Find billige fly til Montenegro fra 571 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.12
man. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Montenegro

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Montenegro

Bedste pris på enkeltbillet

571 kr.

Bedste pris på returbillet

1.774 kr.

Hurtigste flyvetid

7t. 15min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Montenegro fra Danmark i de seneste 72 timer er 571 kr. (København Kastrup til Podgorica Golubovci).
Den bedste pris på en returbillet til Montenegro fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.774 kr. (København Kastrup til Tivat).
Det hurtigste fly til Montenegro fra Danmark tager 7t. 15min. (København Kastrup til Podgorica Golubovci).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Montenegro, herunder Lufthansa, Austrian Airlines og Qatar Airways.

Indsigter og trends for flyrejser til Montenegro

Få indsigter om din flyrejse til Montenegro, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly til Montenegro?

De billigste flybilletter til Montenegro fundet fornyligt af momondo brugere er 94 kr. med Ryanair, 258 kr. med Air Serbia og 773 kr. med Scandinavian Airlines.
Se priser fra:

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Montenegro?

Rejsetiden fra Danmark til Montenegro varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Podgorica Golubovci (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 9t. 25min.. En anden populær rute fra Danmark til Montenegro er at flyve fra Billund til Podgorica Golubovci, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvilke flyselskaber flyver til Montenegro?

Austrian Airlines, FlexFlight og Scandinavian Airlines er de tre mest populære flyselskaber, der flyver til Montenegro, ifølge vores data. Austrian Airlines er vores brugeres foretrukne valg, idet 50% vælger at flyve med dette flyselskab, når de rejser til Montenegro. Vær opmærksom på, at der er 10 forskellige flyselskaber, der flyver til Montenegro regelmæssigt, så du har et par ekstra muligheder at vælge imellem.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Montenegro? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Montenegro

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Montenegro fra Danmark
Podgorica
Podgorica

Brugbar information om dit fly til Montenegro

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Montenegro

Hvilken lufthavn er det bedst at lande i for at besøge Slovenska Beach?

At flyve til Tivat Lufthavn er typisk den bedste måde at besøge Slovenska Beach på, da det er den lufthavn, der ligger tættest på.

Hvad er den mest populære lufthavn i Montenegro at flyve til?

Hvor meget koster fly til Montenegro?

Prisen for at flyve til Montenegro varierer på grund af forskellige faktorer, men du kan forvente at finde priser så lave som 1.796 kr. eller så høje som 3.806 kr.. Baseret på de seneste data om flypriser har vi fundet ud af, at en billet til Montenegro for 2.098 kr. eller mindre er et godt tilbud, mens 2.673 kr. er den gennemsnitlige pris.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Montenegro?

tirsdag er den bedste dag på ugen at flyve til Montenegro baseret på flypriserne. lørdag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Montenegro, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en mandag, da det er den dag, hvor priserne er højest.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Montenegro?

Priser for fly til Montenegro opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Montenegro?

Fra november 2023 er der 11 udbydere at vælge mellem for fly til Montenegro.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Montenegro?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Montenegro hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Montenegro?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Montenegro rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Montenegro. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Montenegro

Find fly til disse populære byer i Montenegro fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Montenegro

Se de billigste flyrejser til Montenegro fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnPodgorica9t. 25min.748 kr.
KøbenhavnTivat20t. 50min.1.828 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Montenegro

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Montenegro?

For tiden er Montenegro Air selskabet, der tilbyder direkte afgange med fly til Montenegro fra Københavns Lufthavn. Derudover findes der mange kombinationer, hvis du vælger at tilføje en mellemlanding på turen. Det gælder alt fra kombinationer af flyselskaber som Adria Airways og Austrian Airlines, SAS og Air Serbia, Norwegian og Turkish Airlines samt alle mulige andre flyselskaber.

Hvor lang tid tager det at flyve til Montenegro?

Direkte flyrejser til Montenegro fra København tager ca. to timer og 40 minutter. Rejser du eksempelvis fra Billund Lufthavn til Podgorica kommer der én eller flere mellemlandinger på, med en minimumrejsetid på ca. seks timer.

Hvilken årstid skal man rejse til Montenegro?

Den varmeste, tørreste og travleste sæson i juli og august er den mest attraktive periode for de fleste turister. Det betyder nemlig badeferie ud til Adriaterhavet, men det er klogt at booke i god tid, da flyene og hotellerne hurtigt bliver fyldte. Er du til de lidt mildere temperaturer, så rejs med fly til Montenegro om foråret og efteråret, hvor der stadig er godt med sol samt mere moderate temperaturer. Landets bjergrige terræn indbyder også til eksempelvis skiferie om vinteren, når temperaturerne falder drastisk og sneen hober sig op.

Kan man rejse til Montenegro uden pas eller visum?

Det er muligt for danske statsborgere at opholde sig i Montenegro uden visum, i maksimalt 90 dage. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst tre måneder efter feriens slutdato. Det er altid en god idé at kontakte den serbiske ambassade, som de montenegrinske diplomatforbindelser hører under.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Montenegro

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Montenegro?

    Søg tilbud på fly til Montenegro. Ud fra hvert af dine resultater kan du vælge at oprette en Prisagent.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Montenegro med momondo?

    Planlæg dine rejser med funktionen "Prisprognose", som bruger flydata til at vise dig de bedste og billigste dage at købe flybillet på. Vores "Priskalender" hjælper dig til at få mest muligt ud af dine penge, når du ved hvilke dage, det er mest fordelagtige at flyve på. Skræddersy dine egne rejseoplevelser og spar penge med “Explore”. Er du på jagt efter ekspert-rejsetips til din næste store rejse, er momondos blog “Discover” kun ét klik væk. Opret "Prisagenter" for at spore prisændringer og booke, når priserne er lavest.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi indhenter vores priser fra mere end 700 interne konkurrenter inden for flybranchen og online rejsebureauer. Vi opererer på over 30 markeder verden over for at kunne give dig flest mulige rejsemuligheder.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Montenegro?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Montenegro med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Montenegro, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Montenegro?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Montenegro.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Montenegro lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Montenegro og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Montenegro på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.