Find billige flybilletter til Figari

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 23.5
man. 30.5

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Figari

Find de billigste fly til disse Figari-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bastia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Figari

København (CPH) til Bastia (BIA)

Fly til Figari ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bastia Poretta, hvor den gennemsnitlige pris er 2.650 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL FIGARI FRA KØBENHAVNseptember33% billigereAt flyve fra København til Figari ​​koster i gennemsnit blot 1.813 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL FIGARI FRA KØBENHAVNmarts156% dyrereDet koster cirka 6.954 kr. at flyve til Figari ​​fra København i marts
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL FIGARI FRA KØBENHAVNjuli586% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Figari fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Figari?

Brugere, der booker rejser til Figari fra Berlin, har fundet fly, der er 84% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Figari. Hvis du vil finde den billigste pris til Figari fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er september den billigste måned at flyve fra Danmark til Figari på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.813 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i september, kan du booke flyrejser til Figari fra Danmark i november i stedet. Fly til Figari i november, selvom de ikke er helt så billige som dem i september, har stadig kun et gennemsnit på omkring 2.379 kr..

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Figari fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 2.566 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er fredag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 5.429 kr..

Det billigste tidspunkt at flyve til Figari på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 2.196 kr.. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Figari, så priserne er ofte dyrere på omkring 5.665 kr. pr. billet.

Lufthavn: Ajaccio Campo Dell Oro, Lufthavn: Calvi Ste Catherine eller Lufthavn: Bastia Poretta kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Figari.

Den billigste lufthavn i nærheden af Figari er normalt Lufthavn: Ajaccio Campo Dell Oro med en gennemsnitspris på 1.808 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Figari?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Figari

Hvilke flyselskaber flyver til Figari?

For fly fra Danmark til Figari, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Air France, Brussels Airlines og British Airways. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Air France-fly til Figari

Der er 11 fly med Air France til Figari på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Marseille, og den bedste pris på en Air France-billet, der er set på momondo, er 2.432 kr. (seneste 72 timer, fra Billund til Figari). Air France har en bedømmelse på 7,8 fra 138 brugeranmeldelser på momondo.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Figari


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Figari. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Figari, som overholder denne regel.

Når alle potentielle fly til Figari vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Figari. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.