Find billige flybilletter til Bastia

Returrejse
Economy
San Francisco (SFO)
Bastia (BIA)
søn.. 18.4.
søn.. 25.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Bastia. De nuværende restriktioner til Bastia er baseret på Frankrig rejserestriktioner.

Se nuværende Frankrig rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bastia

Find de billigste fly til disse Bastia-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Aarhus
Bastia

BILLIGSTE ROUTE FRA Aarhus TIL Bastia

København (CPH) til Bastia (BIA)

Fly til Bastia ​​fra Aarhus er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bastia Poretta, hvor den gennemsnitlige pris er 2.324 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bastia?

Bastia på Korsika er et attraktivt sted at holde ferie hele året. Højsæsonen er juli og august, mens september har ry for at være en smuk måned med færre turister på strandene. Du kan rejse med fly til Bastia for omkring 1.500-2.000 DKK afhængigt af årstiden.

Hvilket er det absolut billigste fly til Bastia?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Bastia fra Paris for 540 kr.. Det er 75% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Bastia. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Bastia fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Bastia?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Bastia fra Danmark er 40 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.324 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bastia på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Bastia er på en torsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.875 kr.. På den anden side er fredag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.375 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bastia?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Bastia, hvor du kan finde priser helt ned til 1.988 kr.. Hvis du flyver fra Bastia om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly til Bastia koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.607 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bastia?

Lufthavn: Calvi Ste Catherine, Lufthavn: Ajaccio Campo Dell Oro eller Lufthavn: Figari Figari-Sud Corse kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Bastia.

Findes der en billigere måde at flyve til Bastia på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Bastia Lufthavn: Calvi Ste Catherine, hvor gennemsnitsprisen er 1.881 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Bastia?

På nuværende tidspunkt inkluderer Frankrig rejserestriktioner rejser til Bastia. Indrejserestriktioner

Frankrig har begrænset alle internationale rejser fra lande uden for EU, Andorra, Vatikanstaten, Island, Liechtenstein, Monaco, Norge, San Marino og Schweiz. Rejsende fra Storbritannien/ikke-EU- og EØS-statsborgere, der er bosiddende i Storbritannien, får ikke adgang til Frankrig til ikke-væsentlige formål. Væsentlige rejser er stadig tilladt. Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Frankrig. De får lov til at komme ind i landet igen, men det kan være nødvendigt at vise bevis for opholdstilladelse. Der er undtagelser for ægtefæller og børn til franske statsborgere, fastboende udlændinge med fransk opholdstilladelse og deres ægtefæller og børn, fastboende udlændinge i EU, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz, Norge, Lichtenstein, Island eller Vatikanstaten og deres ægtefæller og børn på vej hjem samt sundhedspersonale. Flybesætninger, personale fra diplomatiske og konsulære missioner og internationale organisationer med kontorer i Frankrig samt deres ægtefæller og børn samt handelssøfolk kan også stadig komme ind. Masker er obligatorisk for alle rejsende over 11 år.

Indrejsekrav

Rejsende skal udfylde en erklæring (déclaration sur lhonneur) i form af selvcertificering, at de ikke lider af symptomer forbundet med COVID-19 og ikke har været i kontakt med bekræftede tilfælde i de foregående fjorten dage. Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Børn under 11 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ankommer uden for de ovennævnte lande, skal have en International Rejsecertifikat til indrejse og transit Frankrig, der viser, at deres rejse er af "væsentlig" karakter.

Karantænekrav

Rejsende uden negativt testresultat, der ankommer fra kategori 2-lande og fra lande der ikke er nævnt ovenfor, er underlagt karantæne hvis de nægter at tage en test ved ankomsten.

Transitregler

Der er særlige regler for rejsende, der rejser gennem Frankrig for at vende tilbage til deres bopælsland. Kun direkte transit til Deres bopælsland er tilladt. Rejsende må ikke forlade den internationale zone og har ikke adgang til Frankrig. Bagagen skal tjekkes helt frem til det endelige rejsemål, og rejsende vil ikke kunne forlade den internationale zone for at hente og tjekke bagage igen. Transitperioden skal være under 24 timer.

Alle andre oplysninger

Hvis du ønsker at rejse til de oversøiske franske territorier, bedes du tjekke de specifikke restriktioner for det område du er interesseret i at besøge.

Hvis du planlægger rejser til Bastia nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Bastia Poretta

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bastia Poretta fundet af momondos brugere for nylig
Air France
13. jun.
11:20Billund
5t. 50min.
2 stop
17:10Bastia Poretta
17. jun.
06:35Bastia Poretta
11t. 40min.
2 stop
18:15Billund
5.998 kr.
Find lignende
Air France
13. jun.
11:20Billund
7t. 50min.
2 stop
19:10Bastia Poretta
17. jun.
03:00Bastia Poretta
15t. 15min.
2 stop
18:15Billund
5.632 kr.
Find lignende
Air France
13. jun.
03:15Billund
13t. 55min.
2 stop
17:10Bastia Poretta
17. jun.
06:35Bastia Poretta
11t. 40min.
2 stop
18:15Billund
5.874 kr.
Find lignende
Air France
8. jun.
08:00Aalborg
9t. 10min.
2 stop
17:10Bastia Poretta
12. jun.
15:00Bastia Poretta
22t. 40min.
2 stop
13:40Aalborg
3.893 kr.
Find lignende
Air France
8. jun.
08:00Aalborg
22t. 00min.
2 stop
06:00Bastia Poretta
12. jun.
15:00Bastia Poretta
22t. 40min.
2 stop
13:40Aalborg
3.900 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Bastia?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Bastia

Der er gode muligheder for at finde billige flybilletter til Bastia. Du kan vælge imellem klassiske flyselskaber som Air France, Air Corsica og Brussels Airlines. Det er også muligt at finde en flybillet hos et af lavprisselskaberne såsom easyJet, Norwegian eller Ryanair, der alle tilbyder daglige flyafgange. Vælger du et lavprisselskab, skal du huske at indchecket bagage muligvis ikke er inkluderet i billetprisen.

Hvem flyver direkte til Bastia?

Der er ingen direkte fly til Bastia fra København, men med en mellemlanding i Paris eller Bruxelles er du hurtigt fremme.

Hvor lang tid tager det at flyve til Bastia?

Rejsetiden for de hurtigste ruter med fly til Bastia er ca. 4 t og 30 min. Det inkluderer en mellemlanding på ca. 45-70 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Bastia samt afstand til centrum

Bastia Poretta Lufthavn ligger ca. 22 km syd for Bastia. Der går en fast shuttlebus til byen, hvor afgangstiderne er tilpasset de fly, der ankommer til lufthavnen. Turen varer ca. 35 min, og prisen for en billet er ca. 9 EUR (ca. 67 DKK). Skal det gå hurtigere, udbydes der taxier og biludlejning i lufthavnen.


Populære fly til Bastia

Find dine flybilletter til Bastia blandt disse populære flyafgange
Fly fra Aarhus til Bastia
Korteste rejsetid
47t. 35min.
Laveste pris
3.708 kr.
Fly fra Aalborg til Bastia
Korteste rejsetid
5t. 55min.
Laveste pris
3.894 kr.
Fly fra Billund til Bastia
Korteste rejsetid
7t. 50min.
Laveste pris
5.633 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Bastia?

Bastias smalle, idylliske gader udforskes bedst til fods. Vil du en tur rundt for at se mere af øen på din rejse til Bastia, går der en bus til Calvi. Til Ajaccio kører der et lille tog af ældre model. Den manglende komfort i toget opvejes af en spektakulær bjerg- og havudsigt på ruten. En togbillet koster ca. 22 EUR (ca. 165 DKK).


Kan man rejse til Bastia uden pas eller visum?

Korsika udgør en del af Frankrig, og som til resten af EU, behøver du intet visum til Frankrig som dansk statsborger. Overvejer du at rejse med fly til Bastia, bør du naturligvis huske passet.


Tips og gode råd til Bastia

Hvad skal man se i Bastia?

Der er rigeligt at give sig til i Bastia, hvor den stolte St-Jean Baptiste kirke med de to ikoniske tårne tegner byens karakteristiske skyline. Den gamle havn – Le Vieux Port – er blandt byens charmerende seværdigheder. Her kan du nemt og billigt spendere en eftermiddag. Citadellet med et byhistorisk museum er også et besøg værd. Stedet giver dig en dybere indsigt i byens og øens historie.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn, er der ingen vej uden om et besøg hos den legendariske isbutik Raugi, hvor I kan mæske jer i smagsvarianter som figen, mandarin og kastanje. Børn vil elske en sejltur fra havnen på udkig efter delfiner, eller en dagsudflugt til skildpaddereservatet A Cupulatta, der har åbent syv dage om ugen fra april til oktober.

Skal man købe rejseforsikring?

Med det blå sygesikringskort er du dækket på lige vilkår som de lokale på din rejse til Bastia. Du kan overveje at udvide med forsikring, der blandt andet dækker tyveri.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan trygt drikke vandet fra hanen i Bastia. Mange lokale foretrækker dog kildevand fra den berømte korsikanske kilde l’Orezza de Castagniccia.

Giver man drikkepenge i Bastia?

Det er ikke nødvendigt at give drikkepenge i Bastia, da service som regel er inkluderet i regningen. Er du tilfreds med betjeningen, kan du runde beløbet op.

Hvor er der gode shoppingområder?

I bymidten er der gode muligheder for shopping. Her kan du finde alt fra lokalt produceret ost til kunsthåndværk og smykker. (Priser checket: 09/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class