Find billige flybilletter til Reggio di Calabria

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Reggio di Calabria. De nuværende restriktioner til Reggio di Calabria er baseret på Italien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Italien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Reggio di Calabria

Find de billigste fly til disse Reggio di Calabria-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Reggio di Calabria

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Reggio di Calabria

København (CPH) til Lamezia Terme (SUF)

Fly til Reggio di Calabria ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lamezia Terme Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 1.465 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Reggio di Calabria?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Reggio di Calabria?

  Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Reggio di Calabria fra Milano for 200 kr.. Det er 86% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Reggio di Calabria. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Reggio di Calabria fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Reggio di Calabria?

  Generelt er juni den billigste måned at flyve fra Danmark til Reggio di Calabria på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.542 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Reggio di Calabria i juni, så er december den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Reggio di Calabria i december har en gennemsnitlig pris på omkring 1.592 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Reggio di Calabria på?

  Ifølge vores data er søndag den billigste dag at flyve til Reggio di Calabria fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en søndag var 2.140 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er onsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.939 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Reggio di Calabria?

  Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Reggio di Calabria på er om aftenen. Fly fra Danmark til Reggio di Calabria på dette tidspunkt kan findes helt ned til 2.362 kr.. Fly til Reggio di Calabria koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 3.266 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Reggio di Calabria?

  Lufthavn: Catania Fontanarossa, Lufthavn: Lamezia Terme Intl, Lufthavn: Comiso eller Lufthavn: Crotone kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Reggio di Calabria.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Reggio di Calabria på?

  Med en gennemsnitspris på 831 kr. pr. person er Lufthavn: Crotone den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Reggio di Calabria. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Reggio di Calabria?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Reggio di Calabria. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Reggio di Calabria nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Reggio di Calabria

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Reggio di Calabria fundet af momondos brugere for nylig
Alitalia
21. sep.
CPH02:25København Kastrup
12t. 10min.
2 stop
REG14:35Reggio di Calabria Tito Menniti
25. sep.
REG02:45Reggio di Calabria Tito Menniti
16t. 05min.
2 stop
CPH18:50København Kastrup
3.171 kr.
Find lignende
Alitalia
21. sep.
CPH02:25København Kastrup
12t. 10min.
2 stop
REG14:35Reggio di Calabria Tito Menniti
25. sep.
REG02:45Reggio di Calabria Tito Menniti
16t. 05min.
2 stop
CPH18:50København Kastrup
3.253 kr.
Find lignende
Alitalia
21. sep.
CPH02:25København Kastrup
12t. 10min.
2 stop
REG14:35Reggio di Calabria Tito Menniti
25. sep.
REG02:45Reggio di Calabria Tito Menniti
16t. 05min.
2 stop
CPH18:50København Kastrup
3.266 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Reggio di Calabria

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Reggio di Calabria, så se nogle af vores tilbud herunder fra Alitalia
Alitalia
CPHKøbenhavn Kastrup
12t. 10min.
REGReggio di Calabria Tito Menniti

Populære fly til Reggio di Calabria

Find dine flybilletter til Reggio di Calabria blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Reggio di Calabria
Hurtigste flyvetid12t. 10min.
Laveste pris3.171 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Reggio di Calabria