Find billige fly til Montenegro

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 26.10
tir. 2.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Montenegro.
Se nuværende rejserestriktioner for Montenegro

De billigste fly til byer i Montenegro

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Montenegro fra Danmark
Podgorica
Podgorica

Brugbar information om dit fly til Montenegro

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Montenegro
  • Hvad er det billigste fly til Montenegro?

    Den bedste pris fundet på momondo for fly til Montenegro er:
    380 kr. pr. person med Royal Wings
    427 kr. pr. person med Ryanair
    449 kr. pr. person med Lauda


Kan jeg flyve til Montenegro fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Montenegro

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Montenegro.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timer inden afrejse til Montenegro.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Montenegro.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Montenegro?

Hjemrejse til Danmark fra Montenegro

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Montenegro skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Montenegro er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Montenegro nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Montenegro

Find fly til disse populære byer i Montenegro fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Montenegro

Se de billigste flyrejser til Montenegro fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
KøbenhavnPodgorica831 kr.
KøbenhavnTivat1.406 kr.

Balkan-landene er blevet populære rejsemål blandt danske turister, hvor eksempelvis Grækenland og dele af Tyrkiet har været det længe. Flyrejser til Montenegro er også blevet attraktive på grund af Balkanhalvøen, for naturen er vidunderligt smuk i dette forførende område med varierende sæsoner. Langt de fleste internationale fly til Montenegro lander i hovedstaden Podgorica, hvorfra du også kan flyve videre indenrigs til eksempelvis Budva, der er kendt for sit farverige natteliv. I søgemaskinen her på momondo kan du sammenligne de billigste og hurtigste rejser – både med fly til Montenegro fra Danmark, men også regionalt i landet. Der er noget for enhver turist hele året rundt på rejser til Montenegro, hvad enten du er til solskinsferie ved stranden, skiferie, trekking eller noget helt fjerde. Landet er velsignet med en bjergkæde, der strækker sig fra nordvest og ned i de sydøstlige egne. Bjergene er grønne og ideelle til vandreture i sæsonerne omkring maj og juni samt september og oktober, mens de varmeste måneder, højsæsonen, er juli og august. Den kolde og ofte snefyldte periode fra november til april er lavsæson, hvor priserne på flybilletter til Montenegro samt hotellerne i landet ofte er billigere.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Montenegro?

For tiden er Montenegro Air selskabet, der tilbyder direkte afgange med fly til Montenegro fra Københavns Lufthavn. Derudover findes der mange kombinationer, hvis du vælger at tilføje en mellemlanding på turen. Det gælder alt fra kombinationer af flyselskaber som Adria Airways og Austrian Airlines, SAS og Air Serbia, Norwegian og Turkish Airlines samt alle mulige andre flyselskaber.

Hvor lang tid tager det at flyve til Montenegro?

Direkte flyrejser til Montenegro fra København tager ca. to timer og 40 minutter. Rejser du eksempelvis fra Billund Lufthavn til Podgorica kommer der én eller flere mellemlandinger på, med en minimumrejsetid på ca. seks timer.

Hvilken årstid skal man rejse til Montenegro?

Den varmeste, tørreste og travleste sæson i juli og august er den mest attraktive periode for de fleste turister. Det betyder nemlig badeferie ud til Adriaterhavet, men det er klogt at booke i god tid, da flyene og hotellerne hurtigt bliver fyldte. Er du til de lidt mildere temperaturer, så rejs med fly til Montenegro om foråret og efteråret, hvor der stadig er godt med sol samt mere moderate temperaturer. Landets bjergrige terræn indbyder også til eksempelvis skiferie om vinteren, når temperaturerne falder drastisk og sneen hober sig op.

Kan man rejse til Montenegro uden pas eller visum?

Det er muligt for danske statsborgere at opholde sig i Montenegro uden visum, i maksimalt 90 dage. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst tre måneder efter feriens slutdato. Det er altid en god idé at kontakte den serbiske ambassade, som de montenegrinske diplomatforbindelser hører under.


Populære ruter til Montenegro

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Podgorica
Hurtigste flyvetid4t. 25min.
Laveste pris831 kr.
Fly fra København til Tivat
Hurtigste flyvetid5t. 15min.
Laveste pris1.406 kr.

Find fly til Montenegro

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Montenegro