Find billige flybilletter til Calabrien

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Calabrien. De nuværende restriktioner til Calabrien er baseret på Italien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Italien

De billigste fly til byer i Calabrien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Calabrien fra Danmark
Lamezia Terme
Lamezia Terme

Brugbar information om dit fly til Calabrien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Calabrien
  • Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Calabrien?

    Den gennemsnitlige flybillet til Calabrien koster 1.486 kr./pr. person og den billigste flybillet til Calabrien koster 390 kr./pr. person. Prisen variere alt afhængig af mange forskellige faktorer, så som afrejselufthavn, flyselskab, bestillingstidspunkt og hvornår du planlægger at rejse. T

  • Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Lamezia Terme?

    172% af momondos brugere besøger Lamezia Terme oftere end andre byer i Calabrien. På rejser til Lamezia Terme er Lufthavn: Lamezia Terme typisk den praktiske lufthavn at flyve til.

  • Hvordan er vejret i Calabrien?

    Temperaturene i Calabrien ligger mellem 10 °C og 24 °C alt afhængig af årstiden. Den varmeste måned i Calabrien er juli, og den koldeste måned i Calabrien er januar. Hvis man gerne vil rejse i en mere tør måned, kan man med fordel overveje juli, august, eller juni, hvor der falder mindre regn sammenlignet med resten af året.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Calabrien?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Calabrien. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Calabrien nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Skal du til Calabrien? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Calabrien.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Calabrien

Find fly til disse populære byer i Calabrien fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Calabrien

Se de billigste flyrejser til Calabrien fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
KøbenhavnLamezia Terme1.372 kr.
KøbenhavnReggio di Calabria3.171 kr.
KøbenhavnCrotone5.342 kr.

Populære fly til Calabrien

Find dine flybilletter til Calabrien blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Lamezia Terme
Hurtigste flyvetid11t. 55min.
Laveste pris1.372 kr.
Fly fra København til Reggio di Calabria
Hurtigste flyvetid12t. 10min.
Laveste pris3.171 kr.
Fly fra København til Crotone
Hurtigste flyvetid22t. 00min.
Laveste pris5.342 kr.

Find fly til Calabrien

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Calabrien