Find billige flybilletter til Riyadh

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 7.12
tir. 14.12

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Riyadh.
Se nuværende rejserestriktioner for Saudi-Arabien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Riyadh

Find de billigste fly til disse Riyadh-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Riyadh

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Riyadh

København (CPH) til Riyadh (RUH)

Fly til Riyadh ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Riyadh King Khaled Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.540 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL RIYADH FRA KØBENHAVNnovember26% billigereAt flyve fra København til Riyadh ​​koster i gennemsnit blot 2.606 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL RIYADH FRA KØBENHAVNaugust54% dyrereDet koster cirka 5.462 kr. at flyve til Riyadh ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL RIYADH FRA KØBENHAVNdecember469% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Riyadh fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Riyadh?

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Riyadh?

  november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Riyadh fra Danmark, med flest priser fundet omkring 2.606 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du booke flyrejser til Riyadh fra Danmark i marts i stedet. Fly til Riyadh i marts, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 2.692 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Riyadh?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Riyadh fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Riyadh for omkring 3.540 kr., når du søger 60 dage forud.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Riyadh på?

  Den billigste afrejsedag for dit fly til Riyadh er på en onsdag hvor priserne kan findes helt ned til 3.696 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Den dyreste dag at flyve til Riyadh er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 5.105 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Riyadh?

  Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Riyadh normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Riyadh om formiddagen helt ned til 2.753 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 4.265 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.


Kan jeg flyve til Riyadh King Khaled Intl fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Riyadh King Khaled Intl

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Riyadh King Khaled Intl.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 72 timer inden afrejse til Riyadh King Khaled Intl.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Riyadh King Khaled Intl.

Dokumenter
Tawakkalna app - Download og registrer Tawakkalna-applikationen, inden du ankommer til afrejsestedet. For at bruge Tawakkalna i Saudi-Arabien skal du have adgang til telefon- og datatjenester på din mobiltelefon.


Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Riyadh King Khaled Intl?

Hjemrejse til Danmark fra Riyadh King Khaled Intl

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Riyadh King Khaled Intl skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Riyadh King Khaled Intl er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Riyadh nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Riyadh?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Riyadh
 • Hvilke flyselskaber flyver til Riyadh?

  Pegasus Airlines, Lufthansa, Turkish Airlines og British Airways er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Riyadh regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Riyadh med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Riyadh


Find billige flybilletter til andre byer i Saudi-Arabien

Saudi-Arabien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?