Find billige flybilletter til Clermont-Ferrand

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 3.7
søn. 10.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Clermont-Ferrand

Find de billigste fly til disse Clermont-Ferrand-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Clermont-Ferrand

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Clermont-Ferrand

København (CPH) til Lyon (LYS)

Fly til Clermont-Ferrand ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lyon Saint Exupery, hvor den gennemsnitlige pris er 1.579 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CLERMONT-FERRAND FRA KØBENHAVNfebruar41% billigereAt flyve fra København til Clermont-Ferrand ​​koster i gennemsnit blot 1.463 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CLERMONT-FERRAND FRA KØBENHAVNdecember172% dyrereDet koster cirka 6.718 kr. at flyve til Clermont-Ferrand ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CLERMONT-FERRAND FRA KØBENHAVNapril833% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Clermont-Ferrand fra København i april end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Clermont-Ferrand?

Brugere, der booker rejser til Clermont-Ferrand fra Pisa, har fundet fly, der er 99% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Clermont-Ferrand. Hvis du vil finde den billigste pris til Clermont-Ferrand fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Clermont-Ferrand fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.463 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Clermont-Ferrand i februar, så er det også billigt at flyve i januar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.505 kr..

Rejsende, som flyver til Clermont-Ferrand, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Le-Puy-en-Velay Loudes (94 km fra Clermont-Ferrand centrum), Lufthavn: Saint-Étienne Boutheon (98 km fra Clermont-Ferrand centrum), Lufthavn: Aurillac (112 km fra Clermont-Ferrand centrum), Lufthavn: Limoges Bellegarde (148 km fra Clermont-Ferrand centrum) eller Lufthavn: Lyon Saint Exupery (156 km fra Clermont-Ferrand centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Clermont-Ferrand Lufthavn: Limoges Bellegarde, hvor gennemsnitsprisen er 1.330 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Clermont-Ferrand?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Clermont-Ferrand

Hvilke flyselskaber flyver til Clermont-Ferrand?

For fly fra Danmark til Clermont-Ferrand, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Air France, KLM og Ryanair. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

KLM-fly til Clermont-Ferrand

20 KLM-fly flyver til Clermont-Ferrand i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Paris Charles De Gaulle til Clermont-Ferrand, der er den mest populære rute, som KLM har til Clermont-Ferrand. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste KLM-fly til Clermont-Ferrand, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.268 kr. og afgik fra København Kastrup. KLM er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,7/10 af 133 af vores brugere.

Air France-fly til Clermont-Ferrand

Air France (7,7/10, 161 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Clermont-Ferrand med tilbud fra helt ned til 1.501 kr. retur fra Billund. Med 18 Air France-fly til Clermont-Ferrand om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Clermont-Ferrand


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Clermont-Ferrand, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Clermont-Ferrand, så du sparer tid og penge.

Ja. Alle fly til Clermont-Ferrand på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Clermont-Ferrand.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Clermont-Ferrand, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Clermont-Ferrand spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.