme. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.452 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Lamezia Terme helt ned til 1.048 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Lamezia Terme på?

Ifølge vores data er onsdag den billigste dag at flyve til Lamezia Terme fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en onsdag var 1.224 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Lamezia Terme er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.815 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Lamezia Terme?

Det billigste tidspunkt at flyve til Lamezia Terme på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.309 kr.. Fly til Lamezia Terme koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 1.905 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Lamezia Terme?

Rejsende, som flyver til Lamezia Terme, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Crotone (67 km fra Lamezia Terme centrum) eller Lufthavn: Reggio di Calabria Tito Menniti (114 km fra Lamezia Terme centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Lamezia Terme på?

Lufthavn: Crotone har en gennemsnitspris på 824 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Lamezia Terme. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Lamezia Terme?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Lamezia Terme. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Lamezia Terme nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Lamezia Terme S Eufemia

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Lamezia Terme S Eufemia fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
24. jul.
10:35København Kastrup
6t. 50min.
1 stop
17:25Lamezia Terme S Eufemia
7. aug.
04:30Lamezia Terme S Eufemia
5t. 40min.
1 stop
10:10København Kastrup
1.167 kr.
Find lignende
Ryanair
24. jul.
10:35København Kastrup
6t. 50min.
1 stop
17:25Lamezia Terme S Eufemia
7. aug.
19:15Lamezia Terme S Eufemia
12t. 05min.
2 stop
07:20København Kastrup
1.055 kr.
Find lignende
Alitalia
16. maj
02:00København Kastrup
17t. 00min.
2 stop
19:00Lamezia Terme S Eufemia
20. maj
02:45Lamezia Terme S Eufemia
9t. 55min.
2 stop
12:40København Kastrup
2.970 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
24. jul.
17:50København Kastrup
25t. 00min.
2 stop
18:50Lamezia Terme S Eufemia
7. aug.
04:30Lamezia Terme S Eufemia
26t. 50min.
2 stop
07:20København Kastrup
1.048 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Lamezia Terme S Eufemia

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Lamezia Terme, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
25. apr.
09:10København Kastrup
29t. 15min.
2 stop
14:25Lamezia Terme S Eufemia
1.785 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
25. apr.
08:35København Kastrup
33t. 10min.
3 stop
17:45Lamezia Terme S Eufemia
1.092 kr.
Find lignende

Populære fly til Lamezia Terme

Find dine flybilletter til Lamezia Terme blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Lamezia Terme
Korteste rejsetid
12t. 05min.
Laveste pris
843 kr.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class