Find billige fly til Nuku Hiva

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.12
man. 11.12

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Nuku Hiva

Hvor lang tid tager det at flyve til i Marquesas-øerne?

At vælge en flyrejse fra Danmark til Marquesas-øerne er en meget lang tur, der typisk tager omkring halvandet døgn. Hvis du vælger at flyve fra Københavns Lufthavn (CPH) til Nuku Hiva Lufthavn (NHV), kan du gøre turen på under 40 timer. Rejser du fra de jyske lufthavne Aarhus Lufthavn (AAR) eller Aalborg Lufthavn (AAL), bliver turen noget længere, da første stop oftest er i København. Denne rute tager derfor omkring to døgn.

Hvorfra flyver man direkte til Nuku Hiva i Marquesas-øerne?

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte fra nogle af de danske lufthavne til Marquesas-øerne. Turen har omkring fire til fem mellemlandinger på tværs af flere kontinenter. En typisk tur tager dig først fra Københavns Lufthavn til en anden europæisk lufthavn som London Heathrow (LHR), hvorefter du ofte vil flyve til USA, almindeligvis Los Angeles International Airport (LAX). Fra Los Angeles går turen videre til Fa'a'ā International Airport (PPT), også kendt som Tahiti International, og så videre til Atuona Airport (AUQ), hvorefter din sidste flyvning tager dig direkte til Nuku Hiva Airport (NHV) på Marquesas-øerne. Du skal derfor medregne layovers og eventuel tjekke dig selv og din bagage ind igen under din flyrejse til Nuku Hiva.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Nuku Hiva?

Ua Pou Lufthavn, Ua Huka Lufthavn eller Hiva Oa Atuona Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Nuku Hiva.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Nuku Hiva Lufthavn?

Priser for fly til Nuku Hiva Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Nuku Hiva Lufthavn?

Franovember 2023 er der 1 udbyder at vælge mellem for fly til Nuku Hiva Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Nuku Hiva Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Nuku Hiva Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Nuku Hiva Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Nuku Hiva Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Nuku Hiva Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Visumkrav for Nuku Hiva

Er der krav til pas og visum for at komme til Nuku Hiva i Marquesas-øerne?

Krav om pas og visum til Nuku Hiva i Marquesas-øerne er omtrændt de samme som til Frankrig. Da øen befinder sig i Fransk Polynesien. Det betyder, at du ikke er underlagt visumpligt. Du skal dog medbringe et pas, der er gyldigt under hele rejsen. Når du benytter et flytilbud til Marquesas-øerne, skal du i transit enten i USA eller Japan. Du skal derfor være opmærksom på disse landes egne krav til visum. Fx kræver USA en godkendt ESTA, også selvom du kun rejser via landet og ikke opholder dig.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Nuku Hiva

Hvad kan man se på Nuku Hiva i Marquesas-øerne?

Nuku Hiva er ikke din typiske ferieø. Selvom den byder på billedskønne naturoplevelser, smukke strande og azurblåt hav, så er det en ø, der skal udforskes. Det grandiose landskab og øens mange vandfald er et sjældent syn. Du får mulighed for at svømme i naturlige kilder samt vandre på stejle skråninger med de vilde geder og heste. De fleste besøgende på øen, ligger et smut forbi dalene Taipivai, Hatiheu eller Anaho. Hvis du elsker kultur, bør du slå et smut forbi Notre Dame-katedralen i Taiohae og bruge mindst en dag på at slentre gennem de små gader i øens største by. Hvis du får brug for afslapning, finder du på Hakatea Beach mange hengemte udsigtpunkter og muligheder for at dase i solen hele dagen. Det et muligt at booke guidede ture til Paeke, Kamuihei, Hikokua og Temehea Pae Pae. Men du kan også begive dig ud på turen selv, hvis det er det du ønsker.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Nuku Hiva?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Nuku Hiva.

Kan jeg finde fly til Nuku Hiva med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Nuku Hiva, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Nuku Hiva?

Når du har udført en søgning efter fly til Nuku Hiva, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Nuku Hiva lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Nuku Hiva. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Nuku Hiva på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.