Lej en bil i Riyadh, Saudi-Arabien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Riyadh, Saudi-Arabien

Riyadh, Saudi-Arabien
27. okt. — 3. nov.
Samme aflevering
Riyadh, Saudi-Arabien
ons. 27.10
Middag
ons. 3.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Riyadh

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Riyadh, Saudi-Arabien
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

5,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,4

Comfort

5,4

Samlet

5,1

Afhentning/aflevering

5,4

Valuta for pengerne

5,1
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,1

Comfort

5,1

Samlet

5,1

Afhentning/aflevering

4,8

Valuta for pengerne

4,8
16 kontorer
Oversigt

Renlighed

4,0

Comfort

4,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

4,0
12 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,8

Comfort

2,8

Samlet

2,8

Afhentning/aflevering

2,5

Valuta for pengerne

2,8
9 kontorer
6 kontorer
6 kontorer

Afstanden fra Riyadh, Saudi-Arabien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Riyadh King Khaled Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Riyadh

18 personer har søgt efter billeje i Riyadh in oktober.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Riyadh for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Riyadh har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Hertz, Thrifty, og Enterprise. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Riyadh. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Riyadh, Saudi-Arabien biludlejning?

Udlejningsbiler i Riyadh fra populære udlejningssteder såsom Hertz, Thrifty og Enterprise tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingsreglerne for biludlejning i Riyadh, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din kommende rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Riyadh, Saudi-Arabien?

Rejsende, som lejer en bil i Riyadh, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 90 km/t.. I forstaderne til Riyadh ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 120 km/t., og på motorvejen er den 140 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Riyadh?

En Hyundai Accent er den mest populære bil at leje in Riyadh ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Hyundai Accent på helt ned til 129 kr./dag in Riyadh, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 227 kr./dag. En anden populær bil at leje in Riyadh er en Chevrolet Spark, der i gennemsnit koster 202 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 117 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW 5 Series in Riyadh?

Hvis du er interesseret i at leje en BMW 5 Series in Riyadh, er Budget det mest populære biludlejningsfirma i byen, som har dette køretøj (samt andre lignende i kategorien Luksus). Leje af en BMW 5 Series in Riyadh fra Budget koster 1.886 kr. om dagen i gennemsnit.Budget har også andre lejebiler i kategorien Luksus in Riyadh, hvis du skifte mening omkring BMW 5 Series. Du kan f.eks. leje en Audi A4 in Riyadh fra Budget.

Hvordan er vejret i Riyadh, Saudi-Arabien i oktober?

I oktober måned er gennemsnitstemperaturen i Riyadh 27 °C, og den forventede nedbør er 0 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Riyadh.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Temperaturerne i Riyadh er normalt høje i oktober, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Riyadh om vejret i resten af Ar Riyad?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Riyadh og rundt i Ar Riyad eller til de omkringliggende områder i oktober måned, kan forvente temperaturer på omkring 27 °C og ca. 0 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Saudi-Arabien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Jeddah, Medina og Dammam i Saudi-Arabien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Riyadh