Find billige fly til Samsun

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Samsun

Få indsigter om din flyrejse til Samsun, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Samsun?

Den billigste måned at flyve til Samsun fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.456 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Samsun i marts, så er det også billigt at flyve i januar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.669 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Samsun?

Brugere, der booker rejser til Samsun fra Antalya, har fundet fly, der er 71% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Samsun. Hvis du vil finde den billigste pris til Samsun fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Samsun på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Samsun er på en søndag hvor priserne kan findes helt ned til 3.066 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis du rejser ud på en onsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Samsun for omkring 4.392 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Samsun?

Når du flyver til Samsun fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.963 kr. for fly med afgang om aftenen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Samsun på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 4.273 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Samsun?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 55 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Samsun. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.904 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Samsun

Find de billigste fly til disse Samsun-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Samsun

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Samsun

København (CPH) til Samsun (SZF)

Fly til Samsun ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Samsun Carsamba, hvor den gennemsnitlige pris er 2.904 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SAMSUN FRA KØBENHAVNmarts50% billigereAt flyve fra København til Samsun ​​koster i gennemsnit blot 1.456 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SAMSUN FRA KØBENHAVNjuli51% dyrereDet koster cirka 4.390 kr. at flyve til Samsun ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SAMSUN FRA KØBENHAVNjuni764% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Samsun fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Samsun

Flyrejser til Samsun i Tyrkiet vil typisk vare omkring seks til otte timer. Dette estimat kan dog variere i forbindelse med ventetider ved ophold og mellemlandinger. Når du rejser mod SZF Samsun Çarşamba Lufthavn, så vil dine flyvninger som oftest ligne hinanden godt, hvis du står på i CPH Københavns Lufthavn eller BLL Billund Lufthavn. Bor du tæt på AAL Aalborg Lufthavn, så vil det muligvis være lettere at flyve mod den danske hovedstad, hvorfra din videre flyrejse kan komme undervejs. Her skal du naturligvis regne med, at din rejsetid vil læne sig mere op ad 10 timer, da rejsetiden mod København eller Billund skal lægges oveni.

Du kan desværre ikke finde flytilbud til Samsun med direkte ruter fra de danske lufthavne. Rejser du fra København, så vil du for det meste finde rejser, der går forbi Istanbuls lufthavne. Du kan nemlig lande i både SAW Sabiha Gökçen Internationale Lufthavn og IST Istanbul Lufthavn på omkring tre eller fire timer, hvorefter du har en lille halvanden time i fly til Samsun. Det samme gælder for rejser fra Billund, hvis lufthavn også giver adgang til ruter mod Istanbul. Du kan i enkelte tilfælde finde alternative mellemlandinger, men det vil være fælles for langt de fleste, at varigheden ligger på omtrent fem eller seks timers tid.

Lufthavn: Merzifon, Lufthavn: Tokat, Lufthavn: Sinop eller Lufthavn: Ordu/Giresun kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Samsun.

Lufthavn: Merzifon har en gennemsnitspris på 1.769 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Samsun. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Andre kabineklasser på fly til Samsun

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Samsun

Hvilke flyselskaber flyver til Samsun?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Samsun

Hvilke flyselskaber flyver til Samsun?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Samsun fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Turkish Airlines, Pegasus Airlines og SunExpress. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Samsun, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Turkish Airlines-fly til Samsun

Turkish Airlines flyver til Samsun ca. 20 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Turkish Airlines, men der er fundet priser på helt ned til 2.866 kr. fra Billund til Samsun. Turkish Airlines er blevet bedømt med 8,0/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Pegasus Airlines-fly til Samsun

Pegasus Airlines flyver normalt til Samsun 17 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Samsun fra Istanbul Sabiha Gokcen. Pegasus Airlines (bedømmelse: 7,1, 110 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Samsun, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Pegasus Airlines-billet, der er fundet på momondo til Samsun, var fra København Kastrup (1.556 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Samsun

Neden for finder du alle lufthavne i Samsun samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til Samsun centrum fra Samsun Çarşamba Lufthavn?

Du har som udgangspunkt tre valgmuligheder for at komme mod centrum af Samsun, når du lander i lufthavnen. Du vil møde flere biludlejningsfirmaer, hvor du har mulighed for at leje en bil, såfremt du finder dette mest komfortabelt. Herudover vil det være muligt både at booke en taxa og hoppe i en ledig vogn, som er at finde ved ankomsthallen, når du kommer ud fra terminalen. Der er et lille stykke vej ind til centrum, men det er en ganske overkommelig tur, der går parallelt med Sortehavet. Denne kan også klares med busser, hvor du både har mulighed for offentlige busser samt shuttlebusser, der håndteres af Lamirjen Turizm.


Visumkrav for Samsun

Som dansk statsborger kan du som turist i Tyrkiet opholde dig i landet i maksimalt 90 dage uden et visum. Du skal medbringe et pas med en gyldighed på minimum fem måneder, da landet har krav om udløb mindst 60 dage efter din visumfrie opholdstilladelse. Der skal endvidere være tomme sider heri for at rejse ind i landet. Forlængede pas godkendes, og det samme gør sig gældende for nødpas med gyldighed på minimum seks måneder efter din ankomst i landet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Samsun


De bedste oplevelser og seværdigheder i Samsun

Flybilletter mod denne skønne by i Tyrkiet giver vinderchancer for særprægede oplevelser. Her kan du komme helt tæt på den specielle lokale kulturhistorie, og så kan du nyde alt fra arkæologiske fund til enorme statuer og monumenter. Når du er faldet til, skal du i hvert fald forbi Batı Park. Det er nemlig her, at du kan støde på store statuer af to løver og en amazone. Her har du desuden åbne grønne områder, og det er her, at du kan tage en vogn mod toppen af Amisos-bakken. Fra toppen af denne centrale bakke kan du ikke kun nyde et fantastisk aftenmåltid, men også få dig én af byens bedste udsigter over Sortehavet. I den østlige del af byen finder du muligheder for at alverdens aktiviteter og vandsport. Byen har gode muligheder for at shoppe løs i moderne centre såsom Piazza, og enhver gåtur gennem byens landskab og langs promenaderne vil introducere dig for en række vartegn. Flere bruger Samsun som indkvartering for ture til den fantastiske nationalpark Shahinkaya Canyon Nature Park, som ikke ligger langt herfra.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Samsun på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Samsun, der passer dig bedst.

Alle flysøgninger til Samsun på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Samsun.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Samsun lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Samsun og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.