Find billige fly til Portsmouth, New Hampshire

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 12.12
tir. 19.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Portsmouth, New Hampshire

Få indsigter om din flyrejse til Portsmouth, New Hampshire, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Portsmouth, New Hampshire?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Portsmouth, New Hampshire afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Boston Logan Intl (den mest populære lufthavn i Portsmouth, New Hampshire), så tager det 8t. 20min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Boston Logan Intl, er den gennemsnitlige rejsetid 12t. 10min..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Portsmouth, New Hampshire

Find de billigste fly til disse Portsmouth, New Hampshire-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Portland, Maine

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Portsmouth

København (CPH) til Boston (BOS)

Fly til Portsmouth ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Boston Logan Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.102 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Portsmouth, New Hampshire

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Portsmouth, New Hampshire?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Portsmouth, New Hampshire. Hvis du har planer om at flyve til Portsmouth, New Hampshire, kan du overveje at booke flyrejse til Beverly Lufthavn (56 km fra Portsmouth, New Hampshire centrum), Manchester Mnpl Lufthavn (57 km fra Portsmouth, New Hampshire centrum), Portland Lufthavn (74 km fra Portsmouth, New Hampshire centrum), Bedford Hanscom Field Lufthavn (79 km fra Portsmouth, New Hampshire centrum) eller Boston Logan Intl Lufthavn (81 km fra Portsmouth, New Hampshire centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Portsmouth Pease Intl Lufthavn?

Priser for fly til Portsmouth Pease Intl Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Portsmouth Pease Intl Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Portsmouth Pease Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Portsmouth Pease Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Portsmouth Pease Intl Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Portsmouth?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Portsmouth.

Kan jeg finde fly til Portsmouth med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Portsmouth på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Portsmouth?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Portsmouth. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Portsmouth lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Portsmouth lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Portsmouth og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Portsmouth, New Hampshire på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.