0
Indsigter
FAQ
Flights to Samsun

Find billige fly til Samsun

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Sal 5.3
Sal 12.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Indsigter og trends for flyrejser til Samsun

Få indsigter om din flyrejse til Samsun, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Samsun?

Den billigste måned at flyve til Samsun fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.625 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Samsun i januar, så er det også billigt at flyve i august. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 2.237 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Samsun på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Samsun er på en fredag hvor priserne kan findes helt ned til 2.752 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis du rejser ud på en mandag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Samsun for omkring 3.573 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Samsun?

Når du flyver til Samsun fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.499 kr. for fly med afgang om formiddagen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Samsun på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 4.691 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Samsun?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 10 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Samsun. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.824 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Samsun

Find de billigste fly til disse Samsun-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Samsun

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Samsun

København (CPH) til Samsun (SZF)

Fly til Samsun ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Samsun Carsamba, hvor den gennemsnitlige pris er 2.824 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SAMSUN FRA KØBENHAVNjanuar43% billigereAt flyve fra København til Samsun ​​koster i gennemsnit blot 1.625 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SAMSUN FRA KØBENHAVNjuli54% dyrereDet koster cirka 4.371 kr. at flyve til Samsun ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SAMSUN FRA KØBENHAVNjuni709% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Samsun fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Samsun

Hvor lang tid tager det at flyve til Samsun?

Flyrejser til Samsun i Tyrkiet vil typisk vare omkring seks til otte timer. Dette estimat kan dog variere i forbindelse med ventetider ved ophold og mellemlandinger. Når du rejser mod SZF Samsun Çarşamba Lufthavn, så vil dine flyvninger som oftest ligne hinanden godt, hvis du står på i CPH Københavns Lufthavn eller BLL Billund Lufthavn. Bor du tæt på AAL Aalborg Lufthavn, så vil det muligvis være lettere at flyve mod den danske hovedstad, hvorfra din videre flyrejse kan komme undervejs. Her skal du naturligvis regne med, at din rejsetid vil læne sig mere op ad 10 timer, da rejsetiden mod København eller Billund skal lægges oveni.

Hvorfra kan du flyve direkte til Samsun?

Du kan desværre ikke finde flytilbud til Samsun med direkte ruter fra de danske lufthavne. Rejser du fra København, så vil du for det meste finde rejser, der går forbi Istanbuls lufthavne. Du kan nemlig lande i både SAW Sabiha Gökçen Internationale Lufthavn og IST Istanbul Lufthavn på omkring tre eller fire timer, hvorefter du har en lille halvanden time i fly til Samsun. Det samme gælder for rejser fra Billund, hvis lufthavn også giver adgang til ruter mod Istanbul. Du kan i enkelte tilfælde finde alternative mellemlandinger, men det vil være fælles for langt de fleste, at varigheden ligger på omtrent fem eller seks timers tid.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Samsun?

Merzifon Lufthavn, Tokat Lufthavn, Sinop Lufthavn eller Ordu/Giresun Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Samsun.

Findes der en billigere måde at flyve til Samsun på?

Merzifon Lufthavn har en gennemsnitspris på 687 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Samsun. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Samsun Carsamba Lufthavn?

Priser for fly til Samsun Carsamba Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Samsun Carsamba Lufthavn?

Fra februar 2024 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Samsun Carsamba Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Samsun Carsamba Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Samsun Carsamba Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Samsun Carsamba Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Samsun Carsamba Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Samsun Carsamba Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Visumkrav for Samsun

Hvilke pas- og visumregler gælder ved rejse til Samsun?

Som dansk statsborger kan du som turist i Tyrkiet opholde dig i landet i maksimalt 90 dage uden et visum. Du skal medbringe et pas med en gyldighed på minimum fem måneder, da landet har krav om udløb mindst 60 dage efter din visumfrie opholdstilladelse. Der skal endvidere være tomme sider heri for at rejse ind i landet. Forlængede pas godkendes, og det samme gør sig gældende for nødpas med gyldighed på minimum seks måneder efter din ankomst i landet.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Samsun

Hvad kan du se og opleve i Samsun?

Flybilletter mod denne skønne by i Tyrkiet giver vinderchancer for særprægede oplevelser. Her kan du komme helt tæt på den specielle lokale kulturhistorie, og så kan du nyde alt fra arkæologiske fund til enorme statuer og monumenter. Når du er faldet til, skal du i hvert fald forbi Batı Park. Det er nemlig her, at du kan støde på store statuer af to løver og en amazone. Her har du desuden åbne grønne områder, og det er her, at du kan tage en vogn mod toppen af Amisos-bakken. Fra toppen af denne centrale bakke kan du ikke kun nyde et fantastisk aftenmåltid, men også få dig én af byens bedste udsigter over Sortehavet. I den østlige del af byen finder du muligheder for at alverdens aktiviteter og vandsport. Byen har gode muligheder for at shoppe løs i moderne centre såsom Piazza, og enhver gåtur gennem byens landskab og langs promenaderne vil introducere dig for en række vartegn. Flere bruger Samsun som indkvartering for ture til den fantastiske nationalpark Shahinkaya Canyon Nature Park, som ikke ligger langt herfra.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Samsun?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Samsun på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Samsun, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Samsun med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Samsun på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Samsun?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Samsun.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Samsun lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Samsun lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Samsun og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Samsun på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Samsun

Populære byer i Tyrkiet
Populære flyrejser ifølge antal klik inden for de seneste 7 dage på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Samsun
1 voksen
Sal 5.3
Sal 12.3
Send mig favorittilbud fra momondo