Find billige flybilletter til Samsun

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 7.12
tir. 14.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Samsun.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyrkiet

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Samsun

Find de billigste fly til disse Samsun-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Samsun

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Samsun

København (CPH) til Ordu (OGU)

Fly til Samsun ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Ordu/Giresun, hvor den gennemsnitlige pris er 2.464 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SAMSUN FRA KØBENHAVNjanuar41% billigereAt flyve fra København til Samsun ​​koster i gennemsnit blot 1.484 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SAMSUN FRA KØBENHAVNjuli39% dyrereDet koster cirka 3.499 kr. at flyve til Samsun ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SAMSUN FRA KØBENHAVNjuni778% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Samsun fra København i juni end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Samsun?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Samsun?

  Brugere, der booker rejser til Samsun fra Gaziantep, har fundet fly, der er 75% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Samsun. Hvis du vil finde den billigste pris til Samsun fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Samsun?

  Den billigste måned at flyve til Samsun fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.484 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Samsun i januar, så er det også billigt at flyve i september. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.910 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Samsun på?

  Den billigste afrejsedag for dit fly til Samsun er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.734 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Samsun for omkring 3.190 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Samsun?

  Når du flyver til Samsun fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.460 kr. for fly med afgang om morgenen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Samsun på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 3.926 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Samsun?

  Lufthavn: Merzifon, Lufthavn: Tokat, Lufthavn: Sinop eller Lufthavn: Ordu/Giresun kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Samsun.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Samsun på?

  Lufthavn: Ordu/Giresun har en gennemsnitspris på 2.425 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Samsun. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Kan jeg flyve til Samsun Carsamba fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Samsun Carsamba

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Samsun Carsamba.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timer inden afrejse til Samsun Carsamba.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Samsun Carsamba.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Samsun Carsamba?

Hjemrejse til Danmark fra Samsun Carsamba

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Samsun Carsamba skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Samsun Carsamba er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Samsun nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Samsun?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Samsun
 • Hvilke flyselskaber flyver til Samsun?

  Der kan være andre flyselskaber der flyver til Samsun fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Turkish Airlines, Pegasus Airlines og SunExpress. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Samsun, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Samsun