Billeje i Riyadh, Ar Riyad

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Riyadh, Ar Riyad

Riyadh, Saudi-Arabien
10. okt. — 17. okt.
Samme aflevering
Riyadh, Saudi-Arabien
tir. 10.10
Middag
tir. 17.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Riyadh

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Riyadh

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Riyadh?

De billigste udlejningsbiler i Riyadh kan normalt findes gennem Sixt. Når du booker hos Sixt, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 104 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Riyadh er 193 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Riyadh har flest lokationer?

Budget har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Riyadh, med 21 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Riyadh?

Den mest populære bil at leje in Riyadh blandt momondo-brugere er Kia Rio, efterfulgt af Chevrolet Spark. Vores brugere har set tilbud på Kia Rio in Riyadh for 202 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 143 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 208 kr. om dagen for at leje en Chevrolet Spark in Riyadh, selvom du kan finde priser på helt ned til 50 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Riyadh, Ar Riyad

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Riyadh, Ar Riyad
Economy220 kr./dag
Lille mellemklasse217 kr./dag
Stor mellemklasse245 kr./dag
Stor SUV781 kr./dag
Premium439 kr./dag
Luksus554 kr./dag
Kompakt SUV303 kr./dag
Mellemstor SUV367 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Riyadh

Riyadh ligger på ørkenplateauet midt i landet, ikke blot hvilket gør det til den perfekte hovedstad i Saudi-Arabien, men også mødestedet for alle, der kommer fra alle hjørner af landet. Dens strategiske placering gør den til en ideel placering for besøgende fra hele verden, og den har ideelt vejr i bestemte måneder. Det er nemt at leje en bil i Riyadh, Saudi-Arabien, og det hjælper dig med at bevæge dig rundt i den storslåede by. Biludlejning i Riyadh tilbyder professionelle og prisvenlige tjenester. Udlejningsbiler i Riyadh tilbyder også en række forskellige biler, som kan tilfredsstille en bred vifte af kunder. Uanset om du ønsker elektrisk billeje, billeje i bil, leje af økonomibil eller luksusBiludlejning i Riyadh, vil du helt sikkert finde det. Der er mange biludlejningssteder i Riyadh - mere end 60 - så du har ikke svært ved at finde en bil at reservere fra et hvilket som helst sted i byen. Nogle af de Biludlejning i Riyadh er internationale mærker, mens andre er lokale. Du kan leje en bil i lufthavnen og spare tid, da nogle af lejen har beliggenheder i de store lufthavne i Riyadh, såsom King Khaled International Airport.

Er det umagen værd at leje en bil, mens man besøger Riyadh i Saudi-Arabien?

Med mange steder at tage på tur, leje en bil fra enhver af de Biludlejning i Riyadh, Saudi-Arabien, er den bedste beslutning du kan tage. I Riyadh kan man leje en billig bil og få pålidelig og bekvem biludlejningsservice til alle. Det er kun klogt, at du går efter en økonomisk bil eller en varevogn, hvis du medbringer din familie eller dine kolleger. Du kan også vælge en hvilken som helst anden bil fra samlingen af udlejningsbiler, de har til rådighed. Nogle af kørerne i Riyadh kan også blive enige om at krydse grænsen til nabolandene, hvilket betyder, at du kan udvide din tur med udlejningsbilen. Der er rigeligt med parkering i Riyadh, og der er gratis samt betalt parkering i byen. De fleste af restauranterne tilbyder gratis parkering.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg holde mig for øje, når jeg kører i Riyadh, Saudi-Arabien?

Politiet i Riyadh er meget alvorlige og grundige, når det drejer sig om at følge færdselsloven, især når udenlandske chauffører bruger køretøjer fra billeje i Riyadh. For det første skal du have et gyldigt kørekort eller en international køretilladelse for at køre rundt i Riyadh og resten af Saudi-Arabien. Du skal køre i højre side af vejen og overholde de hastighedsgrænser som er angivet på skiltene langs med vejene. Alle andre grundlæggende færdselslove, som f.eks. altid at have sikkerhedsseler på og kun at bruge telefonen håndfrit, er gældende. Det er dog afgørende, at du sætter dig ind i alle færdselsloven og -politikkerne i Riyadh, før du lejer en bil eller kører. Det er også tilrådeligt at ringe til Riyadh Biludlejning og træffe foranstaltninger til at leje en bil, før du besøger byen.

Hvilken slags kørekort har du brug for til at leje en bil i Riyadh, Saudi-Arabien?

Færdselsloven, der gælder i Riyadh, er lidt anderledes end i andre større byer i Asien og andre kontinenter. Kun udlændinge med gyldig GCC, Canada, USA, Australien, New Zealand, Og EU eller International køretilladelse skrevet i det latinske alfabet er tilladt at leje og køre i Riyadh. Kørekort, der leveres med ikke-latinske alfabeter, skal ledsages af et internationalt kørekort. Størstedelen af biludlejningen i Riyadh, Saudi-Arabien tillader kun chauffører, der er 21 år eller ældre, at leje deres biler.


Find billig billeje i Riyadh, Ar Riyad

Find den lejebil i Riyadh, der passer til dine behov

Lille

162 kr. - 380 kr.

Alle biltyper

162 kr. - 4.333 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Riyadh, Saudi-Arabien er 164 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Riyadh, Saudi-Arabien er i maj. Prisen er 2% lavere end resten af året og ligger på kun 162 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 76% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Riyadh. I Riyadh kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Riyadh.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Riyadh, Saudi-Arabien er 797 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Riyadh, Saudi-Arabien er i oktober. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 290 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Riyadh. I Riyadh kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Riyadh.

Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

217 kr./dag

15 nov. - 21 nov.
Ford Focus
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

220 kr./dag

15 nov. - 21 nov.
Ford Fiesta

Biludlejningsfirmaer i Riyadh

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Riyadh, Ar Riyad

Best Rent A Car

6 kontorer

Alamo

1 kontor

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,0

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

5,8

Value

7,7

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

5,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

10,0

Dollar

2 kontorer

Thrifty

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Payless

3 kontorer

Enterprise Rent-A-Car

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,5

Comfort

5,5

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,3

Value

5,2

Hurtige fakta om biludlejning i Riyadh

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Riyadh

Populære biltyper

Full-size, SUV, Economy

Billigste lejebil

104 kr.

Den mest populære model

Kia Rio
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Riyadh i de seneste 72 timer: Full-size, SUV, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Riyadh er 104 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 193 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Riyadh i de seneste 7 dage er Kia Rio. Vores brugere foretrækker også Chevrolet Spark som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Riyadh

Herunder vises de mest populære hoteller i Riyadh

Kørsel i lejebil i Riyadh – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Riyadh, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Riyadh, Saudi-Arabien biludlejning?

Udlejningsbiler i Riyadh fra populære udlejningssteder så som Hertz, Thrifty og Enterprise Rent-A-Car tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Riyadh, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Riyadh, Saudi-Arabien?

Rejsende, som lejer en bil i Riyadh, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 90 km/t.. I forstaderne til Riyadh ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 120 km/t., og på motorvejen er den 140 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Toyota Land Cruiser Prado in Riyadh?

Hvordan er vejret i Riyadh, Saudi-Arabien i oktober?

I oktober måned er gennemsnitstemperaturen i Riyadh 27 °C, og den forventede nedbør er 0 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Riyadh.

Minder vejret i Riyadh om vejret i resten af Ar Riyad?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Riyadh og rundt i Ar Riyad eller til de omkringliggende områder i oktober måned, kan forvente temperaturer på omkring 27 °C og ca. 0 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Riyadh?

Priser for biler i Riyadh opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Riyadh?

Antallet af udbydere for biler i Riyadh er 83 fra oktober 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Riyadh?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Riyadh. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Riyadh?

For at leje en bil i Riyadh, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Se flere lejebiler i Saudi-Arabien

Find billige udlejningsbiler i Saudi-Arabien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Riyadh


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Riyadh?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Riyadh, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Riyadh?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Riyadh på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Riyadh med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Riyadh med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Riyadh på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Riyadh.

Kan jeg finde billeje i Riyadh, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Riyadh med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Riyadh med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Riyadh.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Riyadh på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.