Find billige flybilletter til Nuku Hiva

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 28.6
tir. 5.7

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Nuku Hiva?

At vælge en flyrejse fra Danmark til Marquesas-øerne er en meget lang tur, der typisk tager omkring halvandet døgn. Hvis du vælger at flyve fra Københavns Lufthavn (CPH) til Nuku Hiva Lufthavn (NHV), kan du gøre turen på under 40 timer. Rejser du fra de jyske lufthavne Aarhus Lufthavn (AAR) eller Aalborg Lufthavn (AAL), bliver turen noget længere, da første stop oftest er i København. Denne rute tager derfor omkring to døgn.

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte fra nogle af de danske lufthavne til Marquesas-øerne. Turen har omkring fire til fem mellemlandinger på tværs af flere kontinenter. En typisk tur tager dig først fra Københavns Lufthavn til en anden europæisk lufthavn som London Heathrow (LHR), hvorefter du ofte vil flyve til USA, almindeligvis Los Angeles International Airport (LAX). Fra Los Angeles går turen videre til Fa'a'ā International Airport (PPT), også kendt som Tahiti International, og så videre til Atuona Airport (AUQ), hvorefter din sidste flyvning tager dig direkte til Nuku Hiva Airport (NHV) på Marquesas-øerne. Du skal derfor medregne layovers og eventuel tjekke dig selv og din bagage ind igen under din flyrejse til Nuku Hiva.

Lufthavn: Ua Pou, Lufthavn: Ua Huka eller Lufthavn: Hiva Oa Atuona kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Nuku Hiva.Lufthavne i nærheden af Nuku Hiva

Neden for finder du alle lufthavne i Nuku Hiva samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Nuku Hiva Lufthavn?

Når du lander i Nuku Hiva Lufthavn, er du kun en kort køretur fra øens største by, Taiohae. Du lander lige nord for Taiohae. Herfra er der ingen muligheder for busser ind til byen. Du kan til gengæld benytte taxaerne, der holder lige uden for lufthavnen. Det er den eneste mulighed for transport til og fra lufthavnen, med mindre dit hotel har mulighed for transport. Det er en fordel at have tjekket op på transporten til og fra lufthavnen, inden du lander. Din flyrejse til Marquesas-øerne er meget lang, så du vil sikkert sætte pris på at kunne hoppe direkte ind i en bil, der kører dig til din valgte overnatning.


Visumkrav for Nuku Hiva

Krav om pas og visum til Nuku Hiva i Marquesas-øerne er omtrændt de samme som til Frankrig. Da øen befinder sig i Fransk Polynesien. Det betyder, at du ikke er underlagt visumpligt. Du skal dog medbringe et pas, der er gyldigt under hele rejsen. Når du benytter et flytilbud til Marquesas-øerne, skal du i transit enten i USA eller Japan. Du skal derfor være opmærksom på disse landes egne krav til visum. Fx kræver USA en godkendt ESTA, også selvom du kun rejser via landet og ikke opholder dig.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Nuku Hiva

Nuku Hiva er ikke din typiske ferieø. Selvom den byder på billedskønne naturoplevelser, smukke strande og azurblåt hav, så er det en ø, der skal udforskes. Det grandiose landskab og øens mange vandfald er et sjældent syn. Du får mulighed for at svømme i naturlige kilder samt vandre på stejle skråninger med de vilde geder og heste. De fleste besøgende på øen, ligger et smut forbi dalene Taipivai, Hatiheu eller Anaho. Hvis du elsker kultur, bør du slå et smut forbi Notre Dame-katedralen i Taiohae og bruge mindst en dag på at slentre gennem de små gader i øens største by. Hvis du får brug for afslapning, finder du på Hakatea Beach mange hengemte udsigtpunkter og muligheder for at dase i solen hele dagen. Det et muligt at booke guidede ture til Paeke, Kamuihei, Hikokua og Temehea Pae Pae. Men du kan også begive dig ud på turen selv, hvis det er det du ønsker.


Find billige flybilletter til andre byer i Fransk Polynesien

Fransk Polynesien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Nuku Hiva.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Nuku Hiva, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Nuku Hiva, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Nuku Hiva. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.