Søg og find billige fly til Montenegro

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Montenegro

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Montenegro

Bedste pris på enkeltbillet

308 kr.

Bedste pris på returbillet

752 kr.

Hurtigste flyvetid

10t. 15min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Montenegro fra Danmark i de seneste 72 timer er 308 kr. (København Kastrup til Podgorica Golubovci).
Den bedste pris på en returbillet til Montenegro fra Danmark i de seneste 72 timer er 752 kr. (København Kastrup til Podgorica Golubovci).
Det hurtigste fly til Montenegro fra Danmark tager 10t. 15min. (København Kastrup til Podgorica Golubovci).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Montenegro, herunder Austrian Airlines, Air Serbia og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Montenegro

Få indsigter om din flyrejse til Montenegro, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor meget koster fly til Montenegro?

Prisen for at flyve til Montenegro varierer på grund af forskellige faktorer, men du kan forvente at finde priser så lave som 191 kr. eller så høje som 21.640 kr.. Baseret på de seneste data om flypriser har vi fundet ud af, at en billet til Montenegro for 3.031 kr. eller mindre er et godt tilbud, mens 3.143 kr. er den gennemsnitlige pris.
Se priser fra:

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Montenegro?

Rejsetiden fra Danmark til Montenegro varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Podgorica Golubovci (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 3t. 30min.. En anden populær rute fra Danmark til Montenegro er at flyve fra Billund til Podgorica Golubovci, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvilke flyselskaber flyver til Montenegro?

Montenegro Air, Austrian Airlines og Scandinavian Airlines er de tre mest populære flyselskaber, der flyver til Montenegro, ifølge vores data. Montenegro Air er vores brugeres foretrukne valg, idet 26% vælger at flyve med dette flyselskab, når de rejser til Montenegro. Vær opmærksom på, at der er 20 forskellige flyselskaber, der flyver til Montenegro regelmæssigt, så du har et par ekstra muligheder at vælge imellem.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Montenegro? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Montenegro

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Montenegro fra Danmark
Podgorica
Podgorica

Brugbar information om dit fly til Montenegro

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Montenegro

At flyve til Lufthavn: Tivat er typisk den bedste måde at besøge Slovenska Beach på, da det er den lufthavn, der ligger tættest på.

De billigste flybilletter til Montenegro fundet fornyligt af momondo brugere er 130 kr. med Ryanair, 425 kr. med Royal Wings og 503 kr. med Lauda.

torsdag er den bedste dag på ugen at flyve til Montenegro baseret på flypriserne. lørdag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Montenegro, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en mandag, da det er den dag, hvor priserne er højest.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Montenegro

Find fly til disse populære byer i Montenegro fra din nærmeste lufthavn.

Andre kabineklasser på fly til Montenegro

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Montenegro

Billige flybilletter til Montenegro

Se de billigste flyrejser til Montenegro fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnPodgorica3t. 30min.737 kr.
KøbenhavnTivat6t. 45min.2.441 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Montenegro

For tiden er Montenegro Air selskabet, der tilbyder direkte afgange med fly til Montenegro fra Københavns Lufthavn. Derudover findes der mange kombinationer, hvis du vælger at tilføje en mellemlanding på turen. Det gælder alt fra kombinationer af flyselskaber som Adria Airways og Austrian Airlines, SAS og Air Serbia, Norwegian og Turkish Airlines samt alle mulige andre flyselskaber.

Direkte flyrejser til Montenegro fra København tager ca. to timer og 40 minutter. Rejser du eksempelvis fra Billund Lufthavn til Podgorica kommer der én eller flere mellemlandinger på, med en minimumrejsetid på ca. seks timer.

Den varmeste, tørreste og travleste sæson i juli og august er den mest attraktive periode for de fleste turister. Det betyder nemlig badeferie ud til Adriaterhavet, men det er klogt at booke i god tid, da flyene og hotellerne hurtigt bliver fyldte. Er du til de lidt mildere temperaturer, så rejs med fly til Montenegro om foråret og efteråret, hvor der stadig er godt med sol samt mere moderate temperaturer. Landets bjergrige terræn indbyder også til eksempelvis skiferie om vinteren, når temperaturerne falder drastisk og sneen hober sig op.

Det er muligt for danske statsborgere at opholde sig i Montenegro uden visum, i maksimalt 90 dage. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst tre måneder efter feriens slutdato. Det er altid en god idé at kontakte den serbiske ambassade, som de montenegrinske diplomatforbindelser hører under.


Populære ruter til Montenegro

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Podgorica
Hurtigste flyvetid3t. 30min.
Laveste pris737 kr.
Fly fra København til Tivat
Hurtigste flyvetid6t. 45min.
Laveste pris2.441 kr.

Find fly til Montenegro

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Montenegro


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Montenegro, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Montenegro.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Montenegro og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.